Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.631 vizualizări
1.131 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui pe sticlă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Pui cu ciuperci stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Rulouri din ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Pui marocan cu ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Tortiglioni cu salsa verde şi roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Gujon picant de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Pui cu ceapă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
10. Tort cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Tocană de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Budincă de porumb cu pulpe de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Pateuri cu ficăţei şi piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Ciorbă de legume cu varză şi fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Tocăniţă din măruntaie de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
18. Paella cu carne de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
20. Penne cu fasole verde şi slăninuţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salată de varză roşie cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Risotto cu ficăţei de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
23. Salată sârbească de ceapă verde (Salate > Salate de legume)
24. Salată de ouă cu ceapă verde şi maioneză (Salate > Salate cu ouă)
25. Macaroane cu şunculiţă afumată, fasole verde şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Piept de pui pe pat de cuş-cuş (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ruladă de pui cu sos de fructe (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pui la pungă (Mâncăruri > Fripturi)
29. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Ciorbă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.