Ardei capia umpluţi cu sardele - reţetă tradiţională din Spania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Spania » Ardei capia umpluţi cu sardele

Ardei capia umpluţi cu sardele

Reţetă tradiţională din Spania
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 ardei capia rosii, 500 g fileuri de sardele (dezosate), 4 catei de usturoi, 70 g unt, 60 g faina, 600 ml lapte, 2 fire de cimbru, 2 foi de dafin, 3 linguri de untdelemn fin, 3 linguri de otet aromat, 1 fir de patrunjel, sare, piper.

Mod de preparare: Puneti sardelele sa se desareze (se cumpara gata marinate de la magazinele de peste).
Puneti untul sa se topeasca intr-o tigaie, adaugati faina si lasati sa se rumeneasca un minut, amestecand. Stingeti cu lapte, adaugati doi catei de usturoi trecuti pe razatoare, lasati sa clocoteasca rantasul la foc foarte mic, amestecand. Puneti sare si piper.
Zdrobiti sardelele cu furculita si amestecati-le cu sosul de faina si usturoi. Sarati, piperati.
Scoateti codita si semintele ardeilor, fara sa le taiati carnea din interior. Scufundati-i trei minute in apa care clocoteste.
Scoateti ardeii, lasati sa se scurga si sa se raceasca, apoi umpleti-i cu compozitia de peste. - Ungeti o tava cu untdelemn, puneti pe ea ardeii, mai stropiti-i si pe deasupra cu untdelemn, apoi puneti otetul si cei doi catei de usturoi ramasi, curatati si taiati in doua. Lasati-i sa se coaca 10 minute la cuptor.
Serviti-i presarati cu patrunjel.
8.284 vizualizări
1.237 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos de ardei graşi (Sosuri > Sosuri cu legume)
2. Ardei umpluţi englezeşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pulpă de porc umplută (Mâncăruri > Fripturi)
4. Dovlecei umpluţi cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Borş de dovlecei umpluţi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Gogoşari umpluţi cu ciuperci (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
7. Ceapă umplută cu nuci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Pulpe de pui cu boia de ardei (Mâncăruri > Fripturi)
9. Peşte cu crustă de praf de ardei iute (chili) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Ardei pentru umplut (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
11. Ardei iuţi la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
12. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Ouă umplute cu sardele (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
16. Zacuscă de ardei cu miere (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
17. Ciorbă de ardei capia copţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
19. Supă de cartofi cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Borş de dovlecel şi ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Ardei umpluţi dietetici (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Ardei cu capac de ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Cartofi umpluţi cu ouă moi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Mâncare de ardei gras cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Salată cu ardei iute (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Ardei umpluţi cu brânză de vacă şi unt  (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Pâine umplută aperitiv (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Ardei umpluţi cu urdă (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.