Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.800 vizualizări
1.220 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tăiţei sicilieni cu măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Îngheţată a la Iulia (Dulciuri > Îngheţate)
3. Găină umplută (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă de fasole verde cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Tort necopt cu mandarine (Dulciuri > Torturi)
6. Calcan gratinat cu scoici (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
8. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Mâncare de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Salată de ciuperci cu andive şi maioneză (Salate > Salate de legume)
11. Aperitiv Princess (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Legume cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Budincă de spanac cu franzelă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Pui mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Clătite picante umplute cu dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Shug israelian (Sosuri > Sosuri condimentate)
17. Sandvici cu brânză de vacă şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
18. Poganzli (Dulciuri > Prăjituri)
19. Ouă cu ceapă a la Castranova (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Ardei umpluţi cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Îngheţată de caise cu suc de lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
22. Supă de varză cu smântână şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Mâncare de pasăre cu mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Plăcintă dobrogeană cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Îngheţată de zmeură şi lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
26. Cartofi cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Prăjitură cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
29. Stridii cu sos de şampanie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Brânză topită de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.