Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Sos Alfredo
Rețetă tradițională din Italia
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 1 ceșcuță parmezan ras, 2 linguri mozzarella, 200 ml lapte, 1 lingură unt, 1 linguriță făină.

Mod de preparare: Se topește o lingură de unt pe foc mic, apoi se adaugă o linguriță de făină să se prăjească foarte puțin. Se pune apoi laptele și se lasă un minut să se îngroașe. Se adaugă parmezanul și mozzarella și se amestecă pînă se topesc.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.