Ciorbă ca la Rădăuţi - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Ciorbă ca la Rădăuţi

Ciorbă ca la Rădăuţi

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Porţii: 6

Ingrediente: O gaina (mai batrina), 2 legaturi patrunjel, 3 legaturi marar, 1 morcov, 2 cepe medii, 1 gogosar (sau ardei gras), 1 varf de cutit boia iute, 50 ml ulei (sau grasime de la gaina), 6 oua, 300 ml smantana, sare, piper.

Mod de preparare: Se pune gaina la fiert, fara legume, fara sare, si se tine pe aragaz pana cade carnea de pe oase. Se sa deoparte de pe foc si se lasa jumatate de ora sa-si dea duhul. Intre timp, se caleste ceapa in untura (sau in ulei) timp de 2 minute. Peste ceapa usor rumenita, se pun morcovul, gogosarul, mararul, patrunjelul - toate tocate. Se adauga, mai apoi, si boiaua si se trage totul 3-4 minute la tigaie.
12.383 vizualizări
1.295 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pacheţele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Ciulama de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Borş de ştiucă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Roşii umplute cu tăiţei laţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Peşte la cuptor cu sos alb şi spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Pui în sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Mâncare orientală din carne de vânat (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
9. Bărcuţe (cartofi copţi umpluţi) (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Lipie cu măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Ciorbă de burtă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Omletă mexicană (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Salată de sfeclă roşie cu mazăre (Salate > Salate de legume)
14. Salată de cartofi cu crenvuşti (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Chifteluţe cu carne de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Ochiuri cu costiţă afumată pe galete din cartofi şi măr (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Mâncare de mazăre cu carne de pasăre şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ghiveci de vinete (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
19. Salată de spanac cu ouă şi măsline (Salate > Salate de legume)
20. Clătite umplute cu ciuperci şi pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Cremă universală de vanilie (Dulciuri > Creme)
22. Foetaj picant (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Sufleu de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Tort cu miere şi nuci (Dulciuri > Torturi)
25. Chifteluţe din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Panzanella (salată italienească cu pâine) (Salate > Salate de legume)
27. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată de ton cu ouă fierte (Salate > Salate cu peşte)
29. Pilaf de miel sau viţel cu caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Crap la cuptor (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.