Sparanghel cu pastă de măsline - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Mâncăruri » Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi » Sparanghel cu pastă de măsline

Sparanghel cu pastă de măsline

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 linguri otet balsamic, 1 lingura ulei de masline,
2 lingurite pasta tapenade (poti inlocui cu pasta de masline negre), 300 g sparanghel proaspat (sau 1 conserva), parmezan razuit din abundenta pentru servit.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Intr-un bol mic, amesteca otetul balsamic, uleiul de masline si pasta tapenade. Adauga sare, daca este cazul, si piper negru proaspat macinat si da deoparte.
Fierbe sparanghelul intr-un vas inalt, dar nu foarte larg (lasand varfurile sa depaseasca nivelul apei - varfurile sunt fragede si nu au nevoie sa fiarba in apa, este suficient sa se inmoaie la aburi), timp de 3-4 minute, pana cand se patrunde. Scurge de apa si amesteca cu pasta preparata dinainte. Presara parmezan razuit si serveste.
Tapenade este pasta rezultata din amestecul de capere, masline negre, fileuri de ansoa maruntite si ulei de masline. Este folosita in bucataria franceza si greceasca, iar numele provine din provençala (tapéno inseamna capere).
2.212 vizualizări
713 tipăriri
1 trimitere
    Înapoi    





Alte reţete
1. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
2. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Pastă de şprot afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Pastă de ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Supă de sparanghel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă de legume cu măsline (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Pastă de cartofi cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Pastă aromată de cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
10. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
11. Salată de sparanghel, portocale şi andive (Salate > Salate de legume)
12. Salată cu sparanghel (Salate > Salate de legume)
13. Salată de conopidă cu măsline (Salate > Salate de legume)
14. Salată de spanac cu măsline (Salate > Salate de legume)
15. Salată de cartofi cu verdeaţă şi măsline (Salate > Salate de legume)
16. Arpagic cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Salată de ton cu măsline şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
19. Icre cu măsline şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Vită cu pastă verde de curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Pastă de maioneză cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Pastă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Salată cu paste, brânză şi măsline (Salate > Salate de legume)
26. Mâncare rece din peşte cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Sparanghel în aluat de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Sparanghel măcelăresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Sparanghel cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Stea de sparanghel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.