Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Șnițel elvețian cu cașcaval
Rețetă tradițională din Elveția

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 2 șnițele de porc (cca.150 g bucata), sare, piper proaspăt măcinat, zeama de la 1 lămâie, 125 g unt topit, 2 Iinguri ketchup, 100 g smântână, 1 linguriță praz verde tăiat inele, câte 1 vârf de cuțit maghiran și busuioc, 2 felii cașcaval Emmental, boia de ardei.

Mod de preparare: Se bat puțin șnițelele, se sărează, se piperează, se stropesc cu zeamă de lămâie și se lasă 10 minute să stea. Apoi se prăjesc în unt aprox.5 minute pe fiecare parte.
Ketchupul și mirodeniile se amestecă cu smântâna, se condimentează și se așează în tigaie lângă șnițel. Deasupra se așează feliile de cașcaval și se lasă să se topească. Se așează totul pe o farfurie încălzită. Deasupra se presară boia.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.