Bruschetta cu fasole - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Bruschetta cu fasole

Bruschetta cu fasole

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 300 g fasole, 8 căţei de usturoi, ulei, pătrunjel proaspăt, pâine, sare.

Mod de preparare: Se pune fasolea într-un vas cu apă şi se lasă aşa 6 ore. După ce a stat în apă, se spală şi se pune la fiert în trei litri de apă. Se fierbe până se pătrund boabele. Se strecoară de apă.

Trei sferturi din cantitatea de boabe se trec prin maşina de tocat, odată cu usturoiul. Pastă obţinută se freacă cu ulei turnat treptat. Se pun sare şi piper după gust.

Restul de boabe se amestecă cu pătrunjel tocat şi cu sare.

Se formează bruschetele. Se prăjesc felii de pâine, pe care se întinde pasta de fasole şi se acoperă cu boabe de fasole.
3.981 vizualizări
769 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de fasole uscată (Salate > Salate de legume)
2. Ciorbă de fasole de post (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Ciorbă de roşii cu fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Fasole verde cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Mâncare cu pastramă de oaie şi fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Fasole verde conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
7. Lipii cu fasole picantă (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Supă cremă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă de cartofi şi fasole verde cu slăninuţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Mâncare de fasole grasă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Ardei umpluţi cu fasole şi orez  (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. File de miel cu bruschetta (Mâncăruri > Fripturi)
13. Fasole verde în aluat cu bere (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Ciorbă de fasole verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată de fasole verde şi galbenă (Salate > Salate de legume)
17. Salată de fasole verde cu arpagic (Salate > Salate de legume)
18. Salată de sfeclă roşie, cartofi şi fasole (Salate > Salate de legume)
19. Supă toscană de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Supă de legume şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Morcovi cu fasole la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Bruschetta cu usturoi (Aperitive > Sandviciuri)
24. Fasole uscată cu afumătură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Fasole verde cu sos de ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Fasole verde preparată greceşte  (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Salată de piure de fasole (Salate > Salate de legume)
28. Ciorbă de legume cu varză şi fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Friptură de berbec cu fasole boabe (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.