Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.449 vizualizări
1.289 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Şniţel de pui cu amestec de arome (Mâncăruri > Fripturi)
3. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi)
4. Şniţele de gulii cu brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
11. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
12. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
15. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi)
16. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
19. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
20. Ruladă de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Şniţel vienez (I) (Mâncăruri > Fripturi)
22. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
23. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
26. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Şniţel pane (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.