Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
8.088 vizualizări
526 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos vânătoresc (Sosuri > Sosuri condimentate)
2. Legume cu smântână şi suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Bomboane cu grilaj (Dulciuri > Prăjituri)
4. Îngheţată de mere (Dulciuri > Îngheţate)
5. Andive cu sos Bechamel şi parmezan ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
7. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
8. Orez picant cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Regina din Saba (Dulciuri > Creme)
10. Musaca cu ton şi paste făinoase (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Ochiuri româneşti cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Curcan cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
13. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Andive surpriză cu bacon şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Borş de dovlecei dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Plăcintă cu praz şi anghinare (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Panzanella (salată italienească cu pâine) (Salate > Salate de legume)
18. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Limbă cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Haţegane cu chimen sau rozmarin (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Aripioare picante cu garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Pui Divan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Rulouri de omletă gratinate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Coq au vin (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Usturoi conservat iranian (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
26. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Tartă trapeziană (Dulciuri > Prăjituri)
28. Îngheţată din sucuri de fructe (Dulciuri > Îngheţate)
29. Sufleu de pâine albă cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Chiftele spaniole (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.