Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
11.049 vizualizări
1.108 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos salsa mexican (Sosuri > Sosuri condimentate)
2. Limbă înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
3. Îngheţată de cacao sau ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
4. Ouă franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Melcişori umpluţi cu brânză şi prune (Dulciuri > Prăjituri)
6. Prăjitură cu mango (Dulciuri > Prăjituri)
7. Ruladă de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Piept de pui prăjit cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
9. Salată de banane cu suc de portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Budincă de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată de vinete prăjite (Salate > Salate de legume)
12. Stea de sparanghel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Îngheţată de vişine cu zeamă de lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
14. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Spanac la cuptor cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri)
17. Rulouri cu banane şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ochiuri româneşti în cuib de parizer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Îngheţată de cafea cu frişcă (Dulciuri > Îngheţate)
20. Clătite cu patru feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Cannelloni cu umplutură de dovlecei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Salată de macaroane cu legume călite (Salate > Salate de legume)
23. Mâncărică de pipote cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Vinete orientale (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Mâncare rece de iepure cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pui umplut cu castane (Mâncăruri > Fripturi)
27. Plăcintele bunicii (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Pasteta de ficat de viţel sau porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Salată de ciuperci cu brânză topită (Salate > Salate de legume)
30. Şniţel cu crustă de parmezan (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.