Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.380 vizualizări
1.269 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Şniţele de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Şniţel în pesmet sau vienez (Mâncăruri > Fripturi)
4. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
5. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
10. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Friptură elveţiană cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
12. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
20. Tort elveţian de morcovi (Dulciuri > Torturi)
21. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume)
23. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
24. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Compoziţie de şniţel (Mâncăruri > Fripturi)
26. Şniţel natur (Mâncăruri > Fripturi)
27. Şniţel de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
29. Şniţel vienez (I) (Mâncăruri > Fripturi)
30. Cotlet elveţian (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.