Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.799 vizualizări
1.220 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Legume mexicane (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Roşii picante (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Murături asortate iraniene (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
4. Tocăniţă andaluză de anghinare (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Supă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Perişoare de mămăligă umplute cu cârnăciori şi spanac (Mâncăruri > Preparate din mălai)
7. Pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
8. Limonadă finlandeză (Băuturi > Sucuri)
9. Budincă de somn (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
11. Sufleu de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Tort de îngheţată Casata (Dulciuri > Torturi)
13. Dovlecei gratinaţi cu şuncă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Plăcintă de cartofi şi dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Ciuperci la cuptor în stil spaniol (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Salată de vinete italienească (Salate > Salate de legume)
17. Peşte alb în suc de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Andive cu ulei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Frittată cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Brânză feta coaptă cu oregano (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Crostini cu ardei (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Cuburi de somn în aluat de clătite (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Coroană de orez cu fructe (Dulciuri > Budinci)
24. Ouă răscoapte cu sos picant (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Castraveţi muraţi în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
26. Budincă de morcovi cu unt (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Îngheţată de lămâie (I) (Dulciuri > Îngheţate)
28. Budincă de şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Îngheţată de iaurt şi fructe (Dulciuri > Îngheţate)
30. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.