![]() |
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Orez chinezesc |
|
Orez chinezesc
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: Orez, apă, sare. Mod de preparare: Se spala orezul in citeva ape. Se pune intr-o cratita si se adauga atita apa rece incit sa-l acopere cu cel mult 1 cm, si apoi se adauga sare. Se lasa la foc iute, dar dupa ce a dat 2-3 clocote se acopera cratita si se face focul extrem de mic. Dupa cca 25 de minute apa s-a evaporat si orezul este fiert.
16.144 vizualizări
1.298 tipăriri 4 trimiteri Versiunea printabilă Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter
|
| Alte reţete |
|
|