Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.592 vizualizări
1.115 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui adobo (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Omletă cu fasole verde (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Pilaf de pui cu unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Fricassee de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ciocănele de pui cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
6. Fasole verde cu roşii şi mentă (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Pui cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
8. Crap umplut cu verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Pui cu legume şi salvie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Copane de pui gratinate cu parmezan (Mâncăruri > Fripturi)
11. Pui cu sos ca la Buzău (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Tortilla cu salam şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Fasole cu ciolan (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Borş de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Pui cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Salată cu ciuperci şi piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Pui marocan cu şofran (Mâncăruri > Fripturi)
19. Chec cu ceai verde şi fructe de pădure (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
20. Salată de sfeclă roşie, cartofi şi fasole (Salate > Salate de legume)
21. Bruschetta cu pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Salată verde ardelenească (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Pui cu ravioli (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Fileuri de macrou cu salată de fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Pui cu ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
26. Piept de pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Friptură de pui cu sos de roşii şi garnitură de orez (Mâncăruri > Fripturi)
28. Plăcintă cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Mâncărică de pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Piept de pui cu frunze de salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.