Sos italian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos italian

Sos italian

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 linguriţă ulei, 1 linguriţă ceapă rasă, 1 cutiuţă pastă de roşii, sare, piper macinat, 1 foaie de dafin, 1 crenguţă de rozmarin.

Mod de preparare: Se prăjeşte ceapa în ulei, se adaugă pasta de roşii şi de două ori mai multă apă.
Se condimentează şi se fierbe cca 5 minute.
Se poate servi atât rece, cât şi cald.
5.917 vizualizări
910 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă umplute cu sos de lapte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Găluşte de cartofi cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Legume coapte cu sos verde şi roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
5. Limbă cu măsline în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. File de căprioară cu sos de stafide şi gogoşele de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
7. Plăcinte de legume cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Spaghete cu sos de legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Ţelină pane cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Chiftele de zarzavat cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Muşchi de viţel în sos Gorgonzola (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Andive cu ou şi sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Sos curry de bază (Sosuri > Sosuri condimentate)
14. Sos Chutney picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Sos cu muşchi de viţel (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
16. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
17. Vinete cu sos de busuioc (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Sos roşu (Sosuri > Sosuri roşii)
19. Terină de peşte cu sos de şofran şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
21. Sos de roşii cu legume (I) (Sosuri > Sosuri roşii)
22. Aripioare de pui cu susan şi sos de salată verde (Mâncăruri > Fripturi)
23. Cotlete cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Sos de busuioc cu roşii şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
25. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
26. Sos de ceapă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Ouă umplute cu sos de muştar (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Anghinare cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Caracatiţă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Sos din şuncă, vin alb şi cimbru (Sosuri > Sosuri cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.