Sos italian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos italian

Sos italian

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 linguriţă ulei, 1 linguriţă ceapă rasă, 1 cutiuţă pastă de roşii, sare, piper macinat, 1 foaie de dafin, 1 crenguţă de rozmarin.

Mod de preparare: Se prăjeşte ceapa în ulei, se adaugă pasta de roşii şi de două ori mai multă apă.
Se condimentează şi se fierbe cca 5 minute.
Se poate servi atât rece, cât şi cald.
5.815 vizualizări
885 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cartofi cu sos de verdeţuri şi peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Limbă de viţel cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
3. Cotlete de viţel sote cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Sos de castraveţi muraţi şi capere (Sosuri > Sosuri cu legume)
5. Sos tomat (cald) (Sosuri > Sosuri roşii)
6. Sos roşu franţuzesc (Sosuri > Sosuri roşii)
7. Inimi cu sos de zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
8. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Ceafă gratinată cu sos special (Mâncăruri > Fripturi)
10. Prăjitură cu mere şi sos cu şofran (Dulciuri > Prăjituri)
11. Sos pentru spaghete al pesto (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
12. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ciorbă de cartofi cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
15. Vinete la cuptor cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Sos de muştar cu tarhon (II) (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
17. Ouă cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Sos genovez (Sosuri > Sosuri cu legume)
19. Îngheţată de vanilie cu sos de prune (Dulciuri > Îngheţate)
20. Fasole albă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Sos de roşii cu legume (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
22. Piept de gâscă cu portocale şi sos Bigarad (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Calamar cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Perişoare din peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Cremă de ghimbir cu sos de ciocolată (Dulciuri > Creme)
26. Sparanghel cu sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Rulade de viţel în sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
28. Peşte cu susan şi sos acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Sos vânătoresc (Sosuri > Sosuri condimentate)
30. Sfeclă la cuptor cu sos de hrean şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.