Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
11.094 vizualizări
1.116 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţele de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Muşchi de porc în vin, la cratiţă (Mâncăruri > Fripturi)
4. Năut gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Ciorbă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
7. Budincă de spanac cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Chiftele spaniole (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Tort de îngheţată cu zmeură (Dulciuri > Torturi)
10. Salată de rădăcinoase cu mere şi maioneză (Salate > Salate de legume)
11. Andive surpriză cu bacon şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Tort de mac din Hajdusag (Dulciuri > Torturi)
13. Peşte la cuptor cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Cannelloni cu pui şi sos tomat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Salată ţărănească cu brânză de oaie (Salate > Salate de legume)
16. Omletă cu slănină sau costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Plăcintă cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
18. Cod cu macaroane şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Budincă de papanaşi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Ouă cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Îngheţată spumoasă (Dulciuri > Îngheţate)
22. Heringi cu ou (Aperitive > Aperitive cu peşte)
23. Drob franţuzesc (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
26. Perişoare din piept de pasăre cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Turnuleţ cu hering marinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Îngheţată de vanilie (II) (Dulciuri > Îngheţate)
29. Potîrnichi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
30. Gogoşi de vin (Dulciuri > Gogoşi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.