Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.331 vizualizări
1.260 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţele din fileuri de peşte congelat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Şniţel cu crustă de parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
3. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Şniţele cordon bleu (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
6. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Şniţel vienez (I) (Mâncăruri > Fripturi)
8. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
10. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
11. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Şniţele cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
16. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
17. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume)
20. Tort elveţian de morcovi (Dulciuri > Torturi)
21. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Şniţel polonez (Mâncăruri > Fripturi)
23. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi)
24. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
25. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Şniţel cu sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
29. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.