Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat fraged, 2 ardei graşi roşii, 200 g caşcaval, câteva picături de Tabasco (sos foarte picant), 1 gălbenuş, sare, piper.

Mod de preparare: Coaceţi ardeii uniform, puneţi-i într-o pungă de plastic şi lăsaţi-i puţin să se răcească. Curăţaţi-i de pieliţă, îndepărtaţi seminţele şi nervurile şi tăiaţi-i fâşii mai late.

Încingeţi cuptorul la 180 °C. Tăiaţi caşcavalul lamele fine, întindeţi aluatul pe planşetă şi decupaţi 4 cercuri de dimensiuni egale. Puneţi pe fiecare cerc fâşii de ardei copt şi lamele de caşcaval, săraţi, piperaţi şi turnati puţin sos picant.

Îndoiţi aluatul în două (în formă de galete) şi apăsaţi marginile cu degetele ca să se lipească bine. Ungeţi galetele cu gălbenuşul bătut, daţi-le la cuptor, lăsaţi-le să se rumenească frumos aproximativ 10-15 min. şi serviţi-le fierbinţi.
7.870 vizualizări
1.229 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă cu sos şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Peşte alb în camaşă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Sfeclă cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Salată de vinete (Salate > Salate de legume)
5. Sandvici cu vinete şi ardei (Aperitive > Sandviciuri)
6. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
7. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Supă pasată de dovleac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Dulceaţă de coacăze roşii sau albe (Conserve de fructe > Dulceaţă)
10. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
11. Salată de ciuperci cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
12. Mâncare de orez şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Aperitiv cu hering afumat şi scrumbie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Tartă cu mere şi gem de gutui (Dulciuri > Prăjituri)
15. Supă de roşii cu linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Salată de caracatiţă cu legume (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Ouă cu măsline şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Urechi de porc sărate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată de peşte alb cu zeamă de legume (Salate > Salate cu peşte)
21. Ficăţei de pasăre pate (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Musaca de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Salată Waldorf (I) (Salate > Salate de legume)
25. Macaroane cu legume şi sos de brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Zacuscă de gogoşari cu fasole albă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
28. Supă de cartofi pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Sărmăluţe de primavară (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Plăcintă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.