Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pastă de gălbenuș (pentru tartine)
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Pentru 500 g: 15 galbenusuri fierte tari, 150 ml ulei, 100 g mustar, sare si zahar pudra, dupa gust.

Mod de preparare: Gălbenușurile se dau prin sită, se freacă cu uleiul, muștarul, zahărul și sarea. Dacă pasta este prea consistentă se adaugă supa de carne sau lapte pînă se obține o pastă cu consistenta de alifie. La această pastă se mai poate adăuga pastă de pește după gust.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.