Pulpe de pui cu ceapă roşie - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pulpe de pui cu ceapă roşie

Pulpe de pui cu ceapă roşie

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 portocale, 2-3 crengute de cimbru, 400 g ceapa rosie, 8 pulpe de pui (circa 1 kg), sare, piper, 1 lingura zahar, 100 ml zeama concentrata de pasare (Knorr+apa), putin ulei.

Mod de preparare: Se spala portocalele, se sterg cu un prosop, se rade coaja si apoi se storc. Se aleg frunzulitele de cimbru si se taie marunt, iar ceapa curatata se taie julienne. Se spala pulpele de pui, se zvanta, se condimenteaza, se pun intr-o cratita cu putin ulei si se prajesc circa 10 minute pe toate partile. Se scot din cratita, se scurge grasimea si in locul lor se pune ceapa, peste care se presara zaharul si se lasa circa 10 minute pe foc sa se caramelizeze. Se adauga zeama si coaja de portocala, zeama de carne si cimbrul si se lasa sa mai fiarba 1-2 minute. Se pun si pulpele de pui, se dau la cuptorul incins la 180 grade C si se rumenesc - fara capac - circa 25 de minute.
Este o reteta bavareza.
8.063 vizualizări
1.053 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Plăcintă de ceapă a la Stuttgart (Stuttgarter Zwiebelkuchen) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Pulpe de pui cu grapefruit (Mâncăruri > Fripturi)
6. Salată thailandeză cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Cartofi cu ceapă (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Pui sote cu vin alb şi piper (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
10. Supă de pui cu gulii şi lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Bruschetta cu pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Pate de ficăţei de pui cu coniac (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Borş de pui cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Pui în sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pui italienesc (cacciatore) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pui cu sos de soia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Mâncare chinezească cu pui, orez şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată de sfeclă roşie marinată (Salate > Salate de legume)
19. Piept de pui toscan (Mâncăruri > Fripturi)
20. Sos de hrean cu sfeclă roşie şi smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
21. Clătite umplute cu ciuperci şi pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Orez chinezesc cu pui şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
23. Pui cu fasole verde şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Friptură de vită cu porumb şi ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
27. Terină din ficat de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Pui cu orez şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Cremă de brânză cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Piept de pui cu broccoli şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.