Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.434 vizualizări
1.285 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Şniţele aburite cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
4. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şniţel cu brânză (Mâncăruri > Fripturi)
8. Şniţele cordon bleu (Mâncăruri > Fripturi)
9. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
12. Şniţel vienez cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
13. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
18. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
24. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Şniţel de viţel cu sote de legume (Mâncăruri > Fripturi)
26. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
27. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
28. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.