Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat fraged, 2 ardei graşi roşii, 200 g caşcaval, câteva picături de Tabasco (sos foarte picant), 1 gălbenuş, sare, piper.

Mod de preparare: Coaceţi ardeii uniform, puneţi-i într-o pungă de plastic şi lăsaţi-i puţin să se răcească. Curăţaţi-i de pieliţă, îndepărtaţi seminţele şi nervurile şi tăiaţi-i fâşii mai late.

Încingeţi cuptorul la 180 °C. Tăiaţi caşcavalul lamele fine, întindeţi aluatul pe planşetă şi decupaţi 4 cercuri de dimensiuni egale. Puneţi pe fiecare cerc fâşii de ardei copt şi lamele de caşcaval, săraţi, piperaţi şi turnati puţin sos picant.

Îndoiţi aluatul în două (în formă de galete) şi apăsaţi marginile cu degetele ca să se lipească bine. Ungeţi galetele cu gălbenuşul bătut, daţi-le la cuptor, lăsaţi-le să se rumenească frumos aproximativ 10-15 min. şi serviţi-le fierbinţi.
7.702 vizualizări
1.151 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Sărmăluţe cu urdă în foi de ştevie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Salată de cartofi cu crenvuşti sau polonezi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
4. Îngheţată spumoasă (Dulciuri > Îngheţate)
5. Perişoare din piept de pasăre cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Sfeclă roşie gratinată (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Musaca de varză acră, fiartă în oala sub presiune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Salată Teodora (Salate > Salate cu peşte)
9. Peşte cu ardei la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Crostini cu ardei (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Salată de fasole verde cu arpagic (Salate > Salate de legume)
12. Salată de ceapă de iarnă (Salate > Salate de legume)
13. Pui cu ardei iute (Mâncăruri > Fripturi)
14. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Salată de praz fiert (Salate > Salate de legume)
16. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
17. Salată picantă de orez (Salate > Salate de legume)
18. Mâncărică de varză acră şi pere sau mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată de cartofi cu fileuri de hering murat (Salate > Salate cu peşte)
20. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
21. Salată de ridichi de lună (Salate > Salate de legume)
22. Mere cu orez şi şodou (Dulciuri > Prăjituri)
23. Salată de sfeclă coaptă (Salate > Salate de legume)
24. Salată de caise cu vin alb (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Frittată cu ciuperci şi dovleac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Ochiuri cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Ciorbă mozaic cu ardei şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Pui Sauvignon cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Andive cu nuci şi brânză Roquefort (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.