Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
11.113 vizualizări
1.117 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă ţărănească de pasăre sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Rulouri cu banane şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Budincă de piersici (Dulciuri > Budinci)
4. Mămăligă prăjită cu mâncărică de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Sandvici cu lipie (Aperitive > Sandviciuri)
6. Budincă de conopidă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Cotlete cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Sos picant de roşii cu muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
9. Biscuiţi cu ciocolată şi bostan (Dulciuri > Prăjituri)
10. Omletă cu raci sau cu langustă (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Salată de fasole verde cu smântână (Salate > Salate de legume)
12. Piept de pui cu salsa de roşii şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pizza românească (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Salată de crudităţi cu sos de brânză de vacă (Salate > Salate de legume)
15. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
16. Salată de vinete cu icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Mâncare de fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Tagliatelle cu măsline si sardele (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Salată dobrogeană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
20. Ciolan la cuptor cu varză călită in coşuleţe de spaghete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Sangria (I) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
22. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Găluşte cu brânză de vaci şi griş (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Omletă cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Cubuleţe de tortilla cu măsline (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Salată de ouă cu costiţă şi sparanghel (Salate > Salate cu ouă)
27. Deliciu cu brânză de vaci (Dulciuri > Creme)
28. Risotto cu dovlecei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
29. File de calcan cu lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.