Salată din carne de căprioară - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Salată din carne de căprioară

Salată din carne de căprioară

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g carne de căprioară (pulpă), sare, 1 ceapă, 10 ridichi, 2 chiles serranos din conservă (se pot înlocui cu 1 ardei chili verde, proaspăt), zeama de la 1 portocală mare amăruie, 2 linguriţe frunze de coriandru tocate.

Mod de preparare: Carnea se lasă aproximativ 1 1/4 ore să fiarbă în apă cu sare. Apoi se scurge apa şi se lasă carnea să se răcească, apoi se taie în bucăţi mici.

Ceapa şi ridichile se taie mărunt, se îndepărtează sâmburii de la ardeii chili şi se taie în rondele. Se amestecă ceapa, ridichile, ardeii cu zeama de portocale, frunze de coriandru şi sare şi se face o marinată.

Carnea se pune într-un castron, se amestecă cu marinata şi se lasă o oră în frigider.

Salata din carne de caprioară se serveşte rece, cu tortillas.
6.112 vizualizări
1.010 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de fasole uscată albă marinată (Salate > Salate de legume)
2. Salată egeană (Salate > Salate de legume)
3. Salată de ciuperci cu cartofi şi măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
4. Salată de ciuperci champignon (Salate > Salate de legume)
5. Salată Waldorf (II) (Salate > Salate de legume)
6. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Budincă de clătite cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Perişoare din piept de pasăre cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Peşte cu salată de fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Papanaşi din mere cu drojdie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Salată combinată de iarnă (Salate > Salate de legume)
12. Sorbet din pepene galben (Dulciuri > Îngheţate)
13. Salată poloneză de sfeclă (Salate > Salate de legume)
14. Budincă de peşte cu busuioc şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Prăjitură din foi cu zahăr ars (Dulciuri > Prăjituri)
16. Salată verde franţuzească (Salate > Salate de legume)
17. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Salată de ceapă călită (Salate > Salate de legume)
19. Salată de creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
20. Salată mexicană cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
21. Crochete de cartofi umplute cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Chiftele daneze cu sos cremă de ienibahar şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Salată de vinete cu roşii (Salate > Salate de legume)
25. Salată de carne cu salată verde (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Chiftele din cartofi şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Budincă de şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Salată Waldorf (III) (Salate > Salate de legume)
29. Salată de pipote cu maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Coşuleţe din portocale (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.