Salată din carne de căprioară - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Salată din carne de căprioară

Salată din carne de căprioară

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g carne de căprioară (pulpă), sare, 1 ceapă, 10 ridichi, 2 chiles serranos din conservă (se pot înlocui cu 1 ardei chili verde, proaspăt), zeama de la 1 portocală mare amăruie, 2 linguriţe frunze de coriandru tocate.

Mod de preparare: Carnea se lasă aproximativ 1 1/4 ore să fiarbă în apă cu sare. Apoi se scurge apa şi se lasă carnea să se răcească, apoi se taie în bucăţi mici.

Ceapa şi ridichile se taie mărunt, se îndepărtează sâmburii de la ardeii chili şi se taie în rondele. Se amestecă ceapa, ridichile, ardeii cu zeama de portocale, frunze de coriandru şi sare şi se face o marinată.

Carnea se pune într-un castron, se amestecă cu marinata şi se lasă o oră în frigider.

Salata din carne de caprioară se serveşte rece, cu tortillas.
6.086 vizualizări
1.003 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată pariziană (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
2. Salată de ciuperci champignon (Salate > Salate de legume)
3. Dovlecei cu carne si smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Salată cu ouă şi piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Salată cu ochiuri româneşti (Salate > Salate cu ouă)
7. Ciorbă de salată cu omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Salată de macaroane cu ton (Salate > Salate cu peşte)
9. Tort de mac din Hajdusag (Dulciuri > Torturi)
10. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Salată cu sparanghel (Salate > Salate de legume)
12. Borş moldovenesc cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Salată de sfeclă roşie cu mazăre (Salate > Salate de legume)
14. Salată picantă de orez (Salate > Salate de legume)
15. Budincă de brânză de vacă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Budincă de fructe cu sos de citrice (Dulciuri > Budinci)
17. Salată yoga (Salate > Salate de legume)
18. Gutui cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Budincă de brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Tocăniţă cu ceapă şi carne de porc tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Ciuperci umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Salată de măr verde cu brânză de capră (Salate > Salate de legume)
23. Salată de cartofi cu castraveţi şi crenvuşti (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Salată de creveţi şi legume (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
25. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
26. Salată de ouă cu ceapă verde şi maioneză (Salate > Salate cu ouă)
27. Salată de praz (Salate > Salate de legume)
28. Salată de pui cu avocado (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Salată de crudităţi (IV) (Salate > Salate de legume)
30. Salată de peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.