Ciorbă ca la Rădăuţi - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Ciorbă ca la Rădăuţi

Ciorbă ca la Rădăuţi

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Porţii: 6

Ingrediente: O gaina (mai batrina), 2 legaturi patrunjel, 3 legaturi marar, 1 morcov, 2 cepe medii, 1 gogosar (sau ardei gras), 1 varf de cutit boia iute, 50 ml ulei (sau grasime de la gaina), 6 oua, 300 ml smantana, sare, piper.

Mod de preparare: Se pune gaina la fiert, fara legume, fara sare, si se tine pe aragaz pana cade carnea de pe oase. Se sa deoparte de pe foc si se lasa jumatate de ora sa-si dea duhul. Intre timp, se caleste ceapa in untura (sau in ulei) timp de 2 minute. Peste ceapa usor rumenita, se pun morcovul, gogosarul, mararul, patrunjelul - toate tocate. Se adauga, mai apoi, si boiaua si se trage totul 3-4 minute la tigaie.
12.468 vizualizări
1.316 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos de castraveţi (cald) (Sosuri > Sosuri cu legume)
2. Banane caramelizate (Dulciuri > Salate de fructe)
3. Salată de sfeclă coaptă (Salate > Salate de legume)
4. Salată cu brânză labaneh (Salate > Salate de legume)
5. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Tăiţei cu şuncă (III) (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Melcişori umpluţi cu brânză şi prune (Dulciuri > Prăjituri)
8. Crap la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Omletă cu raci sau cu langustă (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Salată de cicoare scarolă (Salate > Salate de legume)
11. Tort cu căpşuni şi cafea (Dulciuri > Torturi)
12. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Supă de legume cu măsline (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Ciocolată cu alune sau nuci (Dulciuri > Creme)
15. Salată de fasole cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Miel cu tarhon şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Crap pescăresc (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată orientală de primăvară (Salate > Salate de legume)
19. Găină cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Brioşe cu glazură de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
21. Musaca de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Pui de baltă delicioşi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. File de porc a la Milano (Mâncăruri > Fripturi)
24. Macaroane cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Şuncă în bere (Bierschinken) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pilaf cu roşii şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
27. Supă franţuzească cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Clafoutis cu fructe de toamnă (Dulciuri > Prăjituri)
29. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Salată de vinete cu legume (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.