Ouă suedeze cu peşte - reţetă tradiţională din Suedia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Suedia » Ouă suedeze cu peşte

Ouă suedeze cu peşte

Reţetă tradiţională din Suedia
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 2

Ingrediente: 4 ouă, 1 cutie de ton sau sardele, 100 g unt, 1 linguriţă făină, 100 ml lapte, 50 g brînză rasă, sare, piper, verdeaţă.

Mod de preparare: Se fierb ouăle tari şi se taie felii destul de groase. Se scot gălbenuşurile, care se zdrobesc împreună cu peştele şi untul. Se face un sos alb din făină, unt şi lapte. Se pune peste gălbenuşuri şi peşte. Se sărează, se piperează şi se amestecă bine.
Într-un vas de sticlă rezistent la foc, se aranjează feliile de albuş, iar deasupra se pune pasta preparată. Se rade brînza şi se gratinează la cuptor 12-15 minute la foc iute.
6.055 vizualizări
1.111 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Roşii umplute cu peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
2. Jambon de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Ouă umplute cu pate de ficat (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Peşte cu praz la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Ouă cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Ouă umplute cu verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Musaca de peşte cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Peşte în aluat (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Salată de ouă cu ceapă (Salate > Salate cu ouă)
10. Ouă pufoase (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Chifteluţe de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Fish and chips (Peşte cu cartofi prăjiţi) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Clafoutis sărat cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Ouă umplute cu brânză garnisite cu smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
15. Ciocănele de pui cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
16. Ouă umplute cu pastă de peşte (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Roşii umplute cu ouă, salată de vinete şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Cacao cu cafea şi lichior de ouă (Băuturi > Cafele)
19. Peşte rasol cu cartofi şi slănină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Ouă moi în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. File de peşte cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Pasteta de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Salată de fructe de mare Louis (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
24. Cebiche (salată de peşte crud marinat) (Salate > Salate cu peşte)
25. Peşte alb în suc de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Saramură de peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Rasol de peşte cu maioneză (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Pârjoale de peşte în sos de ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Ardei umpluţi cu orez şi ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Ouă italieneşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.