Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.787 vizualizări
1.218 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
2. Omletă cu ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Salată de ciuperci cu andive şi maioneză (Salate > Salate de legume)
4. Tort ieftin (I) (Dulciuri > Torturi)
5. Îngheţată Zica (Dulciuri > Îngheţate)
6. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Cotlete de porc cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Cupe cu fructe proaspete în jeleu (Dulciuri > Salate de fructe)
9. Sos Amatriciana (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
10. Plăcintă cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Pizza ţărănească (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Gogoşi dulci din cartofi (Dulciuri > Gogoşi)
13. Plăcinte de legume cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Saramură de crap picantă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Angemacht de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Pui ţigănesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Plăcinţele de orez cu peşte afumat şi icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Regineta (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Legume prăjite în aluat (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Frişcă cu gelatină pentru ornat (Dulciuri > Ornamente torturi)
23. Urdă cu mărar şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Perişoare de mămăligă umplute cu cârnăciori şi spanac (Mâncăruri > Preparate din mălai)
25. Chifteluţe din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Nuferi din cozonac cu fructe (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
27. Compot de piersici cu trandafiri (Conserve de fructe > Compoturi)
28. Piept de pui prăjit cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
29. Sos roşu franţuzesc (Sosuri > Sosuri roşii)
30. Budincă de spanac cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.