Sos Alfredo - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos Alfredo

Sos Alfredo

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 1 ceşcuţă parmezan ras, 2 linguri mozzarella, 200 ml lapte, 1 lingură unt, 1 linguriţă făină.

Mod de preparare: Se topeşte o lingură de unt pe foc mic, apoi se adaugă o linguriţă de făină să se prăjească foarte puţin. Se pune apoi laptele şi se lasă un minut să se îngroaşe. Se adaugă parmezanul şi mozzarella şi se amestecă pînă se topesc.
11.907 vizualizări
1.333 tipăriri
8 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Muşchiuleţ de viţel cu sos de ardei copţi (Mâncăruri > Fripturi)
2. Sos de urzici (Sosuri > Sosuri cu legume)
3. Găină cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Legume prăjite cu sos şi maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Legume crude cu sos de sardine (Salate > Salate cu peşte)
7. Fasole albă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
9. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume)
10. Sos de ceapă cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii)
11. Penne cu sos de morcovi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Sos alb dietetic (Sosuri > Sosuri albe)
13. Sos de ouă cu unt (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
14. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
15. Ouă umplute cu sos de carne (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Sos maioneză (I) (Sosuri > Sosuri reci)
17. Legume cu sos de lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Crenvuşti cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Paste cu sos de smântână şi somon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Sos de roşii şi usturoi (Sosuri > Sosuri roşii)
21. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
22. Salată de ouă cu sos de sardele (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Ouă cu sos şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Sos din şuncă, vin alb şi cimbru (Sosuri > Sosuri cu legume)
25. Sos pentru piure (Sosuri > Sosuri roşii)
26. Peşte la cuptor cu sos alb şi spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Păstrăvi cu sos gascon (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Sos de usturoi (mujdei) rece (Sosuri > Sosuri condimentate)
29. Sos de ceapă (II) (Sosuri > Sosuri cu legume)
30. Creveţi Balti în sos iute (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.