Salată din carne de căprioară - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Salată din carne de căprioară

Salată din carne de căprioară

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g carne de căprioară (pulpă), sare, 1 ceapă, 10 ridichi, 2 chiles serranos din conservă (se pot înlocui cu 1 ardei chili verde, proaspăt), zeama de la 1 portocală mare amăruie, 2 linguriţe frunze de coriandru tocate.

Mod de preparare: Carnea se lasă aproximativ 1 1/4 ore să fiarbă în apă cu sare. Apoi se scurge apa şi se lasă carnea să se răcească, apoi se taie în bucăţi mici.

Ceapa şi ridichile se taie mărunt, se îndepărtează sâmburii de la ardeii chili şi se taie în rondele. Se amestecă ceapa, ridichile, ardeii cu zeama de portocale, frunze de coriandru şi sare şi se face o marinată.

Carnea se pune într-un castron, se amestecă cu marinata şi se lasă o oră în frigider.

Salata din carne de caprioară se serveşte rece, cu tortillas.
6.081 vizualizări
1.003 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată turcească cu sos de kefir (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Salată de fasole verde şi cartofi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
3. Salată de brânză cu chimen (Salate > Salate de legume)
4. Salată de vinete cu coriandru (Salate > Salate de legume)
5. File afumat de peşte cu salată de legume (Aperitive > Aperitive cu peşte)
6. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Budincă de şalău (Aperitive > Aperitive cu peşte)
8. Salată elveţiană cu parizer (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Chec de carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Vinete cu carne şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Zacuscă din morcovi şi mere (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
14. Salată de şuncă de pui cu pere şi struguri  (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Budincă de morcovi (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Salată verde cu smântână şi zeamă de lămâie (Salate > Salate de legume)
17. Budincă de clătite cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Salată cu ochiuri româneşti (Salate > Salate cu ouă)
19. Salată de cicoare scarolă cu smântână (Salate > Salate de legume)
20. Sardine marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Ciorbă ardelenească de salată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Salată de spanac cu smântână (Salate > Salate de legume)
23. Budincă de legume cu salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Legume crude cu sos de sardine (Salate > Salate cu peşte)
25. Sirop din porumbe (Băuturi > Siropuri)
26. Mere umplute cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Salată rusească cu maioneză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Ruladă de carne cu ouă (Mâncăruri > Fripturi)
29. Bomboane din biscuiţi cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
30. Roşii umplute cu ouă, salată de vinete şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.