Ciorbă ca la Rădăuţi - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Ciorbă ca la Rădăuţi

Ciorbă ca la Rădăuţi

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Porţii: 6

Ingrediente: O gaina (mai batrina), 2 legaturi patrunjel, 3 legaturi marar, 1 morcov, 2 cepe medii, 1 gogosar (sau ardei gras), 1 varf de cutit boia iute, 50 ml ulei (sau grasime de la gaina), 6 oua, 300 ml smantana, sare, piper.

Mod de preparare: Se pune gaina la fiert, fara legume, fara sare, si se tine pe aragaz pana cade carnea de pe oase. Se sa deoparte de pe foc si se lasa jumatate de ora sa-si dea duhul. Intre timp, se caleste ceapa in untura (sau in ulei) timp de 2 minute. Peste ceapa usor rumenita, se pun morcovul, gogosarul, mararul, patrunjelul - toate tocate. Se adauga, mai apoi, si boiaua si se trage totul 3-4 minute la tigaie.
12.035 vizualizări
1.210 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cartofi la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Vinete cu mozzarela sau telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Salată de varză cu maioneză (Salate > Salate de legume)
4. Tort rece cu cafea (Dulciuri > Torturi)
5. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Mâncare de porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Cheese Cake îngheţat (Dulciuri > Îngheţate)
8. Ardei capia umpluţi cu sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Salată de crudităţi (V) (Salate > Salate de legume)
10. Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tort Flavia (Dulciuri > Torturi)
12. Chec cu portocale (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
13. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Mâncărică de ardei cu cârnaţi afumaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată cu andive şi ridichi (Salate > Salate de legume)
16. Cosmopolitan (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
17. Sos Guacamole (II) (Sosuri > Sosuri reci)
18. Curcan umplut cu ţelină şi boabe de porumb (Mâncăruri > Fripturi)
19. Caise cu frişcă şi rom (Dulciuri > Salate de fructe)
20. Farfalle cu dovleac şi şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Spaghete cu legume şi nuci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Salată de vară dulce-acrişoară (Salate > Salate de legume)
23. Pilaf de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Gâscă pe varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Ravioli cu dovleac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Mâncărică de mazăre uscată (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Piftie de porc (răcitură) (IV) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Supă de cartofi şi morcovi (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Mâncare de spanac cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Ruladă de carne cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.