Salată din carne de căprioară - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Salată din carne de căprioară

Salată din carne de căprioară

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g carne de căprioară (pulpă), sare, 1 ceapă, 10 ridichi, 2 chiles serranos din conservă (se pot înlocui cu 1 ardei chili verde, proaspăt), zeama de la 1 portocală mare amăruie, 2 linguriţe frunze de coriandru tocate.

Mod de preparare: Carnea se lasă aproximativ 1 1/4 ore să fiarbă în apă cu sare. Apoi se scurge apa şi se lasă carnea să se răcească, apoi se taie în bucăţi mici.

Ceapa şi ridichile se taie mărunt, se îndepărtează sâmburii de la ardeii chili şi se taie în rondele. Se amestecă ceapa, ridichile, ardeii cu zeama de portocale, frunze de coriandru şi sare şi se face o marinată.

Carnea se pune într-un castron, se amestecă cu marinata şi se lasă o oră în frigider.

Salata din carne de caprioară se serveşte rece, cu tortillas.
6.116 vizualizări
1.010 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
2. Salată de creveţi şi legume (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
3. Ruladă din carne de porc (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Salată Caesar (II) (Salate > Salate de legume)
6. Supă concentrată de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Plăcintă cu carne de pui şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Salată consistentă de carne (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Salată grecească cu chifteluţe (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Salată de cartofi noi cu cârnăciori prăjiţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Bame cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Salată cu carne de vită şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Mâncare de spanac cu carne de pasăre, miel, viţel, vacă, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Ciorbă cu carne de oaie (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Carne de vacă cu legume şi orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Salată de ciuperci cu cartofi şi măsline cu cimbru (Salate > Salate de legume)
18. Frigărui din carne de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată de cartofi cu ardei (Salate > Salate de legume)
20. Salată de ţelină crudă (II) (Salate > Salate de legume)
21. Pateuri cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Ghiveci cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Budincă de şalău (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată de rădăcinoase cu mere şi maioneză (Salate > Salate de legume)
25. Supă de conopidă cu smântână şi găluşte de carne (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Salată de cicoare scarolă (Salate > Salate de legume)
27. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpşuni, frăguţe (Dulciuri > Creme)
29. Salată de morcovi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
30. Salată Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.