Sos Alfredo - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » Sos Alfredo

Sos Alfredo

Reţetă tradiţională din Italia
Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 1 ceşcuţă parmezan ras, 2 linguri mozzarella, 200 ml lapte, 1 lingură unt, 1 linguriţă făină.

Mod de preparare: Se topeşte o lingură de unt pe foc mic, apoi se adaugă o linguriţă de făină să se prăjească foarte puţin. Se pune apoi laptele şi se lasă un minut să se îngroaşe. Se adaugă parmezanul şi mozzarella şi se amestecă pînă se topesc.
10.396 vizualizări
870 tipăriri
8 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos Tabasco cu usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
2. Rinichi prăjiţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
3. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Peşte cu sos Ragu (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Salată de ouă cu sos de sardele (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Somon la cuptor cu sos de portocale (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Ouă moi în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Stridii cu sos de şampanie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Somon cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Muşchiuleţ de viţel cu sos de ardei copţi (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ouă cu sos şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Sos cu nuci şi usturoi (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
13. Salată de ouă cu sos de iaurt şi şuncă (Salate > Salate cu ouă)
14. Pui în sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
15. Budincă de carne de pasăre cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ficat prăjit cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
17. Piept de pui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
19. Mâncărică de ficat cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Sos de mărar cu iaurt (Sosuri > Sosuri condimentate)
21. Ouă răscoapte cu sos picant (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Miel cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Budincă de vişine cu sos de vanilie (Dulciuri > Budinci)
24. Sos de migdale mexican (Sosuri > Sosuri roşii)
25. Peşte la cuptor cu paste orzo şi sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Terină de roşii cu sos de anşoa (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Pârjoale de peşte în sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Pui cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Praz în sos de verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.