Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
11.076 vizualizări
1.113 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată verde cu smântână şi brânză topită (Salate > Salate de legume)
2. Salată de heringi (I) (Salate > Salate cu peşte)
3. Sarmale din Ormansag (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Friptură de porc marinărească (Mâncăruri > Fripturi)
6. Plătică cu saramură picantă de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Tort cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Torturi)
8. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Pui cu conopidă şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Rulouri cu şuncă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
12. Mini-tort cu migdale (Dulciuri > Torturi)
13. Prăjitură cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
14. Miel cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpşuni, frăguţe (Dulciuri > Creme)
16. Piept de pui cu ţelină (Mâncăruri > Fripturi)
17. Ştrudel cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Amandină (Dulciuri > Prăjituri)
19. Fulgi de vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Inele de ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Îngheţată Zica (Dulciuri > Îngheţate)
22. Tort cu ananas (Dulciuri > Torturi)
23. Budincă cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Cebiche (salată de peşte crud marinat) (Salate > Salate cu peşte)
25. Pastă de brânză cu ceapă călită (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Antricot de vacă cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Plăcintă cu varză (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Tartă cu brânză şi portocale (II) (Dulciuri > Prăjituri)
30. Mâncărică de varză acră şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.