Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.761 vizualizări
1.217 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cremă picantă de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Picioare de crab cu orez picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Sos de mango (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Scrumbii cu mere şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Ton cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Supă cremă de spanac cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Salată de ouă cu smântână (Salate > Salate cu ouă)
8. Salată franţuzească de ceapă (Salate > Salate de legume)
9. Mere prăjite cu îngheţată (Dulciuri > Îngheţate)
10. Ştrudel cu brânză dulce (Dulciuri > Prăjituri)
11. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Îngheţată etajată (Dulciuri > Îngheţate)
13. Iepure cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pastă de gălbenuş (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Salată de andive cu portocale şi curmale (Salate > Salate de legume)
16. Ciorbă ţărănească de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Salată de andive cu peşte şi sos Aioli (Salate > Salate cu peşte)
18. Tocană de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Cotlet în vin (Mâncăruri > Fripturi)
20. Scrumbie marinată cu mărar (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Tocană de varză cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Salată de ouă cu brânză (Salate > Salate cu ouă)
23. Imitaţie de ciuperci din roşii şi ouă tari (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Supă de vişine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Mâncare de bame (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Ouă umplute cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Tocinei la cuptor (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Papanaşi cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Chifteluţe din peşte cu crustă de migdale sau pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Poale în brâu cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.