Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.774 vizualizări
1.217 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de vinete cu dovleac (Salate > Salate de legume)
2. Conopidă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Cremă din lichior de ouă (Dulciuri > Creme)
4. Îngheţată de iaurt şi fructe (Dulciuri > Îngheţate)
5. Pizza cu şuncă şi măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Mâncare de conopidă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Bărcuţe din ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Ficăţei de pasăre în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Zacuscă din morcovi şi mere (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
11. Omletă cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
13. Biscuiţi cu ciocolată şi bostan (Dulciuri > Prăjituri)
14. Quiche cu ceapă şi vin (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Andive cu sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
17. Supă thailandeză cu legume şi lapte de cocos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Borş de miel cu leuştean şi ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Legume crude cu sos de sardine (Salate > Salate cu peşte)
20. Fructe de mare în sos alb (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Aperitiv New Zealand (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Telemea pane cu garnitură de ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Chiftele marinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Brioşe cu banane şi ghimbir (Dulciuri > Prăjituri)
26. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
27. Suc de mere şi ţelină (Băuturi > Sucuri)
28. Friptură de viţel în lapte (Mâncăruri > Fripturi)
29. Salată cu sparanghel (Salate > Salate de legume)
30. Scrumbii marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.