Şniţel elveţian cu caşcaval - reţetă tradiţională din Elveţia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Elveţia » Şniţel elveţian cu caşcaval

Şniţel elveţian cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Elveţia
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 2 şniţele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriţă praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuţit maghiran şi busuioc, 2 felii caşcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puţin şniţelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie şi se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul şi mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează şi se aşează în tigaie lângă şniţel. Deasupra se aşează feliile de caşcaval şi se lasă să se topească. Se aşează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.
17.482 vizualizări
1.296 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
4. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Ruladă elveţiană (Dulciuri > Prăjituri)
6. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
7. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Şniţel vienez (II) (Mâncăruri > Fripturi)
9. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Şniţel cu ciuperci şi orez (Mâncăruri > Fripturi)
12. Şniţele de pasăre cu sos de brânză şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
13. Şniţele cordon bleu (Mâncăruri > Fripturi)
14. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
22. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Şniţel parizian (I) (Mâncăruri > Fripturi)
25. Şniţel vienez de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
26. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Şniţele cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Şniţel de viţel cu sote de legume (Mâncăruri > Fripturi)
29. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.