Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat fraged, 2 ardei graşi roşii, 200 g caşcaval, câteva picături de Tabasco (sos foarte picant), 1 gălbenuş, sare, piper.

Mod de preparare: Coaceţi ardeii uniform, puneţi-i într-o pungă de plastic şi lăsaţi-i puţin să se răcească. Curăţaţi-i de pieliţă, îndepărtaţi seminţele şi nervurile şi tăiaţi-i fâşii mai late.

Încingeţi cuptorul la 180 °C. Tăiaţi caşcavalul lamele fine, întindeţi aluatul pe planşetă şi decupaţi 4 cercuri de dimensiuni egale. Puneţi pe fiecare cerc fâşii de ardei copt şi lamele de caşcaval, săraţi, piperaţi şi turnati puţin sos picant.

Îndoiţi aluatul în două (în formă de galete) şi apăsaţi marginile cu degetele ca să se lipească bine. Ungeţi galetele cu gălbenuşul bătut, daţi-le la cuptor, lăsaţi-le să se rumenească frumos aproximativ 10-15 min. şi serviţi-le fierbinţi.
7.709 vizualizări
1.154 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă moi în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Salată de roşii coapte cu brânză, şuncă şi pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Ouă umplute cu sardele (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Salată asortată de primăvară (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Salată de primăvară cu sos condimentat (Salate > Salate de legume)
6. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Tartă cu ciocolată şi struguri caramelizaţi (Dulciuri > Prăjituri)
8. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Ochiuri pe roşii cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Sandvici cu castravete (Aperitive > Sandviciuri)
11. Tort de curmale si frişcă (Dulciuri > Torturi)
12. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
13. Salată de conopidă cu mărar şi muştar (Salate > Salate de legume)
14. Biscuiţi cu ciocolată şi bostan (Dulciuri > Prăjituri)
15. Salată de fructe de sezon (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Salată de macaroane cu jambon, porumb şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Salată exotică de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Mâncare de pasăre cu mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pui cu ardei gras şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Cartofi natur cu hamsii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Rulouri cu banane şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Cod cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Cotlete de miel cu sos de roşii şi mentă (Mâncăruri > Fripturi)
24. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
26. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Chiftele de vinete şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Salată de ciuperci cu legume şi maioneză (Salate > Salate de legume)
30. Turnedo Rossini (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.