Salată din carne de căprioară - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Salată din carne de căprioară

Salată din carne de căprioară

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g carne de căprioară (pulpă), sare, 1 ceapă, 10 ridichi, 2 chiles serranos din conservă (se pot înlocui cu 1 ardei chili verde, proaspăt), zeama de la 1 portocală mare amăruie, 2 linguriţe frunze de coriandru tocate.

Mod de preparare: Carnea se lasă aproximativ 1 1/4 ore să fiarbă în apă cu sare. Apoi se scurge apa şi se lasă carnea să se răcească, apoi se taie în bucăţi mici.

Ceapa şi ridichile se taie mărunt, se îndepărtează sâmburii de la ardeii chili şi se taie în rondele. Se amestecă ceapa, ridichile, ardeii cu zeama de portocale, frunze de coriandru şi sare şi se face o marinată.

Carnea se pune într-un castron, se amestecă cu marinata şi se lasă o oră în frigider.

Salata din carne de caprioară se serveşte rece, cu tortillas.
6.108 vizualizări
1.010 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de cartofi cu sos de muştar (II) (Salate > Salate de legume)
2. Salată de fructe de iarnă (Dulciuri > Salate de fructe)
3. Salată de ciuperci cu cartofi (Salate > Salate de legume)
4. Salată de cartofi cu sos de muştar (I) (Salate > Salate de legume)
5. Salată roşie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
8. Salată cu carne de vită şi ciuperci (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Salată de cuş-cuş (II) (Salate > Salate de legume)
10. Găluşte de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Salată yoga (Salate > Salate de legume)
12. Gogoşi din cartofi cu lămâie (Dulciuri > Gogoşi)
13. Budincă de ciuperci (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Salată de fasole verde (Salate > Salate de legume)
15. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
17. Salată de fructe cu iaurt bătut (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Salată de icre cu ceapă şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Budincă cu brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Salată a la Monpe (Salate > Salate de legume)
21. Salată de macaroane cu carne şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Desert din pepene cu iaurt (Dulciuri > Salate de fructe)
23. Căprioară cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
24. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Salată de cartofi cu costiţă sau bacon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Budincă cu mere sau alte fructe (Dulciuri > Budinci)
27. Salată de peşte Primăvara (Salate > Salate cu peşte)
28. Salată cu peşte de la conservă (Salate > Salate cu peşte)
29. Bărcuţe din ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.