Pui cu legume în stil indian - reţetă tradiţională din India - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Pui cu legume în stil indian

Pui cu legume în stil indian

Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 bucati piept de pui, 2 linguri de ulei, 1 ceapa mare, 1 ardei gras, 3 catei de usturoi, 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita de ghimbir, 1 lingurita de boia, 1 fir de sofran, coriandru, 400 ml lapte, 1 mana de fasole verde.

Mod de preparare: Incingeti uleiul si caliti ceapa taiata, timp de 5 minute, la foc potrivit. Adaugati ardeiul gras, taiat felii, si usturoiul zdrobit, si caliti timp de 3 minute. Adaugati pieptul de pui, curatat de pielita si de oase si taiat cubulete. Prajiti timp de 3 minute.
Adaugati 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita de ghimbir, 1 lingurita de boia si 1 fir de sofran. Amestecati bine si fierbeti timp de 1 minut.
Adaugati laptele, 1 pahar mic de apa si 1 mana de fasole verde, fiarta, taiata segmente. Fierbeti neacoperit, la foc mic, timp de 5 minute.
Presarati deasupra frunze de coriandru si serviti cu orez si chifle.
14.109 vizualizări
1.212 tipăriri
27 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ceapă murată în vin roşu (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Sandvici cu brânză de vacă şi gogoşar (Aperitive > Sandviciuri)
3. Sos cu brânză de vacă şi verdeaţă (Sosuri > Sosuri cu legume)
4. Spumă de ananas sau banane (Dulciuri > Spume)
5. Ciulama de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Pipote cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
7. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Piept de gâscă fondanat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Plăcinţele cu mere (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Tartă trapeziană (Dulciuri > Prăjituri)
12. Blini cu garnitură de legume (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Dovlecei cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Salată de vară cu roşii, castraveţi şi brânză (Salate > Salate de legume)
15. Castraveţi muraţi în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
16. Supă cremă de legume cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Tort de brânză şi grapefruit (Dulciuri > Torturi)
18. Risotto cu roşii şi şofran (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
19. Pui cu sos de ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Peşte cu varză acră şi sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Salată de cartofi picantă (Salate > Salate de legume)
23. Salată de piersici şi mandarine din compot (Dulciuri > Salate de fructe)
24. Sos franţuzesc cu unt de sardele (Sosuri > Sosuri albe)
25. Bomboane din fondant cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
26. Sângerete (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Perişoare cu smântână (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
28. Papricaş de pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Sos brun (spaniol) (Sosuri > Sosuri roşii)
30. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.