Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
11.084 vizualizări
1.115 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Alivancă (IV) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Ţelină cu ciuperci şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Imitaţie de ciuperci din roşii şi ouă tari (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Ciorbă ţărănească de legume (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Vinete cu usturoi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Supă de legume combinate (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Vinete a la grec (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Musaca de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Regineta (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Arpagic cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Supă cremă de cartofi cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Şniţele de miel (Mâncăruri > Fripturi)
14. Macaroane gratinate (reţetă lyoneză) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Peşte prăjit în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Şniţel polonez (Mâncăruri > Fripturi)
17. Plăcintă cu praz şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Peşte cu ţelină la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Ciorbă de peşte cu hrean (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Sos de migdale spaniol (Sosuri > Sosuri roşii)
21. Terină din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Copane de pui a la Maryland (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pastă de brânză roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Supă cremă de ţelină (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Plăcintă de spanac în foetaj (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Îngheţată de iaurt şi fructe (Dulciuri > Îngheţate)
29. Ciorbă de cartofi cu sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Sufleu de smântână (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.