Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată ca la Nisa (I) |
Salată ca la Nisa (I)
Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.
Complexitate: medie Porţii: 4 Ingrediente: 1 salată verde mare, 3 ouă fierte tăiate sferturi, 4 roşii, 1 ceapă mică tăiată inele, 1 conservă de ton în ulei scurs, 1 conservă fileuri de anşoa (scrumbie), 150 g fasole verde opărită, 10 măsline negre. Pentru dressing: 2 linguri muştar, 1 lingură de oţet, 6 linguri ulei de măsline, 1/2 linguriţă sare, 1 vîrf de cutit piper. Mod de preparare: Se aşează cîteva frunze de salată pe fundul unui vas. Se amestecă materiile prime, se aşează în grupuri peste salată şi se presară măslinele. Pentru dressing, se amestecă muştarul şi oţetul cu un tel, se toarnă uleiul şi se adaugă sarea şi piperul. Se toarnă peste salată sau se serveşte separat.
7.930 vizualizări
Versiunea printabilă1.098 tipăriri 3 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Salată de crudităţi cu sos de iaurt (Salate > Salate de legume) 2. Fileuri de macrou cu salată de fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Linte cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Şalău în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Ciorbă de varză cu lapte bătut (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 6. Jumări cîmpeneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă) 7. Şalău polonez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 8. Prăjitură cu fulgi şi coacăze (Dulciuri > Prăjituri) 9. Tartă cu struguri (I) (Dulciuri > Prăjituri) 10. Ciuperci umplute la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 11. Salată de crabi cu grepfruit (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare) 12. Prăjitură cu vişine şi cireşe (Dulciuri > Prăjituri) 13. Peşte cu sos de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 14. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 15. Supă de ţelină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 16. Musaca de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 17. Salată Ivi (Dulciuri > Salate de fructe) 18. Muşchi de vacă cu sos de zarzavat şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Chili con carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 20. Peşte cu salată de fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 21. Salată de sfeclă roşie cu maioneză (Salate > Salate de legume) 22. Tort cu turtă dulce şi cremă mascarpone (Dulciuri > Torturi) 23. Eclere cu cremă de vanilie (Dulciuri > Prăjituri) 24. Supă de coacăze roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 25. Mâncărică de ardei cu cârnaţi afumaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Gustărică ţărănească (Aperitive > Aperitive cu carne) 27. Cârnaţi de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Salată de toamnă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 29. Tortiglioni cu salsa verde şi roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 30. Cârnaţi bănăţeni (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă) |