Salată ca la Nisa (I) - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată ca la Nisa (I)

Salată ca la Nisa (I)

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 1 salată verde mare, 3 ouă fierte tăiate sferturi, 4 roşii, 1 ceapă mică tăiată inele, 1 conservă de ton în ulei scurs, 1 conservă fileuri de anşoa (scrumbie), 150 g fasole verde opărită, 10 măsline negre.
Pentru dressing: 2 linguri muştar, 1 lingură de oţet, 6 linguri ulei de măsline, 1/2 linguriţă sare, 1 vîrf de cutit piper.

Mod de preparare: Se aşează cîteva frunze de salată pe fundul unui vas. Se amestecă materiile prime, se aşează în grupuri peste salată şi se presară măslinele.
Pentru dressing, se amestecă muştarul şi oţetul cu un tel, se toarnă uleiul şi se adaugă sarea şi piperul. Se toarnă peste salată sau se serveşte separat.
8.234 vizualizări
1.186 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată mexicană cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Farfalle cu dovleac şi şuncă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Supă de castraveţi de la gheaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Brânză topită de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Varză haiducească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Clătite cu vinete (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Îngheţată vanilată (Dulciuri > Îngheţate)
8. Cotlete cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pui la capac (Mâncăruri > Fripturi)
10. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Supă de pasăre cu găluşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Saleuri cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Salată de mere cu ţelină (Salate > Salate de legume)
14. Salată orientală de vară (Salate > Salate de legume)
15. Plăcinte de mălai cu măsline (Mâncăruri > Preparate din mălai)
16. Ficăţei cu parmezan (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
17. Ciorbă de carne de porc (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Salată de şuncă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Tuslama de burtă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Plachie de peşte (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Ciorbă de fasole cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Tartă cu carne, mere şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Mâncare de pasăre cu mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Coji de portocale confiate (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
25. Supă de ciuperci (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Somon la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Ciorbă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de văcuţă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Peşte spadă la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Sos Cumberland (Sosuri > Sosuri reci)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.