Pulpe de pui cu ceapă roşie - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pulpe de pui cu ceapă roşie

Pulpe de pui cu ceapă roşie

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 portocale, 2-3 crengute de cimbru, 400 g ceapa rosie, 8 pulpe de pui (circa 1 kg), sare, piper, 1 lingura zahar, 100 ml zeama concentrata de pasare (Knorr+apa), putin ulei.

Mod de preparare: Se spala portocalele, se sterg cu un prosop, se rade coaja si apoi se storc. Se aleg frunzulitele de cimbru si se taie marunt, iar ceapa curatata se taie julienne. Se spala pulpele de pui, se zvanta, se condimenteaza, se pun intr-o cratita cu putin ulei si se prajesc circa 10 minute pe toate partile. Se scot din cratita, se scurge grasimea si in locul lor se pune ceapa, peste care se presara zaharul si se lasa circa 10 minute pe foc sa se caramelizeze. Se adauga zeama si coaja de portocala, zeama de carne si cimbrul si se lasa sa mai fiarba 1-2 minute. Se pun si pulpele de pui, se dau la cuptorul incins la 180 grade C si se rumenesc - fara capac - circa 25 de minute.
Este o reteta bavareza.
6.070 vizualizări
558 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată verde cu portocale şi pastramă afumată de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Salată de ouă cu ceapă (Salate > Salate cu ouă)
4. Legume cu chili şi orez cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Friptură de pui cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
6. Piept de pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată de ceapă cu sos de Sumak (Salate > Salate de legume)
8. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pui cu şuncă şi unt de sardele (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pulpe de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Turtă de carne tocată, cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ciorbă de dovlecei cu pui (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Pulpe de pui pe mere (Mâncăruri > Fripturi)
15. Piept de pui marinat cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Sote de pui cu ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pui cu cartofi noi şi cireşe sau vişine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pui mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Mere cu varză roşie şi şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Piept de pui cu trufe (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Piept de pui cu oregano (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pui umplut cu mere (Mâncăruri > Fripturi)
26. Macaroane cu piept de pui şi ardei (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Pastă de brânză cu ceapă călită (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Pui cu sparanghel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salată de ouă cu ceapă verde şi maioneză (Salate > Salate cu ouă)
30. Pui cu fasole verde şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.