Salată ca la Nisa (I) - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată ca la Nisa (I)

Salată ca la Nisa (I)

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 1 salată verde mare, 3 ouă fierte tăiate sferturi, 4 roşii, 1 ceapă mică tăiată inele, 1 conservă de ton în ulei scurs, 1 conservă fileuri de anşoa (scrumbie), 150 g fasole verde opărită, 10 măsline negre.
Pentru dressing: 2 linguri muştar, 1 lingură de oţet, 6 linguri ulei de măsline, 1/2 linguriţă sare, 1 vîrf de cutit piper.

Mod de preparare: Se aşează cîteva frunze de salată pe fundul unui vas. Se amestecă materiile prime, se aşează în grupuri peste salată şi se presară măslinele.
Pentru dressing, se amestecă muştarul şi oţetul cu un tel, se toarnă uleiul şi se adaugă sarea şi piperul. Se toarnă peste salată sau se serveşte separat.
8.066 vizualizări
1.136 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Roşii umplute la borcan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Clafoutis cu fructe de toamnă (Dulciuri > Prăjituri)
3. Dovlecei gratinaţi cu şuncă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Clătite cu somon afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Salată picantă (III) (Salate > Salate de legume)
6. Chiftele din carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Cafea Thai (Băuturi > Cafele)
8. Colac cu vişine (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
9. Ruladă cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Friptură la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată de heringi (I) (Salate > Salate cu peşte)
13. Sos de cireşe cu brânză de vacă (Dulciuri > Creme)
14. Ciorbă de miel (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Salată boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
17. Porumb cu maioneză şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Kalakukko (plăcintă cu hering) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Omletă cu ciuperci şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Tocană picantă cu carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Gulaş unguresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Cartofi ţărăneşti (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Salată cu roşii, ardei şi anghinare (Salate > Salate de legume)
24. Plăcintă americană cu banane (Dulciuri > Prăjituri)
25. Cremă caramel cu portocale (Dulciuri > Creme)
26. Salată de spanac cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Salată cu fructe de mare (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
29. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Cotlete de berbec la grătar (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.