Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
11.068 vizualizări
1.113 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Humus israelian (Sosuri > Sosuri reci)
2. Friptură de miel cu cimbru şi vin alb (Mâncăruri > Fripturi)
3. Tagliatelle cu măsline si sardele (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Iepure cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Mere umplute cu brânză şi fructe uscate (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Tartă cu brânză şi portocale (I) (Dulciuri > Prăjituri)
7. Drob franţuzesc (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Prăjitură cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
9. Tort ieftin (I) (Dulciuri > Torturi)
10. Supă de roşii cu broccoli şi cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Caracatiţă în stil mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Orez cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
13. Budincă de cartofi (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Supă de cartofi cu andive (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Sarmale cu carne de porc şi varză acră în dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Evantai de mere calde (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Salată de andive (Salate > Salate de legume)
18. Carne de berbec în sos de chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Cârnăciori mexicani (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Heringi afumaţi cu plante aromate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Şerbet de trandafiri (Conserve de fructe > Dulceaţă)
22. Îngheţată de fragi (Dulciuri > Îngheţate)
23. Merlan cu şvaiţer (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Salată de ghebe cu hrean (Salate > Salate de legume)
25. Pui în stil spaniol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Supă de vin cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Salată americană de cartofi (Salate > Salate de legume)
28. Ciorbă din carne de ovine (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Ouă umplute cu anchois (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Tartă cu zmeură şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.