Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.798 vizualizări
1.220 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mere prăjite cu îngheţată (Dulciuri > Îngheţate)
2. Tort de mac din Hajdusag (Dulciuri > Torturi)
3. Cremă din mere crude (Dulciuri > Creme)
4. Ciorbă de legume cu paste făinoase sau orez (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Triunghiuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Supă de pâine cu ochiuri româneşti (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Ciorbă din carne de ovine (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Supă italienească cu pâine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Cartofi cu sos de brânză şi ridichi (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Pasteta din şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Huevos Motulenos (ouă în stilul Motul) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Tocăniţă de miel cu tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Salată de ciuperci marinate (Salate > Salate de legume)
15. Salată verde cu smântână şi brânză topită (Salate > Salate de legume)
16. Margarete cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
18. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
19. Tort cu ananas (Dulciuri > Torturi)
20. Ştrudel cu brânză dulce (Dulciuri > Prăjituri)
21. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Salată de macaroane cu spanac (Salate > Salate de legume)
23. Tort ieftin cu frişcă şi gem (Dulciuri > Torturi)
24. Sos de migdale mexican (Sosuri > Sosuri roşii)
25. Chiftele din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Supă ţărănească cu slănină afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Pui rumenit la cuptor în stil rustic (Mâncăruri > Fripturi)
28. Mâncare de ardei copţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Plăcintă din cartofi şi brânză feta (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Sandviciuri cu vinete şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.