Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.443 vizualizări
1.286 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel vienez (I) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Şniţel de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
18. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
20. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Şniţel pane (Mâncăruri > Fripturi)
24. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
25. Şniţele cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Şniţel natur (Mâncăruri > Fripturi)
29. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.