Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval |
Şniţel elveţian cu caşcaval
Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 2 Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei. Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte. Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
16.778 vizualizări
Versiunea printabilă1.193 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 2. Salată elveţiană (Salate > Salate cu carne de pasăre) 3. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi) 4. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume) 5. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză) 6. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 7. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 8. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză) 9. Şniţel vienez (II) (Mâncăruri > Fripturi) 10. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 12. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză) 13. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 14. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 15. Friptură elveţiană cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi) 16. Supă cu broccoli şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 17. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 18. Şniţele de miel (Mâncăruri > Fripturi) 19. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 20. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi) 21. Tort elveţian (Dulciuri > Torturi) 22. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 23. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă) 24. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 25. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 27. Compoziţie de şniţel (Mâncăruri > Fripturi) 28. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 29. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 30. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) |