Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat fraged, 2 ardei graşi roşii, 200 g caşcaval, câteva picături de Tabasco (sos foarte picant), 1 gălbenuş, sare, piper.

Mod de preparare: Coaceţi ardeii uniform, puneţi-i într-o pungă de plastic şi lăsaţi-i puţin să se răcească. Curăţaţi-i de pieliţă, îndepărtaţi seminţele şi nervurile şi tăiaţi-i fâşii mai late.

Încingeţi cuptorul la 180 °C. Tăiaţi caşcavalul lamele fine, întindeţi aluatul pe planşetă şi decupaţi 4 cercuri de dimensiuni egale. Puneţi pe fiecare cerc fâşii de ardei copt şi lamele de caşcaval, săraţi, piperaţi şi turnati puţin sos picant.

Îndoiţi aluatul în două (în formă de galete) şi apăsaţi marginile cu degetele ca să se lipească bine. Ungeţi galetele cu gălbenuşul bătut, daţi-le la cuptor, lăsaţi-le să se rumenească frumos aproximativ 10-15 min. şi serviţi-le fierbinţi.
6.071 vizualizări
665 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Cocteil de legume cu ciuperci la cuptor şi sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Salată de surimi cu avocado (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
4. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Dulceaţă de piersici (Conserve de fructe > Dulceaţă)
6. Salată de ton cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
7. Salată de icre cu ceapă şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Tort aperitiv de varză roşie cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Supă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Salată de conopidă şi morcov (Salate > Salate de legume)
11. Ciuperci cu maioneză şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Salată cu macrou afumat şi legume (Salate > Salate cu peşte)
13. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Supă de gulii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Salată verde cu sos de ouă tari (Salate > Salate cu ouă)
19. Pâine umplută provensală (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Sufleu de şalău (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Salată de ţelină şi castraveţi (Salate > Salate de legume)
22. Omletă cu ceapă şi ştevie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Salată de macaroane cu suc de roşii (Salate > Salate de legume)
24. Salată de praz şi cartofi cu şuncă de Praga (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Ciorbă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Clătite cu pere, brânză şi slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Clătite cu pui şi curry (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Dolmade (sărmăluţe în foi de viţă) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.