Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
12.521 vizualizări
688 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
5. Şniţel mexican (Mâncăruri > Fripturi)
6. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Şniţel cu crustă de parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
13. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Şniţele cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Şniţele de pasăre cu sos de brânză şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
20. Şniţel polonez (Mâncăruri > Fripturi)
21. Ruladă de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
25. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Şniţel pane (Mâncăruri > Fripturi)
28. Şniţel cu sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
29. Supă cu broccoli şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.