Pulpe de pui cu ceapă roşie - reţetă tradiţională din Germania - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Germania » Pulpe de pui cu ceapă roşie

Pulpe de pui cu ceapă roşie

Reţetă tradiţională din Germania
Timp de preparare: 55 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 2 portocale, 2-3 crengute de cimbru, 400 g ceapa rosie, 8 pulpe de pui (circa 1 kg), sare, piper, 1 lingura zahar, 100 ml zeama concentrata de pasare (Knorr+apa), putin ulei.

Mod de preparare: Se spala portocalele, se sterg cu un prosop, se rade coaja si apoi se storc. Se aleg frunzulitele de cimbru si se taie marunt, iar ceapa curatata se taie julienne. Se spala pulpele de pui, se zvanta, se condimenteaza, se pun intr-o cratita cu putin ulei si se prajesc circa 10 minute pe toate partile. Se scot din cratita, se scurge grasimea si in locul lor se pune ceapa, peste care se presara zaharul si se lasa circa 10 minute pe foc sa se caramelizeze. Se adauga zeama si coaja de portocala, zeama de carne si cimbrul si se lasa sa mai fiarba 1-2 minute. Se pun si pulpele de pui, se dau la cuptorul incins la 180 grade C si se rumenesc - fara capac - circa 25 de minute.
Este o reteta bavareza.
6.223 vizualizări
594 tipăriri
6 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu smântână ca la Suceava (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Borş de lobodă cu ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Pui cu legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Pui cu gutui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Pui crocant (Mâncăruri > Fripturi)
8. Bruschetta cu pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Crap cu sos de roşii şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Pui marinat cu lămâie (Mâncăruri > Fripturi)
11. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Sfeclă roşie umplută cu brânză (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Piept de pui cu mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Pui umplut cu miez de pâine (Mâncăruri > Fripturi)
15. Salată cu piept de pui şi porumb (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
17. Piept de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată de şuncă de pui cu pere şi struguri  (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Carne de vacă înăbuşită cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Cârnaţi cu cartofi şi ceapă prajită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Pui cu ceapă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
25. Piept de pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Garnitură de ceapă cu usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
29. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pui cu bame şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.