Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat fraged, 2 ardei graşi roşii, 200 g caşcaval, câteva picături de Tabasco (sos foarte picant), 1 gălbenuş, sare, piper.

Mod de preparare: Coaceţi ardeii uniform, puneţi-i într-o pungă de plastic şi lăsaţi-i puţin să se răcească. Curăţaţi-i de pieliţă, îndepărtaţi seminţele şi nervurile şi tăiaţi-i fâşii mai late.

Încingeţi cuptorul la 180 °C. Tăiaţi caşcavalul lamele fine, întindeţi aluatul pe planşetă şi decupaţi 4 cercuri de dimensiuni egale. Puneţi pe fiecare cerc fâşii de ardei copt şi lamele de caşcaval, săraţi, piperaţi şi turnati puţin sos picant.

Îndoiţi aluatul în două (în formă de galete) şi apăsaţi marginile cu degetele ca să se lipească bine. Ungeţi galetele cu gălbenuşul bătut, daţi-le la cuptor, lăsaţi-le să se rumenească frumos aproximativ 10-15 min. şi serviţi-le fierbinţi.
7.898 vizualizări
1.241 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată de cuş-cuş (I) (Salate > Salate de legume)
3. Vinete cu ceapă şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Salată de ciuperci cu maioneză (Salate > Salate de legume)
5. Pui cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Gulaş de carne cu cartofi şi chimen (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată de crenvuşti (I) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Salată de ton (III) (Salate > Salate cu peşte)
9. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume)
10. Salată de castraveţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
11. Budincă de ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
12. Supă de cartofi simplă (dietetică) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Mâncare de ardei gras cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Limbă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Salată de legume cu medalioane de porc (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Ardei umpluţi cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Salată în pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Sandvici cu roşii şi busuioc (Aperitive > Sandviciuri)
19. Supă de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
21. Carne porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Salată de cartofi cu verdeţuri (Salate > Salate de legume)
23. File de şalău sau cod cu fenicul (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ciuperci pane cu sos de iaurt şi brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Dolmade (sărmăluţe în foi de viţă) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Gulaş cu polonezi sau crenvuşti şi varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Biscuiţi cu brânză şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.