Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.618 vizualizări
1.127 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Clătite cu pui şi curry (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
3. Piept de pui cu mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Pui Divan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Omletă cu verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Salată verde cu sos de ouă tari (Salate > Salate cu ouă)
7. Pulpe de pui cu vermut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Salată de crudităţi şi pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
9. Tocană de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Crochete de piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Roşii umplute cu cârnaţi şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Piept de pui cu nuci pecan (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Salată de ton cu ceapă verde (Salate > Salate cu peşte)
14. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Salată de andive cu pui şi sos tartar (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Peşte cu verdeţuri şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Burrito cu chorizo şi fasole (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Sos cu brânză de vacă şi verdeaţă (Sosuri > Sosuri cu legume)
19. Ostropel de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Borş de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Salată de ceapă cu sos de iaurt şi verdeţuri (Salate > Salate de legume)
23. Frigărui de pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
24. Pui cu ciuperci stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Frigărui din aripi de pui în stil thailandez (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ficăţei de pui cu varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
28. Borş de fasole verde cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Pui înăbuşit (Mâncăruri > Fripturi)
30. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.