Şalău a la Balaton - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Şalău a la Balaton

Şalău a la Balaton

Reţetă tradiţională din Ungaria
Ingrediente: 1 kg şalău, sare după gust, făina, boia, ulei.

Mod de preparare: Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate.
8.461 vizualizări
1.096 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu fasole verde şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Cupe cu fructe proaspete în jeleu (Dulciuri > Salate de fructe)
3. Galetă de cartofi cu slăninuţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Sos de ouă cu unt (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
5. Antricoate cu ceapă prăjită (Mâncăruri > Fripturi)
6. Costiţă afumată în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Ciorbă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Pui cu legume şi ierburi de Provence (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Cremă de cafea cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
10. Salată de cartofi ninsă (Salate > Salate de legume)
11. Prăjitură cu alune şi vin roşu (Dulciuri > Prăjituri)
12. Ardei umpluţi dietetici (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Mâncare de varză cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Cafe glace (Băuturi > Cafele)
15. Salată de surimi cu boabe de porumb (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
16. Sos alb (Bechamel) (Sosuri > Sosuri albe)
17. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Ouă umplute cu pastă de peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Tort cu cremă de unt şi portocale (Dulciuri > Torturi)
20. Dovlecei gratinaţi cu şuncă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Salată de brânză şi avocado (Salate > Salate de legume)
22. Ciorbă de perişoare (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Dovlecei pane (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Salată de vinete (Salate > Salate de legume)
25. Calamar cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Tartine combinate (Aperitive > Sandviciuri)
27. Plăcintă cu cartofi şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Peşte cu sos de smântână şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Spaghete cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Pui cu smântână şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.