Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat fraged, 2 ardei graşi roşii, 200 g caşcaval, câteva picături de Tabasco (sos foarte picant), 1 gălbenuş, sare, piper.

Mod de preparare: Coaceţi ardeii uniform, puneţi-i într-o pungă de plastic şi lăsaţi-i puţin să se răcească. Curăţaţi-i de pieliţă, îndepărtaţi seminţele şi nervurile şi tăiaţi-i fâşii mai late.

Încingeţi cuptorul la 180 °C. Tăiaţi caşcavalul lamele fine, întindeţi aluatul pe planşetă şi decupaţi 4 cercuri de dimensiuni egale. Puneţi pe fiecare cerc fâşii de ardei copt şi lamele de caşcaval, săraţi, piperaţi şi turnati puţin sos picant.

Îndoiţi aluatul în două (în formă de galete) şi apăsaţi marginile cu degetele ca să se lipească bine. Ungeţi galetele cu gălbenuşul bătut, daţi-le la cuptor, lăsaţi-le să se rumenească frumos aproximativ 10-15 min. şi serviţi-le fierbinţi.
7.338 vizualizări
1.043 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de cicoare de frunze (Salate > Salate de legume)
2. Musaca de gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Cartofi copţi cu şuncă slabă şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Terină de peşte cu sos de şofran şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Salată de vinete cu legume (Salate > Salate de legume)
7. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Clătite cu pere, brânză şi slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Ciorbă de miel cu smântână şi zeamă de lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Roşii caramelizate umplute cu macedonia de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Tartă cu căpşuni şi mascarpone (Dulciuri > Prăjituri)
12. Ouă fierte cu somon afumat şi pâine prăjită (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Roşii umplute cu peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Salată asortată de primăvară (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Salată chinezească cu gogoşari, castraveţi şi conopidă (Salate > Salate de legume)
17. Ciorbă de varză murată sau dulce (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Supă de cartofi cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Vinete umplute cu roşii, ardei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Salată ţărănească cu măsline (Salate > Salate de legume)
21. Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă (Salate > Salate de legume)
22. Desert din pere cu sirop (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Salată arădeană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Salată de ardei copţi cu roşii (Salate > Salate de legume)
26. Omletă cu roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Salată de ouă a la grec (Salate > Salate cu ouă)
28. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Tort de pişcoturi şi cu rom (Dulciuri > Torturi)
30. Papricaş de gălbiori cu boia, roşii şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.