Clătite chinezeşti cu piept de raţă - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Clătite chinezeşti cu piept de raţă

Clătite chinezeşti cu piept de raţă

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: Aluat: 60 g făină, 2 ouă, sare, 40 g unt.
Umplutura: 400 g piept de raţă, 80 g morcovi, 80 g pere, 50 g muguri de soia, 20 g ghimbir proaspăt, 40 g alune americane, sos de soia, 1 leg. ceapă verde, sare, piper.

Mod de preparare: Făina se amestecă cu 125 ml apă, ouă, sare şi 1/2 din unt şi se vor prăji cu cealată 1/2. Carnea se taie felii subţiri, morcovul se taie felii subţiri. Para se taie felii subţiri, se curăţă mugurii de soia, ghimbirul se dă prin răzătoare şi se amestecă cu sosul de soia. Într-o tigaie se topeşte pieliţa de pe piept şi în ea se trage carnea, se adaugă morcovul, para, sosul de soia, se lasă să scadă după care se adaugă alunele prăjite fără grăsime, mugurii de soia, se toarnă pe fiecare clătită şi pliază dublu.
Se taie ceapa verde mărunt şi se presară peste clătite în momentul servirii.
6.251 vizualizări
718 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Clătite umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Somon la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Ciorbă de cartofi acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Cuburi de somn în aluat de clătite (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Muşchi de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
6. Gulaş cu castraveţi muraţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Inimă de vacă sau de porc la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
8. Piept de pui cu ciuperci şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Clătite umplute cu carne şi spanac (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Creier de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
11. Musaca de clătite cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Aperitiv de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Ciorbă de fasole acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Sparanghel gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Salată cu piept de pui şi porumb (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Clătite cu marmeladă sau dulceaţă (Dulciuri > Clătite)
17. Piept de găină umplut (Mâncăruri > Fripturi)
18. Marinată (bast) pentru fezandare de durată (Sosuri > Sosuri reci)
19. Raţă sălbatică cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
20. Salată cu piept de pasăre şi varză acră (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Păstrăvi la grătar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Aperitiv de vinete şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
24. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Friptură din piept de pui marinat (Mâncăruri > Fripturi)
26. Piept de pui toscan (Mâncăruri > Fripturi)
27. Piept de pui cu mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Clătite umplute cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Piept de raţă în sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
30. Peşte la gratin cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.