Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Salată franțuzească de ceapă
Rețetă tradițională din Franța
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ceapa marunta sau arpagic, 100 ml ulei, sare, otet.

Mod de preparare: Se curata cepele si se fierb in apa cu sare pana devin sticloase.
Se lasa sa se scurga si se rumenesc in ulei incins.
Se scot intr-un castronas, se stropesc cu otet, se sareaza si se toarna deasupra uleiul in care s-au prajit.
Se serveste rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.