Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Bruschetta cu fasole
Rețetă tradițională din Italia
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Porții: 4

Ingrediente: 300 g fasole, 8 căței de usturoi, ulei, pătrunjel proaspăt, pâine, sare.

Mod de preparare: Se pune fasolea într-un vas cu apă și se lasă așa 6 ore. După ce a stat în apă, se spală și se pune la fiert în trei litri de apă. Se fierbe până se pătrund boabele. Se strecoară de apă.

Trei sferturi din cantitatea de boabe se trec prin mașina de tocat, odată cu usturoiul. Pastă obținută se freacă cu ulei turnat treptat. Se pun sare și piper după gust.

Restul de boabe se amestecă cu pătrunjel tocat și cu sare.

Se formează bruschetele. Se prăjesc felii de pâine, pe care se întinde pasta de fasole și se acoperă cu boabe de fasole.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.