Cornete de parizer umplute - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Cornete de parizer umplute

Cornete de parizer umplute

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 felii parizer taiat nu prea subtire, 12 masline, 2 cartofi fierti, 2-3 linguri maioneza, sare, piper (facultativ), salata verde.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Feliile de parizer se curata de coaja si se rasucesc in forma de cornet. Fiecare cornet se prinde cu o scobitoare ca sa nu se desfaca, iar in cele doua capete ale scobitorii se infige cite o maslina (la fiecare scobitoare doua masline). Cornetele se umplu cu cartofi fierti si taiati cuburi foarte mici, care au fost amestecate cu maioneza, sarea si piperul. Se asterne pe un platou rotund un strat de salata verde taiata ca taiteii si peste el se asaza cornetele umplute, rinduite frumos, cu virfurile in centrul farfuriei.
3.131 vizualizări
843 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
8. Salată de mere umplute (Salate > Salate de legume)
9. Salată de roşii umplute cu varză albă (Salate > Salate de legume)
10. Mere umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
11. Mere umplute cu nuci (Dulciuri > Salate de fructe)
12. Portocale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
13. Clătite umplute cu cârnaţi (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Ouă umplute cu ficat de gâscă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Roşii umplute cu carne şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Vinete umplute cu roşii, ardei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ciuperci umplute cu brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Ouă umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Roşii umplute cu humus (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Roşii umplute cu tăiţei laţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Găluşte umplute cu varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Perişoare de mămăligă umplute cu cârnăciori şi spanac (Mâncăruri > Preparate din mălai)
25. Legume verzi umplute (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Roşii umplute cu omletă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Vinete umplute cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Roşii umplute cu peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Ciuperci umplute (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.