Pate rapid de somon afumat - reţetă tradiţională din Suedia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Suedia » Pate rapid de somon afumat

Pate rapid de somon afumat

Reţetă tradiţională din Suedia
Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 150 g somon afumat tăiat marunt, 50 g unt, 1 căţel de usturoi zdrobit, 5 linguri de smîntînă, 1 linguriţă de hrean ras, sare, piper, mărar proaspăt tocat, lămîie.

Mod de preparare: In mixer se pune somonul impreuna cu zeama si coaja de la o jumatate de lamaie si se mixeaza pana la omogenizare iar dupa aceasta adaugam untul inmuiat, smantana, hreanul, sare si piper dupa gust. La final vom presara 2 linguri de marar tocat.
Se serveste imediat pe paine prajita dar poate fi servit si mai tarziu, dupa ce a fost dat la frigider pentru a obtine o mai buna consistenta.
Daca pateul se da la frigider, este bine sa se acopere cu un strat subtire de unt topit inainte de a-l raci la frigider, pentru a-i pastra aroma.
7.671 vizualizări
1.068 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Turtiţe cu peşte afumat şi mărar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Glazură rapidă de cacao (II) (Dulciuri > Glazuri, sosuri)
3. Supă de cartofi şi dovleac cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Borş de sfeclă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Andive cu somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Pateuri hamburgheze (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Somon cu sos de stridii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Găluşte dospite cu magiun de prune (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Mini-eclere cu pastă de peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Salată verde cu portocale şi pastramă afumată de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Dios Pite (Dulciuri > Prăjituri)
12. Ochiuri cu costiţă afumată pe galete din cartofi şi măr (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Fasole uscată cu afumătură (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Pate de ficat de porc cu legume la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Supă ardelenească de morcovi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Supă de cartofi şi fasole verde cu slăninuţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Pateuri aperitiv (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Andive surpriză cu bacon şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Supă de legume cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Pastă de pate vegetal (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Budincă de spanac cu slănină afumată (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Supă de mere cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Garnitură rapidă de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Borş de crap rapid (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.