Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.533 vizualizări
1.155 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de miel împănată (Mâncăruri > Fripturi)
2. Tocăniţă de vită cu ardei de trei culori (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Chiftele din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Fazan cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
5. Perişoare cu smântână (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Salată de macaroane cu legume călite (Salate > Salate de legume)
7. Sandviciuri cu mozzarella (Aperitive > Sandviciuri)
8. Marinată de hamsii (Aperitive > Aperitive cu peşte)
9. Rulouri de vinete cu legume (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Îngheţată cu ness (II) (Dulciuri > Îngheţate)
11. Salată de ciuperci cu cartofi şi măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
12. Ţelină cu măsline şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Legume gratinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Escalop de mînzat (Mâncăruri > Fripturi)
16. Plăcintele bunicii (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Peşte rasol cu cartofi şi slănină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Aşchii de migdală în ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
19. Supă de spanac cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Mâncărică de varză acră şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Salată de spanac cu ouă şi măsline (Salate > Salate de legume)
22. Minipateuri cu crenvuşti (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Spaghete cu fasole albă (Spaghetti con fagioli cannellini) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Salată scarolă combinată (Salate > Salate de legume)
25. Îngheţată de vişine (Dulciuri > Îngheţate)
26. Gulaş picant cu Debreţini (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ţelină umplută cu şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Mâncare de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.