Pulpe de pui cu ceapă roşie - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pulpe de pui cu ceapă roşie

Pulpe de pui cu ceapă roşie

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 portocale, 2-3 crengute de cimbru, 400 g ceapa rosie, 8 pulpe de pui (circa 1 kg), sare, piper, 1 lingura zahar, 100 ml zeama concentrata de pasare (Knorr+apa), putin ulei.

Mod de preparare: Se spala portocalele, se sterg cu un prosop, se rade coaja si apoi se storc. Se aleg frunzulitele de cimbru si se taie marunt, iar ceapa curatata se taie julienne. Se spala pulpele de pui, se zvanta, se condimenteaza, se pun intr-o cratita cu putin ulei si se prajesc circa 10 minute pe toate partile. Se scot din cratita, se scurge grasimea si in locul lor se pune ceapa, peste care se presara zaharul si se lasa circa 10 minute pe foc sa se caramelizeze. Se adauga zeama si coaja de portocala, zeama de carne si cimbrul si se lasa sa mai fiarba 1-2 minute. Se pun si pulpele de pui, se dau la cuptorul incins la 180 grade C si se rumenesc - fara capac - circa 25 de minute.
Este o reteta bavareza.
8.206 vizualizări
1.093 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată mexicană cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
3. Salată de ceapă (Salate > Salate de legume)
4. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi)
5. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ruladă cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
9. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Sos de ceapă (II) (Sosuri > Sosuri cu legume)
11. Tatin de pui cu mere (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Mâncare de dovlecei cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Ceapă roşie umplută cu jambon (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Piept de pui cu broccoli şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pui adobo (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată cretană cu dovlecei şi ceapă (Salate > Salate de legume)
17. Borş de pui cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Medalioane de ceapă roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Piept de pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
21. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Pui cu sos alb şi conopidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Piept de pui toscan (Mâncăruri > Fripturi)
25. Găluşte umplute cu varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Telemea pane cu garnitură de ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Salată de orez cu ciocănele de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Crostini cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Fasole verde cu pui aromat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pui cu 40 de căţei de usturoi (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.