Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.454 vizualizări
1.290 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
2. Şniţel pane cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
3. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
4. Cotlet elveţian (Mâncăruri > Fripturi)
5. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
9. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Tort elveţian de morcovi (Dulciuri > Torturi)
13. Şniţel cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Compoziţie de şniţel foarte pufoasă (Mâncăruri > Fripturi)
15. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
19. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Şniţele de ţelină (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
22. Şniţel vienez cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
23. Şniţel de viţel cu sote de legume (Mâncăruri > Fripturi)
24. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Friptură elveţiană cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
27. Şniţele de soia cu varză albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Şniţel cu crustă de parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
29. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.