Ardei capia umpluţi cu sardele - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Ardei capia umpluţi cu sardele

Ardei capia umpluţi cu sardele

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 ardei capia rosii, 500 g fileuri de sardele (dezosate), 4 catei de usturoi, 70 g unt, 60 g faina, 600 ml lapte, 2 fire de cimbru, 2 foi de dafin, 3 linguri de untdelemn fin, 3 linguri de otet aromat, 1 fir de patrunjel, sare, piper.

Mod de preparare: Puneti sardelele sa se desareze (se cumpara gata marinate de la magazinele de peste).
Puneti untul sa se topeasca intr-o tigaie, adaugati faina si lasati sa se rumeneasca un minut, amestecand. Stingeti cu lapte, adaugati doi catei de usturoi trecuti pe razatoare, lasati sa clocoteasca rantasul la foc foarte mic, amestecand. Puneti sare si piper.
Zdrobiti sardelele cu furculita si amestecati-le cu sosul de faina si usturoi. Sarati, piperati.
Scoateti codita si semintele ardeilor, fara sa le taiati carnea din interior. Scufundati-i trei minute in apa care clocoteste.
Scoateti ardeii, lasati sa se scurga si sa se raceasca, apoi umpleti-i cu compozitia de peste. - Ungeti o tava cu untdelemn, puneti pe ea ardeii, mai stropiti-i si pe deasupra cu untdelemn, apoi puneti otetul si cei doi catei de usturoi ramasi, curatati si taiati in doua. Lasati-i sa se coaca 10 minute la cuptor.
Serviti-i presarati cu patrunjel.
8.029 vizualizări
1.172 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Raţă umplută (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată ţărănească cu fasole uscată şi sardele (Salate > Salate cu peşte)
3. Bărcuţe (cartofi copţi umpluţi) (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Pui cu şuncă şi unt de sardele (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ardei cu capac de ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Lămîi umplute cu sardele şi mărar verde (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Sardele la cuptor (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Ardei iuţi umpluţi cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Chec aperitiv cu jambon şi ardei gras (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Pizza cu ardei şi ton (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Penne cu busuioc şi cremă de ardei gras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Dovlecei umpluti cu scoici şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Inimă de viţel umplută (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
16. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ardei umpluţi cu carne şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
18. Pulpă de miel umplută (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ardei umpluţi cu stavrid (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Sardele marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Ciorbă mozaic cu ardei şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Castraveţi umpluţi cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Ardei copţi la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
24. Varză creaţă umplută cu ciuperci şi zarzavat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Muşchiuleţ de viţel cu sos de ardei copţi (Mâncăruri > Fripturi)
26. Zacuscă de ardei şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Saramură de peşte cu ardei capia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Pulpe de pui cu porumb dulce şi ardei gras (Mâncăruri > Fripturi)
30. Sote de pui cu ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.