Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.806 vizualizări
1.221 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcintă de cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Hamsii marinate cu legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Eclere cu cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
5. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Tocană de mistreţ tînăr (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
8. Orez picant cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Tocăniţă de ciuperci şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Tort în 7 minute (Dulciuri > Torturi)
11. Cremă de heringi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Salată de măsline (Salate > Salate de legume)
13. Pulpă de miel cu ienupăr şi cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
14. Budincă de spanac cu slănină afumată (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Budincă de şalău (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Omletă indiană (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Sufleu de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Chiftele marinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Supă de cartofi cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Salată verde cu smântână şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
21. Mâncare de cartofi cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Somon la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Borş de mînzat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Linte cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Plăcintă cu varză (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Chiftele daneze cu sos cremă de ienibahar şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Tort de mac din Hajdusag (Dulciuri > Torturi)
28. Chifteluţe cu somon afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Cremă din albuşuri (Dulciuri > Creme)
30. Cremă de zahăr ars franţuzească (Dulciuri > Creme)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.