Salată din carne de căprioară - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Salată din carne de căprioară

Salată din carne de căprioară

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g carne de căprioară (pulpă), sare, 1 ceapă, 10 ridichi, 2 chiles serranos din conservă (se pot înlocui cu 1 ardei chili verde, proaspăt), zeama de la 1 portocală mare amăruie, 2 linguriţe frunze de coriandru tocate.

Mod de preparare: Carnea se lasă aproximativ 1 1/4 ore să fiarbă în apă cu sare. Apoi se scurge apa şi se lasă carnea să se răcească, apoi se taie în bucăţi mici.

Ceapa şi ridichile se taie mărunt, se îndepărtează sâmburii de la ardeii chili şi se taie în rondele. Se amestecă ceapa, ridichile, ardeii cu zeama de portocale, frunze de coriandru şi sare şi se face o marinată.

Carnea se pune într-un castron, se amestecă cu marinata şi se lasă o oră în frigider.

Salata din carne de caprioară se serveşte rece, cu tortillas.
6.132 vizualizări
1.011 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Amandină (Dulciuri > Prăjituri)
2. Ciorbă de salată cu cabanos acrită cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Carne de porc cu sos de portocale (Mâncăruri > Fripturi)
4. Imitaţie de ciuperci din roşii şi ouă tari (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Ciorbă de tarhon cu carne de pasăre sau vită (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
10. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Salată cu brânză şi peşte (Salate > Salate cu peşte)
12. Salată de fasole verde grasă (Salate > Salate de legume)
13. Salată de andive cu portocale şi curmale (Salate > Salate de legume)
14. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Salată orientală cu cartofi şi roşii (Salate > Salate de legume)
16. Salată de ţelină cu mere (Salate > Salate de legume)
17. Ciorbiţă din ciocănele de porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Salată de fasole verde cu smântână (Salate > Salate de legume)
19. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Salată de sfeclă roşie cu alune (Salate > Salate de legume)
21. Salată de crudităţi (II) (Salate > Salate de legume)
22. Salată de gulii şi castravete (Salate > Salate de legume)
23. Budincă de creier (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată de icre cu ceapă şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Dovlecei cu carne si smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Salată mexicană cu creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
28. Chiftele din ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Supă de roşii cu carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.