Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
11.100 vizualizări
1.116 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Găină rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Plăcintă cu sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Salată de roşii picantă (Salate > Salate de legume)
5. Peşte marinat (uşor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Mămăligă cu brânză la cuptor (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Hrean în oţet (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
8. Ciorbă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Ficat pane cu sote de mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Pizza cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Îngheţată de frăguţe şi cappuccino (Dulciuri > Îngheţate)
12. Păstrăvi în sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Macaroane cu roşii şi morcovi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Tartă cu peşte şi andive (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Mix de portocale cu banane şi pepene galben (Dulciuri > Salate de fructe)
17. Omletă cu spanac (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Găină cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Dressing pentru salate (Sosuri > Sosuri reci)
20. Sarmale în foi de varză acră cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Ochiuri cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Clătite cu cremă de castane (Dulciuri > Clătite)
23. Borş de iepure vînat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Budincă de mălai cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Budincă cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Omletă cu mălai şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Salată germană de ouă (Salate > Salate cu ouă)
28. Ardei iuţi la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
29. Ruladă de curcan cu ananas (Mâncăruri > Fripturi)
30. Legume mexicane (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.