Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.135 vizualizări
1.069 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcinţele de cartofi cu susan (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Pere în vin roşu cu mentă (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Mâncare de dovlecei cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Salată de ouă cu brânză (Salate > Salate cu ouă)
6. Dulceaţă din flori de salcîm (Conserve de fructe > Dulceaţă)
7. Dovlecei pane (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Tort "Bănuţul lui Moş Crăciun" (Dulciuri > Torturi)
9. Îngheţată de cacao sau ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
10. Salată de ţelină şi nuci (Salate > Salate de legume)
11. Îngheţată de alune cu ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
12. Năut gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Terină de legume cu ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Tocană de ceapă cu mămăliguţă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Mujdei de usturoi dobrogean (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
16. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Crap sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Bomboane din biscuiţi cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
20. Mâncare de ţelină cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Gogoşari în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
22. Tarte cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
23. Tocană din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
24. Budincă de macaroane cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Piept de gâscă împănat cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Ouă răscoapte cu sos picant (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Tocană ca la Abrud (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.