Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.489 vizualizări
1.297 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel pane cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
2. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
4. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
10. Friptură elveţiană cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
11. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
12. Şniţel polonez (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Şniţel vienez cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
17. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
18. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Şniţel vienez de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
24. Şniţel natur (Mâncăruri > Fripturi)
25. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
29. Şniţel cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
30. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.