Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat fraged, 2 ardei graşi roşii, 200 g caşcaval, câteva picături de Tabasco (sos foarte picant), 1 gălbenuş, sare, piper.

Mod de preparare: Coaceţi ardeii uniform, puneţi-i într-o pungă de plastic şi lăsaţi-i puţin să se răcească. Curăţaţi-i de pieliţă, îndepărtaţi seminţele şi nervurile şi tăiaţi-i fâşii mai late.

Încingeţi cuptorul la 180 °C. Tăiaţi caşcavalul lamele fine, întindeţi aluatul pe planşetă şi decupaţi 4 cercuri de dimensiuni egale. Puneţi pe fiecare cerc fâşii de ardei copt şi lamele de caşcaval, săraţi, piperaţi şi turnati puţin sos picant.

Îndoiţi aluatul în două (în formă de galete) şi apăsaţi marginile cu degetele ca să se lipească bine. Ungeţi galetele cu gălbenuşul bătut, daţi-le la cuptor, lăsaţi-le să se rumenească frumos aproximativ 10-15 min. şi serviţi-le fierbinţi.
7.844 vizualizări
1.224 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de andive cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
2. Omletă simplă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Tartă cu peşte şi dovlecei (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Urdă cu mărar şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Supă de varză acră cu sfeclă şi cârnaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Salată de ţelină fiartă a la grec (Salate > Salate de legume)
7. Plăcintă cu praz şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Tort cu ciocolată şi migdale (Dulciuri > Torturi)
9. Vinete cu mozzarella sau telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Salată egipteană (Salate > Salate de legume)
11. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Paste cu roşii si brânză de oaie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Horiatiki salata (Salate > Salate de legume)
14. Sos de roşii cu legume (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
15. Tartă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
16. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
17. Borş de salată cu kaizer (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Salată cu maioneză şi nucă (Salate > Salate de legume)
19. Şalău (cod) marinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Cod cu ardei gras (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Salată de heringi (I) (Salate > Salate cu peşte)
22. Musaca de peşte cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Ceai de Assam (Băuturi > Ceaiuri)
24. Pere cu costiţă şi sos vinegretă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Tartă cu mere şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
26. Salată de paste cu roşii şi creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
27. Salată de roşii picantă (Salate > Salate de legume)
28. Ardei iuţi umpluţi cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
30. Chiftele de vinete şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.