Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.476 vizualizări
1.294 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi)
2. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Compoziţie de şniţel foarte pufoasă (Mâncăruri > Fripturi)
4. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
5. Şniţel cu crustă de parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
6. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Şniţele de pasăre cu sos de brânză şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
13. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
15. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
20. Şniţele de ţelină (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Şniţel vienez (II) (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Şniţel cu brânză (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.