Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
11.022 vizualizări
1.102 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cremă de cafea cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
2. Ciuperci umplute cu brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Perişoare din piept de pasăre cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
4. Îngheţată de iaurt şi fructe (Dulciuri > Îngheţate)
5. Rulouri calde la minut (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Caracatiţă în vin (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Peşte din Yucatan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Sos din şuncă, vin alb şi cimbru (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Ouă moi în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Macaroane cu zarzavaturi  (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Cartofi gratinaţi (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Cremă de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Găluşte cu slănină afumată (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Mâncărică de ciuperci cu creier (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
15. Salată de andive cu piept de pasăre (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Supă de gulii cu găluşte de făină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Îngheţată de alune cu ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
18. Cornuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Supă de pui dreasă cu ou şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Foetaj picant (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Budincă de spanac cu slănină afumată (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Colţunaşi cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
26. Chec cu pere şi brânză Roquefort (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Pui marinat cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
28. Chiftele finlandeze (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
30. Creier pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.