Pui cu legume în stil indian - reţetă tradiţională din India - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Pui cu legume în stil indian

Pui cu legume în stil indian

Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 bucati piept de pui, 2 linguri de ulei, 1 ceapa mare, 1 ardei gras, 3 catei de usturoi, 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita de ghimbir, 1 lingurita de boia, 1 fir de sofran, coriandru, 400 ml lapte, 1 mana de fasole verde.

Mod de preparare: Incingeti uleiul si caliti ceapa taiata, timp de 5 minute, la foc potrivit. Adaugati ardeiul gras, taiat felii, si usturoiul zdrobit, si caliti timp de 3 minute. Adaugati pieptul de pui, curatat de pielita si de oase si taiat cubulete. Prajiti timp de 3 minute.
Adaugati 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita de ghimbir, 1 lingurita de boia si 1 fir de sofran. Amestecati bine si fierbeti timp de 1 minut.
Adaugati laptele, 1 pahar mic de apa si 1 mana de fasole verde, fiarta, taiata segmente. Fierbeti neacoperit, la foc mic, timp de 5 minute.
Presarati deasupra frunze de coriandru si serviti cu orez si chifle.
12.590 vizualizări
878 tipăriri
27 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Crap cu legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Borş rusesc cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Supă cremă de linte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Rulouri de pâine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Vinete marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Ciuperci la cuptor cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Găluşte din brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Salată verde cu smântână şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
10. Cotlete de porc pane (Mâncăruri > Fripturi)
11. Legume cu sos de lapte (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Pui cu iaurt (I) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Plăcintă cu praz (I) (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Ouă umplute în coajă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Găluşti din pâine cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Frigărui de pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
17. Quiche Lorraine (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ouă umplute cu brânză garnisite cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Budincă de şuncă şi legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Tagliatelle cu şuncă, broccoli şi smântână dulce (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Budincă de macaroane cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Sos roşu cu ouă şi smântână (Sosuri > Sosuri roşii)
23. Prăjitură cu brânză de vacă şi magiun de prune (Dulciuri > Prăjituri)
24. Jumări dulci indiene (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Mititei din dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Mâncare de curcan cu castane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui cu ciuperci pleurotus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Chiftele daneze cu sos cremă de ienibahar şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Plăcintă aromată cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Supă minestrone cu jambon şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.