Cacao cu cafea şi lichior de ouă - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Cacao cu cafea şi lichior de ouă

Cacao cu cafea şi lichior de ouă

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g ciocolată cu lapte, 600 ml lapte, 3 linguriţe pline de cafea măcinată, 150 g frişcă, 1 linguriţă zahăr vanilat, 12 linguri lichior de ouă, fulgi de ciocolată.

Mod de preparare: Ciocolata se taie mărunt. Laptele şi cafeaua se încălzesc, se adaugă ciocolata şi se lasă să se topească, amestecând. Se bate frişca cu zahărul vanilat. Se amestecă cacaua cu 8 linguri de lichior şi se toarnă în ceşti. Se pune deasupra frişca, iar peste frişcă, câte 1 lingură de lichior. Se serveşte presărată cu fulgi de ciocolată.
5.766 vizualizări
606 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ciuperci fripte cu spanac şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Tort cu ciocolată şi whisky (Dulciuri > Torturi)
4. Dovleac prăjit cu pătrunjel şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Salată de peşte cu legume şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Ardei umpluţi cu orez şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Fileuri de macrou cu salată de fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
9. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Salată de ton cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
11. Salată de cuş-cuş (I) (Salate > Salate de legume)
12. Salată de ouă cu piept afumat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Prăjiturele cu miere, curmale şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
14. Tort Marilena cu lichior (Dulciuri > Torturi)
15. Compot din piersici, caise, pere (Conserve de fructe > Compoturi)
16. Aspic de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Andive cu ou şi sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Fasole verde cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Supă de pasăre cu găluşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Tocăniţă de ciuperci şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Tort de cacao (Dulciuri > Torturi)
22. Ragout de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Salată de cartofi italienească (Salate > Salate de legume)
24. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi)
25. Chifteluţe de cereale şi caş (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Plăcintă dospită cu mere şi slăninuţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Supă de linte cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă minestrone cu jambon şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Salată de cartofi cu ciuperci marinate în vin (Salate > Salate de legume)
30. Vinete italieneneşti cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.