Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
11.975 vizualizări
644 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
4. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
5. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Supă cu broccoli şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Şniţel cu sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
12. Şniţele aburite cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
15. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Şniţel cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
17. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Şniţele de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
25. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
28. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Şniţel pane cu legume (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.