Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.440 vizualizări
1.078 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de legume cu varză şi fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Salată de fasole boabe cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
3. Iepure cu slănină şi verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
4. Piept de pui în manta de şuncă (Mâncăruri > Fripturi)
5. Mâncare de fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Sos pepe verde (Sosuri > Sosuri reci)
7. Salată ţărănească cu fasole uscată şi sardele (Salate > Salate cu peşte)
8. Salată de fasole verde şi cartofi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
9. Pateuri cu ciuperci şi carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Bruschetta cu fasole (Aperitive > Sandviciuri)
11. Sandvici cu piept de pui (Aperitive > Sandviciuri)
12. Salată de ouă cu ceapă verde (Salate > Salate cu ouă)
13. Iahnie de fasole cu slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Tatin de pui cu mere (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Pui cu maghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ciorbă de fasole albă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Pui la capac (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată de pui cu miere şi lămâie (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Bruschetta cu pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Ciorbă de fasole verde şi legume (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Rulouri de piept de pui cu unt şi condimente (Mâncăruri > Fripturi)
24. Tocăniţă de pui cu fasole şi porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Fasole verde în aluat cu bere (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Supă cu ficăţei de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Fasole verde cu mazăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Pui cu lămâie (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Supă de fasole verde cu costiţă afumată (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Pui cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.