Şalău a la Balaton - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Şalău a la Balaton

Şalău a la Balaton

Reţetă tradiţională din Ungaria
Ingrediente: 1 kg şalău, sare după gust, făina, boia, ulei.

Mod de preparare: Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate.
5.326 vizualizări
522 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de pătrunjel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Sandviciuri cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
4. Biscuiţi cu miere (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
5. Îngheţată de caise (Dulciuri > Îngheţate)
6. Pui în stil spaniol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Dulceaţă de piersici (Conserve de fructe > Dulceaţă)
8. Surimi cu salată mexicană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Şniţele de ţelină (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Găină umplută cu orez şi paprică (Mâncăruri > Fripturi)
11. Tort Maricel (Dulciuri > Torturi)
12. Rasol de peşte cu maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Cotlete de miel marinate (Mâncăruri > Fripturi)
15. Găluşte cu prune (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Tortilla cu dovleac şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Sangria (II) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
18. Tort de alune (Dulciuri > Torturi)
19. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Salată de cartofi cu sos de muştar (I) (Salate > Salate de legume)
21. Peşte rasol (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Sos maioneză andaluză (Sosuri > Sosuri reci)
23. Gogoşi de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Sos de migdale spaniol (Sosuri > Sosuri roşii)
25. Supă de vară cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Vinete a la grec (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Borş de fasole verde cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Păstrăvi la grătar (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Pui cu măsline (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.