Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat fraged, 2 ardei graşi roşii, 200 g caşcaval, câteva picături de Tabasco (sos foarte picant), 1 gălbenuş, sare, piper.

Mod de preparare: Coaceţi ardeii uniform, puneţi-i într-o pungă de plastic şi lăsaţi-i puţin să se răcească. Curăţaţi-i de pieliţă, îndepărtaţi seminţele şi nervurile şi tăiaţi-i fâşii mai late.

Încingeţi cuptorul la 180 °C. Tăiaţi caşcavalul lamele fine, întindeţi aluatul pe planşetă şi decupaţi 4 cercuri de dimensiuni egale. Puneţi pe fiecare cerc fâşii de ardei copt şi lamele de caşcaval, săraţi, piperaţi şi turnati puţin sos picant.

Îndoiţi aluatul în două (în formă de galete) şi apăsaţi marginile cu degetele ca să se lipească bine. Ungeţi galetele cu gălbenuşul bătut, daţi-le la cuptor, lăsaţi-le să se rumenească frumos aproximativ 10-15 min. şi serviţi-le fierbinţi.
5.997 vizualizări
647 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sandvici cu brânză de vacă şi gogoşar (Aperitive > Sandviciuri)
2. Salată de vară cu roşii şi cartofi (Salate > Salate de legume)
3. Roşii umplute cu pastă de ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Salată combinată de iarnă (Salate > Salate de legume)
6. Salată de varză acră cu ficăţei (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Salată de andive cu piept de pasăre (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Sos de castraveţi muraţi şi capere (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Clătite umplute cu broccoli şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Brânză topită de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Gogoşi cu dulceaţă (Crafle) (Dulciuri > Gogoşi)
12. Sufleu de vişine sau cireşe (Dulciuri > Creme)
13. Salată asortată de toamnă (Salate > Salate de legume)
14. Aripioare de pui cu susan şi sos de salată verde (Mâncăruri > Fripturi)
15. Salată de crudităţi de iarnă (II) (Salate > Salate de legume)
16. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Salată de vinete cu chimen şi lipie (Salate > Salate de legume)
19. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Salată de raci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
22. Cartofi gratinaţi cu ton şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Spaghete cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Clătite cu urdă şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Legume cu şuncă sau parizer (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ardei capia umpluţi cu sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Supă de roşii cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Îngheţată de iaurt cu pepene galben şi sos de vin alb (Dulciuri > Îngheţate)
29. Salată de prune şi struguri cu sos de vin (Dulciuri > Salate de fructe)
30. Mâncărică de fasole cu cârnaţi afumaţi sau cabanos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.