Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Pui cu legume în stil indian |
Pui cu legume în stil indian
Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 4 bucati piept de pui, 2 linguri de ulei, 1 ceapa mare, 1 ardei gras, 3 catei de usturoi, 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita de ghimbir, 1 lingurita de boia, 1 fir de sofran, coriandru, 400 ml lapte, 1 mana de fasole verde. Mod de preparare: Incingeti uleiul si caliti ceapa taiata, timp de 5 minute, la foc potrivit. Adaugati ardeiul gras, taiat felii, si usturoiul zdrobit, si caliti timp de 3 minute. Adaugati pieptul de pui, curatat de pielita si de oase si taiat cubulete. Prajiti timp de 3 minute. Adaugati 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita de ghimbir, 1 lingurita de boia si 1 fir de sofran. Amestecati bine si fierbeti timp de 1 minut. Adaugati laptele, 1 pahar mic de apa si 1 mana de fasole verde, fiarta, taiata segmente. Fierbeti neacoperit, la foc mic, timp de 5 minute. Presarati deasupra frunze de coriandru si serviti cu orez si chifle.
14.031 vizualizări
Versiunea printabilă1.185 tipăriri 27 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Rinichi de porc în sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 2. Piept de pui în manta de şuncă (Mâncăruri > Fripturi) 3. Crostini cu ardei (Aperitive > Aperitive cu legume) 4. Miel marinat cu vin şi muştar (Mâncăruri > Fripturi) 5. Vinete cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 6. Regina din Saba (Dulciuri > Creme) 7. Salată Vitamina (Salate > Salate de legume) 8. Prăjitură din foi cu zahăr ars (Dulciuri > Prăjituri) 9. Mix de portocale cu banane şi pepene galben (Dulciuri > Salate de fructe) 10. Ţelină cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume) 11. Cremă din şerbet (fondant) alb (Dulciuri > Creme) 12. Grătare de porc pane cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi) 13. Piept de pui cu sos verde (Mâncăruri > Fripturi) 14. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi) 15. Ouă umplute cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ouă) 16. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi) 17. Ciorbă de fasole cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 18. Creveţi Jumbo pe pat de legume grill (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Raţă sau pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi) 20. Macaroane cu legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 21. Salată de ouă cu brânză (Salate > Salate cu ouă) 22. Colţunaşi cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu carne) 23. Crap cu sparanghel (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 24. Rasol de găină cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Frittată cu pui şi sparanghel (Aperitive > Aperitive cu carne) 26. Orez în lapte caramel (Dulciuri > Budinci) 27. Miel Lancashire (Mâncăruri > Fripturi) 28. Budincă de tăiţei (Dulciuri > Budinci) 29. Chifteluţe fierte în aburi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 30. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) |