Şalău a la Balaton - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Şalău a la Balaton

Şalău a la Balaton

Reţetă tradiţională din Ungaria
Ingrediente: 1 kg şalău, sare după gust, făina, boia, ulei.

Mod de preparare: Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate.
5.838 vizualizări
632 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos pentru spaghete al pesto (Sosuri > Sosuri pentru spaghete)
2. Cremă de ciocolată albă cu lămâie (Dulciuri > Creme)
3. Ficăţei de pasăre în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Platou oriental (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Ciorbă de miel cu ardei gras (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Ştrudel cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Ciorbă pescărească (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Biftec tartar (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Borş de ştevie cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Şalău cu roşii meridional (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Ardei umpluţi cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Ficăţei de pasăre cu orez şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
13. Ciorbă de potroace de pasăre cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Sos de măcriş (Sosuri > Sosuri cu legume)
15. Îngheţată de căpşuni (Dulciuri > Îngheţate)
16. Biban de mare la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Biluţe cu nucă de cocos (Dulciuri > Prăjituri)
18. Sos de roşii condimentat (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
19. Sufleu de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Sufleu de caise (Dulciuri > Creme)
21. Drob de miel (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Sandviciuri cu vinete şi dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Tort cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Vinete în aluat de clătite (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Budincă de cartofi cu mere (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Spinare de batal la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
27. Zacuscă de ardei cu miere (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
28. Ciorbă de cartofi cu cârnaţi afumaţi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Salată de varză roşie cu mere (Salate > Salate de legume)
30. Supă de pui cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.