Cacao cu cafea şi lichior de ouă - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Cacao cu cafea şi lichior de ouă

Cacao cu cafea şi lichior de ouă

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g ciocolată cu lapte, 600 ml lapte, 3 linguriţe pline de cafea măcinată, 150 g frişcă, 1 linguriţă zahăr vanilat, 12 linguri lichior de ouă, fulgi de ciocolată.

Mod de preparare: Ciocolata se taie mărunt. Laptele şi cafeaua se încălzesc, se adaugă ciocolata şi se lasă să se topească, amestecând. Se bate frişca cu zahărul vanilat. Se amestecă cacaua cu 8 linguri de lichior şi se toarnă în ceşti. Se pune deasupra frişca, iar peste frişcă, câte 1 lingură de lichior. Se serveşte presărată cu fulgi de ciocolată.
5.591 vizualizări
565 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de vinete prăjite (Salate > Salate de legume)
2. Salată de mere rase (Dulciuri > Salate de fructe)
3. Musaca cu ton şi paste făinoase (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Penne cu sos de ardei copţi şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Şalău cu pătrunjel verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată de ceapă (Salate > Salate de legume)
10. Batoane cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Prăjituri)
11. Tort Marilena cu lichior (Dulciuri > Torturi)
12. Borş de lobodă cu ceapă verde şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Frigărui înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
14. Roşii umplute cu tăiţei laţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Salată de raci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
16. Salată pariziană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
18. Rulouri de şuncă cu ouă şi nucă (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Orez cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
20. Cartofi copţi cu salată de ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Papară cu cartofi, mărar şi sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Quiche cu ceapă şi vin (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Peşte cu sos tomat şi vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Garnitură de portocale, mere şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Tort de piersici cu cremă de iaurt şi brânză de vaci (Dulciuri > Torturi)
29. Paste cu roşii si brânză de oaie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Salată de ouă cu piept afumat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.