Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.665 vizualizări
1.186 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Îngheţată cu iaurt şi căpşuni (Dulciuri > Îngheţate)
2. Dovlecel parizian (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Mâncare de mazăre cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Sardele marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Vinete orientale (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Mâncare de conopidă (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Miel Lancashire (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciuperci umplute cu brânză (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Salată de andive cu surimi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
10. Bouri (Chefal tunisian cu legume) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
12. Avocado cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Pizza americană (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Ouă cu sos picant şi castraveţi acri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Alivancă (IV) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Ciuperci umplute cu brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Savarine (Dulciuri > Prăjituri)
19. Plăcintă cu peşte şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu peşte)
20. Supă cremă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de roşii şi ardei cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Perişoare cu smântână (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Mâncărică de ardei cu cârnaţi afumaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pastă de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Ciuperci marinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Brânză vegetală cu mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpşuni, frăguţe (Dulciuri > Creme)
28. Ţelină pane cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Miel cu spanac şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.