Ciorbă ca la Rădăuţi - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Ciorbă ca la Rădăuţi

Ciorbă ca la Rădăuţi

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Porţii: 6

Ingrediente: O gaina (mai batrina), 2 legaturi patrunjel, 3 legaturi marar, 1 morcov, 2 cepe medii, 1 gogosar (sau ardei gras), 1 varf de cutit boia iute, 50 ml ulei (sau grasime de la gaina), 6 oua, 300 ml smantana, sare, piper.

Mod de preparare: Se pune gaina la fiert, fara legume, fara sare, si se tine pe aragaz pana cade carnea de pe oase. Se sa deoparte de pe foc si se lasa jumatate de ora sa-si dea duhul. Intre timp, se caleste ceapa in untura (sau in ulei) timp de 2 minute. Peste ceapa usor rumenita, se pun morcovul, gogosarul, mararul, patrunjelul - toate tocate. Se adauga, mai apoi, si boiaua si se trage totul 3-4 minute la tigaie.
11.285 vizualizări
1.020 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Clătite umplute cu ciuperci şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Salată de vineţele (ciuperci de pădure) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
4. Biftec la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ciorbă de perişoare a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Caponatina (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Salată de vinete (Salate > Salate de legume)
8. Scordolea de raci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Pizza vegetală (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tort de clătite cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Borş de urzici cu boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Salată rapidă cu ton (Salate > Salate cu peşte)
14. Medalion de peşte cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Ouă cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Cafea filtru (Băuturi > Cafele)
17. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Sandvici cu piept de pui (Aperitive > Sandviciuri)
19. Gogoşari umpluţi cu ciuperci (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
20. Sandviciuri cu sardele şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
21. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate)
22. Salată de crudităţi (IV) (Salate > Salate de legume)
23. Surimi cu salată mexicană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Tort aperitiv de varză roşie cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Ardei umpluţi cu salată (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Dulceaţă de coacăze roşii sau albe (Conserve de fructe > Dulceaţă)
27. Caltaboş (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Tort cuib de cîrtiţă (Dulciuri > Torturi)
29. Risotto clasic cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Salată de fructe cu iaurt bătut (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2021 Pandora Impex SRL.