Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
11.072 vizualizări
1.113 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Bulete din carne de miel cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Gulaş cu polonezi sau crenvuşti şi varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Budincă de brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Budincă de varză dulce cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
7. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Flanuri cu pere (Dulciuri > Prăjituri)
9. Orez picant cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Îngheţată de lămâie (I) (Dulciuri > Îngheţate)
11. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
12. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată Vitamina (Salate > Salate de legume)
14. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Tort cu afine si iaurt (Dulciuri > Torturi)
16. Mâncare de curcan cu castane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ciorbă de spanac cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Piept de pui cu salsa de roşii şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
19. Plăcintă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Salată de vinete cu usturoi (Salate > Salate de legume)
21. Peşte înăbuşit (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Saganaki (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Morcovi tineri (carote) cu unt (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Bulete din cod file (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Cremă din ouă întregi cu albuşul bătut spumă (Dulciuri > Creme)
28. Spanac conservat (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
29. Andive cu sos de ghimbir (Salate > Salate de legume)
30. Salată de ceapă ca în Maramureş (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.