Ouă vieneze - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Ouă vieneze

Ouă vieneze

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 7 ouă, 150 g pastă mici, pesmet, ulei.

Mod de preparare: 5 ouă se fierb tari, se curăţă de coajă şi se lasă la răcit. Se învelesc apoi într-un strat subţire de pastă de mici, se dau prin cele doua ouă rămase, bătute bine cu furculiţa, şi prin pesmet, după care se prăjesc într-o baie de ulei. După ce s-au răcit, se taie în patru cu un cuţit umezit cu puţină apă.
9.485 vizualizări
1.104 tipăriri
10 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă cu brânză topită la microunde (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Ouă în sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Supă de spanac cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Ouă cu sparanghel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Ouă moi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Ouă moi cu sparanghel, şuncă şi pâine prăjită (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Ouă fierte cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ouă moi în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Cacao cu cafea şi lichior de ouă (Băuturi > Cafele)
12. Ouă cu creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Sufleu de ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ouă scoţiene cu cartofi pure (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Supă portugheză cu pâine şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Ouă umplute cu sardele de Lissa (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Bărcuţe din ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Ouă umplute cu şuncă şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Ouă franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Ouă cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ouă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Desert din mere cu sos de ouă (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Colţunaşi cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Pui cu legume şi ouă fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată de ton cu ouă fierte (Salate > Salate cu peşte)
28. Dovlecei cu telemea şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Tort fără ouă (Dulciuri > Torturi)
30. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.