Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
10.912 vizualizări
1.081 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţele cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Aperitiv din brânză de burduf (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Creier pane cu sote (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
4. Îngheţată cu urdă (Dulciuri > Îngheţate)
5. Sufleu de smântână (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Cartofi noi cu smântână la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Mix marin (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
8. Piept de pui cu ţelină (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
10. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
11. Omletă cu slănină sau costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Lazane cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Salată de ceapă în trei culori (Salate > Salate de legume)
14. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Saleuri cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Cartofi umpluţi cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Cartofi gratinaţi (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Pizza din carne tocată cu ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Sos maioneză andaluză (Sosuri > Sosuri reci)
20. Îngheţată de portocale (Dulciuri > Îngheţate)
21. Cartofi copţi cu şuncă slabă şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Salată de macaroane cu spanac (Salate > Salate de legume)
23. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
24. Mere în boccele (Dulciuri > Prăjituri)
25. Antricot de vacă cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Cotlete milaneze (Mâncăruri > Fripturi)
27. Şniţele de pâine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Îngheţată de lămâie (I) (Dulciuri > Îngheţate)
29. Salată de ciuperci cu cartofi şi măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
30. Îngheţată de cacao (Dulciuri > Îngheţate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.