Salată ca la Nisa (I) - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată ca la Nisa (I)

Salată ca la Nisa (I)

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 1 salată verde mare, 3 ouă fierte tăiate sferturi, 4 roşii, 1 ceapă mică tăiată inele, 1 conservă de ton în ulei scurs, 1 conservă fileuri de anşoa (scrumbie), 150 g fasole verde opărită, 10 măsline negre.
Pentru dressing: 2 linguri muştar, 1 lingură de oţet, 6 linguri ulei de măsline, 1/2 linguriţă sare, 1 vîrf de cutit piper.

Mod de preparare: Se aşează cîteva frunze de salată pe fundul unui vas. Se amestecă materiile prime, se aşează în grupuri peste salată şi se presară măslinele.
Pentru dressing, se amestecă muştarul şi oţetul cu un tel, se toarnă uleiul şi se adaugă sarea şi piperul. Se toarnă peste salată sau se serveşte separat.
8.165 vizualizări
1.161 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Prăjitură cu vişine şi cireşe (Dulciuri > Prăjituri)
2. Tort cu pere şi cremă caramel (Dulciuri > Torturi)
3. Sandviciuri cu avocado (Aperitive > Sandviciuri)
4. Îngheţată de cireşe amare (Dulciuri > Îngheţate)
5. Salată de morcovi cu citrice (Salate > Salate de legume)
6. Vinete cu usturoi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Plăcintă cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Vinete italieneneşti cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Peşte la cuptor cu paste orzo şi sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Sos caramel (Sosuri > Sosuri roşii)
11. Budincă de pâine cu legume şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Tartă cu mere (I) (Dulciuri > Prăjituri)
13. Musaca de cartofi şi antricot (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Tochitură moldovenească cu caş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Budincă de brânză de vacă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Salată din piept de pui cu ciuperci (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Budincă de ciuperci cu verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Salată combinată (II) (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Salată de pasăre ca la Chişinău (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Ruladă de carne cu sos de iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Plăcinţele cu dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Cremă de Gorgonzola (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Salată de cartofi cu ridichi şi brânză Roquefort (Salate > Salate de legume)
24. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Terină din ficat de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Mâncare de ţelină cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Salată de surimi cu avocado (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
28. Salată de cartofi cu ardei (Salate > Salate de legume)
29. Carne înăbuşită cu cartofi (Niku-Jaga) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Baclava de fistic (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.