Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.588 vizualizări
1.115 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Pulpe de pui mexicane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Piept de pui cu frunze de salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Pui cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată verde cu smântână şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
8. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Ruladă din pulpă de miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ficăţei de pui cu salvie (Mâncăruri > Fripturi)
11. Salată de spanac cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
12. Aripi de pui cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pui sote cu vin alb şi piper (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată cu fasole şi năut (Salate > Salate de legume)
16. Salată de ton cu fasole (II) (Salate > Salate cu peşte)
17. Cubuleţe de pui marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată verde cu ouă şi mărar (Salate > Salate cu ouă)
19. Pui cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pui cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pui provenzale (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Supă de salată verde cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Borş de cartofi cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
25. Fasole verde cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Crochete de piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Salată de fasole verde cu mărar (Salate > Salate de legume)
29. Pilaf de ardei verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Fasole verde cu sos de ou (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.