Şalău a la Balaton - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Şalău a la Balaton

Şalău a la Balaton

Reţetă tradiţională din Ungaria
Ingrediente: 1 kg şalău, sare după gust, făina, boia, ulei.

Mod de preparare: Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate.
8.347 vizualizări
1.072 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Campari Orange (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
3. Cafea arabică (Băuturi > Cafele)
4. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi)
5. Mâncărică de verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Salată de peşte afumat cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
7. Panzanella (salată italienească cu pâine) (Salate > Salate de legume)
8. Drob de miel (special de Paşte) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Castraveţi muraţi la soare (covăsiţi) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
10. Baclava turcească (Dulciuri > Prăjituri)
11. Risotto cu dovleac şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
12. Săculeţi cu creveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Orez cu porumb şi ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Borş de fasole boabe cu mărar  (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Caracatiţă cu oţet (Aperitive > Aperitive cu peşte)
16. Peşte în aluat (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Piept de vită cu morcovi noi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ciuperci umplute cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Supă cremă de chimen (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Macaroane cu sos de roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Cartofi călugăreşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Pere cu cremă (Dulciuri > Creme)
23. Gulaş de inimă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
24. Salată cu costiţă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Vită cu pastă verde de curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Omletă cu urzici (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Scoici în stil mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Pui cu maghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Conopidă la cuptor (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Chec aperitiv cu telemea şi parizer (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.