Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
11.079 vizualizări
1.113 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tocană secuiască (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pizza Andre (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Shug israelian (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Cocteil de mango şi piersici (Băuturi > Cocteiluri nealcoolizate)
5. Omletă cu kaizer şi cabanos (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Plăcintă cu ceapă şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Salată de măsline (Salate > Salate de legume)
8. Borş de ştevie cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Caracatiţă în vin (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Friptură de vacă împănată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Fripturi)
11. Supă cu vin alb (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
13. Perişoare din peşte cu sos tomat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Vinete umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Sirop din porumbe (Băuturi > Siropuri)
16. Salată de macaroane cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată rusească de heringi şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
18. Andive cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Mâncare de ardei graşi yoga (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Mâncare de vinete cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Budincă cu zmeură şi nucă de cocos (Dulciuri > Budinci)
22. Supă de spanac cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Îngheţată de cacao sau ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
24. Salată mediteraneană (Salate > Salate de legume)
25. Salată de hering marinat cu ceapă şi smântână (Salate > Salate cu peşte)
26. Peşte la gratin cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Şerbet de lămâie sau portocală (Conserve de fructe > Dulceaţă)
29. Tort elveţian (Dulciuri > Torturi)
30. Salată picantă (I) (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.