Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
11.555 vizualizări
610 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Şniţel polonez (Mâncăruri > Fripturi)
4. Şniţel vienez cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şniţele de pâine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi)
9. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
14. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Şniţele de gulii cu brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
17. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
19. Tort elveţian (Dulciuri > Torturi)
20. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
23. Salată elveţiană (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Şniţel vienez (II) (Mâncăruri > Fripturi)
25. Şniţel vienez (I) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
29. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Şniţel mexican (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.