Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.487 vizualizări
1.297 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
2. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
3. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
6. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
8. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Şniţel pane (Mâncăruri > Fripturi)
11. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Şniţel de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
13. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Şniţel vienez (II) (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Şniţele cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
20. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Şniţele aburite cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Tort elveţian (Dulciuri > Torturi)
23. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Şniţel de viţel cu sote de legume (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi)
28. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Tort elveţian de morcovi (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.