Pastă de gălbenuş (pentru tartine) - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Pastă de gălbenuş (pentru tartine)

Pastă de gălbenuş (pentru tartine)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 500 g: 15 galbenusuri fierte tari, 150 ml ulei, 100 g mustar, sare si zahar pudra, dupa gust.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Gălbenuşurile se dau prin sită, se freacă cu uleiul, muştarul, zahărul şi sarea. Dacă pasta este prea consistentă se adaugă supa de carne sau lapte pînă se obţine o pastă cu consistenta de alifie. La această pastă se mai poate adăuga pastă de peşte după gust.
2.219 vizualizări
509 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
2. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Pastă de şprot afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Pastă de ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Pastă de cartofi cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Pastă aromată de cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
9. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Vită cu pastă verde de curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Salată de vinete cu gălbenuş de ou (Salate > Salate cu ouă)
12. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Pastă de maioneză cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Pastă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Pastă de brânză roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Pastă de brânză cu ceapă călită (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Pastă de brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Pastă de peşte (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Pastă de conopidă (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Fasole păstăi conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Tartine cu pastă de peşte afumat (Aperitive > Sandviciuri)
23. Pastă din peşte rasol (II) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Pastă de ficat (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Pastă de pasăre (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Chifle umplute cu pastă de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pastă de jumări (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Pastă de pate vegetal (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Pastă de ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Pastă de jumări cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.