Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.483 vizualizări
1.296 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel vienez (I) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
3. Şniţel de vită cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Şniţel cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
6. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Tort elveţian de morcovi (Dulciuri > Torturi)
9. Şniţel de pui cu amestec de arome (Mâncăruri > Fripturi)
10. Şniţel pane cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
11. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Şniţel vienez (II) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Cotlet elveţian (Mâncăruri > Fripturi)
14. Şniţel cu sos şi smântână (Mâncăruri > Fripturi)
15. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Salată elveţiană (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Şniţel din piept de pui cu crustă (Mâncăruri > Fripturi)
20. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Şniţele de gulii cu brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Şniţele de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Şniţele aburite cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.