Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde |
Franjuri de pui cu fasole verde
Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.
Complexitate: medie Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat. Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa. Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca. Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.151 vizualizări
Versiunea printabilă987 tipăriri 17 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Piept de pui cu felii de măr (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 2. Friptură de pui cu sos de ciuperci (Mâncăruri > Fripturi) 3. Pui cu sos de soia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 4. Piept de pui cu fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 5. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 6. Pui cu chiftele de cartofi şi sos balsamic (Mâncăruri > Fripturi) 7. Supă de fasole verde cu smântână şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 8. Sos pepe verde (Sosuri > Sosuri reci) 9. Pui la frigare (Mâncăruri > Fripturi) 10. Salată de cartofi cu codiţe de ceapă verde (Salate > Salate de legume) 11. Plăcintă cu fasole verde (Aperitive > Aperitive cu carne) 12. Pui cu ciuperci (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 14. Mâncărică de pui cu gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 15. Sote de pui cu ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 16. Ouă cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă) 17. Tartă cu urdă si lămâie verde (Dulciuri > Prăjituri) 18. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre) 19. Crochete de piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne) 20. Risotto cu ficăţei de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) 21. Supă picantă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 22. Piept de pui cu sos verde (Mâncăruri > Fripturi) 23. Fasole verde cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume) 24. Pui cu arpagic (Mâncăruri > Fripturi) 25. Pui cu legume şi salvie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 26. Salată de fasole verde cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume) 27. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 28. Piept de pui pane cu pere (Mâncăruri > Fripturi) 29. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 30. Ruladă din pulpă de miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi) |