Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.579 vizualizări
1.114 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Mâncare de fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Paste cu salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Pui cu sos de soia şi ketchup (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Pulpe de pui mexicane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Fasole verde cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Crostini cu salată verde şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Pulpe de pui cu ceapă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Mâncărică de fasole galbenă cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)
11. Spaghete cu sos de şuncă şi verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Scrumbie afumată cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Mazăre verde cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Orez cu piept de pui file (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciuperci cu fasole verde la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Frigărui de pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
17. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Salată de ouă cu mărar şi ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
19. Piept de pui cu ţelină (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
21. Tartă de cartofi cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
23. Chicken Wings (Aripioare de pui la cuptor) (Mâncăruri > Fripturi)
24. Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Piept de pui cu felii de măr (II) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pui ţărănesc (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ciorbă de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Piept de pui cu sos de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salată verde cu smântână şi brânză topită (Salate > Salate de legume)
30. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.