Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.448 vizualizări
1.288 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Şniţel de viţel cu sote de legume (Mâncăruri > Fripturi)
3. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Tort elveţian de morcovi (Dulciuri > Torturi)
8. Şniţel cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
9. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Supă cu broccoli şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi)
12. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
15. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Şniţele de ţelină (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
19. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume)
22. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
24. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Şniţele cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Tort elveţian (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.