Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
11.105 vizualizări
1.116 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de peşte cu mandarine şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
2. Salată de varză acră cu macaroane (Salate > Salate de legume)
3. Tort elveţian (Dulciuri > Torturi)
4. Mujdei cu smântână (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
5. Budincă de spanac cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Tocăniţă cu tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Mâncare de ardei graşi yoga (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Mâncare de praz (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Mâncărică de ciuperci cu ficat (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Heringi cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Salată chinezească cu peşte (Salate > Salate cu peşte)
12. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
13. Salată de sparanghel, portocale şi andive (Salate > Salate de legume)
14. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Sparanghel cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Ochiuri andaluze (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Pârjoale din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi)
19. Fileuri de cod sau şalău cu alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Îngheţată de vanilie cu sos de prune (Dulciuri > Îngheţate)
22. Stavrizi în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Aperitiv Princess (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi)
25. Chiftele de vinete şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Pateuri cu praz şi brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Piept de curcan cu garnitură de pere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Compot de prune cu aromă de vanilie (Conserve de fructe > Compoturi)
29. Plăcinţele cu mere (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Ruladă de curcan cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.