Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.781 vizualizări
1.217 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Napolitană cu cremă de zahăr ars şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
2. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
3. Lipii cu fasole picantă (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Salată de ţelină cu mere (Salate > Salate de legume)
5. Tartă trapeziană (Dulciuri > Prăjituri)
6. Pîinişoare cu măsline şi migdale (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Chifteluţe cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
9. Suc de mere şi ţelină (Băuturi > Sucuri)
10. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
11. Îngheţată uşoară (Dulciuri > Îngheţate)
12. Ouă umplute în coajă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Linte cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
15. Salată de ţelină şi castraveţi (Salate > Salate de legume)
16. Ouă cu ficat de pasăre sau cabanos (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Filet de boeuf Wellington (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Vinete umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ţelină cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Sirop de trandafiri (Băuturi > Siropuri)
21. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
22. Foetaj picant (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Cotlet de miel umplut cu spanac (Mâncăruri > Fripturi)
24. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
25. Dovlecei cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Şuncă în bere (Bierschinken) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Sos vienez cu hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Sărmăluţe greceşti în foi de viţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Morcovi tineri (carote) cu unt (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Pui cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.