![]()  | 
    
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact | 
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare | 
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Ouă vieneze | 
| 
     
    Ouă vieneze
    
     
     
    
    Reţetă tradiţională din Austria 
    
    Timp de preparare: 35 min.
     
    Complexitate: redusă Ingrediente: 7 ouă, 150 g pastă mici, pesmet, ulei. Mod de preparare: 5 ouă se fierb tari, se curăţă de coajă şi se lasă la răcit. Se învelesc apoi într-un strat subţire de pastă de mici, se dau prin cele doua ouă rămase, bătute bine cu furculiţa, şi prin pesmet, după care se prăjesc într-o baie de ulei. După ce s-au răcit, se taie în patru cu un cuţit umezit cu puţină apă. 
    9.797 vizualizări
    
     
    1.224 tipăriri 10 trimiteri   Versiunea printabilă  Trimite reţeta unui prieten  Trimite pe Twitter
     | 
  
| Alte reţete | 
| 
    
     |