Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.461 vizualizări
1.290 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel cu sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
2. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Friptură elveţiană cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
4. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
7. Şniţel pane cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
8. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
10. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
11. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Şniţel de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
15. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
16. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Salată elveţiană cu salam sau cârnat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Şniţel cu crustă de parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
19. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Cotlet elveţian (Mâncăruri > Fripturi)
21. Şniţele de soia cu varză albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Şniţel de vită cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Şniţel vienez (II) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Şniţel cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
29. Şniţel cu brânză (Mâncăruri > Fripturi)
30. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.