Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.405 vizualizări
1.280 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Şniţele de soia cu varză albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Şniţel vienez (I) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
6. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
7. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Şniţel cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
13. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Tort elveţian de morcovi (Dulciuri > Torturi)
17. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Şniţel de viţel cu sote de legume (Mâncăruri > Fripturi)
19. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
22. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Cotlet elveţian (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
30. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.