Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.445 vizualizări
1.286 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
2. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
6. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
9. Şniţele de pasăre cu sos de brânză şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Ruladă elveţiană (Dulciuri > Prăjituri)
12. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Şniţel cu crustă de parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
14. Tort elveţian de morcovi (Dulciuri > Torturi)
15. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
16. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Şniţel de viţel cu sote de legume (Mâncăruri > Fripturi)
19. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Şniţel de vită cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
23. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi)
30. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.