Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.125 vizualizări
1.241 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Salată elveţiană (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Şniţel de vită cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
5. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
7. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi)
8. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Şniţel cu sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
10. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
14. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Şniţel cu crustă de parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
17. Şniţel pane (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Şniţel de viţel cu sote de legume (Mâncăruri > Fripturi)
21. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Compoziţie de şniţel (Mâncăruri > Fripturi)
24. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
28. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Şniţel în pesmet sau vienez (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.