Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
10.919 vizualizări
1.081 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Aripioare picante cu garnitură de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Terină din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Găluşte din brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Budincă de andive cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Ficăţei de pasăre pe pâine de grâu (integrală) (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Prăjitură cu smochine (Dulciuri > Prăjituri)
8. Limbă înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Ciuperci pane maramureşene (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. File de porc a la Milano (Mâncăruri > Fripturi)
11. Prăjitură cu brânză de vacă şi vişine (Dulciuri > Prăjituri)
12. Pilaf cu carne de oaie sau vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Jeleu cu petale de trandafir (Conserve de fructe > Dulceaţă)
14. Creier la gratin cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Vinete la borcan (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
16. Terină din peşte cu verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Sparanghel în aluat de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Scoici în stil mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Salată de nuci cu ţelină (Salate > Salate de legume)
20. Salată de ciuperci marinate (Salate > Salate de legume)
21. Crochete din ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Cremă cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Creme)
23. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
24. Dulceaţă de vişine sau de cireşe albe, negre sau amare (Conserve de fructe > Dulceaţă)
25. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Şuncă fiartă în vin cu coriandru (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Mâncare cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Turnuleţ cu hering marinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Găină rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Banane în aluat (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.