Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
8.036 vizualizări
515 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Franzeluţe (muffins) cu migdale şi mac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume)
3. Salată de ţelină crudă (I) (Salate > Salate de legume)
4. Salată de ouă cu măsline şi sardele (Salate > Salate cu peşte)
5. Muşchi de vită cu sos de vin şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Chiftele de vinete (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Ciuperci marinate (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Ţelină cu năut (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Salată de crudităţi cu hrean (Salate > Salate de legume)
10. Tocăniţă finlandeză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
12. Spanac conservat (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
13. Vinete cu ceapă şi roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Pasăre in sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
15. Caracatiţă în vin (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Ficăţei de pasăre în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Sufleu de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri)
20. Tocană de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Cotlete prăjite în unt (Mâncăruri > Fripturi)
22. Angemacht de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Pizza ţărănească (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Tort cu cremă de vin (Dulciuri > Torturi)
25. Linte cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Merlucius cu rozmarin la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Vinete umplute cu orez (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Peşte la gratin cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Broccoli cu margarină şi muştar (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Drob de miel în foaie (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.