Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.419 vizualizări
1.282 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
4. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Şniţel cu sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
6. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Şniţel cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
8. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Şniţel natur (Mâncăruri > Fripturi)
12. Şniţel de pui cu amestec de arome (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
17. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi)
18. Şniţel vienez (II) (Mâncăruri > Fripturi)
19. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Ruladă elveţiană (Dulciuri > Prăjituri)
23. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Şniţele cordon bleu (Mâncăruri > Fripturi)
25. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Şniţel pane (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Şniţel vienez de viţel (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.