Clătite chinezeşti cu piept de raţă - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Clătite chinezeşti cu piept de raţă

Clătite chinezeşti cu piept de raţă

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: Aluat: 60 g făină, 2 ouă, sare, 40 g unt.
Umplutura: 400 g piept de raţă, 80 g morcovi, 80 g pere, 50 g muguri de soia, 20 g ghimbir proaspăt, 40 g alune americane, sos de soia, 1 leg. ceapă verde, sare, piper.

Mod de preparare: Făina se amestecă cu 125 ml apă, ouă, sare şi 1/2 din unt şi se vor prăji cu cealată 1/2. Carnea se taie felii subţiri, morcovul se taie felii subţiri. Para se taie felii subţiri, se curăţă mugurii de soia, ghimbirul se dă prin răzătoare şi se amestecă cu sosul de soia. Într-o tigaie se topeşte pieliţa de pe piept şi în ea se trage carnea, se adaugă morcovul, para, sosul de soia, se lasă să scadă după care se adaugă alunele prăjite fără grăsime, mugurii de soia, se toarnă pe fiecare clătită şi pliază dublu.
Se taie ceapa verde mărunt şi se presară peste clătite în momentul servirii.
6.310 vizualizări
734 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Festin delicios cu grătare (Mâncăruri > Fripturi)
3. Piept de pui cu castraveciori muraţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ceapă murată în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
5. Piept de pui cu amestec de legume mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Sfeclă roşie gratinată (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Aperitiv cu roşii şi ardei (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Clătite cu somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Clătite cu zer, brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Clătite)
11. Perişoare din piept de pasăre cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Rulouri de omletă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Chec aperitiv de morcovi cu mirodenii (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Macrouri la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Clătite cu ananas (Dulciuri > Clătite)
16. Clătite umplute cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Fasole verde preparată greceşte  (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Salată de morcovi şi varză murată (Salate > Salate de legume)
20. Pizza de legume colorată (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Muşchi de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
22. Budincă de clătite cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Marinată (bast) pentru fezandare de durată (Sosuri > Sosuri reci)
24. Raţă cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Cuburi de somn în aluat de clătite (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Spaghete de castraveţi gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Piept de mînzat umplut (Mâncăruri > Fripturi)
29. Clătite la cuptor cu gem de caise (Dulciuri > Clătite)
30. Peşte la gratin cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.