Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.426 vizualizări
1.284 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
4. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
5. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Şniţele aburite cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Friptură elveţiană cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi)
8. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
12. Şniţele cordon bleu (Mâncăruri > Fripturi)
13. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
15. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Compoziţie de şniţel (Mâncăruri > Fripturi)
20. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
23. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
24. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Şniţel parizian (II) (Mâncăruri > Fripturi)
28. Şniţel de pui cu amestec de arome (Mâncăruri > Fripturi)
29. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.