Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval |
Şniţel elveţian cu caşcaval
Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Porţii: 2 Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei. Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte. Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
16.398 vizualizări
Versiunea printabilă1.143 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 2. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 3. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 4. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume) 5. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 6. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă) 7. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne) 8. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe) 9. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 10. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri) 11. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 12. Şniţel cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi) 13. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi) 14. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 16. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă) 18. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri) 19. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 20. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 21. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză) 22. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate) 23. Ruladă elveţiană (Dulciuri > Prăjituri) 24. Şniţele cordon bleu (Mâncăruri > Fripturi) 25. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 26. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 27. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi) 28. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne) 29. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume) 30. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză) |