Şalău a la Balaton - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Şalău a la Balaton

Şalău a la Balaton

Reţetă tradiţională din Ungaria
Ingrediente: 1 kg şalău, sare după gust, făina, boia, ulei.

Mod de preparare: Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate.
8.415 vizualizări
1.087 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos de hrean cu smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
2. Zacuscă de ghebe (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
3. Miel cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Clătite cu cremă de unt şi căpşuni (Dulciuri > Clătite)
5. Zacuscă de ardei şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
6. Pui cu legume şi ouă fierte (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Legume cu chili şi orez cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Ştrudel cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi)
10. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
11. Pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
12. Clătite umplute cu ciuperci şi pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Aşchii de migdală în ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
14. Gât de gâscă umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Kalops (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Vinete portugheze (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Crap cu legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Parfe cu nescafe (Dulciuri > Îngheţate)
19. Ardei umpluţi cu orez şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Cotlet de porc cu sos picant (Mâncăruri > Fripturi)
21. Tartine cu creier (Aperitive > Sandviciuri)
22. Pătrate cu jeleu de coacăze (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
23. Pogăcele de jumări cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Supă de cartofi şi fasole verde cu slăninuţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Pacheţele de praz cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Salată de porumb (II) (Salate > Salate de legume)
27. Friptură de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
28. Piept de pui cu ciuperci şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Dulceaţă de piersici cu mentă (Conserve de fructe > Dulceaţă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.