![]() |
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Cotlet elveţian |
|
Cotlet elveţian
Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Porţii: 8 Ingrediente: 8 felii de cotlet dezosat, 250 g roşii, 100 g caşcaval ras, 1 linguriţă cu vîrf de făină, 400 g unt, 1 lingură de ulei, sare, piper măcinat, 2 linguriţe rase de muştar. Mod de preparare: Feliile bătute se sărează, se piperează, se ung cu ulei şi se prăjesc în folie de aluminiu sau pe grătar. Se aşează feliile prăjite una lîngă alta pe o tavă termorezistentă, se aşează roşiile tăiate cuburi, caşcavalul şi muştarul frecat cu făina. Pe fiecare felie se aşează o bucăţică de unt şi se dau la cuptor pînă se rumenesc.
8.543 vizualizări
1.237 tipăriri 5 trimiteri Versiunea printabilă Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter
|
| Alte reţete |
|
|