Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Papră moldovenească
Rețetă tradițională din România
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 ouă, 200 g brînză de oaie, 50 g unt, 1 l lapte, 300 g mălai, sare, smîntînă.

Mod de preparare: Se prepară o mămăliguță ceva mai moale, se adaugă brânză sfărâmată și se amestecă bine. Se deșartă mănăliguța într-o tavă unsă cu unt, se netezește și, cu ajutorul unui polonic cu dosul uns cu unt, după care tava se întroduce în cuptor. Când ouăle (albușurile) s-au închegat, se scot din cuptor și se servesc imediat fierbinți cu smântână sau cu iaurt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.