Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
11.082 vizualizări
1.115 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cartofi noi cu smântână la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Brânză topită de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Gujon picant de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Budincă de ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Sufleu de brânză (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Cotlete de miel pane (Mâncăruri > Fripturi)
7. Tocinei (Kartoffelnpuffer) (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Găluşte din mălai cu mâncărică de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Cartofi ţărăneşti (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Păstrăvi în sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Dovlecei cu măsline şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Ornamente din zahăr (Dulciuri > Ornamente torturi)
17. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Clătite cu marmeladă sau dulceaţă (Dulciuri > Clătite)
19. Gratin de cartofi cu costiţe de miel sau berbecuţ (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Sufleu de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Vinete în smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Tartine cu creier (Aperitive > Sandviciuri)
23. Cantuccini cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
24. Şniţel de viţel cu sote de legume (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de miel învelită (Mâncăruri > Fripturi)
26. Budincă de vanilie (Dulciuri > Budinci)
27. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi)
28. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Legume fierte cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Spaghete cu fasole albă (Spaghetti con fagioli cannellini) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.