Salată din carne de căprioară - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Salată din carne de căprioară

Salată din carne de căprioară

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g carne de căprioară (pulpă), sare, 1 ceapă, 10 ridichi, 2 chiles serranos din conservă (se pot înlocui cu 1 ardei chili verde, proaspăt), zeama de la 1 portocală mare amăruie, 2 linguriţe frunze de coriandru tocate.

Mod de preparare: Carnea se lasă aproximativ 1 1/4 ore să fiarbă în apă cu sare. Apoi se scurge apa şi se lasă carnea să se răcească, apoi se taie în bucăţi mici.

Ceapa şi ridichile se taie mărunt, se îndepărtează sâmburii de la ardeii chili şi se taie în rondele. Se amestecă ceapa, ridichile, ardeii cu zeama de portocale, frunze de coriandru şi sare şi se face o marinată.

Carnea se pune într-un castron, se amestecă cu marinata şi se lasă o oră în frigider.

Salata din carne de caprioară se serveşte rece, cu tortillas.
6.091 vizualizări
1.004 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de ciuperci cu verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Tocană din carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pasteta din carne cu sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Salată de heringi cu sfeclă roşie şi ţelină (Salate > Salate cu peşte)
5. Salată Ivi (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Budincă de spanac cu slănină afumată (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Ochiuri cu costiţă afumată pe galete din cartofi şi măr (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Ţelină umplută cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
9. Salată napoletană cu macaroane (Salate > Salate cu peşte)
10. Chiftele cu salată de sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Salată de fasole verde (Salate > Salate de legume)
12. Salată de ton cu andive (Salate > Salate cu peşte)
13. Pîinişoare italieneşti din cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Tort cu fructe Daniela (Dulciuri > Torturi)
15. Mazăre cu carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Zacuscă din morcovi şi mere (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
18. Salată de orez şi vegetale (Salate > Salate de legume)
19. Salată din peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
20. Budincă de spanac cu franzelă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Cremă din suc de fructe cu gelatină (Dulciuri > Creme)
22. Piure din cartofi copţi cu ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Salată cu ouă, carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Salată de ton cu măsline şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
25. Fasole verde cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Perişoare din piept de pasăre cu suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Salată de ţelină şi morcov (Salate > Salate de legume)
28. Salată Bucureşti (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
29. Salată de paste cu dovlecei (Salate > Salate de legume)
30. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.