Pulpe de pui cu ceapă roşie - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pulpe de pui cu ceapă roşie

Pulpe de pui cu ceapă roşie

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 portocale, 2-3 crengute de cimbru, 400 g ceapa rosie, 8 pulpe de pui (circa 1 kg), sare, piper, 1 lingura zahar, 100 ml zeama concentrata de pasare (Knorr+apa), putin ulei.

Mod de preparare: Se spala portocalele, se sterg cu un prosop, se rade coaja si apoi se storc. Se aleg frunzulitele de cimbru si se taie marunt, iar ceapa curatata se taie julienne. Se spala pulpele de pui, se zvanta, se condimenteaza, se pun intr-o cratita cu putin ulei si se prajesc circa 10 minute pe toate partile. Se scot din cratita, se scurge grasimea si in locul lor se pune ceapa, peste care se presara zaharul si se lasa circa 10 minute pe foc sa se caramelizeze. Se adauga zeama si coaja de portocala, zeama de carne si cimbrul si se lasa sa mai fiarba 1-2 minute. Se pun si pulpele de pui, se dau la cuptorul incins la 180 grade C si se rumenesc - fara capac - circa 25 de minute.
Este o reteta bavareza.
6.117 vizualizări
570 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Wok cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată de spanac cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Salată de ouă cu ceapă verde şi maioneză (Salate > Salate cu ouă)
4. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Salată mexicană cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Plăcintă cu peşte şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu peşte)
7. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Pui cu muştar la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
10. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Pulpe de pui cu morcovi şi ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată de ton cu ceapă verde (Salate > Salate cu peşte)
13. Salată de ceapă ca în Maramureş (Salate > Salate de legume)
14. Piept de pui cu oregano (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciulama de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Papricaş de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pui cu susan şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pilaf de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Plăcintă cu ceapă şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Plăcintă cu ceapă şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Pui la cuptor cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
23. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Omletă cu ceapă şi salam (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Salată de ouă cu ceapă (Salate > Salate cu ouă)
26. Pui cu tăiţei de orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată de scrumbii sărate cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
28. Mămăligă cu ceapă caramelizată (Mâncăruri > Preparate din mălai)
29. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Omletă cu suc de sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.