Salată din carne de căprioară - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Salată din carne de căprioară

Salată din carne de căprioară

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g carne de căprioară (pulpă), sare, 1 ceapă, 10 ridichi, 2 chiles serranos din conservă (se pot înlocui cu 1 ardei chili verde, proaspăt), zeama de la 1 portocală mare amăruie, 2 linguriţe frunze de coriandru tocate.

Mod de preparare: Carnea se lasă aproximativ 1 1/4 ore să fiarbă în apă cu sare. Apoi se scurge apa şi se lasă carnea să se răcească, apoi se taie în bucăţi mici.

Ceapa şi ridichile se taie mărunt, se îndepărtează sâmburii de la ardeii chili şi se taie în rondele. Se amestecă ceapa, ridichile, ardeii cu zeama de portocale, frunze de coriandru şi sare şi se face o marinată.

Carnea se pune într-un castron, se amestecă cu marinata şi se lasă o oră în frigider.

Salata din carne de caprioară se serveşte rece, cu tortillas.
6.130 vizualizări
1.011 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de cartofi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
2. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Salată franţuzească de ceapă (Salate > Salate de legume)
4. Cremă din prune uscate (Dulciuri > Creme)
5. Peşte cu salată de fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Perişoare din piept de pasăre cu castraveţi acri (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Ciorbă de carne de porc (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Perişoare din carne de pasăre cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Pateuri cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Salată de spanac cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Salată de porumb (I) (Salate > Salate de legume)
13. Rulouri din carne de viţel cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată de fructe de iarnă (Dulciuri > Salate de fructe)
16. Salată cu macrou afumat şi legume (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată de primăvară cu fasole boabe (Salate > Salate de legume)
18. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Rulade de carne umplute (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată de ciuperci cu legume şi maioneză (Salate > Salate de legume)
21. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
22. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Praz cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Dulceaţă din coajă de pepene verde (Conserve de fructe > Dulceaţă)
25. Salată Delicia (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Salată de leurdă (Salate > Salate de legume)
27. Salată de legume ţărănească (Salate > Salate de legume)
28. Desert din pere cu sirop (Dulciuri > Salate de fructe)
29. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
30. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.