Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
12.676 vizualizări
710 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
2. Şniţel de pui cu amestec de arome (Mâncăruri > Fripturi)
3. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
5. Şniţel vienez cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
6. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Şniţel pane (Mâncăruri > Fripturi)
11. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Tort elveţian de morcovi (Dulciuri > Torturi)
14. Şniţel cu crustă de parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
15. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Şniţel ca la Sântana (Mâncăruri > Fripturi)
17. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cu broccoli şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Şniţel parizian (II) (Mâncăruri > Fripturi)
21. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Cotlet elveţian (Mâncăruri > Fripturi)
23. Şniţel vienez de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
24. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
28. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Şniţele de pâine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.