Clătite chinezeşti cu piept de raţă - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Clătite chinezeşti cu piept de raţă

Clătite chinezeşti cu piept de raţă

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: Aluat: 60 g făină, 2 ouă, sare, 40 g unt.
Umplutura: 400 g piept de raţă, 80 g morcovi, 80 g pere, 50 g muguri de soia, 20 g ghimbir proaspăt, 40 g alune americane, sos de soia, 1 leg. ceapă verde, sare, piper.

Mod de preparare: Făina se amestecă cu 125 ml apă, ouă, sare şi 1/2 din unt şi se vor prăji cu cealată 1/2. Carnea se taie felii subţiri, morcovul se taie felii subţiri. Para se taie felii subţiri, se curăţă mugurii de soia, ghimbirul se dă prin răzătoare şi se amestecă cu sosul de soia. Într-o tigaie se topeşte pieliţa de pe piept şi în ea se trage carnea, se adaugă morcovul, para, sosul de soia, se lasă să scadă după care se adaugă alunele prăjite fără grăsime, mugurii de soia, se toarnă pe fiecare clătită şi pliază dublu.
Se taie ceapa verde mărunt şi se presară peste clătite în momentul servirii.
8.494 vizualizări
1.236 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Gulaş cu castraveţi muraţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Clătite cu iaurt şi icre Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Piept de pui în manta de şuncă (Mâncăruri > Fripturi)
4. Raţă umplută la frigare (Mâncăruri > Fripturi)
5. Clătite umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Ratatouille cu melcişori (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Ficat la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ostropel de raţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Aperitiv de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Salată de castraveţi muraţi (Salate > Salate de legume)
11. Salată gurmandă cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Piept de pui cu alune (II) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Salată din piept de pui cu ciuperci (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Pulpă de miel cu ienupăr şi cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
15. Ciuperci la grătar (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Castraveţi muraţi umpluţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată de andive cu piept de pasăre (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Piept de mînzat umplut (Mâncăruri > Fripturi)
20. Macrouri la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Ficat, măduvioară, fudulii, momiţe la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
22. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Ardei pişcători bulgăreşti muraţi (Conserve din legume, murături > Murături simple)
24. Şalău la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Creier de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
26. Clatite cu cremă de Roquefort şi nuci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ceapă murată în vin roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Aperitiv crocant cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Budincă de clătite cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.