Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.498 vizualizări
1.297 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel cu brânză (Mâncăruri > Fripturi)
2. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Şniţel de pui cu amestec de arome (Mâncăruri > Fripturi)
9. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
10. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
11. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
14. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Şniţel de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
20. Şniţel vienez de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Cotlet elveţian (Mâncăruri > Fripturi)
24. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
25. Şniţel cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.