Clătite chinezeşti cu piept de raţă - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Clătite chinezeşti cu piept de raţă

Clătite chinezeşti cu piept de raţă

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: Aluat: 60 g făină, 2 ouă, sare, 40 g unt.
Umplutura: 400 g piept de raţă, 80 g morcovi, 80 g pere, 50 g muguri de soia, 20 g ghimbir proaspăt, 40 g alune americane, sos de soia, 1 leg. ceapă verde, sare, piper.

Mod de preparare: Făina se amestecă cu 125 ml apă, ouă, sare şi 1/2 din unt şi se vor prăji cu cealată 1/2. Carnea se taie felii subţiri, morcovul se taie felii subţiri. Para se taie felii subţiri, se curăţă mugurii de soia, ghimbirul se dă prin răzătoare şi se amestecă cu sosul de soia. Într-o tigaie se topeşte pieliţa de pe piept şi în ea se trage carnea, se adaugă morcovul, para, sosul de soia, se lasă să scadă după care se adaugă alunele prăjite fără grăsime, mugurii de soia, se toarnă pe fiecare clătită şi pliază dublu.
Se taie ceapa verde mărunt şi se presară peste clătite în momentul servirii.
7.988 vizualizări
1.093 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Clătite cu cremă de castane (Dulciuri > Clătite)
2. Perişoare din piept de pasăre cu suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Supă deasă de cartofi preparată greceşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Ratatouille cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Pizza de legume colorată (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Piept de pui umplut cu prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Galbi (Coaste de vită la grătar) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Aperitiv special (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ciorbă pescărească acrită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Salată cu piept de pui şi legume mexicane (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Clătite umplute cu mere (Dulciuri > Clătite)
13. Pâine umplută aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Piept de pui cu amestec de legume mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Raţă cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
16. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Castraveţi muraţi în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
18. Raţă cu miere (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
20. Piept de pui cu sos de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ceapă murată în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
22. Aperitiv Zestran (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Salată din piept de pui cu ciuperci (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Ciuperci la grătar (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Piept de pui cu lămâie şi miere (Mâncăruri > Fripturi)
26. Tortilla cu piept de pui şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Conopidă gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Scrumbii proaspete la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Gogoşari aperitiv (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
30. Piept de viţel umplut (III) (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.