Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat fraged, 2 ardei graşi roşii, 200 g caşcaval, câteva picături de Tabasco (sos foarte picant), 1 gălbenuş, sare, piper.

Mod de preparare: Coaceţi ardeii uniform, puneţi-i într-o pungă de plastic şi lăsaţi-i puţin să se răcească. Curăţaţi-i de pieliţă, îndepărtaţi seminţele şi nervurile şi tăiaţi-i fâşii mai late.

Încingeţi cuptorul la 180 °C. Tăiaţi caşcavalul lamele fine, întindeţi aluatul pe planşetă şi decupaţi 4 cercuri de dimensiuni egale. Puneţi pe fiecare cerc fâşii de ardei copt şi lamele de caşcaval, săraţi, piperaţi şi turnati puţin sos picant.

Îndoiţi aluatul în două (în formă de galete) şi apăsaţi marginile cu degetele ca să se lipească bine. Ungeţi galetele cu gălbenuşul bătut, daţi-le la cuptor, lăsaţi-le să se rumenească frumos aproximativ 10-15 min. şi serviţi-le fierbinţi.
7.893 vizualizări
1.240 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Jumări cu ton şi vermut (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Gratin de roşii cu dovlecei şi salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Tort simplu (Dulciuri > Torturi)
4. Gogoşi greceşti (Dulciuri > Gogoşi)
5. Supă de zarzavat simplă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
7. Supă de cartofi simplă (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Franzeluţe (muffins) cu migdale şi mac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Salată verde cu smântână şi brânză topită (Salate > Salate de legume)
10. Pulpe de pui cu ceapă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Supă de zarzavat cu griş sau tapioca (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă de pasăre cu găluşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată de legume de vară (Salate > Salate de legume)
14. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Salată egeană (Salate > Salate de legume)
17. Tortilla cu dovleac şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată boeuf dietetică (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Salată de heringi cu cartofi şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată de cartofi cu hering marinat (Salate > Salate cu peşte)
21. Caviar de vinete cu sardele (Aperitive > Sandviciuri)
22. Foetaj cu fragi sau zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
23. Salată de ciuperci (II) (Salate > Salate de legume)
24. Peşte cu crustă de praf de ardei iute (chili) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Negresă cu nuci (Dulciuri > Prăjituri)
26. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
27. Supă de ştevie sau de măcriş cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.