Şalău a la Balaton - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Şalău a la Balaton

Şalău a la Balaton

Reţetă tradiţională din Ungaria
Ingrediente: 1 kg şalău, sare după gust, făina, boia, ulei.

Mod de preparare: Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate.
5.486 vizualizări
555 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Macaroane cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Ruladă de pui cu sos de fructe (Mâncăruri > Fripturi)
3. Risotto cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Tort cu zmeură (I) (Dulciuri > Torturi)
5. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
6. Peşte umplut cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. File de peşte cu condimente (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Salată asortată de toamnă (Salate > Salate de legume)
9. Salată de cartofi cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
10. Fileuri de şalău sau cod în crustă de ierburi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Piept de curcan cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Friptură de porc cu ierburi aromate (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pulpă de miel cu morcovi şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Sirop de zmeură (I) (Băuturi > Siropuri)
16. Fructe de mare în nucă de cocos (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
17. Ouă fierte cleioase (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Peşte afumat cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
19. Supă de varză cu costiţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Salată Delicia (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Ciorbă de burtă şi picior de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Supă cremă de dovleac (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Ciulama de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Chiftele de post (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Sufleu de mămăliguţă (Mâncăruri > Preparate din mălai)
27. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume)
28. Muşchi de vită Wellington (Mâncăruri > Fripturi)
29. Friptură de porc cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
30. Galetă de cartofi cu slăninuţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.