Roastbeef provensal - reţetă tradiţională din Franţa - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Franţa » Roastbeef provensal

Roastbeef provensal

Reţetă tradiţională din Franţa
Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 1 kg carne, 2 linguri pesmet, 3 linguri ulei, sare, 4 linguri de ierburi provensale (maghiran, salvie, rozmarin, busuioc, oregano, cimbu de grădină, cimbrişor, mentă piperată), piper negru, 1 linguriţă praf de usturoi.

Mod de preparare: Carnea se curăţă, se sărează şi se piperează. Uleiul se amestecă cu usturoiul şi cu condimentele. Se unge carnea şi se lasă acoperită pentru cîteva ore la loc rece.
Se pune carnea într-un vas rezistent la foc, se presară cu pesmet şi se frige aproximativ 40 minute la temperatura de 225°C.
Se serveşte cu cartofi şi salate de crudităţi.
3.640 vizualizări
501 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de cartofi provensală (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Tian provensal (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate)
4. Pâine umplută provensală (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Tartă provensală cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
6. Legume provensale (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Orez provensal (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Plăcintă provensală cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ciuperci provensale (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.