Şalău a la Balaton - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Şalău a la Balaton

Şalău a la Balaton

Reţetă tradiţională din Ungaria
Ingrediente: 1 kg şalău, sare după gust, făina, boia, ulei.

Mod de preparare: Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate.
5.608 vizualizări
583 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de parizer cu ardei (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Bărcuţe (cartofi copţi umpluţi) (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Pate ţărănesc de porc cu praz (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ciorbă ţărănească de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Chiflă umplută cu brânză de vaci şi carne (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Saramură de crap românesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Budincă de brânză de vacă şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Supă de cartofi cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Compoziţie de şniţel (Mâncăruri > Fripturi)
10. Nisetru la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Ragout de cartofi cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ouă umplute (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Salată de andive cu maioneză şi carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Pui cu dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Papanaşi cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Îngheţată de ciocolată (Dulciuri > Îngheţate)
17. Risotto cu dovlecei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
18. Omletă cu peşte şi sos de unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Ficăţei cu sos de stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Ragout de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Tort de mere fără blat, cu ciocolată (Dulciuri > Torturi)
22. Salată în culori (Salate > Salate de legume)
23. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
25. Tort cu căpşuni şi cafea (Dulciuri > Torturi)
26. Conopidă cu tocătură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Iahnie de fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Salată de bame conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
29. Peşte cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.