Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.615 vizualizări
1.127 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă verde cu ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Pui cu smântână ca la Suceava (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ciorbă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Pui Dijon (varianta dietetică) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Icre de fasole (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Iahnie de fasole de post (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
10. Sos salsa verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
11. Salată de primăvară cu fasole boabe (Salate > Salate de legume)
12. Supă de pui cu gulii şi lămâie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Fasole verde în aluat cu bere (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Iahnie de fasole cu slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Pulpe de pui Tandoori (Mâncăruri > Fripturi)
16. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Pui cu ananas (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Ouă umplute cu verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Ciorbă de fasole cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Chec cu ceai verde şi fructe de pădure (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
22. Fasole verde cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Piept de pui în stil italian (Mâncăruri > Fripturi)
24. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Rulouri de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
26. Salată de cartofi cu verdeaţă şi măsline (Salate > Salate de legume)
27. Pui marocan cu şofran (Mâncăruri > Fripturi)
28. Fasole cu ciolan (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Iahnie de fasole cu afumătură (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pui cu conopidă şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.