Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat fraged, 2 ardei graşi roşii, 200 g caşcaval, câteva picături de Tabasco (sos foarte picant), 1 gălbenuş, sare, piper.

Mod de preparare: Coaceţi ardeii uniform, puneţi-i într-o pungă de plastic şi lăsaţi-i puţin să se răcească. Curăţaţi-i de pieliţă, îndepărtaţi seminţele şi nervurile şi tăiaţi-i fâşii mai late.

Încingeţi cuptorul la 180 °C. Tăiaţi caşcavalul lamele fine, întindeţi aluatul pe planşetă şi decupaţi 4 cercuri de dimensiuni egale. Puneţi pe fiecare cerc fâşii de ardei copt şi lamele de caşcaval, săraţi, piperaţi şi turnati puţin sos picant.

Îndoiţi aluatul în două (în formă de galete) şi apăsaţi marginile cu degetele ca să se lipească bine. Ungeţi galetele cu gălbenuşul bătut, daţi-le la cuptor, lăsaţi-le să se rumenească frumos aproximativ 10-15 min. şi serviţi-le fierbinţi.
7.678 vizualizări
1.143 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Supă de roşii cu ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Cruşon de portocale sau lămâi (Băuturi > Băuturi cu vin)
4. Salată de pui cu miere şi lămâie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Salată de pui cu broccoli (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Supă de roşii cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Sos din şuncă, vin alb şi cimbru (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Musaca din vinete şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Ciorbă de ardei capia copţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Pâine prăjită cu piure de roşii (Aperitive > Sandviciuri)
12. Prăjitură cu brânză de vacă şi magiun de prune (Dulciuri > Prăjituri)
13. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre si smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Salată de fructe cu iaurt bătut (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
17. Ochiuri cu costiţă afumată pe galete din cartofi şi măr (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Salată de vinete cu brânză (Salate > Salate de legume)
19. Tort cu unt şi rahat (Dulciuri > Torturi)
20. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Peşte sărat cu mirodenii şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Salată asortată de toamnă (Salate > Salate de legume)
23. Tort cu portocale si nuci (Dulciuri > Torturi)
24. Ficăţei de pasăre în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Conopidă cu sos de roşii (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Salată de legume ţărănească (Salate > Salate de legume)
27. Salată de ridichi negre (Salate > Salate de legume)
28. Salată cu sos de pătrunjel (Salate > Salate de legume)
29. Castraveţi muraţi la soare (covăsiţi) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
30. Salată scarolă combinată (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.