Somon marinat în stil marocan - reţetă tradiţională din Maroc - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Maroc » Somon marinat în stil marocan

Somon marinat în stil marocan

Reţetă tradiţională din Maroc
Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia dulce, 1/2 lingurita piper de cayenne, 4 linguri ulei de masline, sucul si coaja de la 1 lamaie.

Mod de preparare: Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora.
Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac
9.775 vizualizări
1.217 tipăriri
13 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Chifteluţe din peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Curcan umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Supă a la Izalina (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Vin de coacăze negre (Băuturi > Băuturi cu vin)
5. Plăcintă franţuzească cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Perişoare cu smântână (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Supă de găină cu tăiţei de casă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Musaca apetisantă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Tort Prinţesa Maria (Dulciuri > Torturi)
10. Tartine cu friptură de vită (Aperitive > Sandviciuri)
11. Şalău în sos de Riesling (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Andive cu ou şi sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Coşuleţe din portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ciuperci umplute cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Prăjitură din fructe cu cremă şi biscuiţi (Dulciuri > Prăjituri)
18. Salată de andive cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume)
19. Sorbet din pepene galben (Dulciuri > Îngheţate)
20. Bomboane colorate pentru ornat (Dulciuri > Prăjituri)
21. Muşchi de porc în vin, la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
22. Supă de peşte finlandeză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Piept de pui în pijama (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Lipie cu ceapă şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Plachie de crap în vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Terină cu piure şi sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Tartine cu piure de avocado şi costiţă rumenită (Aperitive > Sandviciuri)
28. Cotlete cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Quemone din dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Varză creaţă cu pesmet şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.