Budincă de porumb cu pulpe de pui - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu carne » Budincă de porumb cu pulpe de pui

Budincă de porumb cu pulpe de pui

Timp de preparare: 1 h 15 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 4 copane de pui, sare, paprika dulce, chimen macinat, 250 g macaroane marunte, 400 g ciuperci marunte, 3 fire de ceapa verde, unt pentru uns forma, 2 linguri de untdelemn, piper macinat, 1 cutie de boabe de porumb (conserva), 200 g smantana.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se curata copanele de piele si se taie in bucati mai mici. Se clatesc si se zvanta intr-un servet. Se sareaza, se pipereaza, se tavalesc prin paprika amestecata cu o lingurita de chimen pisat sau macinat.
Separat, se fierb macaroanele (cat mai marunte) in apa cu sare (nu foarte moi), se strecoara si se lasa sa se scurga in sita.
Se curata ciupercile si se taie in patru.
Se spala ceapa verde si se taie in ineluse.
Se unge cu unt o forma rezistenta la foc.
Se prajesc copanele in ulei fierbinte, pe ambele parti. In uleiul ramas, se calesc ciupercile si ceapa verde, cam 3 minute, amestecand. Se pune sare si piper. Se amesteca cu macaroanele si se pun in forma unsa cu unt. Deasupra se asaza copanele de pui.
Se scot boabele de porumb din conserva, se amesteca cu smantana si putina sare, si se paseaza cu mixerul sau se dau prin masina (in cazul acesta, smantana se adauga la final). Sosul obtinut se intinde peste copanele de pui. Se coace la cuptor, la treapta a treia, vreme de 45 de minute.
3.603 vizualizări
855 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Şniţel umplut cu muşchi de porc sau de viţel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpă) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Vin de porumbe, agrişe, afine, coarne, mure (Băuturi > Băuturi cu vin)
3. Baghete de pui cu susan (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
5. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Pulpe de pui cu bere neagră şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
7. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Rulouri cu piept de pui şi ficăţei (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Ruladă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
17. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
19. Supă cu lapte de cocos şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Supă de porumb (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Salată vietnameză cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
23. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Salată mexicană de porumb (Salate > Salate de legume)
25. Budincă de tăiţei (fidea) cu brânză de vacă (Dulciuri > Budinci)
26. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Salată franţuzească cu sfeclă şi porumb (Salate > Salate de legume)
30. Pulpe de pui cu înveliş crocant (Mâncăruri > Fripturi)
eMag!




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.