Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
5.642 vizualizări
521 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu piept de pui şi legume mexicane (Salate > Salate cu carne de pasăre)
2. Omletă cu fasole verde (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Drob de miel cu verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Pilaf de pui (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Salată de fasole verde (Salate > Salate de legume)
8. Aripioare de pui cu lămâie şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
9. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Fasole verde cu omletă la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Salată de măr verde cu brânză de capră (Salate > Salate de legume)
12. Maioneză de fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Pulpe de pui umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pulpă de miel cu fasole (Mâncăruri > Fripturi)
15. Pui fracasse (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ciorbă de fasole cu tarhon (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Lasagna de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Iahnie de fasole cu slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Orez chinezesc cu pui şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
20. Spaghete cu fasole albă (Spaghetti con fagioli cannellini) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Pane de piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
22. Salată de cartofi cu sos verde (I) (Salate > Salate de legume)
23. Pulpe de pui pe sare (Mâncăruri > Fripturi)
24. Penne cu fasole verde şi slăninuţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Tortilla cu piept de pui şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Omletă cu spanac şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Piept de pui la cuptor cu vin şi ardei muraţi (Mâncăruri > Fripturi)
29. Piept de pui pane cu pere (Mâncăruri > Fripturi)
30. Tatin de pui cu mere (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.