Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
11.097 vizualizări
1.116 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Somon marinat în stil marocan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Peşte gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Îngheţată de zmeură (II) (Dulciuri > Îngheţate)
4. Mâncare de praz (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Brânză de vaci cu lămâie şi cafea (Dulciuri > Creme)
6. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Salată de cicoare scarolă cu parmezan ras (Salate > Salate de legume)
8. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Pui marocan cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Plăcinţele din brânză de vacă, cu compot (Dulciuri > Prăjituri)
12. Prăjitură în patru părţi (Dulciuri > Prăjituri)
13. Cheese Cake în stil New York (Dulciuri > Prăjituri)
14. Cantuccini multicolori (Dulciuri > Prăjituri)
15. Sos maioneză cu muştar şi smântână (Sosuri > Sosuri reci)
16. Batoane cu rom (Dulciuri > Prăjituri)
17. Legume cu şuncă sau parizer (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Budincă de cartofi cu scrumbie sau anşoa (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Plăcinţele cu dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume)
21. Plăcinte de mălai cu măsline (Mâncăruri > Preparate din mălai)
22. Muşchi de viţel în sos Gorgonzola (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Tocăniţă mexicană cu chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Castraveţi cu rulouri de scrumbie marinată (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Cotlete prăjite în unt (Mâncăruri > Fripturi)
26. Tartine cu friptură de vită (Aperitive > Sandviciuri)
27. Vinete preparate greceşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Friptură înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
29. Cremă de banane (I) (Dulciuri > Creme)
30. Sărmăluţe de soia în foi de viţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.