Salată din carne de căprioară - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Salată din carne de căprioară

Salată din carne de căprioară

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g carne de căprioară (pulpă), sare, 1 ceapă, 10 ridichi, 2 chiles serranos din conservă (se pot înlocui cu 1 ardei chili verde, proaspăt), zeama de la 1 portocală mare amăruie, 2 linguriţe frunze de coriandru tocate.

Mod de preparare: Carnea se lasă aproximativ 1 1/4 ore să fiarbă în apă cu sare. Apoi se scurge apa şi se lasă carnea să se răcească, apoi se taie în bucăţi mici.

Ceapa şi ridichile se taie mărunt, se îndepărtează sâmburii de la ardeii chili şi se taie în rondele. Se amestecă ceapa, ridichile, ardeii cu zeama de portocale, frunze de coriandru şi sare şi se face o marinată.

Carnea se pune într-un castron, se amestecă cu marinata şi se lasă o oră în frigider.

Salata din carne de caprioară se serveşte rece, cu tortillas.
6.097 vizualizări
1.004 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de fructe cu frişcă (Dulciuri > Salate de fructe)
2. Salată yoga (Salate > Salate de legume)
3. Salată verde (Salate > Salate de legume)
4. Salată de conopidă cu măsline (Salate > Salate de legume)
5. Ruladă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Salată de roşii, ardei, castraveţi şi ţelină (Salate > Salate de legume)
7. Terină din ficat de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Salată de scrumbie cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
9. Salată rusească cu maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Pacheţele cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Budincă de spanac cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Salată ca la Nisa cu peşte proaspăt şi lipie (Salate > Salate cu peşte)
13. Chec de carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Salată de spanac cu ouă moi şi peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
15. Salată de gulii cu salată verde (Salate > Salate de legume)
16. Salată de fasole verde cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
17. Păstrăv afumat cu salată (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Budincă de mămăligă cu sos de carne (Mâncăruri > Preparate din mălai)
19. Salată de ton cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
20. Salată de castraveţi şi ridichi (Salate > Salate de legume)
21. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Salată de morcovi şi praz (Salate > Salate de legume)
23. Salată de fructe roşii (Dulciuri > Salate de fructe)
24. Pizza din cartofi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Salată verde cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată de raci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
28. Ciorbă bănăţeană cu carne de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Budincă de cartofi şi ţelină (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Rulade de carne umplute (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.