Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
5.716 vizualizări
540 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Praz în sos de verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Pui marocan cu şofran (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pulpă de miel cu fasole (Mâncăruri > Fripturi)
4. Pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Fasole verde cu omletă la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Piept de pui prăjit cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
7. Pui fripţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
8. Salată de ouă cu ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
9. Fasole verde cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Cornuri cu tocătură şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Morcovi cu fasole la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
13. Papricaş ardelenesc de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume)
15. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Pilaf de ardei verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Pui cu cartofi noi şi cireşe sau vişine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată de ton cu fasole (II) (Salate > Salate cu peşte)
19. Cartofi cu brânză şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Cotlete cu ceapă verde şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pui haiducesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Biftec cu cartofi copţi şi verdeaţă (Mâncăruri > Fripturi)
23. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Copane de pui gratinate cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
25. Pui pe sticlă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
26. Ouă cu măsline şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Salată de cartofi cu sos verde (I) (Salate > Salate de legume)
28. Salată de primăvară cu fasole boabe (Salate > Salate de legume)
29. Pui umplut la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Mazăre verde cu mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.