Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat fraged, 2 ardei graşi roşii, 200 g caşcaval, câteva picături de Tabasco (sos foarte picant), 1 gălbenuş, sare, piper.

Mod de preparare: Coaceţi ardeii uniform, puneţi-i într-o pungă de plastic şi lăsaţi-i puţin să se răcească. Curăţaţi-i de pieliţă, îndepărtaţi seminţele şi nervurile şi tăiaţi-i fâşii mai late.

Încingeţi cuptorul la 180 °C. Tăiaţi caşcavalul lamele fine, întindeţi aluatul pe planşetă şi decupaţi 4 cercuri de dimensiuni egale. Puneţi pe fiecare cerc fâşii de ardei copt şi lamele de caşcaval, săraţi, piperaţi şi turnati puţin sos picant.

Îndoiţi aluatul în două (în formă de galete) şi apăsaţi marginile cu degetele ca să se lipească bine. Ungeţi galetele cu gălbenuşul bătut, daţi-le la cuptor, lăsaţi-le să se rumenească frumos aproximativ 10-15 min. şi serviţi-le fierbinţi.
7.887 vizualizări
1.238 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Orez la cuptor cu scoici şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Zacuscă de ardei şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
3. Roşii umplute cu franzelă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Tartă cu spanac şi mozzarella (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Chiftele de cartofi cu pere şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Ficăţei de pasăre cu cartofi şi varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
7. Îngheţată de vişine cu zeamă de lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
8. Salată de pâine (Salate > Salate de legume)
9. Piept de pui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Salată Piramida (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Salată rusească (II) (Salate > Salate de legume)
12. Salată de ciuperci cu cartofi şi măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
13. Flan cu dovleac şi coajă de portocală (Dulciuri > Prăjituri)
14. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ciorbă de pasăre cu tocmagi din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Ardei copţi cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Şarlotă cu brânză de vacă si căpşuni (Dulciuri > Creme)
19. Piersici cu cremă (Dulciuri > Creme)
20. Salată de castraveţi cu usturoi (Salate > Salate de legume)
21. Saramură de crap cu ardei graşi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Sărmăluţe de orez în foi de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Iepure cu măsline verzi şi mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Aperitiv cu ou şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Salată de roşii cu telemea prăjită şi cimbru (Salate > Salate de legume)
29. Salată de peşte cu legume şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.