Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.518 vizualizări
1.097 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu bame (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată thailandeză cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Ruladă din pulpă de miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
4. Ciorbă de fasole verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Salată de cartofi cu sos verde (II) (Salate > Salate de legume)
6. Pui în sos de bere (Mâncăruri > Fripturi)
7. Piept de pui cu soia şi prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Omletă cu fasole verde (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Fasole verde cu pui aromat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Chec cu verdeţuri şi ouă fierte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
12. Budincă de ciuperci cu verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Chiftele din fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Rulouri de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Păstrăvi cu piper verde şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Salată de fasole verde cu arpagic (Salate > Salate de legume)
18. Friptură de pui la grătar în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
19. Omletă cu spanac şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Rulou cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume)
22. Pui umplut cu costiţă, nuci şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
23. Piept de pui marinat cu varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Pui cu lămâie la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
25. Supă toscană de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Salată verde cu sos de ouă tari (Salate > Salate cu ouă)
27. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Pui cu legume şi salvie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Salată de cartofi cu codiţe de ceapă verde (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.