![]() |
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos italian |
|
Sos italian
Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 1 linguriţă ulei, 1 linguriţă ceapă rasă, 1 cutiuţă pastă de roşii, sare, piper macinat, 1 foaie de dafin, 1 crenguţă de rozmarin. Mod de preparare: Se prăjeşte ceapa în ulei, se adaugă pasta de roşii şi de două ori mai multă apă. Se condimentează şi se fierbe cca 5 minute. Se poate servi atât rece, cât şi cald.
6.014 vizualizări
938 tipăriri 1 trimitere Versiunea printabilă Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter
|
| Alte reţete |
|
|