Bruschetta cu fasole - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Bruschetta cu fasole

Bruschetta cu fasole

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 300 g fasole, 8 căţei de usturoi, ulei, pătrunjel proaspăt, pâine, sare.

Mod de preparare: Se pune fasolea într-un vas cu apă şi se lasă aşa 6 ore. După ce a stat în apă, se spală şi se pune la fiert în trei litri de apă. Se fierbe până se pătrund boabele. Se strecoară de apă.

Trei sferturi din cantitatea de boabe se trec prin maşina de tocat, odată cu usturoiul. Pastă obţinută se freacă cu ulei turnat treptat. Se pun sare şi piper după gust.

Restul de boabe se amestecă cu pătrunjel tocat şi cu sare.

Se formează bruschetele. Se prăjesc felii de pâine, pe care se întinde pasta de fasole şi se acoperă cu boabe de fasole.
3.311 vizualizări
653 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Fasole verde cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Supă cretană de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Miel cu fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Salată de fasole verde cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
8. Franjuri de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Fasole uscată cu afumătură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Supă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Ciorbă de fasole verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Salată ţărănească cu fasole uscată şi sardele (Salate > Salate cu peşte)
14. Icre de fasole (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Supă de fasole verde cu smântână şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Salată de fasole uscată albă marinată (Salate > Salate de legume)
18. File de cod cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Ciorbă de fasole boabe (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Fasole verde cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Zacuscă de gogoşari cu fasole albă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Mâncare de fasole grasă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Salată de fasole verde (Salate > Salate de legume)
25. Supă cremă de fasole boabe (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Salată de piure de fasole (Salate > Salate de legume)
27. Ghiveci de morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras şi fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
28. Salată de fasole verde cu ceapă (Salate > Salate de legume)
29. Borş de fasole grasă cu roşii şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş de fasole verde cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.