Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.450 vizualizări
1.289 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Şniţele de pâine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Şniţel de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
7. Şniţel vienez (II) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
9. Şniţel pane cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
10. Friptură elveţiană cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
11. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Şniţel de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
13. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Şniţele de soia cu varză albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Şniţel vienez cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
21. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Şniţele de gulii cu brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Şniţele de ţelină (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Compoziţie de şniţel (Mâncăruri > Fripturi)
27. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
30. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.