Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.490 vizualizări
1.297 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
2. Şniţel de viţel cu sote de legume (Mâncăruri > Fripturi)
3. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Friptură elveţiană cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
8. Şniţel cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
9. Şniţel cu crustă de parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
10. Cotlet elveţian (Mâncăruri > Fripturi)
11. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Şniţele aburite cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
18. Şniţele de miel (Mâncăruri > Fripturi)
19. Tort elveţian de morcovi (Dulciuri > Torturi)
20. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Şniţel cu brânză (Mâncăruri > Fripturi)
22. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Şniţel cu sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
24. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Şniţel vienez (II) (Mâncăruri > Fripturi)
28. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Şniţel cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
30. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.