Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.473 vizualizări
1.294 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel vienez cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
2. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
7. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
15. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
18. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
20. Şniţel vienez (II) (Mâncăruri > Fripturi)
21. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Şniţel parizian (II) (Mâncăruri > Fripturi)
24. Ruladă de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
26. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Şniţele cordon bleu (Mâncăruri > Fripturi)
28. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
29. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.