Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.260 vizualizări
1.253 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
8. Şniţel de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
9. Şniţele aburite cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Şniţele de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
14. Şniţel vienez de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
15. Şniţel vienez (I) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Şniţel cu brânză (Mâncăruri > Fripturi)
18. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
20. Şniţel polonez (Mâncăruri > Fripturi)
21. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
29. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
30. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.