Salată din carne de căprioară - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Salată din carne de căprioară

Salată din carne de căprioară

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g carne de căprioară (pulpă), sare, 1 ceapă, 10 ridichi, 2 chiles serranos din conservă (se pot înlocui cu 1 ardei chili verde, proaspăt), zeama de la 1 portocală mare amăruie, 2 linguriţe frunze de coriandru tocate.

Mod de preparare: Carnea se lasă aproximativ 1 1/4 ore să fiarbă în apă cu sare. Apoi se scurge apa şi se lasă carnea să se răcească, apoi se taie în bucăţi mici.

Ceapa şi ridichile se taie mărunt, se îndepărtează sâmburii de la ardeii chili şi se taie în rondele. Se amestecă ceapa, ridichile, ardeii cu zeama de portocale, frunze de coriandru şi sare şi se face o marinată.

Carnea se pune într-un castron, se amestecă cu marinata şi se lasă o oră în frigider.

Salata din carne de caprioară se serveşte rece, cu tortillas.
6.072 vizualizări
1.002 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Panzanella (salată italienească cu pâine) (Salate > Salate de legume)
2. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Salată de heringi cu cartofi şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
5. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Salată dobrogeană cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
7. Dovlecei umpluţi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Chifteluţe din peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Budincă de macaroane cu spanac şi carne tocată (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Salată de sfeclă roşie cu alune (Salate > Salate de legume)
11. Pasteta din ficat crud de pasăre, porc sau viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Plăcintă cu carne de miel (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Salată de surimi cu boabe de porumb (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
14. Salată de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
15. Dovlecei cu carne si smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Budincă de cartofi (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Salată de macaroane cu ton (Salate > Salate cu peşte)
18. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Salată în culori (Salate > Salate de legume)
20. Rasol din cap de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Budincă de cartofi cu franzelă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Supă din carne macră şi ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
24. Salată exotică (Salate > Salate de legume)
25. Papanaşi din lapte bătut sau iaurt (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Salată de peşte fiert (Salate > Salate cu peşte)
27. Salată ţărănească cu măsline (Salate > Salate de legume)
28. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Cârnaţi proaspeţi din carne de oaie (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.