Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
11.074 vizualizări
1.113 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncărică de pui cu gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Insulă plutitoare (Dulciuri > Prăjituri)
3. Mâncare de vinete preparată ruseşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Îngheţată de pepene galben (I) (Dulciuri > Îngheţate)
5. Pui Szechuan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Muşchi Stroganoff (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Ardei copţi marinaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Salată cu crab în straturi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
9. Prăjitură fină cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
10. Tocană cu roşii şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
12. Pulpă de miel a la Tino (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Şniţel vienez cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
14. Şuncă cu pate în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ciorbă de lobodă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Supă din oase cu diferite garnituri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Salată chinezească cu peşte (Salate > Salate cu peşte)
18. Supă de pâine cu ochiuri româneşti (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Panzanella (salată italienească cu pâine) (Salate > Salate de legume)
20. Varză de China la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Vinete cu ardei şi roşii (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Căpşuni cu smântână (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Ochiuri în cuib de cartofi (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Tartă Tatin cu mere (I) (Dulciuri > Prăjituri)
25. Sos Anghemacht (Sosuri > Sosuri albe)
26. Telemea pane pe pat de salată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Rulouri calde la minut (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Salată de andive cu maioneză (Salate > Salate de legume)
29. Frigănele (chifteluţe) de mei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Orez în lapte caramel (Dulciuri > Budinci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.