Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat fraged, 2 ardei graşi roşii, 200 g caşcaval, câteva picături de Tabasco (sos foarte picant), 1 gălbenuş, sare, piper.

Mod de preparare: Coaceţi ardeii uniform, puneţi-i într-o pungă de plastic şi lăsaţi-i puţin să se răcească. Curăţaţi-i de pieliţă, îndepărtaţi seminţele şi nervurile şi tăiaţi-i fâşii mai late.

Încingeţi cuptorul la 180 °C. Tăiaţi caşcavalul lamele fine, întindeţi aluatul pe planşetă şi decupaţi 4 cercuri de dimensiuni egale. Puneţi pe fiecare cerc fâşii de ardei copt şi lamele de caşcaval, săraţi, piperaţi şi turnati puţin sos picant.

Îndoiţi aluatul în două (în formă de galete) şi apăsaţi marginile cu degetele ca să se lipească bine. Ungeţi galetele cu gălbenuşul bătut, daţi-le la cuptor, lăsaţi-le să se rumenească frumos aproximativ 10-15 min. şi serviţi-le fierbinţi.
7.704 vizualizări
1.151 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Conopidă sote cu brânză şi unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Peşte alb cu cartofi şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Ciorbă mozaic cu ardei şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
6. Cremă universală de vanilie (Dulciuri > Creme)
7. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Crap cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Ştiucă cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume)
11. Salată de sfeclă roşie, cartofi şi fasole (Salate > Salate de legume)
12. Supă de ceapă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
14. Salată rusească cu maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Salată de ton (I) (Salate > Salate cu peşte)
16. Salată de surimi cu boabe de porumb (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Sărmăluţe greceşti în foi de viţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Pui cu ardei gras şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Piure de cartofi şi sfeclă cu ochiuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ciorbă de zarzavat şi legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Salată arădeană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Salată de fasole albă cu legume şi sardele (Salate > Salate de legume)
24. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
26. Legume cu chili şi orez cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Salată de peşte cu legume şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Cafea la nisip (Băuturi > Cafele)
29. Roşii portugheze cu orez (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.