Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.724 vizualizări
1.202 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piftie de gâscă sau curcan (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Borş ţărănesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
4. Pipote cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
5. Tartă parfumată cu măsline verzi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Ciorbă ţărănească de linte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Omletă ţărănească (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Limbă în pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Supă toscană (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Brânză la grătar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Pandişpan reuşit (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
13. Sandvici cu brânză de vacă şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
14. Ouă cu brânză în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Mâncare de mazăre cu carne de pasăre şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Medalioane de căprioară cu prune uscate şi piure de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
17. Rasol de iepure împănat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Coroană de orez cu fructe (Dulciuri > Budinci)
19. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pui cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Gogoşi de vin (Dulciuri > Gogoşi)
22. Pârjoale de peşte în sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Peşte sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Orez picant cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Avocado cu smântână (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Vişinată (Băuturi > Lichioruri)
27. Cartofi franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Plăcinţele cu ceapă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Musaca de varză acră, fiartă în oala sub presiune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.