Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pulpe de pui cu ceapă roşie |
Pulpe de pui cu ceapă roşie
Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 55 min.
Complexitate: redusă Porţii: 4 Ingrediente: 2 portocale, 2-3 crengute de cimbru, 400 g ceapa rosie, 8 pulpe de pui (circa 1 kg), sare, piper, 1 lingura zahar, 100 ml zeama concentrata de pasare (Knorr+apa), putin ulei. Mod de preparare: Se spala portocalele, se sterg cu un prosop, se rade coaja si apoi se storc. Se aleg frunzulitele de cimbru si se taie marunt, iar ceapa curatata se taie julienne. Se spala pulpele de pui, se zvanta, se condimenteaza, se pun intr-o cratita cu putin ulei si se prajesc circa 10 minute pe toate partile. Se scot din cratita, se scurge grasimea si in locul lor se pune ceapa, peste care se presara zaharul si se lasa circa 10 minute pe foc sa se caramelizeze. Se adauga zeama si coaja de portocala, zeama de carne si cimbrul si se lasa sa mai fiarba 1-2 minute. Se pun si pulpele de pui, se dau la cuptorul incins la 180 grade C si se rumenesc - fara capac - circa 25 de minute. Este o reteta bavareza.
7.649 vizualizări
Versiunea printabilă953 tipăriri 21 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Pui haiducesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Tocană cu ceapă şi carne de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 3. Penne cu ceapă roşie (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 4. Cârnaţi pe varză roşie călită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Supă de ceapă cu sărăţele (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 6. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi) 7. Salată de cartofi cu codiţe de ceapă verde (Salate > Salate de legume) 8. Supă de pui cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 9. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 10. Pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi) 11. Salată de cartofi, ceapă şi lămâie (Salate > Salate de legume) 12. Iepure cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Pulpe de pui cu vermut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 15. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi) 16. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre) 17. Mâncare de dovlecei cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Ficat cu sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 19. Friptură de vită cu sos de ceapă (Mâncăruri > Fripturi) 20. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 21. Pui cu cartofi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 22. Salată verde cu portocale şi pastramă afumată de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 23. Pui picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Sos de ceapă cu vin (Sosuri > Sosuri condimentate) 25. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 26. Pui umplut cu miez de pâine (Mâncăruri > Fripturi) 27. Tocăniţă de pui transilvăneană (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Pui cu iaurt (II) (Mâncăruri > Fripturi) 29. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Pastă de jumări cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu carne) |