Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
11.131 vizualizări
1.119 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Brânză la grătar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Cremă cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Creme)
3. Heringi pe spumă de lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Carne de berbec în sos de chili (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Broccoli cu slăninuţă şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Conserve de prune, cireşe sau vişine, pentru plăcintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
8. Găluşte de griş cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Plăcintă americană cu banane (Dulciuri > Prăjituri)
10. Sparanghel cu pastă de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Filet de boeuf Wellington (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Tort cu cremă de nectarine (Dulciuri > Torturi)
13. Pulpă de berbec împănată (Mâncăruri > Fripturi)
14. Clafoutis sărat cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Frigănele de mămăligă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Şalău cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Chifteluţe cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
19. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
20. Piept de mînzat umplut (Mâncăruri > Fripturi)
21. Conopidă pane (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Tajina marocană cu gutui caramelizate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Deliciu cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
24. Salată de caise cu vin alb (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Omletă mediteraneană (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Sos de hrean cu smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Dulceaţă de pepeni verzi sau galbeni (Conserve de fructe > Dulceaţă)
28. Tartă de dovleac cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Mâncare de vinete cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Sandvici cu ou fiert şi pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.