Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat fraged, 2 ardei graşi roşii, 200 g caşcaval, câteva picături de Tabasco (sos foarte picant), 1 gălbenuş, sare, piper.

Mod de preparare: Coaceţi ardeii uniform, puneţi-i într-o pungă de plastic şi lăsaţi-i puţin să se răcească. Curăţaţi-i de pieliţă, îndepărtaţi seminţele şi nervurile şi tăiaţi-i fâşii mai late.

Încingeţi cuptorul la 180 °C. Tăiaţi caşcavalul lamele fine, întindeţi aluatul pe planşetă şi decupaţi 4 cercuri de dimensiuni egale. Puneţi pe fiecare cerc fâşii de ardei copt şi lamele de caşcaval, săraţi, piperaţi şi turnati puţin sos picant.

Îndoiţi aluatul în două (în formă de galete) şi apăsaţi marginile cu degetele ca să se lipească bine. Ungeţi galetele cu gălbenuşul bătut, daţi-le la cuptor, lăsaţi-le să se rumenească frumos aproximativ 10-15 min. şi serviţi-le fierbinţi.
6.232 vizualizări
714 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu sparanghel (Salate > Salate de legume)
2. Şniţele de pasăre cu sos de brânză şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Zacuscă de gogoşari cu fasole albă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
5. Caviar de vinete cu sardele (Aperitive > Sandviciuri)
6. Salată de roşii şi ardei graşi cu maioneză picantă (Salate > Salate de legume)
7. Peşte umplut cu ceapă şi icre (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Supă de portocale şi morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Tartă cu pere şi castane (Dulciuri > Prăjituri)
10. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
12. Supă de gulii cu cârnaţi şi fidea (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Plătică la cuptor cu cartofi copţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Tortiglioni cu salsa verde şi roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Papanaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Sote de pui cu ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Tarte cu nuci, marmeladă de caise şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
19. Tort de biscuiţi cu cacao şi rom (Dulciuri > Torturi)
20. Mâncărică de ardei cu cârnaţi afumaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Gratin de cartofi cu şunculiţă afumată şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Spumă de ananas sau banane (Dulciuri > Spume)
24. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Supă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Roastbeef provensal (Mâncăruri > Fripturi)
27. Orez cu spanac şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
28. Tartă cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Budincă cu mere sau alte fructe (Dulciuri > Budinci)
30. Salată turcească cu sos de kefir (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.