Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat fraged, 2 ardei graşi roşii, 200 g caşcaval, câteva picături de Tabasco (sos foarte picant), 1 gălbenuş, sare, piper.

Mod de preparare: Coaceţi ardeii uniform, puneţi-i într-o pungă de plastic şi lăsaţi-i puţin să se răcească. Curăţaţi-i de pieliţă, îndepărtaţi seminţele şi nervurile şi tăiaţi-i fâşii mai late.

Încingeţi cuptorul la 180 °C. Tăiaţi caşcavalul lamele fine, întindeţi aluatul pe planşetă şi decupaţi 4 cercuri de dimensiuni egale. Puneţi pe fiecare cerc fâşii de ardei copt şi lamele de caşcaval, săraţi, piperaţi şi turnati puţin sos picant.

Îndoiţi aluatul în două (în formă de galete) şi apăsaţi marginile cu degetele ca să se lipească bine. Ungeţi galetele cu gălbenuşul bătut, daţi-le la cuptor, lăsaţi-le să se rumenească frumos aproximativ 10-15 min. şi serviţi-le fierbinţi.
7.703 vizualizări
1.151 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
2. Piept de pui cu frunze de salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ouă moi cu sparanghel, şuncă şi pâine prăjită (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
5. Crochete de creier şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Salată de cartofi cu tarhon (Salate > Salate de legume)
7. Salată cu sparanghel (Salate > Salate de legume)
8. Cotlet pane şi natur (Mâncăruri > Fripturi)
9. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Salată italiană cu ton (Salate > Salate cu peşte)
11. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
12. Aspic cu gelatină şi oase (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Cruşon de portocale sau lămâi (Băuturi > Băuturi cu vin)
14. Orez la cuptor cu scoici şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Ardei copţi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Salată de piure de fasole (Salate > Salate de legume)
17. Dulceaţă de fragi, zmeură sau mure (Conserve de fructe > Dulceaţă)
18. Terină de roşii cu sos de anşoa (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Mâncare de castraveţi acri cu carne de pasăre, porc, viţel, vacă, ovine, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Supă de pasăre cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
22. Viţel cu sos alb şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Castraveţi muraţi în saramură (Conserve din legume, murături > Murături simple)
24. Turnedo Rossini (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Castraveţi muraţi la soare (covăsiţi) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
26. Romburi cu caise şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
27. Cremă de sfeclă cu stafide şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Salată mexicană de porumb (Salate > Salate de legume)
29. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Sardine prăjite cu garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.