Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.548 vizualizări
1.104 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pate de ficăţei de pui cu coniac (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Fasole verde în aluat cu bere (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Borş de miel cu leuştean şi ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Cotlete de pui pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Supă de pui cu gulii şi lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Sote de pui cu ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Pui italienesc (cacciatore) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pui cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
14. Piept de pui cu soia şi prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Copane de pui a la Maryland (Mâncăruri > Fripturi)
17. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi)
18. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Supă de salată verde cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Salată de fasole albă cu legume şi sardele (Salate > Salate de legume)
21. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Cornuri cu tocătură şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Pui a la Nick (Mâncăruri > Fripturi)
24. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Pui Sauvignon cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Fasole verde sau ţucără cu sos de roşii şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Boboc de raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salată de ouă cu ceapă verde şi maioneză (Salate > Salate cu ouă)
30. Pulpe de pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.