Salată din carne de căprioară - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Salată din carne de căprioară

Salată din carne de căprioară

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g carne de căprioară (pulpă), sare, 1 ceapă, 10 ridichi, 2 chiles serranos din conservă (se pot înlocui cu 1 ardei chili verde, proaspăt), zeama de la 1 portocală mare amăruie, 2 linguriţe frunze de coriandru tocate.

Mod de preparare: Carnea se lasă aproximativ 1 1/4 ore să fiarbă în apă cu sare. Apoi se scurge apa şi se lasă carnea să se răcească, apoi se taie în bucăţi mici.

Ceapa şi ridichile se taie mărunt, se îndepărtează sâmburii de la ardeii chili şi se taie în rondele. Se amestecă ceapa, ridichile, ardeii cu zeama de portocale, frunze de coriandru şi sare şi se face o marinată.

Carnea se pune într-un castron, se amestecă cu marinata şi se lasă o oră în frigider.

Salata din carne de caprioară se serveşte rece, cu tortillas.
6.095 vizualizări
1.004 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
2. Aperitiv din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Salată de ton cu ceapă verde (Salate > Salate cu peşte)
4. Salată verde cu smântână şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
5. Supă de carne cu ţelină şi varză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Budincă de pâine cu legume şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Bulete din cod file (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Salată poloneză de ciuperci (Salate > Salate de legume)
9. Salată de cartofi cu crenvuşti (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Salată picantă (II) (Salate > Salate de legume)
11. Papricaş cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Salată de sparanghel cu carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată Jubileu (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Salată de broccoli şi fasole albă (Salate > Salate de legume)
15. Budincă de morcovi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Salată de ton cu fasole şi păpădie (Salate > Salate cu peşte)
17. Salată de spanac cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată în pâine (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată rece de macaroane (Salate > Salate de legume)
21. Budincă de clătite cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Borş din carne de porc ca la Soroca (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Crochete din carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Salată de dovlecei (II) (Salate > Salate de legume)
26. Mâncare rece din peşte cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Salată de castraveţi şi ridichi (Salate > Salate de legume)
28. Salată cu legume, măr şi maioneză (Salate > Salate de legume)
29. Plăcinţele din mălai (Mâncăruri > Preparate din mălai)
30. Salată de avocado (II) (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.