Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.791 vizualizări
1.220 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tocană de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată de orez cu maioneză în trei culori (Salate > Salate de legume)
3. Yum Yum (Peşte thailandez) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Pizza Ioana (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Salată de heringi cu cartofi şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
6. Chifteluţe de legume cu şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Plăcintă de spanac în foetaj (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Cotlete cu garnitură picantă (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pulpe de pui americane (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Coq au vin (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Tort cu nucă şi vanilie (Dulciuri > Torturi)
13. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
14. Clătite cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Chifteluţe din peşte cu crustă de migdale sau pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Salată egipteană (Salate > Salate de legume)
17. Peşte alb în suc de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată cu sparanghel (Salate > Salate de legume)
19. Sos de ciocolată pentru panettone (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
20. Sufleu de pâine albă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Cotlete cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Surimi cu sos de mango (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Budincă de carne (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Pastă de gălbenuş (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Supă de linte cu spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Supă franţuzească de ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă cremă de linte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Borş de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Gulii cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.