Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat fraged, 2 ardei graşi roşii, 200 g caşcaval, câteva picături de Tabasco (sos foarte picant), 1 gălbenuş, sare, piper.

Mod de preparare: Coaceţi ardeii uniform, puneţi-i într-o pungă de plastic şi lăsaţi-i puţin să se răcească. Curăţaţi-i de pieliţă, îndepărtaţi seminţele şi nervurile şi tăiaţi-i fâşii mai late.

Încingeţi cuptorul la 180 °C. Tăiaţi caşcavalul lamele fine, întindeţi aluatul pe planşetă şi decupaţi 4 cercuri de dimensiuni egale. Puneţi pe fiecare cerc fâşii de ardei copt şi lamele de caşcaval, săraţi, piperaţi şi turnati puţin sos picant.

Îndoiţi aluatul în două (în formă de galete) şi apăsaţi marginile cu degetele ca să se lipească bine. Ungeţi galetele cu gălbenuşul bătut, daţi-le la cuptor, lăsaţi-le să se rumenească frumos aproximativ 10-15 min. şi serviţi-le fierbinţi.
7.897 vizualizări
1.241 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcintă cu peşte şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Şarlotă de viţel cu vinete prăjite (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată de ton cu măsline şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
4. Salată de cartofi cu codiţe de ceapă verde (Salate > Salate de legume)
5. Andive înăbuşite (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
7. Salată ardelenească cu peşte (Salate > Salate cu peşte)
8. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Şalău cu sos tomat şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Turtiţe cu rozmarin şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Lasagna de chifle sărate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Salată Bucureşti (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Colţunaşi cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Salată de căpşuni cu vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Supă de roşii cu broccoli şi cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Somon cu muştar dulce şi legume cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Salată de cartofi picantă (Salate > Salate de legume)
21. Penne cu ton şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Salată de pui cu pepene galben şi grapefruit (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Omletă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Ouă umplute cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Cremă de ciocolată sau cacao cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
27. Pui cu legume şi ouă fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.