Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.467 vizualizări
1.293 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel de vită cu ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Şniţel polonez (Mâncăruri > Fripturi)
5. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
6. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
9. Şniţel în pesmet sau vienez (Mâncăruri > Fripturi)
10. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Şniţele aburite cu cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Şniţel vienez (II) (Mâncăruri > Fripturi)
14. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Şniţel cu sos de legume (Mâncăruri > Fripturi)
16. Şniţel de viţel cu sote de legume (Mâncăruri > Fripturi)
17. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
20. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Şniţel cu sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
24. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
26. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
29. Şniţel cu brânză (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.