Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.248 vizualizări
1.097 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Lazane cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Cotlete de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
3. Franjuri de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Banane în coniac (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Compot de prune cu aromă de vanilie (Conserve de fructe > Compoturi)
6. Fileuri de anşoa cu lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Salată de macaroane cu jambon, porumb şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Tort cu ananas (Dulciuri > Torturi)
9. Salată mediteraneană cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
10. Supă de zarzavat cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Prăjitură cu brânză de vacă şi magiun de prune (Dulciuri > Prăjituri)
12. Mâncărică de verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Rasol milanez din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Sandviciuri cu mozzarella (Aperitive > Sandviciuri)
16. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Budincă de varză acră cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Supă cremă de ţelină cu albuş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Friptură de miel cu cimbru şi vin alb (Mâncăruri > Fripturi)
20. Mâncare cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Găluşte de griş cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de spanac cu brânză şi cartofi (Salate > Salate de legume)
23. Sos de ciocolată pentru panettone (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
24. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Cornuleţe din zahăr ars (Dulciuri > Prăjituri)
26. Sos vânătoresc (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Mâncare de fasole boabe cu carne de porc, vită, ovine, pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Budincă de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Tajina marocană cu gutui caramelizate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.