Şalău a la Balaton - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Şalău a la Balaton

Şalău a la Balaton

Reţetă tradiţională din Ungaria
Ingrediente: 1 kg şalău, sare după gust, făina, boia, ulei.

Mod de preparare: Se curata pestele, se cresteaza perpendicular pe sira spinarii la cate o jumatate de centimetru, se sareaza, se da prin faina amestecata cu boia. intr-o tigaie, se incinge ulei si se pune pestele in asa fel incat burta sa urmeze curbura tigaii, primind o forma de semicerc. Dupa ce s-a rumenit pe ambele parti, se asaza in pozitie de inot, capul si coada fiind ridicate.
8.335 vizualizări
1.070 tipăriri
1 trimitere
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pulpă de berbec la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pastă de şprot afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Aperitiv din roşii cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Fasole verde cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Crenvuşti cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Sufleu de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Sirop din coji de portocale (Băuturi > Siropuri)
8. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Varză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Prăjitură cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
11. Mâncare rece de iepure cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Mâncare de ţelină cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Ciorbă rusească fără carne (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Piept de pui cu felii de măr (II) (Mâncăruri > Fripturi)
16. File de cod cu ciuperci şi mozzarela (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Prăjitură cu prune şi cappuccino (Dulciuri > Prăjituri)
18. Plăcintă cu salată verde şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Pulpă de porc cu slăninuţă afumată la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
20. Chifteluţe de cartofi cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Bruschetta cu ciuperci (Aperitive > Sandviciuri)
22. Sos de lapte (Sosuri > Sosuri albe)
23. Eclere cu ciocolată şi fistic (Dulciuri > Prăjituri)
24. Pulpă de miel cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ajad (Salată thailandeză de castraveţi) (Salate > Salate de legume)
26. Cremă de ciuperci cu nuci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Prăjitură cu gutui (Dulciuri > Prăjituri)
28. Sos de usturoi (mujdei) rece (Sosuri > Sosuri condimentate)
29. Ruladă cu zmeură şi frişcă (Dulciuri > Prăjituri)
30. Ciorbă cu perişoare din pate de soia (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.