Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval

Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval

Timp de preparare: 2 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 400 g muschi de vita, 120 g cascaval proaspat, 1 lamaie, 150 ml ulei de masline aromat, 6 fire de patrunjel verde sau de busuioc, sare, piper macinat.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se inveleste carnea cruda intr-o folie de plastic si se tine doua ore la congelator, ca sa se intareasca. Apoi se scoate, se taie felii foarte subtiri (transparente) si se asaza pe patru farfurii. Se stoarce lamaia, se picura sucul peste feliile de carne, pe urma se toarna peste ele si cate putin ulei de masline, se invelesc farfuriile cu folii de plastic si se mai tin vreo zece minute la rece. Inainte de a servi carpaccio-ul, pe fiecare farfurie se presara aschiile de cascaval (taiate cu un cutit foarte ascutit), patrunjelul sau busuiocul tocat, sare si piper.
Uleiul aromat se poate prepara si in casa, in felul urmator: puneti uleiul intr-o sticla mai mica, adaugati cateva crengute de cimbru, cativa catei de usturoi zdrobiti sau frunzulite de busuioc si lasati sa se marineze circa o saptamana la loc ferit de lumina. Uleiul astfel parfumat se poate folosi si la salate, peste, etc.
6.199 vizualizări
908 tipăriri
2 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
3. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Carpaccio de somon (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
7. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
8. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Salată Vitamina (Salate > Salate de legume)
13. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
14. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
15. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Antricot de vită cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
17. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Galbi (Coaste de vită la grătar) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Vită cu ghimbir (Mâncăruri > Fripturi)
21. Vită cu pastă verde de curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Frigărui de vită cu sos de alune şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Rasol de vită cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.