Pulpe de pui cu ceapă roşie - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pulpe de pui cu ceapă roşie

Pulpe de pui cu ceapă roşie

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 portocale, 2-3 crengute de cimbru, 400 g ceapa rosie, 8 pulpe de pui (circa 1 kg), sare, piper, 1 lingura zahar, 100 ml zeama concentrata de pasare (Knorr+apa), putin ulei.

Mod de preparare: Se spala portocalele, se sterg cu un prosop, se rade coaja si apoi se storc. Se aleg frunzulitele de cimbru si se taie marunt, iar ceapa curatata se taie julienne. Se spala pulpele de pui, se zvanta, se condimenteaza, se pun intr-o cratita cu putin ulei si se prajesc circa 10 minute pe toate partile. Se scot din cratita, se scurge grasimea si in locul lor se pune ceapa, peste care se presara zaharul si se lasa circa 10 minute pe foc sa se caramelizeze. Se adauga zeama si coaja de portocala, zeama de carne si cimbrul si se lasa sa mai fiarba 1-2 minute. Se pun si pulpele de pui, se dau la cuptorul incins la 180 grade C si se rumenesc - fara capac - circa 25 de minute.
Este o reteta bavareza.
8.147 vizualizări
1.071 tipăriri
21 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui Dijon (varianta dietetică) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pui umplut cu costiţă, nuci şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
3. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Plăcintă cu carne de pui şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Pui cu bame (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Pui cu ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Pui cu bame (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Vinete cu ceapă şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Fricassee de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Papricaş ardelenesc de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Găină cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Salată franţuzească cu cartofi, ceapă şi morcov (Salate > Salate de legume)
13. Mâncărică de pui cu mirodenii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pulpe de pui umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
15. Pui pe sticlă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pui în sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pui cu chiftele de cartofi şi sos balsamic (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pui cu iaurt (II) (Mâncăruri > Fripturi)
19. Supă groasă de cartofi cu piept de pui afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Pui cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pulpe de pui americane (Mâncăruri > Fripturi)
22. Omletă cu ceapă şi salam (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Salată de şuncă de pui cu pere şi struguri  (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Sos de ceapă cu vin (Sosuri > Sosuri condimentate)
26. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Orez cu piept de pui file (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Piept de pui cu lămâie şi miere (Mâncăruri > Fripturi)
29. Pui marocan cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Plachie de crap cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.