Salată din carne de căprioară - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Salată din carne de căprioară

Salată din carne de căprioară

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g carne de căprioară (pulpă), sare, 1 ceapă, 10 ridichi, 2 chiles serranos din conservă (se pot înlocui cu 1 ardei chili verde, proaspăt), zeama de la 1 portocală mare amăruie, 2 linguriţe frunze de coriandru tocate.

Mod de preparare: Carnea se lasă aproximativ 1 1/4 ore să fiarbă în apă cu sare. Apoi se scurge apa şi se lasă carnea să se răcească, apoi se taie în bucăţi mici.

Ceapa şi ridichile se taie mărunt, se îndepărtează sâmburii de la ardeii chili şi se taie în rondele. Se amestecă ceapa, ridichile, ardeii cu zeama de portocale, frunze de coriandru şi sare şi se face o marinată.

Carnea se pune într-un castron, se amestecă cu marinata şi se lasă o oră în frigider.

Salata din carne de caprioară se serveşte rece, cu tortillas.
4.769 vizualizări
594 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Quemone din dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume)
3. Budincă de spanac cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Conopidă cu carne la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
5. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Lipie cu legume şi carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Sos din şuncă, vin alb şi cimbru (Sosuri > Sosuri cu legume)
8. Salată de cartofi cu ceapă şi ou (Salate > Salate cu ouă)
9. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
10. Budincă de macaroane cu şuncă (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată de conopidă cu şuncă presată (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
12. Salată cu carne de pasăre şi ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată de peşte cu ciuperci (Salate > Salate cu peşte)
14. Salată de cartofi cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
15. Salată de ciuperci cu sos de lămâie (Salate > Salate de legume)
16. Salată italiană (Salate > Salate de legume)
17. Salată iepurică (Salate > Salate cu ouă)
18. Piroşti cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
20. Telemea pane pe pat de salată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Budincă de ciuperci (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Horiatiki salata (Salate > Salate de legume)
23. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume)
24. Salată de cartofi cu codiţe de ceapă verde (Salate > Salate de legume)
25. Budincă de andive cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Salată cu ardei iute (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
28. Salată verde cu smântână şi zeamă de lămâie (Salate > Salate de legume)
29. Salată de ciuperci cu cartofi şi măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
30. Salată de conopidă cu maioneză (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.