Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.620 vizualizări
1.127 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de verdeţuri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Biftec cu cartofi copţi şi verdeaţă (Mâncăruri > Fripturi)
3. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Mâncare de fasole grasă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Borş de cartofi cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Rulouri din ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Salată verde cu ouă şi mărar (Salate > Salate cu ouă)
9. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)
10. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
12. Salată de fasole verde cu ceapă (Salate > Salate de legume)
13. Pui condimentat (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pui haiducesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Morcovi cu fasole la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Sote de pui cu pastă de ardei copţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
18. Borş de fasole verde cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Burrito cu chorizo şi fasole (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Pui umplut la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Friptură de pui cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
23. Pui umplut cu costiţă, nuci şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
24. Paste cu pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Papricaş ardelenesc de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Gyros de pui cu tzatziki (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ouă cu măsline şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Pui cu smântână şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.