Mâncare picantă cu muguri de bambus, orez şi carne - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Mâncare picantă cu muguri de bambus, orez şi carne

Mâncare picantă cu muguri de bambus, orez şi carne

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 200 g orez, 400 g carne bucăţi, 2 linguri sos de soia, 1 lingură ceapă verde, o doză de 227 muguri de bambus, 15 roşii mici, 3 căţei usturoi, 100 ml supă de legume, 4 linguri sos asiatic iute, o lingură pastă roşie de curry.

Mod de preparare: Orezul se pune la fiert în apă sărată.

Se taie carnea cuburi, ceapa se toacă şi se pune la călit cu o lingură sos de soia şi mugurii de bambus.

Se spală roşiile şi se taie cuburi. Se toacă mărunt usturoiul. Se pun toate împreună cu carnea la călit. Se adaugă supa de legume şi sosul asiatic iute. Se lasă să scadă zeama. Se amestecă în compoziţia de carne pasta de curry.

Se serveşte cu orezul.
14.137 vizualizări
1.347 tipăriri
18 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pastă de pasăre (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Mâncare de cartofi cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Omletă cu raci sau cu langustă (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Ficăţei de pui cu salvie (Mâncăruri > Fripturi)
5. Găluşte umplute cu varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Salată cu surimi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
7. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
9. Chifteluţe din carne de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Panzanella (salată italienească cu pâine) (Salate > Salate de legume)
11. Salată combinată de iarnă (Salate > Salate de legume)
12. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Plăcintă provensală cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Cruşon de portocale sau lămâi (Băuturi > Băuturi cu vin)
16. Tort cu cremă de unt şi portocale (Dulciuri > Torturi)
17. Ouă tunisiene cu ardei şi roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Şalău cu roşii meridional (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Salată de vară cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
20. Budincă de piersici (Dulciuri > Budinci)
21. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Supă cu pateuri de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Frittată cu ciuperci şi dovleac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Frigărui înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
25. Orez cu sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
26. Crochete de creier şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Mâncare de ţelină cu bulion (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Pate din carne de iepure în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Salată verde cu hrean (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.