Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.753 vizualizări
1.212 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Mâncare de urzici (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Şalău cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Blinele (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Tocană din orice fel de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Cremă cu suc de vişine, cireşe, zmeură, frăguţe, caise, ananas (Dulciuri > Creme)
8. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Cozonac trandafir cu vanilie şi nuci (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
10. Pandişpan reuşit (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
11. Tocăniţă de cârnăciori (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Sos mexican (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Muşchi de vacă cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
14. Aperitiv New Zealand (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Îngheţată de iaurt (Dulciuri > Îngheţate)
16. Ouă umplute în coajă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Gulaş de inimă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Salată de banane cu suc de portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
19. Sos sicilian (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
20. Piept de pui cu ţelină (Mâncăruri > Fripturi)
21. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Salată de cartofi cu hering marinat (Salate > Salate cu peşte)
23. Salată de fasole uscată albă marinată (Salate > Salate de legume)
24. Plăcintă cu trei prune (Dulciuri > Prăjituri)
25. Pui cu vin (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pâine prăjită cu piure de roşii (Aperitive > Sandviciuri)
27. Jeleu cu petale de trandafir (Conserve de fructe > Dulceaţă)
28. Gratin de cartofi cu costiţe de miel sau berbecuţ (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Frigărui de pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ficat pane (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.