Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
11.081 vizualizări
1.115 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Vinete murate în foi de viţă (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
2. Coroană de orez cu fructe (Dulciuri > Budinci)
3. Pastă de brânză condimentată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Mâncărică de ficat cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
6. Salată de varză de Bruxelles cu sos olandez (Salate > Salate de legume)
7. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Pizza vegetariană (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Aperitiv Princess (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Bomboane din fondant cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
11. Pîinişoare cu dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Mâncare rece de iepure cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
14. Sirop de zmeură sau coacăze negre, nefiert (Băuturi > Siropuri)
15. Supă cretană de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Mâncare de ţelină cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Plăcintă dobrogeană cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Spaghete cu roşii şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Salată de ton cu paste făinoase (Salate > Salate cu peşte)
20. Ouă în roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Îngheţată de lămâie rapidă (Dulciuri > Îngheţate)
23. Curcan la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
24. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
25. Budincă de fructe cu sos de citrice (Dulciuri > Budinci)
26. Salată de heringi (II) (Salate > Salate cu peşte)
27. Tort din brânză de vacă (Pască) (Dulciuri > Prăjituri)
28. Mâncare cu midii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Borş moldovenesc din legume (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Ciuperci cu cartofi noi şi slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.