Clătite chinezeşti cu piept de raţă - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Clătite chinezeşti cu piept de raţă

Clătite chinezeşti cu piept de raţă

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: Aluat: 60 g făină, 2 ouă, sare, 40 g unt.
Umplutura: 400 g piept de raţă, 80 g morcovi, 80 g pere, 50 g muguri de soia, 20 g ghimbir proaspăt, 40 g alune americane, sos de soia, 1 leg. ceapă verde, sare, piper.

Mod de preparare: Făina se amestecă cu 125 ml apă, ouă, sare şi 1/2 din unt şi se vor prăji cu cealată 1/2. Carnea se taie felii subţiri, morcovul se taie felii subţiri. Para se taie felii subţiri, se curăţă mugurii de soia, ghimbirul se dă prin răzătoare şi se amestecă cu sosul de soia. Într-o tigaie se topeşte pieliţa de pe piept şi în ea se trage carnea, se adaugă morcovul, para, sosul de soia, se lasă să scadă după care se adaugă alunele prăjite fără grăsime, mugurii de soia, se toarnă pe fiecare clătită şi pliază dublu.
Se taie ceapa verde mărunt şi se presară peste clătite în momentul servirii.
8.428 vizualizări
1.200 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tort de clătite cu peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Salată din piept de pui cu cartofi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Clătite cu urdă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Clătite de ou (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Clătite cu cremă de unt şi căpşuni (Dulciuri > Clătite)
6. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
7. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
8. Piept de pui cu frunze de salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
10. Piept de pui cu felii de măr (II) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Clătite cu patru feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Aperitiv Ligia (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Salată cu piept de pui şi legume mexicane (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Varză murată cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Baghetă umplută cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ouă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Andive gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Salată de andive cu piept de pasăre (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Piept de pui umplut cu prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Piept de pui în stil italian (Mâncăruri > Fripturi)
24. Raţă cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
25. Boboc de raţă pe varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Crochete de piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Legume gratinate cu paste (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Aperitiv cu vinete, orez şi creveţi (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.