Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » China » Pui Szechuan |
Pui Szechuan
Reţetă tradiţională din China
Timp de preparare: 20 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 6 linguri ulei alune (sau orice alt ulei), 3 ardei rosii mici, curatati de seminte si maruntiti, 1 cana de morcovi taiati, 8 copane de pui fara piele sau oase taiate cubulete, 2 legaturi de ceapa verde, 3 linguri de usturoi tocat, 1/2 pahar apa, 4 linguri sos de soia, 4 linguri otet, 4 linguri amidon de porumb, 4 linguri zahar. Mod de preparare: Se incinge uleiul. Cind incepe sa fumege se adauga ardeii iuti maruntiti si morcovii. Cind morcovii se inmoaie, se adauga puiul. Cind puiul e aproape gata, se adauga ceapa si usturoiul. Se lasa inca 3 minute sau pina cind puiul e complet facut. Se amesteca apa, sosul de soia, otetul, amidonul si zaharul si se toarna in tigaie; se amesteca pina sosul se ingroasa un pic Se serveste cu orez la aburi.
11.413 vizualizări
Versiunea printabilă1.046 tipăriri 9 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 2. Pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi) 3. Pui italienesc (cacciatore) (Mâncăruri > Fripturi) 4. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 5. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre) 6. Ciulama de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 8. Pui cu legume (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Piept de pui cu soia şi prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Rulouri din ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 11. Pui la capac (Mâncăruri > Fripturi) 12. Pui cu lămâie şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 15. Salată cu piept de pui şi legume mexicane (Salate > Salate cu carne de pasăre) 16. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 17. Ciorbă de dovlecei cu pui (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 18. Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi) 19. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 20. Pui cerchez (Salate > Salate cu carne de pasăre) 21. Pui rapid (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 23. Pui umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 24. Pulpe de pui americane (Mâncăruri > Fripturi) 25. Pui cu chiftele de cartofi şi sos balsamic (Mâncăruri > Fripturi) 26. Gujon picant de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 27. Ouă puişor (Aperitive > Aperitive cu ouă) 28. Piept de pui cu salsa de roşii şi măsline (Mâncăruri > Fripturi) 29. Baghetă umplută cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 30. Pui umplut la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |