Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.785 vizualizări
1.218 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Legume gratinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Tort elveţian (Dulciuri > Torturi)
3. Praz picant cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Chec aperitiv cu brânză şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Omletă italiană (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Ficat şi rinichi de miel (Mâncăruri > Fripturi)
7. Plăcintă cu cireşe (Dulciuri > Prăjituri)
8. Sos Cumberland (Sosuri > Sosuri reci)
9. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pulpă de miel marinată cu mirodenii (Mâncăruri > Fripturi)
11. Chifteluţe din peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Pizza 4 anotimpuri (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Pâine umplută provensală (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Tort din brânză de vacă (Pască) (Dulciuri > Prăjituri)
16. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
17. Plăcintă cu mere în tavă mare (Dulciuri > Prăjituri)
18. Ciulama de pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Dovlecei cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Ciuperci umplute mocăneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Gustare pe bază de brînzeturi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)
24. Tocană ca la Abrud (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Limonadă finlandeză (Băuturi > Sucuri)
26. Piept de pui marinat cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Vinete marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Ţelină cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.