Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.773 vizualizări
1.217 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Chiftele marinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Plăcinţele de cartofi cu susan (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Salată de brânză şi avocado (Salate > Salate de legume)
4. Papanaşi din mere cu drojdie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Supă de găină cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Supă cu spanac şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Orez cu spanac şi brânză telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Omletă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Sufleu de brânză (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Sandvici cu brânză de vacă şi gogoşar (Aperitive > Sandviciuri)
12. Îngheţată de vanilie cu sos de prune (Dulciuri > Îngheţate)
13. Regineta (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Tocăniţă de curcan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată de ţelină fiartă a la grec (Salate > Salate de legume)
17. Salată de cicoare creaţă înălbită cu dovleac (Salate > Salate de legume)
18. Bomboane Rafaello (Dulciuri > Prăjituri)
19. Frunze de salvie în aluat (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Friptură argentiniană (Mâncăruri > Fripturi)
21. Vinete cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Sărmăluţe greceşti în foi de viţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Ciorbă ţărănească de vară dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Panforte (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
26. Pui cu sparanghel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Sandvici cu piept de pui (Aperitive > Sandviciuri)
28. Deliciu cu brânză de vaci (Dulciuri > Creme)
29. Clătite picante umplute cu dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Pui picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.