Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Pui cu legume în stil indian |
Pui cu legume în stil indian
Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 4 bucati piept de pui, 2 linguri de ulei, 1 ceapa mare, 1 ardei gras, 3 catei de usturoi, 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita de ghimbir, 1 lingurita de boia, 1 fir de sofran, coriandru, 400 ml lapte, 1 mana de fasole verde. Mod de preparare: Incingeti uleiul si caliti ceapa taiata, timp de 5 minute, la foc potrivit. Adaugati ardeiul gras, taiat felii, si usturoiul zdrobit, si caliti timp de 3 minute. Adaugati pieptul de pui, curatat de pielita si de oase si taiat cubulete. Prajiti timp de 3 minute. Adaugati 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita de ghimbir, 1 lingurita de boia si 1 fir de sofran. Amestecati bine si fierbeti timp de 1 minut. Adaugati laptele, 1 pahar mic de apa si 1 mana de fasole verde, fiarta, taiata segmente. Fierbeti neacoperit, la foc mic, timp de 5 minute. Presarati deasupra frunze de coriandru si serviti cu orez si chifle.
14.147 vizualizări
Versiunea printabilă1.221 tipăriri 27 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Sângerete (Aperitive > Aperitive cu carne) 2. Banane în coniac (Dulciuri > Salate de fructe) 3. Ardei umpluţi cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 4. Mâncărică de varză acră şi pere sau mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Supă la minut (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 6. Alivancă (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză) 7. Carne de vînat în aspic (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 8. Banadura Salata B` Kizbara (Salată arăbească de roşii) (Salate > Salate de legume) 9. Miel cu spanac şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Friptură elveţiană cu tarhon (Mâncăruri > Fripturi) 12. Vrabioară de vacă cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Salată de varză de Bruxelles cu sos olandez (Salate > Salate de legume) 14. Supă de spanac (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 15. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi) 16. Ketchup din grepfruit (Sosuri > Sosuri roşii) 17. Salată mediteraneană (Salate > Salate de legume) 18. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 19. Şalău cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 20. Clătite cu vinete (Aperitive > Aperitive cu legume) 21. Mâncare de gutui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 22. Pui cu fasole verde şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi) 24. Ficat pane (Mâncăruri > Fripturi) 25. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi) 26. Ştrudel cu spanac (Aperitive > Aperitive cu legume) 27. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 28. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci) 29. Ciorbă de peşte cu şofran (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 30. Andive pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) |