Pui cu legume în stil indian - reţetă tradiţională din India - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Pui cu legume în stil indian

Pui cu legume în stil indian

Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 bucati piept de pui, 2 linguri de ulei, 1 ceapa mare, 1 ardei gras, 3 catei de usturoi, 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita de ghimbir, 1 lingurita de boia, 1 fir de sofran, coriandru, 400 ml lapte, 1 mana de fasole verde.

Mod de preparare: Incingeti uleiul si caliti ceapa taiata, timp de 5 minute, la foc potrivit. Adaugati ardeiul gras, taiat felii, si usturoiul zdrobit, si caliti timp de 3 minute. Adaugati pieptul de pui, curatat de pielita si de oase si taiat cubulete. Prajiti timp de 3 minute.
Adaugati 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita de ghimbir, 1 lingurita de boia si 1 fir de sofran. Amestecati bine si fierbeti timp de 1 minut.
Adaugati laptele, 1 pahar mic de apa si 1 mana de fasole verde, fiarta, taiata segmente. Fierbeti neacoperit, la foc mic, timp de 5 minute.
Presarati deasupra frunze de coriandru si serviti cu orez si chifle.
14.589 vizualizări
1.321 tipăriri
27 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Compot de piersici cu trandafiri (Conserve de fructe > Compoturi)
2. Checul îndrăgostiţilor (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
3. Legume prăjite cu sos şi maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Tartă fină cu rozmarin şi caise (Dulciuri > Prăjituri)
6. Spanac la cuptor cu pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Marinată de peşte cu oţet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Salată de crudităţi cu hrean (Salate > Salate de legume)
9. Chifteluţe de vinete (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Supă de conopidă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Pate ţărănesc de porc cu praz (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Aluat franţuzesc (Dulciuri > Aluaturi)
13. Pârjoale din peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Sarmale de varză acră cu carne de curcan şi nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
15. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Tort cu brânză dulce şi coacăze (Dulciuri > Torturi)
17. Salată de banane cu suc de portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
18. Salată verde cu smântână şi hrean (Salate > Salate de legume)
19. Borş de fasole grasă cu roşii şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Mâncare de pasăre cu mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată de macaroane cu ton (Salate > Salate cu peşte)
22. Tocană de carne de vită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Peşte cu legume de vară (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Urdă cu mărar şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Supă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Pulpă de miel cu ienupăr şi cartofi gratinaţi (Mâncăruri > Fripturi)
27. Piept de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Pâine umplută provensală (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Gulaş de inimă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.