Pulpe de pui cu ceapă roşie - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pulpe de pui cu ceapă roşie

Pulpe de pui cu ceapă roşie

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 portocale, 2-3 crengute de cimbru, 400 g ceapa rosie, 8 pulpe de pui (circa 1 kg), sare, piper, 1 lingura zahar, 100 ml zeama concentrata de pasare (Knorr+apa), putin ulei.

Mod de preparare: Se spala portocalele, se sterg cu un prosop, se rade coaja si apoi se storc. Se aleg frunzulitele de cimbru si se taie marunt, iar ceapa curatata se taie julienne. Se spala pulpele de pui, se zvanta, se condimenteaza, se pun intr-o cratita cu putin ulei si se prajesc circa 10 minute pe toate partile. Se scot din cratita, se scurge grasimea si in locul lor se pune ceapa, peste care se presara zaharul si se lasa circa 10 minute pe foc sa se caramelizeze. Se adauga zeama si coaja de portocala, zeama de carne si cimbrul si se lasa sa mai fiarba 1-2 minute. Se pun si pulpele de pui, se dau la cuptorul incins la 180 grade C si se rumenesc - fara capac - circa 25 de minute.
Este o reteta bavareza.
6.303 vizualizări
620 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Pui a la Nick (Mâncăruri > Fripturi)
3. Sfeclă roşie umplută cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă cremă de ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Tartă de cartofi cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Pui cu smântână şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pulpe de pui americane (Mâncăruri > Fripturi)
9. Copane de pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
10. Mâncărică de pui cu mirodenii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Pulpe de pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Găină cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Sos de hrean cu sfeclă roşie şi smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
15. Pui cu măsline (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Salată de ceapă cu maioneză (Salate > Salate de legume)
17. Pui cu lămâie şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ouă puişor (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Frigărui de pui cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată de fasole verde cu ceapă (Salate > Salate de legume)
21. Salată cretană cu dovlecei şi ceapă (Salate > Salate de legume)
22. Pulpe de pui cu morcovi şi ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
23. Salată de ceapă cu ridiche neagră (Salate > Salate de legume)
24. Pulpe de pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Friptură de vită cu porumb şi ceapă (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pui Dijon (varianta dietetică) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată de icre cu ceapă şi usturoi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Pui cu muştar la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
29. Pui cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Piept de pui cu nuci pecan (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.