Salată din carne de căprioară - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Salată din carne de căprioară

Salată din carne de căprioară

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g carne de căprioară (pulpă), sare, 1 ceapă, 10 ridichi, 2 chiles serranos din conservă (se pot înlocui cu 1 ardei chili verde, proaspăt), zeama de la 1 portocală mare amăruie, 2 linguriţe frunze de coriandru tocate.

Mod de preparare: Carnea se lasă aproximativ 1 1/4 ore să fiarbă în apă cu sare. Apoi se scurge apa şi se lasă carnea să se răcească, apoi se taie în bucăţi mici.

Ceapa şi ridichile se taie mărunt, se îndepărtează sâmburii de la ardeii chili şi se taie în rondele. Se amestecă ceapa, ridichile, ardeii cu zeama de portocale, frunze de coriandru şi sare şi se face o marinată.

Carnea se pune într-un castron, se amestecă cu marinata şi se lasă o oră în frigider.

Salata din carne de caprioară se serveşte rece, cu tortillas.
6.113 vizualizări
1.010 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Bărcuţe din ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Salată de vinete şi ardei graşi (Salate > Salate de legume)
3. Salată cu brânză şi nuci (II) (Salate > Salate de legume)
4. Salată de ceapă de apă (Salate > Salate de legume)
5. Salată de fructe de sezon (I) (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Salată de cartofi cu ceapă şi roşii (Salate > Salate de legume)
7. Chiftele din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
8. Mâncare de ţelină cu carne de orice pasăre, de viţel, vacă, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Cartofi cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Salată de vinete cu roşii (Salate > Salate de legume)
11. Budincă de pâine cu şuncă sau salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Telemea pane pe pat de salată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Carne de vacă cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Salată de sparanghel, portocale şi andive (Salate > Salate de legume)
15. Plăcintă din cartofi şi brânză feta (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Îngheţată din sucuri de fructe (Dulciuri > Îngheţate)
17. Budincă de cartofi cu franzelă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Salată vietnameză de calamar prăjit (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
19. Salată de ciuperci maramureşeană (Salate > Salate de legume)
20. Cremă din şerbet (fondant) alb (Dulciuri > Creme)
21. Salată de cartofi de vară (Salate > Salate de legume)
22. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Salată de creier de viţel (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Salată boeuf dietetică (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Salată verde franţuzească (Salate > Salate de legume)
26. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Salată Caesar (I) (Salate > Salate de legume)
28. Salată de fasole uscată (Salate > Salate de legume)
29. Salată de cartofi cu castraveţi şi maioneză (Salate > Salate de legume)
30. Risotto cu carne tocată şi curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.