Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.592 vizualizări
1.171 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Napolitană cu cremă de zahăr ars şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
2. Sfeclă roşie gratinată (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Pîinişoare cu fructe uscate (Dulciuri > Prăjituri)
5. Melcişori umpluţi cu brânză şi prune (Dulciuri > Prăjituri)
6. Salată de heringi (I) (Salate > Salate cu peşte)
7. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de fasole verde cu smântână şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Şalău în sos de Riesling (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Salată de roşii picantă (Salate > Salate de legume)
13. Ciorbă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Turnedo Rossini (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Sărmăluţe de soia în foi de viţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Tort cu cremă de nectarine (Dulciuri > Torturi)
17. Mâncare orientală din carne de vânat (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
18. Cornuleţe din zahăr ars (Dulciuri > Prăjituri)
19. Pui marocan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Dulceaţă de melcişori din coajă de portocală (Conserve de fructe > Dulceaţă)
21. Ochiuri româneşti cu iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Cotlete de porc cu garnitură de dovleac şi hrean (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pârjoale din peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Omletă italiană (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Bărcuţe de vinete cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Crab umplut antilez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de vinete cu ceapă şi usturoi (Salate > Salate de legume)
28. Peşte cu sos tomat şi vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Gogoşari în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
30. Tocăniţă de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.