Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
10.521 vizualizări
967 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de găină cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Bomboane cu pate de ficat şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Frittată cu pui şi sparanghel (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Curcan umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Peşte cu varză acră şi sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Tartine cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
7. Langoşi ungureşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Omletă cu spanac şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Budincă de orez cu mere (Dulciuri > Budinci)
10. Tocăniţă de oaie cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Sufleu de smântână (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Vinete la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Sufleu de spanac cu pâine (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Gogoşi din cartofi cu lămâie (Dulciuri > Gogoşi)
15. Macaroane cu şunculiţă afumată, fasole verde şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Tartă pralinată cu ciocolată şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
17. Cremă din albuşuri (Dulciuri > Creme)
18. Fileuri de cod sau şalău cu ratatouille  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Ajad (Salată thailandeză de castraveţi) (Salate > Salate de legume)
21. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
22. Pate de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Salată de andive şi sparanghel (Salate > Salate de legume)
24. Gogoşi de vin (Dulciuri > Gogoşi)
25. Supă de brânză cu pâine şi salam (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Bouri (Chefal tunisian cu legume) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Tartă picantă cu măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Saleuri cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Marinată de macrou (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.