Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.596 vizualizări
1.117 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Tartă de cartofi cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ciorbă de fasole boabe cu cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Mâncare chinezească cu porc şi pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Tort cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Piept de pui în pijama (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Piept de pui cu mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
14. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Calamar cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Boboc de raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Tatin de pui cu mere (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
19. Miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
20. Confit de pui cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pulpe de pui pe mere (Mâncăruri > Fripturi)
22. Supă de pui cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Pui umplut cu castane (Mâncăruri > Fripturi)
24. Şniţele de pui în susan, cu salată de cartofi şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
25. Peşte la tigaie cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Salată cu piept de pui şi legume mexicane (Salate > Salate cu carne de pasăre)
27. Friptură de pui la grătar în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pulpe de pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
29. Mazăre verde cu sos cu miere şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.