Salată ca la Nisa (I) - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată ca la Nisa (I)

Salată ca la Nisa (I)

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 1 salată verde mare, 3 ouă fierte tăiate sferturi, 4 roşii, 1 ceapă mică tăiată inele, 1 conservă de ton în ulei scurs, 1 conservă fileuri de anşoa (scrumbie), 150 g fasole verde opărită, 10 măsline negre.
Pentru dressing: 2 linguri muştar, 1 lingură de oţet, 6 linguri ulei de măsline, 1/2 linguriţă sare, 1 vîrf de cutit piper.

Mod de preparare: Se aşează cîteva frunze de salată pe fundul unui vas. Se amestecă materiile prime, se aşează în grupuri peste salată şi se presară măslinele.
Pentru dressing, se amestecă muştarul şi oţetul cu un tel, se toarnă uleiul şi se adaugă sarea şi piperul. Se toarnă peste salată sau se serveşte separat.
8.226 vizualizări
1.186 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Găluşte de cartofi cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Friptură de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
3. Crap umplut cu nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Budincă de cozonac cu mere (Dulciuri > Budinci)
5. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Liptauer (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Borş de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Ciorbă cu perişoare de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Mititei (mici) (II) (Mâncăruri > Fripturi)
10. Salată cu brânză labaneh (Salate > Salate de legume)
11. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Clatite cu cremă de Roquefort şi nuci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Prăjitură cu prune şi cappuccino (Dulciuri > Prăjituri)
14. Melci cu pepene galben şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Spinare de batal la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
16. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Mousse au chocolat (II) (Dulciuri > Creme)
18. Ciorbă de conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Castraveţi muraţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
21. Îngheţată de lămâie (II) (Dulciuri > Îngheţate)
22. Ciuperci normande cu costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Salată ca la Nisa cu peşte proaspăt şi lipie (Salate > Salate cu peşte)
24. Salată germană de ouă (Salate > Salate cu ouă)
25. Salată de cicoare creaţă înălbită cu dovleac (Salate > Salate de legume)
26. Calzone cu legume şi şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Frigărui de muşchi de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Somon afumat cu pâine de secară (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Pacheţele de şuncă şi vinete (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.