Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
12.262 vizualizări
672 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţele cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Şniţel cu crustă de parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
6. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
7. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Şniţel natur (Mâncăruri > Fripturi)
9. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Cotlet elveţian (Mâncăruri > Fripturi)
13. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tort elveţian (Dulciuri > Torturi)
15. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Şniţel cu sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
20. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ruladă elveţiană (Dulciuri > Prăjituri)
24. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Şniţel de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
26. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
29. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
30. Compoziţie de şniţel (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.