Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
10.649 vizualizări
1.006 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos de vin pentru peşte rasol (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
2. Saramură de crap românesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Salată chinezească cu peşte (Salate > Salate cu peşte)
4. Salată de vinete (Salate > Salate de legume)
5. Cod cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (II) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Supă de roşii şi ardei cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Şuncă cu pate în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Gujon picant de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Sos de vin roşu (Sosuri > Sosuri pentru dulciuri)
11. Tort fin de ciocolată (Dulciuri > Torturi)
12. Cruşon din pepene galben (Băuturi > Băuturi cu vin)
13. Salată de ţelină cu maioneză şi mere (Salate > Salate de legume)
14. Crap la cuptor cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Dovlecei pane (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Mâncare în straturi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
18. Dovlecei cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Pui rumenit la cuptor în stil rustic (Mâncăruri > Fripturi)
20. Aspic cu gelatină fără oase (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Plăcinţele din brânză de vacă, cu compot (Dulciuri > Prăjituri)
23. Cartofi ţărăneşti (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Sos olandez (Sosuri > Sosuri albe)
25. Salată picantă de orez (Salate > Salate de legume)
26. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri)
27. Sufleu de smântână (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Peşte înăbuşit (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Antricoate cu ceapă prăjită (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ardei cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.