Salată ca la Nisa (I) - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată ca la Nisa (I)

Salată ca la Nisa (I)

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 1 salată verde mare, 3 ouă fierte tăiate sferturi, 4 roşii, 1 ceapă mică tăiată inele, 1 conservă de ton în ulei scurs, 1 conservă fileuri de anşoa (scrumbie), 150 g fasole verde opărită, 10 măsline negre.
Pentru dressing: 2 linguri muştar, 1 lingură de oţet, 6 linguri ulei de măsline, 1/2 linguriţă sare, 1 vîrf de cutit piper.

Mod de preparare: Se aşează cîteva frunze de salată pe fundul unui vas. Se amestecă materiile prime, se aşează în grupuri peste salată şi se presară măslinele.
Pentru dressing, se amestecă muştarul şi oţetul cu un tel, se toarnă uleiul şi se adaugă sarea şi piperul. Se toarnă peste salată sau se serveşte separat.
8.063 vizualizări
1.135 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pizza ţărănească (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Sufleu de smântână (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Berbec cu praz şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ciorbă de salată scarolă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Chifteluţe cu piure de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Rasol de peşte cu cartofi natur (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
9. Tort cu nucă şi mere (Dulciuri > Torturi)
10. Jumări cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Papricaş de iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Ciorbă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Aripioare de pui cu lămâie şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
14. Plăcinţele de ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Scrumbie la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Orez cu mere şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
17. Mâncărică de castraveţi cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Cataif cu fulgi de porumb (Dulciuri > Prăjituri)
19. Crap pescăresc (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Salată verde (Salate > Salate de legume)
21. Terină de ficat cu sos (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Plăcintă din cartofi şi brânză feta (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Îngheţată de vanilie (II) (Dulciuri > Îngheţate)
24. Salată de varză de Bruxelles (Salate > Salate de legume)
25. Salată de carne cu cartofi şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Baclava cu sirop de rom (Dulciuri > Prăjituri)
27. Piersici Melba (Dulciuri > Salate de fructe)
28. Balmoş ca pe Rarău (Mâncăruri > Preparate din mălai)
29. Ciorbă de fasole boabe (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Desert rapid cu căpşuni şi bezele (Dulciuri > Creme)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.