Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.779 vizualizări
1.217 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Rasol din cap de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Sos franţuzesc cu unt de sardele (Sosuri > Sosuri albe)
3. Îngheţată de fragi (Dulciuri > Îngheţate)
4. Salată de vinete cu maioneză (Salate > Salate de legume)
5. Budincă de cornuri (Dulciuri > Budinci)
6. Struguri în oţet (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
7. Aperitiv Zestran (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Carne de berbec în sos de chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Tartă cu brânză de vacă şi legume (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Vinete cu orez la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Scoici cu sos de roşii picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Roşii umplute cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Budincuţe de pătrunjel (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Mâncare de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Lipie cu ceapă şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Tort Cabana (Dulciuri > Torturi)
18. Ciuperci în aluat de bere (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Îngheţată cu iaurt şi căpşuni (Dulciuri > Îngheţate)
20. Saganaki (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Rulouri cu banane şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Tocană bulgărească de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Sandviciuri cu vinete şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Orez picant cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Cremă picantă de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Tort de îngheţată Casata (Dulciuri > Torturi)
27. Dulceaţă din flori de salcîm (Conserve de fructe > Dulceaţă)
28. Omletă mexicană (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Cantuccini cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
30. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.