Clătite chinezeşti cu piept de raţă - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Clătite chinezeşti cu piept de raţă

Clătite chinezeşti cu piept de raţă

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: Aluat: 60 g făină, 2 ouă, sare, 40 g unt.
Umplutura: 400 g piept de raţă, 80 g morcovi, 80 g pere, 50 g muguri de soia, 20 g ghimbir proaspăt, 40 g alune americane, sos de soia, 1 leg. ceapă verde, sare, piper.

Mod de preparare: Făina se amestecă cu 125 ml apă, ouă, sare şi 1/2 din unt şi se vor prăji cu cealată 1/2. Carnea se taie felii subţiri, morcovul se taie felii subţiri. Para se taie felii subţiri, se curăţă mugurii de soia, ghimbirul se dă prin răzătoare şi se amestecă cu sosul de soia. Într-o tigaie se topeşte pieliţa de pe piept şi în ea se trage carnea, se adaugă morcovul, para, sosul de soia, se lasă să scadă după care se adaugă alunele prăjite fără grăsime, mugurii de soia, se toarnă pe fiecare clătită şi pliază dublu.
Se taie ceapa verde mărunt şi se presară peste clătite în momentul servirii.
6.424 vizualizări
761 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Spaghete cu peşte alb la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Salată cu piept de pui şi porumb (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Chec aperitiv cu jambon şi ardei gras (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Piept de pui cu castraveciori muraţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Clătite cu zer, brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Clătite)
6. Raţă umplută cu mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Gogoşari muraţi munteneşti (Conserve din legume, murături > Murături simple)
8. Piept de gâscă tocat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Castraveţi muraţi în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
10. Salată combinată cu castraveţi muraţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Piept de pui cu mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Marinată (bast) pentru fezandare de durată (Sosuri > Sosuri reci)
13. Cartofi gratinaţi cu peşte afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
17. Şalău la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Clătite cu ouă şi spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Piept de curcan pane (Mâncăruri > Fripturi)
20. Aperitiv crocant cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Gratin de legume cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Nisetru la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Raţă cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
24. Spaghete de castraveţi gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Piept de gâscă fondanat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Orecchiette gratinate cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Piept de pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
28. Cartofi gratinaţi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Spaghete cu piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Colaci marmoraţi (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.