Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.789 vizualizări
1.220 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Clafoutis sărat cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Somon la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Pui ţigănesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Mâncărică de pipote cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Salată cu brânză şi peşte (Salate > Salate cu peşte)
7. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
8. Orez cu spanac şi brânză telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Vin de smochine (Băuturi > Băuturi cu vin)
10. Ţelină cu măsline şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Franzeluţe (muffins) cu migdale şi mac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Muşchi de iepure cu smântână (Mâncăruri > Fripturi)
13. Cartofi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Flanuri cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Mini-brioşe cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
16. Ouă fierte cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Grisine (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Ornamente din zahăr (Dulciuri > Ornamente torturi)
19. Poganzli (Dulciuri > Prăjituri)
20. Biban de mare cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Zacuscă de vinete şi gogoşari (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Creier pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Crap la cuptor cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Sparanghel în aluat de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Borş de peşte cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Hamsii marinate cu legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Aspic cu gelatină fără oase (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Clătite cu pere, brânză şi slăninuţă (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.