Salată franţuzească de ceapă - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească de ceapă

Salată franţuzească de ceapă

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ceapa marunta sau arpagic, 100 ml ulei, sare, otet.

Mod de preparare: Se curata cepele si se fierb in apa cu sare pana devin sticloase.
Se lasa sa se scurga si se rumenesc in ulei incins.
Se scot intr-un castronas, se stropesc cu otet, se sareaza si se toarna deasupra uleiul in care s-au prajit.
Se serveste rece.
4.470 vizualizări
862 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de salată verde cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Salată de ridichi de lună şi verdeaţă (Salate > Salate de legume)
3. Salată de vinete cu chimen şi lipie (Salate > Salate de legume)
4. Salată Curcubeu (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Salată italienească (Salate > Salate de legume)
6. Salată verde cu sos de ouă tari (Salate > Salate cu ouă)
7. Salată de post (Salate > Salate de legume)
8. Ciorbă de salată cu omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Salată de banane cu rom şi frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Salată de ouă cu brânză (Salate > Salate cu ouă)
11. Ficat cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Salată de andive cu piept de pasăre (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată de caracatiţă cu legume (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
14. Salată de sfeclă crudă (Salate > Salate de legume)
15. Supă de ceapă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume)
17. Salată de fructe Smoothie (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Salată de macaroane cu suc de roşii (Salate > Salate de legume)
19. Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
21. Salată de sparanghel, portocale şi andive (Salate > Salate de legume)
22. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Salată de roşii cu telemea prăjită şi cimbru (Salate > Salate de legume)
24. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Salată de orez cu curry (Salate > Salate de legume)
26. Salată verde cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată asortată de varză acră (Salate > Salate de legume)
28. Ciorbă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Carne de vită cu ceapă de arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Salată de ardei copţi cu roşii (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.