Salată din carne de căprioară - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Salată din carne de căprioară

Salată din carne de căprioară

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g carne de căprioară (pulpă), sare, 1 ceapă, 10 ridichi, 2 chiles serranos din conservă (se pot înlocui cu 1 ardei chili verde, proaspăt), zeama de la 1 portocală mare amăruie, 2 linguriţe frunze de coriandru tocate.

Mod de preparare: Carnea se lasă aproximativ 1 1/4 ore să fiarbă în apă cu sare. Apoi se scurge apa şi se lasă carnea să se răcească, apoi se taie în bucăţi mici.

Ceapa şi ridichile se taie mărunt, se îndepărtează sâmburii de la ardeii chili şi se taie în rondele. Se amestecă ceapa, ridichile, ardeii cu zeama de portocale, frunze de coriandru şi sare şi se face o marinată.

Carnea se pune într-un castron, se amestecă cu marinata şi se lasă o oră în frigider.

Salata din carne de caprioară se serveşte rece, cu tortillas.
6.149 vizualizări
1.017 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ardei umpluţi cu salată (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Pilaf cu carne de oaie sau vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Chifteluţe din peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Salată de gulii cu maioneză (Salate > Salate de legume)
5. Sos maioneză din cartofi (Sosuri > Sosuri reci)
6. Desert din pere cu sirop (Dulciuri > Salate de fructe)
7. Tocăniţă de carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Salată verde cu sos de ouă tari (Salate > Salate cu ouă)
9. Pasteta din creier crud (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Ciorbă cu perişoare din pate de soia (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Salată de vinete cu măsline (Salate > Salate de legume)
13. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Budincă de tăiţei cu carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Salată de rădăcinoase cu mere şi maioneză (Salate > Salate de legume)
16. Salată de macaroane cu spanac (Salate > Salate de legume)
17. Salată de ciuperci cu sfeclă (Salate > Salate de legume)
18. Salată norvegiană (Salate > Salate de legume)
19. Budincă de mălai cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Legume cu carne şi sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Chiftele de păstrăv cu salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Salată de crudităţi de iarnă (I) (Salate > Salate de legume)
23. Sarmale în foi de varză acră cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Sărmăluţe din piept de curcan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Salată de heringi cu cartofi şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
26. Budincă de macaroane cu şuncă (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Salată de castraveţi şi ridichi (Salate > Salate de legume)
28. Salată de vinete cu gălbenuş de ou (Salate > Salate cu ouă)
29. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.