Şniţel în pesmet sau vienez - reţetă tradiţională din Austria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Austria » Şniţel în pesmet sau vienez

Şniţel în pesmet sau vienez

Reţetă tradiţională din Austria
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet,untdelemn,lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.

Mod de preparare: Bucatile de carne se pipereaza putin si se trec bine prin faina, apoi prin ou batut (cu furculita) cu putina sare si, imediat, prin pesmet. Se bat bine intre palme, ca pesmetul sa se lipeasca numai cit este necesar, iar restul sa cada (sa nu se arda in tigaie). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii de lamiie (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de lamiie, iar peste aceasta o bucatica de unt, o maslina, trecuta prin patrunjel tocat. La masa, untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita.
Se servesc cu soteuri de legume sau cu alte garnituri.
11.039 vizualizări
1.105 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Îngheţată de ciocolată cu rom (Dulciuri > Îngheţate)
3. Creveţi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Cremă de mazăre cu slănină prăjită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
6. Ghiveci picant (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
8. Mâncare de dovlecei cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Ton (macrou) în sos de iaurt picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Piept de pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Macaroane cu legume şi sos de brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Limbă în pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Curcan umplut cu castane (I) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Cartofi noi cu smântână la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Tort cu şampanie (Dulciuri > Torturi)
17. Creier cu ciuperci, lămâie şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Supă de dovleac cu găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Trandafiraş cu cremă de lămâie (Dulciuri > Creme)
20. Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpşuni, frăguţe (Dulciuri > Creme)
21. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Salată de spanac cu ouă fierte (Salate > Salate de legume)
23. Ruladă din carne de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Aripioare picante (Mâncăruri > Fripturi)
26. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
27. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Budincă de vişine cu sos de vanilie (Dulciuri > Budinci)
29. Bomboane cu grilaj (Dulciuri > Prăjituri)
30. Pizza vegetariană (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.