Salată din carne de căprioară - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Salată din carne de căprioară

Salată din carne de căprioară

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g carne de căprioară (pulpă), sare, 1 ceapă, 10 ridichi, 2 chiles serranos din conservă (se pot înlocui cu 1 ardei chili verde, proaspăt), zeama de la 1 portocală mare amăruie, 2 linguriţe frunze de coriandru tocate.

Mod de preparare: Carnea se lasă aproximativ 1 1/4 ore să fiarbă în apă cu sare. Apoi se scurge apa şi se lasă carnea să se răcească, apoi se taie în bucăţi mici.

Ceapa şi ridichile se taie mărunt, se îndepărtează sâmburii de la ardeii chili şi se taie în rondele. Se amestecă ceapa, ridichile, ardeii cu zeama de portocale, frunze de coriandru şi sare şi se face o marinată.

Carnea se pune într-un castron, se amestecă cu marinata şi se lasă o oră în frigider.

Salata din carne de caprioară se serveşte rece, cu tortillas.
4.820 vizualizări
606 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Aperitiv din legume la minut (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Plăcintă cu ciuperci şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Tocană de carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Carne în manta de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ceapă umplută cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Mazăre cu carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Budincă de ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Salată Delicia (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Budincă cu brânză de vacă şi fructe (Dulciuri > Budinci)
11. Salată de peşte afumat şi mere (Salate > Salate cu peşte)
12. Chifteluţe din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Salată de peşte cu mandarine şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
14. Salată de fasole uscată albă marinată (Salate > Salate de legume)
15. Salată de praz fiert (Salate > Salate de legume)
16. Salată orientală cu peşte sărat (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată de vară cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
18. Salată scarolă combinată (Salate > Salate de legume)
19. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată orientală de vară (Salate > Salate de legume)
21. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Salată de cartofi cu crenvuşti sau polonezi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Budincă de mere (Dulciuri > Budinci)
24. Ardei umpluţi cu carne (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Salată de spanac cu ouă moi şi peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
26. Salată cu macrou afumat (Salate > Salate cu peşte)
27. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Budincă de creier (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Budincă de macaroane cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.