Şalău a la Balaton - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Şalău a la Balaton

Şalău a la Balaton

Reţetă tradiţională din Ungaria
Ingrediente: 1 kg şalău, sare după gust, făina, boia, ulei.

Mod de preparare: Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate.
7.905 vizualizări
980 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plachie de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Pate de ficăţei de pui cu coniac (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Plăcintă dobrogeană cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Mix de portocale cu banane şi pepene galben (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Baclava turcească (Dulciuri > Prăjituri)
6. Sos franţuzesc cu unt de sardele (Sosuri > Sosuri albe)
7. Salată de cartofi cu roşii şi ardei (Salate > Salate de legume)
8. Clătite chinezeşti cu piept de raţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Pui cu sos de ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Budincă de griş (Dulciuri > Budinci)
11. Cotlet umplut la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
12. Roşii umplute cu humus (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Sufleu de pătlăgele roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Pui cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Friptură de curcan pe pat de legume (Mâncăruri > Fripturi)
17. Cremă de rom (Dulciuri > Creme)
18. Salată de ouă cu ceapă verde şi pătrunjel (Salate > Salate cu ouă)
19. Supă grecească cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Crap umplut cu nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Pastă de gutui (Conserve de fructe > Dulceaţă)
22. Rinichi prăjiţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Salată rusească cu maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Tort cu ciocolată (I) (Dulciuri > Torturi)
25. Supă franţuzească cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Năut gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Tartă cu prune (II) (Dulciuri > Prăjituri)
28. Borş de urzici cu orez şi boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Plăcintă de tăiţei cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Clătite umplute cu mere (Dulciuri > Clătite)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.