Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.493 vizualizări
1.297 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cotlet elveţian (Mâncăruri > Fripturi)
2. Şniţel mexican (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Şniţele aburite cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Şniţel cu sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
7. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Şniţel pane (Mâncăruri > Fripturi)
10. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
11. Şniţel cu brânză (Mâncăruri > Fripturi)
12. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi)
15. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Şniţel de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Şniţel în pesmet sau vienez (Mâncăruri > Fripturi)
19. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură elveţiană cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
21. Şniţel vienez (II) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
23. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Şniţel de viţel cu sote de legume (Mâncăruri > Fripturi)
25. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi)
28. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Şniţel polonez (Mâncăruri > Fripturi)
30. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.