Şalău a la Balaton - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Şalău a la Balaton

Şalău a la Balaton

Reţetă tradiţională din Ungaria
Ingrediente: 1 kg şalău, sare după gust, făina, boia, ulei.

Mod de preparare: Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate.
8.317 vizualizări
1.066 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cotlet în vin (Mâncăruri > Fripturi)
2. Sărmăluţe de soia în foi de viţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Gogoşele cu gem de caise (Dulciuri > Gogoşi)
5. Purcel de lapte la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
6. Sos Chutney picant (Sosuri > Sosuri condimentate)
7. Tort fraged (Dulciuri > Torturi)
8. Ouă în sos de iaurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Tartă crocantă cu broccoli (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Ouă Benedicte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Perişoare pe rondele de castravete (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Roşii umplute cu ciuperci (I) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
13. Pulpe de pui umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
14. Viţel cu sos alb şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Supă concentrată cu gălbenuşuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Salată romană cu brânză şi nuci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Ciorbă de fasole verde, viţel şi şunculiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Ciulama de miel cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Galete de mălai cu salam (Mâncăruri > Preparate din mălai)
21. Salată de porumb (II) (Salate > Salate de legume)
22. Mâncare de urzici (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Spaghete cu sos de roşii şi usturoi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Peşte la cuptor cu sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Ciorbă de varză acră (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Salată de ouă cu sos de muştar (Salate > Salate cu ouă)
28. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte)
29. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
30. Tort din brânză de vacă (Pască) (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.