Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
11.098 vizualizări
1.116 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şarlotă de viţel cu vinete prăjite (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Chifteluţe din peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Bai ta nop sway (Orez cu mango) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Spaghete cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Pişcoturi cu sos de vanilie (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
6. Ficat de gâscă cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
7. Foetaj cu fragi sau zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
8. Ouă moi cu sparanghel, şuncă şi pâine prăjită (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
10. Poale în brâu cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Budincă cu zmeură şi nucă de cocos (Dulciuri > Budinci)
12. Festin delicios cu grătare (Mâncăruri > Fripturi)
13. Plăcinte de mălai cu măsline (Mâncăruri > Preparate din mălai)
14. Friptură de pui la grătar în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
15. Flan cu dovleac şi coajă de portocală (Dulciuri > Prăjituri)
16. Tocană de gogoşari pentru iarnă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
17. Budincă de franzelă cu legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Supă de roşii cu broccoli şi cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Legume gratinate (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Tocană de legume cu carne de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată din carne de căprioară (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
22. Orez cu spanac şi brânză telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Cod cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Aspic de curcan cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Budincă cu şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Tartă cu peşte şi andive (Aperitive > Aperitive cu peşte)
27. Ouă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Tocăniţă de miel cu tăiţei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Tocăniţă de ciuperci şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Chifteluţe din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.