Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.795 vizualizări
1.220 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Gogoşi din aluat pripit (Dulciuri > Gogoşi)
2. Limonadă fierbinte (Băuturi > Ceaiuri)
3. Ruladă cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Chifteluţe de legume cu şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpşuni, frăguţe (Dulciuri > Creme)
6. Budincă de pâine (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Ruladă din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi)
8. Mâncare de spanac cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Găină cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pizza cu anghinare (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Sos picant de roşii cu muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
12. Friptură de miel în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ciorbă cu ciolan afumat şi tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Compot de prune cu aromă de vanilie (Conserve de fructe > Compoturi)
15. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Îngheţată cu ness (I) (Dulciuri > Îngheţate)
19. Vinete cu ceapă şi roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Găluşte cu făină (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Chifteluţe din peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Sufleu de parmezan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Mâncare de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Tarte amandine (Dulciuri > Prăjituri)
25. Conopidă pane (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Mini-tort cu migdale (Dulciuri > Torturi)
27. Murături asortate iraniene (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
28. Ficat şi rinichi de miel (Mâncăruri > Fripturi)
29. Cremă de vanilie pentru plăcintă (Dulciuri > Creme)
30. Cotlete prăjite în unt (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.