Salată ca la Nisa (I) - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată ca la Nisa (I)

Salată ca la Nisa (I)

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 1 salată verde mare, 3 ouă fierte tăiate sferturi, 4 roşii, 1 ceapă mică tăiată inele, 1 conservă de ton în ulei scurs, 1 conservă fileuri de anşoa (scrumbie), 150 g fasole verde opărită, 10 măsline negre.
Pentru dressing: 2 linguri muştar, 1 lingură de oţet, 6 linguri ulei de măsline, 1/2 linguriţă sare, 1 vîrf de cutit piper.

Mod de preparare: Se aşează cîteva frunze de salată pe fundul unui vas. Se amestecă materiile prime, se aşează în grupuri peste salată şi se presară măslinele.
Pentru dressing, se amestecă muştarul şi oţetul cu un tel, se toarnă uleiul şi se adaugă sarea şi piperul. Se toarnă peste salată sau se serveşte separat.
8.236 vizualizări
1.186 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de ficat (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Ruladă cu legume (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Budincă de vanilie (Dulciuri > Budinci)
4. Ruladă de curcan cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
5. Cartofi gratinaţi cu peşte afumat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Îngheţată de suc de fructe (I) (Dulciuri > Îngheţate)
7. Sufleu de caise cu şodou de vanilie (Dulciuri > Creme)
8. Mâncare picantă cu muguri de bambus, orez şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Urzici bătute (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Somon marinat în stil marocan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Piure de cartofi şi sfeclă cu ochiuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Supă de praz cu arpacaş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Ciuperci umplute cu creier (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Salată de conopidă cu mărar şi muştar (Salate > Salate de legume)
16. Tartă cu spanac şi mozzarella (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Creveţi cu unt şi miez de nucă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Broccoli cu ceapă la tigaie (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Piure de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Supă cu gulii cubuleţe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Omletă dulce cu lichior de portocale (Dulciuri > Prăjituri)
23. Mâncare de roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
25. Musaca de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Salată de roşii, ardei, castraveţi şi ţelină (Salate > Salate de legume)
27. Peşte alb în camaşă de brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Glazură albă (Dulciuri > Glazuri, sosuri)
29. Turte de cartofi cu ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Salată festivă de citrice (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.