Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pulpe de pui cu ceapă roşie |
Pulpe de pui cu ceapă roşie
Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 55 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 2 portocale, 2-3 crengute de cimbru, 400 g ceapa rosie, 8 pulpe de pui (circa 1 kg), sare, piper, 1 lingura zahar, 100 ml zeama concentrata de pasare (Knorr+apa), putin ulei. Mod de preparare: Se spala portocalele, se sterg cu un prosop, se rade coaja si apoi se storc. Se aleg frunzulitele de cimbru si se taie marunt, iar ceapa curatata se taie julienne. Se spala pulpele de pui, se zvanta, se condimenteaza, se pun intr-o cratita cu putin ulei si se prajesc circa 10 minute pe toate partile. Se scot din cratita, se scurge grasimea si in locul lor se pune ceapa, peste care se presara zaharul si se lasa circa 10 minute pe foc sa se caramelizeze. Se adauga zeama si coaja de portocala, zeama de carne si cimbrul si se lasa sa mai fiarba 1-2 minute. Se pun si pulpele de pui, se dau la cuptorul incins la 180 grade C si se rumenesc - fara capac - circa 25 de minute. Este o reteta bavareza.
7.624 vizualizări
Versiunea printabilă944 tipăriri 21 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne) 2. Vinete cu ceapă şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 3. Aripi de pui cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi) 4. Piept de pui cu felii de măr (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Crostini cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 6. Pui ţărănesc (Mâncăruri > Fripturi) 7. Piept de pui cu frunze de salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Tochitură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 10. Salată cu piept de pui şi legume mexicane (Salate > Salate cu carne de pasăre) 11. Salată de pui cu avocado (Salate > Salate cu carne de pasăre) 12. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 13. Pui cu sparanghel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 15. Carne de pasăre cu smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 16. Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură (Aperitive > Aperitive cu carne) 17. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 18. Pui Dijon (varianta dietetică) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 19. Pui cu cartofi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 20. Pui Szechuan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Pulpe de pui cu grapefruit (Mâncăruri > Fripturi) 22. Pui cu conopidă şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Papricaş de pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Pui umplut cu miez de pâine (Mâncăruri > Fripturi) 25. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi) 26. Plăcintă cu ceapă şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume) 27. Pulpe de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Pui umplut cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 29. Pui fripţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 30. Pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi) |