Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.628 vizualizări
1.128 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui Shanghai (Mâncăruri > Fripturi)
2. Friptură de pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
3. Ciorbă de fasole verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Pui cu ceapă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
5. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi)
6. Salată ţărănească cu fasole uscată şi sardele (Salate > Salate cu peşte)
7. Drob de miel cu verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
9. Rulouri de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Salată mexicană cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
11. Pui la tigaie (Mâncăruri > Fripturi)
12. Mâncare orientală cu piept de pui şi mango sau ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Pui fript cu varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Borş de cartofi cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Peşte cu verdeţuri şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Dulceaţă din coajă de pepene verde (Conserve de fructe > Dulceaţă)
18. Borş de fasole cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Pulpe de pui cu boia de ardei (Mâncăruri > Fripturi)
21. Salată de ouă cu mărar şi ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
22. Supă verde cu ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Pastă de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Pârjoale de fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Pui cu legume şi ierburi de Provence (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Crostini cu fasole boabe şi ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
28. Pulpe de pui cu ceapă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Crochete de piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Chifle cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.