Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez |
Şniţel în pesmet sau vienez
Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt. Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita. Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
10.551 vizualizări
Versiunea printabilă980 tipăriri 4 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Plăcintă cu praz (I) (Aperitive > Aperitive cu legume) 2. Borş de fasole uscată cu mînătărci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 3. Sarmale in foi de viţă, ştevie sau spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 4. Salată de macaroane cu suc de roşii (Salate > Salate de legume) 5. Şniţele de soia cu varză albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 6. Salată de cartofi ninsă (Salate > Salate de legume) 7. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă) 8. Ficat prăjit tăvălit prin făină (Mâncăruri > Fripturi) 9. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi) 10. Salată combinată de fructe (Dulciuri > Salate de fructe) 11. Salată combinată de vară (Salate > Salate de legume) 12. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 13. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume) 14. Plăcintă cu ceapă şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume) 15. Parfe de banane (Dulciuri > Îngheţate) 16. Cubuleţe de tortilla cu măsline (Aperitive > Aperitive cu ouă) 17. Chiftele din dovlecei cruzi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 18. Cartofi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu legume) 19. Hrean în oţet (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 20. Îngheţată albă (Dulciuri > Îngheţate) 21. Vinete orientale (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 22. Piept de pui cu sos de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume) 24. Fasole cu ciolan (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Bai ta nop sway (Orez cu mango) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 26. Vinete cu ardei şi roşii (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 27. Pui cu sparanghel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri) 29. Chifle umplute cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 30. Linte cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |