Sos italian - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos italian

Sos italian

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 linguriţă ulei, 1 linguriţă ceapă rasă, 1 cutiuţă pastă de roşii, sare, piper macinat, 1 foaie de dafin, 1 crenguţă de rozmarin.

Mod de preparare: Se prăjeşte ceapa în ulei, se adaugă pasta de roşii şi de două ori mai multă apă.
Se condimentează şi se fierbe cca 5 minute.
Se poate servi atât rece, cât şi cald.
5.855 vizualizări
901 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Legume prăjite cu sos şi maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Curcan cu sos de măruntaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Sos de iaurt cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Pui cu sos de ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Spaghete cu sos de legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Friptură de jambon cu sos de măceşe (Mâncăruri > Fripturi)
7. Peşte cu sos de usturoi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Medalioane de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
10. Mere umplute cu sos dulce-acrişor (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Sos maioneză franţuzească (Sosuri > Sosuri reci)
12. Fasole albă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Chec cu nuci şi sos Velours (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
14. Sos de ceapă cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii)
15. Sos roşu franţuzesc (Sosuri > Sosuri roşii)
16. Legume cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Dovlecei cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume)
19. Ouă umplute cu sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Somon la cuptor cu sos de portocale (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Peşte în sos roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
23. Sos alb pentru carne fiartă (Sosuri > Sosuri albe)
24. Mâncărică de ficat cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
25. Păstrăvi fierţi în vin, cu sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Sos maioneză verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
27. Ruladă de pui cu sos de fructe (Mâncăruri > Fripturi)
28. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
29. Peşte fript cu sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Rinichi prăjiţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.