Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Şalău a la Balaton |
Şalău a la Balaton
Reţetă tradiţională din Ungaria
Ingrediente: 1 kg şalău, sare după gust, făina, boia, ulei.
Mod de preparare: Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate.
7.905 vizualizări
Versiunea printabilă980 tipăriri 1 trimitere Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Plachie de crap (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 2. Pate de ficăţei de pui cu coniac (Aperitive > Aperitive cu carne) 3. Plăcintă dobrogeană cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză) 4. Mix de portocale cu banane şi pepene galben (Dulciuri > Salate de fructe) 5. Baclava turcească (Dulciuri > Prăjituri) 6. Sos franţuzesc cu unt de sardele (Sosuri > Sosuri albe) 7. Salată de cartofi cu roşii şi ardei (Salate > Salate de legume) 8. Clătite chinezeşti cu piept de raţă (Aperitive > Aperitive cu carne) 9. Pui cu sos de ton (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Budincă de griş (Dulciuri > Budinci) 11. Cotlet umplut la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 12. Roşii umplute cu humus (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 13. Sufleu de pătlăgele roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 14. Pui cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 16. Friptură de curcan pe pat de legume (Mâncăruri > Fripturi) 17. Cremă de rom (Dulciuri > Creme) 18. Salată de ouă cu ceapă verde şi pătrunjel (Salate > Salate cu ouă) 19. Supă grecească cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 20. Crap umplut cu nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Pastă de gutui (Conserve de fructe > Dulceaţă) 22. Rinichi prăjiţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 23. Salată rusească cu maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc) 24. Tort cu ciocolată (I) (Dulciuri > Torturi) 25. Supă franţuzească cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 26. Năut gratinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 27. Tartă cu prune (II) (Dulciuri > Prăjituri) 28. Borş de urzici cu orez şi boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 29. Plăcintă de tăiţei cu praz (Aperitive > Aperitive cu legume) 30. Clătite umplute cu mere (Dulciuri > Clătite) |