Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat fraged, 2 ardei graşi roşii, 200 g caşcaval, câteva picături de Tabasco (sos foarte picant), 1 gălbenuş, sare, piper.

Mod de preparare: Coaceţi ardeii uniform, puneţi-i într-o pungă de plastic şi lăsaţi-i puţin să se răcească. Curăţaţi-i de pieliţă, îndepărtaţi seminţele şi nervurile şi tăiaţi-i fâşii mai late.

Încingeţi cuptorul la 180 °C. Tăiaţi caşcavalul lamele fine, întindeţi aluatul pe planşetă şi decupaţi 4 cercuri de dimensiuni egale. Puneţi pe fiecare cerc fâşii de ardei copt şi lamele de caşcaval, săraţi, piperaţi şi turnati puţin sos picant.

Îndoiţi aluatul în două (în formă de galete) şi apăsaţi marginile cu degetele ca să se lipească bine. Ungeţi galetele cu gălbenuşul bătut, daţi-le la cuptor, lăsaţi-le să se rumenească frumos aproximativ 10-15 min. şi serviţi-le fierbinţi.
7.773 vizualizări
1.193 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Friptură înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ouă în cuiburi de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Gogoşari în oţet cu muştar (Conserve din legume, murături > Murături simple)
5. Ardei umpluţi cu brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Cartofi copţi cu salată de ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Prăjitură cu vişine şi cireşe (Dulciuri > Prăjituri)
8. Romburi cu caise şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
9. Supă de roşii cu soia (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Cornuri umplute cu brânză de vacă şi chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Salată de peşte marinat şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
12. Salată verde cu smântână şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
13. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Piftie de pasăre (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Salată de conopidă cu iaurt şi usturoi (Salate > Salate de legume)
17. Cruşon de portocale sau lămâi (Băuturi > Băuturi cu vin)
18. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
19. Bouri (Chefal tunisian cu legume) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Mămăligă cu brânză şi ouă la cuptor (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Orez grecesc cu roşii şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Salată de căpşuni (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Musaca de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Tarte cu cremă şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
27. Supă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Cod cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salată boeuf dietetică (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Salată de pepeni (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.