Salată din carne de căprioară - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Salată din carne de căprioară

Salată din carne de căprioară

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 2 h 30 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 600 g carne de căprioară (pulpă), sare, 1 ceapă, 10 ridichi, 2 chiles serranos din conservă (se pot înlocui cu 1 ardei chili verde, proaspăt), zeama de la 1 portocală mare amăruie, 2 linguriţe frunze de coriandru tocate.

Mod de preparare: Carnea se lasă aproximativ 1 1/4 ore să fiarbă în apă cu sare. Apoi se scurge apa şi se lasă carnea să se răcească, apoi se taie în bucăţi mici.

Ceapa şi ridichile se taie mărunt, se îndepărtează sâmburii de la ardeii chili şi se taie în rondele. Se amestecă ceapa, ridichile, ardeii cu zeama de portocale, frunze de coriandru şi sare şi se face o marinată.

Carnea se pune într-un castron, se amestecă cu marinata şi se lasă o oră în frigider.

Salata din carne de caprioară se serveşte rece, cu tortillas.
6.115 vizualizări
1.010 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Găluşte cu prune din aluat cu brânză de vacă (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Carne de viţel sau mânzat cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată de crabi cu grepfruit (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
4. Supă din rasol de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Budincă cu zmeură şi nucă de cocos (Dulciuri > Budinci)
6. Salată de ciuperci cu usturoi (Salate > Salate de legume)
7. Sirop din muguri de brad (Băuturi > Siropuri)
8. Salată de heringi (I) (Salate > Salate cu peşte)
9. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată de gulii cu salată verde (Salate > Salate de legume)
12. Ghiveci cu carne de vacă (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată de paste cu roşii şi creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
14. Mâncare de mazăre cu carne de pasăre şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată verde cu sos de ouă tari (Salate > Salate cu ouă)
16. Salată combinată cu sos de brânză (Salate > Salate de legume)
17. Dovlecei umpluţi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Budincă de clătite cu brânză şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Stufat (ostropel) din carne de orice pasăre, de miel, viţel, vită, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată de praz cu ouă (Salate > Salate cu ouă)
21. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
22. Salată de heringi (II) (Salate > Salate cu peşte)
23. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
24. Salată de andive cu mere (Salate > Salate de legume)
25. Papanaşi din mere cu drojdie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Budincă de carne cu sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Salată de ouă cu avocado (Salate > Salate cu ouă)
28. Mâncare de mazăre cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salată de post (Salate > Salate de legume)
30. Carne de vită cu ceapă de arpagic (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.