Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.783 vizualizări
1.218 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ghiveci de morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras şi fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
2. Escalop de viţel cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Şniţel în pesmet sau vienez (Mâncăruri > Fripturi)
5. Jambon cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
6. Peşte cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Budincă de pâine cu legume şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Bangers and mash (Cârnăciori cu piure) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă din carne de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Tocăniţă de oaie cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Mâncărică de fasole galbenă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Somon cu paste şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Mix de portocale cu banane şi pepene galben (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Ciuperci la cuptor în stil spaniol (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Ciuperci umplute cu slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Ouă umplute cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Crostini cu fasole boabe şi ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Scrumbie marinată cu mărar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
22. Supă cremă din varză de Bruxelles (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Plăcintă a la Follas (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Ouă în sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Biban de mare cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Tocăniţă de miel cu tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Sărmăluţe din piept de curcan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Batoane umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Rasol de găină cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.