Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
8.281 vizualizări
575 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tocăniţă de ficat de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
2. Dressing pentru salate (Sosuri > Sosuri reci)
3. Tocană de mistreţ tînăr (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
4. Supă de ceapă cu parmezan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Broccoli cu margarină şi muştar (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Clătite americane (Dulciuri > Clătite)
7. Prăjitură cu mango (Dulciuri > Prăjituri)
8. Salată mediteraneană (Salate > Salate de legume)
9. Budincă cu brânză de vacă şi fructe (Dulciuri > Budinci)
10. Cotlete prăjite în unt (Mâncăruri > Fripturi)
11. Chifteluţe din peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Miel pane (I) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Mere umplute cu brânză şi fructe uscate (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Friptură de pasăre macerată în sos de tomate (Mâncăruri > Fripturi)
16. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Sos de vin (I) (Sosuri > Sosuri reci)
18. Salată combinată de vară (Salate > Salate de legume)
19. Ruladă cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Borş rusesc cu dafin (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Supă de vişine (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Plăcintă cu ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Cremşnit cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
25. Morcovi înveliţi în aluat (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Mâncărică de pui cu mirodenii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pastă de măsline (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Perişoare cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Salată cu andive şi ridichi (Salate > Salate de legume)
30. Andive cu şuncă afumată la cuptor (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.