Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.786 vizualizări
1.218 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piftie de gâscă sau curcan (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Ochiuri în piure de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Ouă răscoapte cu sos picant (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Hamsii marinate cu legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Sos de cireşe cu brânză de vacă (Dulciuri > Creme)
6. Piept de pui în stil italian (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pui înăbuşit (Mâncăruri > Fripturi)
8. Scrumbii cu mere şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Pui cu sparanghel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Salată cu brânză şi nuci (II) (Salate > Salate de legume)
11. Spanac la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Peşte rasol cu cartofi şi slănină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Tort norvegian cu îngheţată (Dulciuri > Torturi)
14. Salată de conopidă cu măsline (Salate > Salate de legume)
15. Sufleu de parmezan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Tort crocant cu mere (Dulciuri > Torturi)
17. Ciorbă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Biban de mare la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Salată din piept de pui cu cartofi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Salată cu andive şi ridichi (Salate > Salate de legume)
21. Suc de soc şi vişine (Băuturi > Sucuri)
22. Plăcinte de omletă cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Spaghete cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Sos românesc (Sosuri > Sosuri cu legume)
25. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Ardei cu usturoi la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Salată de nuci cu ţelină (Salate > Salate de legume)
28. Friptură de vită la cuptor cu costiţă şi sos de vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
29. Îngheţată de suc de fructe (II) (Dulciuri > Îngheţate)
30. Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.