Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.584 vizualizări
1.114 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pulpe de pui americane (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Pui cu smântână şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Ciulama de lobodă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Vinete prăjite cu frigărui de pui (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pui cu sos de soia şi ketchup (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Pulpe de pui pe mere (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pui cu ardei iute (Mâncăruri > Fripturi)
11. File de peşte cu roşii şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Costiţă friptă cu fasole verde (Mâncăruri > Fripturi)
13. Salată de fasole boabe cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
14. Pui cu legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciorbă de fasole verde grasă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
16. Pui cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
18. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată de fasole verde cu ceapă (Salate > Salate de legume)
20. Ciorbă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
21. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Salată de ouă cu ceapă verde şi pătrunjel (Salate > Salate cu ouă)
23. Pui ţărănesc (Mâncăruri > Fripturi)
24. Tom Yum Gai (Supă de pui iute-acrişoară) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Supă de legume şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Piept de pui umplut cu prune (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată de fasole verde cu maioneză şi usturoi (Salate > Salate de legume)
28. Roşii umplute cu cârnaţi şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Pui rumenit la cuptor în stil rustic (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pui cu sos de cimbru şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.