![]() |
Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Zacuscă franţuzească |
Zacuscă franţuzească
![]() Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 2 h
Complexitate: redusă Porţii: 8 Ingrediente: 1 kg roşii, 200 g ceapă, 2 mere mari, 1 ardei gras (sau kapia), 1 pahar oţet (de 3 grade), zeama de la 2 lămâi, 1 linguriţă sare, 100 g zahăr, 1 linguriţă boabe de enibahar, 1 foaie dafin mărunţită. Mod de preparare: Merele şi roşiile se dau prin răzătoare, ceapa se toacă mărunt şi se adaugă restul ingredientelor. Se fierbe o oră şi jumătate (până scade). Se pune la borcan şi se leagă a doua zi.
10.768 vizualizări
930 tipăriri 20 trimiteri ![]() ![]() ![]() |
Alte reţete |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |