Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
11.059 vizualizări
1.108 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă (Salate > Salate de legume)
2. Piftie bănaţeană (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Şniţel natur (Mâncăruri > Fripturi)
4. Bouri (Chefal tunisian cu legume) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
6. Budincă cu zmeură şi nucă de cocos (Dulciuri > Budinci)
7. Gustare pe bază de brînzeturi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Borş ucrainean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Budincă de morcovi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Tocăniţă de văcuţă cu bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Terină de legume cu ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Batoane umplute cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
14. Supă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Pui Szechuan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată cu brânză şi peşte (Salate > Salate cu peşte)
17. Mâncare de praz (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Tort în 7 minute (Dulciuri > Torturi)
19. Supă bază minestrone (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Raţă la cuptor cu morcovi caramelizaţi în miere (Mâncăruri > Fripturi)
21. Sos brun (spaniol) (Sosuri > Sosuri roşii)
22. Friptură de porc înăbuşită cu cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
23. Creier în aspic (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Copane de pui a la Maryland (Mâncăruri > Fripturi)
25. Melcişori cu salvie şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Tartă cu căpşuni şi cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri)
27. Doradă în crustă de sare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Pui împănat cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Căpşuni în gelatină (Dulciuri > Creme)
30. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.