Supă minestrone cu cabanos - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Supă minestrone cu cabanos

Supă minestrone cu cabanos

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 200 g cabanos, 2 catei de usturoi, 1 tulpina de praz, 300 g varza alba, 1 ardei gras, 1 dovlecel potrivit, 3-4 linguri ulei de masline, 250 g fasole boabe fiarta (eventual din conserva), 1 cutie rosii decojite (800 g), circa 1/2 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), sare, piper macinat, 3-4 fire de patrunjel, cascaval ras (parmezan) pentru presarat.

Mod de preparare: Se taie cabanosul felii, iar usturoiul curatat se toaca. Celelalte legume se spala, se curata si se taie marunt. Se prajesc cabanosul si usturoiul in uleiul incins, se adauga prazul si varza si se lasa si ele putin sa se prajeasca. Se adauga apoi si restul legumelor si se calesc 1-2 minute, amestecand intruna. La urma se incorporeaza boabele de fasole (clatite sub un jet de apa) si rosiile taiate bucatele (cu zeama cu tot). Se lasa sa fiarba toate circa 15 minute la foc potrivit, se sareaza si se pipereaza.
Se serveste supa fierbinte si se presara - in farfurie - cu patrunjel verde tocat si cascaval ras.
4.818 vizualizări
932 tipăriri
12 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de spanac cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă de chimen cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă de legume de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Supă pasată de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de zarzavat (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Supă cremă de mazăre verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Supă galbenă de ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Supă de post cu cartofi şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de ciuperci cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă de cartofi şi gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă cremă de conopidă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă de cartofi cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Supă de dovlecei cu crutoane de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de dovlecei şi roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Supă de pătrunjel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă de ciuperci (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Supă de linte cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Supă de gutui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă de orez cu ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Cabanos cu varză călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.