Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.485 vizualizări
1.296 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
5. Şniţel cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
6. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
8. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Şniţel vienez (I) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
16. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Şniţel cu crustă de parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
19. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Salată elveţiană (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Tort elveţian (Dulciuri > Torturi)
22. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Şniţel de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ruladă elveţiană (Dulciuri > Prăjituri)
28. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
30. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.