Pulpe de pui cu ceapă roşie - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pulpe de pui cu ceapă roşie

Pulpe de pui cu ceapă roşie

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 portocale, 2-3 crengute de cimbru, 400 g ceapa rosie, 8 pulpe de pui (circa 1 kg), sare, piper, 1 lingura zahar, 100 ml zeama concentrata de pasare (Knorr+apa), putin ulei.

Mod de preparare: Se spala portocalele, se sterg cu un prosop, se rade coaja si apoi se storc. Se aleg frunzulitele de cimbru si se taie marunt, iar ceapa curatata se taie julienne. Se spala pulpele de pui, se zvanta, se condimenteaza, se pun intr-o cratita cu putin ulei si se prajesc circa 10 minute pe toate partile. Se scot din cratita, se scurge grasimea si in locul lor se pune ceapa, peste care se presara zaharul si se lasa circa 10 minute pe foc sa se caramelizeze. Se adauga zeama si coaja de portocala, zeama de carne si cimbrul si se lasa sa mai fiarba 1-2 minute. Se pun si pulpele de pui, se dau la cuptorul incins la 180 grade C si se rumenesc - fara capac - circa 25 de minute.
Este o reteta bavareza.
7.984 vizualizări
1.041 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de varză roşie (Salate > Salate de legume)
2. Pui cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Pui la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
4. Plăcintă cu ceapă şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Piept de pui marinat cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Pui umplut cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
10. Salată verde cu ficăţei de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Pui cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Salată de ton cu ceapă verde (Salate > Salate cu peşte)
13. Legume cu chili şi orez cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pui cu legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Peşte alb cu sos de ceapă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Plăcintă cu ceapă (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Piept de pui cu salsa de roşii şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
20. Fricassee de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Frittată cu pui şi sparanghel (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
25. Friptură de pui la grătar în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
26. Salată de ceapă ca în Maramureş (Salate > Salate de legume)
27. Crostini cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Ostropel de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Pui în sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.