![]() |
| Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
| Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
| Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată franţuzească de ceapă |
|
Salată franţuzească de ceapă
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 40 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 500 g ceapa marunta sau arpagic, 100 ml ulei, sare, otet. Mod de preparare: Se curata cepele si se fierb in apa cu sare pana devin sticloase. Se lasa sa se scurga si se rumenesc in ulei incins. Se scot intr-un castronas, se stropesc cu otet, se sareaza si se toarna deasupra uleiul in care s-au prajit. Se serveste rece.
4.574 vizualizări
890 tipăriri Versiunea printabilă Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter
|
| Alte reţete |
|
|