Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
12.893 vizualizări
743 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
4. Şniţele aburite cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
7. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Şniţel de porc cu bacon şi must (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Tort elveţian (Dulciuri > Torturi)
10. Şniţele de pâine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
12. Şniţel de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Şniţele cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
18. Cotlet elveţian (Mâncăruri > Fripturi)
19. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi)
20. Salată elveţiană (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Tort elveţian de morcovi (Dulciuri > Torturi)
22. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
23. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Şniţele rapide din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.