Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.742 vizualizări
1.211 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Marinată de crap aromată (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Andive cu somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Surimi cu salată mexicană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Spaghete cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Crap la cuptor stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată de andive şi sparanghel (Salate > Salate de legume)
8. Macaroane cu şunculiţă afumată, fasole verde şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Fileuri de peşte în haină de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Plăcintă cu ciuperci şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Icre de brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Salată de vinete cu icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Perişoare de mămăligă umplute cu cârnăciori şi spanac (Mâncăruri > Preparate din mălai)
14. Aperitiv cu hering afumat şi scrumbie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Peşte înăbuşit (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Îngheţată de lămâie (I) (Dulciuri > Îngheţate)
17. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Supă de pâine cu ochiuri româneşti (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Pasteta din creier crud (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Plăcintă cu varză (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Sandviciuri cu sardele şi roşii (Aperitive > Sandviciuri)
23. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Paste cu roşii si brânză de oaie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Plăcinte de varză acră cu sos de smântână şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Supă de porumb cu smântână şi brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Cheese Cake în stil New York (Dulciuri > Prăjituri)
30. Salată de caise cu vin alb (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.