Şalău a la Balaton - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Şalău a la Balaton

Şalău a la Balaton

Reţetă tradiţională din Ungaria
Ingrediente: 1 kg şalău, sare după gust, făina, boia, ulei.

Mod de preparare: Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate.
6.939 vizualizări
742 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ardei graşi (gogoşari) umpluţi cu varză albă (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
2. Creier pane cu sote (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
3. Ciorbă din carne de ovine (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Savarină cu fructe (Dulciuri > Prăjituri)
5. Legume cu maioneză şi usturoi (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Jambon de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Mere umplute cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Spaghete cu ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Sangria (II) (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
10. Crap cu legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Friptură de vacă împănată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Fripturi)
12. Ouă umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Lazane cu vinete (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Lichior de cafea (Băuturi > Lichioruri)
15. Salată franţuzească cu cartofi, ceapă şi morcov (Salate > Salate de legume)
16. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Mâncare rece din peşte cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Pizza românească (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Borş de legume (zarzavat) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Cremă de banane (II) (Dulciuri > Creme)
21. Şalău în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Potîrnichi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
23. Spaghete cu roşii şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Gogoşi (Dulciuri > Gogoşi)
25. Andive înăbuşite (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Baclava cu lămâie (Dulciuri > Prăjituri)
27. Roşii şi castraveţi cu umplutură de macrou afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Ciuperci fripte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Rondele cu parmezan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.