Bruschetta cu fasole - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Bruschetta cu fasole

Bruschetta cu fasole

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 300 g fasole, 8 căţei de usturoi, ulei, pătrunjel proaspăt, pâine, sare.

Mod de preparare: Se pune fasolea într-un vas cu apă şi se lasă aşa 6 ore. După ce a stat în apă, se spală şi se pune la fiert în trei litri de apă. Se fierbe până se pătrund boabele. Se strecoară de apă.

Trei sferturi din cantitatea de boabe se trec prin maşina de tocat, odată cu usturoiul. Pastă obţinută se freacă cu ulei turnat treptat. Se pun sare şi piper după gust.

Restul de boabe se amestecă cu pătrunjel tocat şi cu sare.

Se formează bruschetele. Se prăjesc felii de pâine, pe care se întinde pasta de fasole şi se acoperă cu boabe de fasole.
3.980 vizualizări
769 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Lipii cu fasole picantă (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Ciorbă de fasole cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Pulpe de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Miel cu fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Macaroane cu şunculiţă afumată, fasole verde şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Fasole verde cu roşii şi mentă (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Penne cu fasole verde şi slăninuţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Friptură de berbec cu fasole boabe (Mâncăruri > Fripturi)
9. Omletă cu fasole verde (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Bruschetta cu pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Fasole verde cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Fasole albă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Spaghete cu fasole albă (Spaghetti con fagioli cannellini) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Pulpă de miel cu fasole (Mâncăruri > Fripturi)
15. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
16. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Fasole uscată cu afumătură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Ciuperci cu fasole verde la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Burrito cu chorizo şi fasole (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Pulpă de purcel în vin roşu cu fasole boabe (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Ciorbă de fasole cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Fasole bătută (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Salată de fasole uscată (Salate > Salate de legume)
25. Fasole verde conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
26. Supă cretană de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Salată de sfeclă roşie, cartofi şi fasole (Salate > Salate de legume)
28. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Bruschetta cu usturoi şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
30. Budincă de fasole verde cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.