Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.446 vizualizări
1.288 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şniţel cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
8. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Şniţel natur (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Şniţel polonez (Mâncăruri > Fripturi)
16. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
21. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi)
22. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Şniţele de ţelină (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.