Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.577 vizualizări
1.113 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu fasole şi năut (Salate > Salate de legume)
2. Piept de pui cu salsa de roşii şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)
3. Pateuri cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Ciorbă de fasole verde cu ciolan şi sos românesc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
7. Salată de pui cu ciuperci (II) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Ruladă din pulpă de miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pui cu vin (Mâncăruri > Fripturi)
10. Ouă în sos de verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Salată de fasole verde cu usturoi (Salate > Salate de legume)
12. Budincă vieneză cu morcovi şi ceapă verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Piept de pui cu fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Piept de pui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Mâncare orientală cu piept de pui şi mango sau ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Penne cu fasole verde şi slăninuţă afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
19. Piept de pui cu alune (II) (Mâncăruri > Fripturi)
20. Salată de cartofi cu verdeţuri (Salate > Salate de legume)
21. Papricaş de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Borş de fasole uscată cu mînătărci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Salată de şuncă de pui cu pere şi struguri  (Salate > Salate cu carne de pasăre)
24. Salată de ouă cu ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
25. Omletă cu verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Chiftele din fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Ciulama de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Pui cu ciuperci pleurotus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
30. Piept de pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.