Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.672 vizualizări
1.190 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cremă de cafea cu gelatină (I) (Dulciuri > Creme)
2. Ouă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Chiftele din cartofi şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Andive înăbuşite (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Prăjitură cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
6. Doradă în crustă de sare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Calamar pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Cocoş cu vin (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de curcan cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
10. Patlican Musakka (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Plăcinţele cu cartofi şi ţelină (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Carne de vacă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Îngheţată de zmeură (II) (Dulciuri > Îngheţate)
15. Salată din peşte sărat cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
16. Andive cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Ragout de ţelină cu rulouri de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Spumă capucino (Dulciuri > Spume)
19. Scrumbii în folie de aluminiu la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Somon cu sos alb (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Bomboane colorate pentru ornat (Dulciuri > Prăjituri)
22. Budincă de creier (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Banadura Salata B` Kizbara (Salată arăbească de roşii) (Salate > Salate de legume)
24. Pui cu fasole verde şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Îngheţată de fructe (Dulciuri > Îngheţate)
26. Ardei umpluţi cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Perişoare cu smântână şi boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Dovlecei pane (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Vinete portugheze (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.