Clătite chinezeşti cu piept de raţă - reţetă tradiţională din China - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Clătite chinezeşti cu piept de raţă

Clătite chinezeşti cu piept de raţă

Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: Aluat: 60 g făină, 2 ouă, sare, 40 g unt.
Umplutura: 400 g piept de raţă, 80 g morcovi, 80 g pere, 50 g muguri de soia, 20 g ghimbir proaspăt, 40 g alune americane, sos de soia, 1 leg. ceapă verde, sare, piper.

Mod de preparare: Făina se amestecă cu 125 ml apă, ouă, sare şi 1/2 din unt şi se vor prăji cu cealată 1/2. Carnea se taie felii subţiri, morcovul se taie felii subţiri. Para se taie felii subţiri, se curăţă mugurii de soia, ghimbirul se dă prin răzătoare şi se amestecă cu sosul de soia. Într-o tigaie se topeşte pieliţa de pe piept şi în ea se trage carnea, se adaugă morcovul, para, sosul de soia, se lasă să scadă după care se adaugă alunele prăjite fără grăsime, mugurii de soia, se toarnă pe fiecare clătită şi pliază dublu.
Se taie ceapa verde mărunt şi se presară peste clătite în momentul servirii.
8.599 vizualizări
1.263 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Fileuri de cod sau şalău cu ratatouille  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Măduvioare la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
3. Macaroane cu piept de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Clătite cu căpşuni (Dulciuri > Clătite)
5. Spaghete de castraveţi gratinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Varză gratinată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Chec aperitiv cu jambon şi ardei gras (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Sandvici cu piept de pui (Aperitive > Sandviciuri)
9. Piept de curcan cu cremă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Perişoare din piept de pasăre cu suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Tort de clătite cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Clătite cu căpşuni "marinate" şi îngheţată (Dulciuri > Clătite)
14. Castraveţi muraţi în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
15. Ciorbă cu carne acrită cu corcoduşe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Cartofi gratinaţi (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Prăjitura preferată (Dulciuri > Prăjituri)
18. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Tort de clătite (Dulciuri > Torturi)
21. Vrăbioară la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
22. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Piept de viţel umplut (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Clătite cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Piept de pui cu lămâie şi miere (Mâncăruri > Fripturi)
26. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Clătite cu urdă şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Chiftele din piept de pui cu cremă de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Castraveţi muraţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Muşchi de porc în vin, la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.