Salată din carne de căprioară - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Salată din carne de căprioară

Salată din carne de căprioară

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g carne de căprioară (pulpă), sare, 1 ceapă, 10 ridichi, 2 chiles serranos din conservă (se pot înlocui cu 1 ardei chili verde, proaspăt), zeama de la 1 portocală mare amăruie, 2 linguriţe frunze de coriandru tocate.

Mod de preparare: Carnea se lasă aproximativ 1 1/4 ore să fiarbă în apă cu sare. Apoi se scurge apa şi se lasă carnea să se răcească, apoi se taie în bucăţi mici.

Ceapa şi ridichile se taie mărunt, se îndepărtează sâmburii de la ardeii chili şi se taie în rondele. Se amestecă ceapa, ridichile, ardeii cu zeama de portocale, frunze de coriandru şi sare şi se face o marinată.

Carnea se pune într-un castron, se amestecă cu marinata şi se lasă o oră în frigider.

Salata din carne de caprioară se serveşte rece, cu tortillas.
6.093 vizualizări
1.004 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piept de gâscă fondanat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată Caesar (I) (Salate > Salate de legume)
3. Salată verde cu portocale şi pastramă afumată de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Bame cu carne de vacă sau pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Salată cu gogoşari pentru friptură (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
6. Plăcinţele din brânză de vacă, cu compot (Dulciuri > Prăjituri)
7. Budincă de spanac cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Salată de cartofi cu mere (I) (Salate > Salate de legume)
9. Mămăligă de cartofi din Bucovina (Mâncăruri > Preparate din mălai)
10. Budincă de carne (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Aperitiv din roşii cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii)
13. Salată de creier (III) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Musaca din vinete şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Budincă de franzelă cu legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Salată de varză acră cu ficăţei (Salate > Salate cu carne de pasăre)
19. Aperitiv cu carne şi varză (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată de ardei umpluţi (Salate > Salate de legume)
21. Carne cu busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Salată uşoară cu jambon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Carne de porc în sos de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Salată de icre cu ceapă şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Gulii umplute cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Ciorbă de salată cu omletă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Cornuleţe din zahăr ars (Dulciuri > Prăjituri)
28. Salată de cartofi cu ciuperci marinate în vin (Salate > Salate de legume)
29. Salată cu orez şi vegetale (Salate > Salate de legume)
30. Salată Dijon (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.