Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.780 vizualizări
1.217 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncărică de ficat cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
2. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
3. Şalău învelit în busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Năut gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Rites cu rozmarin (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
8. Păstrăv cu sos fin de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Mâncare de ţelină cu bulion (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Curcan umplut cu castane (II) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tagliatelle cu şuncă, broccoli şi smântână dulce (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Dovlecei gratinaţi cu şuncă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Creveţi la grătar cu orez picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Supă cremă de cartofi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Salată de ciuperci marinate (Salate > Salate de legume)
18. Chiftele din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Sos maioneză franţuzească (Sosuri > Sosuri reci)
20. Pulpă de berbec înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
21. Budincuţe de pătrunjel (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Pui cu sparanghel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Tortul reginei Mary (Dulciuri > Torturi)
26. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Terină din ficat de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Curcan cu sos de măruntaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Şalău în sos de Riesling (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.