Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.500 vizualizări
1.297 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel cu brânză (Mâncăruri > Fripturi)
2. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
3. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
8. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
9. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Şniţel vienez (I) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
20. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Cotlet elveţian (Mâncăruri > Fripturi)
23. Şniţele de soia cu varză albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Şniţel cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
25. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Ruladă de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
29. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Şniţel de viţel cu sote de legume (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.