Salată ca la Nisa (I) - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Salată ca la Nisa (I)

Salată ca la Nisa (I)

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 1 salată verde mare, 3 ouă fierte tăiate sferturi, 4 roşii, 1 ceapă mică tăiată inele, 1 conservă de ton în ulei scurs, 1 conservă fileuri de anşoa (scrumbie), 150 g fasole verde opărită, 10 măsline negre.
Pentru dressing: 2 linguri muştar, 1 lingură de oţet, 6 linguri ulei de măsline, 1/2 linguriţă sare, 1 vîrf de cutit piper.

Mod de preparare: Se aşează cîteva frunze de salată pe fundul unui vas. Se amestecă materiile prime, se aşează în grupuri peste salată şi se presară măslinele.
Pentru dressing, se amestecă muştarul şi oţetul cu un tel, se toarnă uleiul şi se adaugă sarea şi piperul. Se toarnă peste salată sau se serveşte separat.
8.238 vizualizări
1.186 tipăriri
3 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă ungurească (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Salată de brânză şi avocado (Salate > Salate de legume)
3. Macrouri la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Salată de cuş-cuş (I) (Salate > Salate de legume)
5. Supă pasată de cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Rulou cu fenicul şi carne (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Salată de vinete cu chimen şi lipie (Salate > Salate de legume)
8. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Brăduţi cu portocale (Dulciuri > Prăjituri)
10. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Cotlet de porc cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
12. Fasole uscată cu costiţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Gratin de cartofi cu şunculiţă afumată şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Salată de vinete cu icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Albă ca zăpada (Dulciuri > Prăjituri)
16. Tort Malakoff (Dulciuri > Torturi)
17. Flan cu dovleac şi coajă de portocală (Dulciuri > Prăjituri)
18. Tartă cu carne tocată şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Budincă de dovlecei pane (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Cremă de orez cu frişcă (Dulciuri > Creme)
22. Cremă cu suc de vişine, cireşe, zmeură, frăguţe, caise, ananas (Dulciuri > Creme)
23. Raţă umplută la frigare (Mâncăruri > Fripturi)
24. Salată cu costiţă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Pastă de maioneză cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Caved catzutz (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Şalău (cod) marinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Drob de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.