Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos italian
Rețetă tradițională din Italia
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 linguriță ulei, 1 linguriță ceapă rasă, 1 cutiuță pastă de roșii, sare, piper macinat, 1 foaie de dafin, 1 crenguță de rozmarin.

Mod de preparare: Se prăjește ceapa în ulei, se adaugă pasta de roșii și de două ori mai multă apă.
Se condimentează și se fierbe cca 5 minute.
Se poate servi atât rece, cât și cald.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.