Ciorbă ca la Rădăuţi - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Ciorbă ca la Rădăuţi

Ciorbă ca la Rădăuţi

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Porţii: 6

Ingrediente: O gaina (mai batrina), 2 legaturi patrunjel, 3 legaturi marar, 1 morcov, 2 cepe medii, 1 gogosar (sau ardei gras), 1 varf de cutit boia iute, 50 ml ulei (sau grasime de la gaina), 6 oua, 300 ml smantana, sare, piper.

Mod de preparare: Se pune gaina la fiert, fara legume, fara sare, si se tine pe aragaz pana cade carnea de pe oase. Se sa deoparte de pe foc si se lasa jumatate de ora sa-si dea duhul. Intre timp, se caleste ceapa in untura (sau in ulei) timp de 2 minute. Peste ceapa usor rumenita, se pun morcovul, gogosarul, mararul, patrunjelul - toate tocate. Se adauga, mai apoi, si boiaua si se trage totul 3-4 minute la tigaie.
11.733 vizualizări
1.147 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şarlotă de căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
2. Piftie de pasăre (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Caracatiţă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Supă ţărănească cu varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Salată de andive cu piept de pasăre (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Salată de ţelină cu maioneză (Salate > Salate de legume)
7. Lasagna de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Macrouri la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Pateuri cu salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Pateuri cu ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Linguini cu scoici (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Plăcintă americană cu banane (Dulciuri > Prăjituri)
13. Salată de vinete (Salate > Salate de legume)
14. Clătite cu morcovi şi compot de mere (Dulciuri > Clătite)
15. Budincă de spanac cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Crap sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Supă de legume cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Karidopitta (Prăjitură grecească cu nuci) (Dulciuri > Prăjituri)
19. Surimi cu salată mexicană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Cremă de lămâie pentru foi (Dulciuri > Creme)
22. Pui marocan cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Cremă de ciocolată sau cacao cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
24. Ciorbă de varză cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Pui cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Omletă cu ficăţei de pasăre rumeniţi în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată de varză roşie (Salate > Salate de legume)
29. Tort de Paşti cu ciocolată (Dulciuri > Torturi)
30. Mâncare de gutui cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2023 Pandora Impex SRL.