Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Papră moldovenească |
Papră moldovenească
Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 6 ouă, 200 g brînză de oaie, 50 g unt, 1 l lapte, 300 g mălai, sare, smîntînă. Mod de preparare: Se prepară o mămăliguţă ceva mai moale, se adaugă brânză sfărâmată şi se amestecă bine. Se deşartă mănăliguţa într-o tavă unsă cu unt, se netezeşte şi, cu ajutorul unui polonic cu dosul uns cu unt, după care tava se întroduce în cuptor. Când ouăle (albuşurile) s-au închegat, se scot din cuptor şi se servesc imediat fierbinţi cu smântână sau cu iaurt.
4.874 vizualizări
Versiunea printabilă898 tipăriri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Papricaş de iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 3. Papricaş din carne cu boia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Papricaş de gălbiori cu boia, roşii şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 5. Papricaş de pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 6. Acreală moldovenească cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 7. Papricaş de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 8. Papricaş cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 9. Papricaş de Sibiu (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 10. Papricaş ardelenesc de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 11. Găină umplută cu orez şi paprică (Mâncăruri > Fripturi) 12. Papricaş de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Papricaş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 14. Tochitură moldovenească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Ciorbă moldovenească de potroace (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 16. Tochitură moldovenească cu caş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 17. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte) 18. Papricaş de viţel cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) |