Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.124 vizualizări
1.241 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel cu crustă de parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
2. Şniţel cu brânză (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Şniţel polonez (Mâncăruri > Fripturi)
6. Şniţele de ţelină (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
10. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
13. Tort elveţian (Dulciuri > Torturi)
14. Salată elveţiană (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Şniţel vienez cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
16. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Compoziţie de şniţel (Mâncăruri > Fripturi)
18. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Ruladă de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Şniţel mexican (Mâncăruri > Fripturi)
26. Şniţele de soia cu varză albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Şniţele de pâine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Şniţele cordon bleu (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.