Şalău a la Balaton - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Şalău a la Balaton

Şalău a la Balaton

Reţetă tradiţională din Ungaria
Ingrediente: 1 kg şalău, sare după gust, făina, boia, ulei.

Mod de preparare: Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate.
8.337 vizualizări
1.071 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartelete cu pere şi nucă (Dulciuri > Prăjituri)
2. Ciorbă de salată cu omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Peşte gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Plăcintă de spanac în foetaj (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Tort cu smântână ca la Bucovina (Dulciuri > Torturi)
6. Pasăre in sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
7. Frigărui din aripi de pui în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
8. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pizza comodă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Mâncare de roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Urzici cu maioneză (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Papricaş ardelenesc de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Potage Crecy (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Coşuleţe cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. File de peşte cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Pizza cu şuncă şi măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Prăjitură caramel (II) (Dulciuri > Prăjituri)
18. Supă de urzici cu ochiuri româneşti (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Şniţel parizian (II) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pate de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Salată de măr verde cu brânză de capră (Salate > Salate de legume)
23. Brânză de oaie cu chimen (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Mâncare de praz (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Salată de spanac cu măsline (Salate > Salate de legume)
26. Vin de corcoduşe (Băuturi > Băuturi cu vin)
27. Melcişori cu broccoli (Orecchiette con i broccoli) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Sufleu de conopidă cu curry şi alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
30. File de căprioară cu sos de stafide şi gogoşele de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.