Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat fraged, 2 ardei graşi roşii, 200 g caşcaval, câteva picături de Tabasco (sos foarte picant), 1 gălbenuş, sare, piper.

Mod de preparare: Coaceţi ardeii uniform, puneţi-i într-o pungă de plastic şi lăsaţi-i puţin să se răcească. Curăţaţi-i de pieliţă, îndepărtaţi seminţele şi nervurile şi tăiaţi-i fâşii mai late.

Încingeţi cuptorul la 180 °C. Tăiaţi caşcavalul lamele fine, întindeţi aluatul pe planşetă şi decupaţi 4 cercuri de dimensiuni egale. Puneţi pe fiecare cerc fâşii de ardei copt şi lamele de caşcaval, săraţi, piperaţi şi turnati puţin sos picant.

Îndoiţi aluatul în două (în formă de galete) şi apăsaţi marginile cu degetele ca să se lipească bine. Ungeţi galetele cu gălbenuşul bătut, daţi-le la cuptor, lăsaţi-le să se rumenească frumos aproximativ 10-15 min. şi serviţi-le fierbinţi.
6.398 vizualizări
753 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Iaurt cu miere şi mere (Dulciuri > Salate de fructe)
2. Supă pasată de roşii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Galete de omletă cu ardei gras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Salată de hering marinat cu ceapă şi smântână (Salate > Salate cu peşte)
5. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Salată de morcovi şi praz (Salate > Salate de legume)
7. Ouă coafate cu ton şi sos olandez (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Salată Caesar (II) (Salate > Salate de legume)
9. Scoici Casino (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
10. Ardei copţi conservaţi (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
11. Musaca de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Salată de andive cu peşte şi sos Aioli (Salate > Salate cu peşte)
13. Tocăniţă de ciuperci şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Clătite cu pui şi curry (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Salată de dovlecei cu iaurt (Salate > Salate de legume)
18. Piept de pui cu broccoli şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Peşte cu usturoi şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Salată cu surimi şi ciuperci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
21. Plăcintă cu ceapă şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Plăcintă cu ceapă şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Supă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Tiramisu cu zmeură şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
25. Salată de fasole verde (Salate > Salate de legume)
26. Supă pasată de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Salată de cartofi cu ardei (Salate > Salate de legume)
28. Salată de octopus cu cartofi natur (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
29. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)
30. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.