Şalău a la Balaton - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Şalău a la Balaton

Şalău a la Balaton

Reţetă tradiţională din Ungaria
Ingrediente: 1 kg şalău, sare după gust, făina, boia, ulei.

Mod de preparare: Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate.
5.896 vizualizări
645 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Vrăbioare la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată de praz (Salate > Salate de legume)
3. Zacuscă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
4. Crap cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Cremă de vanilie cu gelatină (II) (Dulciuri > Creme)
6. Prăjitură cu prune (Dulciuri > Prăjituri)
7. Supă de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Ardei umpluţi englezeşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată de scrumbie cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
10. Cotlete de miel cu mentă (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ficat cu boia (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Cartofi cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Sos de ceapă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
14. Salată de primăvară cu fasole boabe (Salate > Salate de legume)
15. Roşii umplute cu pastă de ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Lichior de ouă (I) (Băuturi > Lichioruri)
17. Îngheţată spumoasă (Dulciuri > Îngheţate)
18. Plăcinţele de ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Ruladă de pui cu sos de fructe (Mâncăruri > Fripturi)
20. Borş de peşte cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Supă de roşii cu unt de arahide (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Supă de roşii cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Terină de roşii cu sos de anşoa (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Frunze de salvie în aluat (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Salată exotică (Salate > Salate de legume)
26. Prăjitură cu mere şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
27. Peşte cu praz la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Ciorbă de fasole boabe (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Pârjoale din muşchi de vită (Mâncăruri > Fripturi)
30. Roşii umplute cu peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.