Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.637 vizualizări
1.133 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pui cu smântână şi cartofi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Salată de pui cu broccoli (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Mâncare de fasole boabe cu cârnaţi afumaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Fasole verde cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Piept de pui cu nectarine (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Ciorbă de fasole albă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Mâncărică de pui cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Mâncare de vinete cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Piept de pui cu susan şi garnitură de conopidă sau broccoli (Mâncăruri > Fripturi)
12. Pui cu legume şi afumătură (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
14. Crostini cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Pui rumenit cu fenicul şi costiţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Supă ardelenească de pui clară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Omletă cu verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Spaghete cu fasole albă (Spaghetti con fagioli cannellini) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Supă cremă de mazăre verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Pui înăbuşit (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Inel de cuş-cuş cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Chiftele din fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Salată de fasole cu piept de pui afumat (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Pui cu legume şi ierburi de Provence (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Omletă verde cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Papricaş de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ruladă de pui cu sos de fructe (Mâncăruri > Fripturi)
29. Supă de pui cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Salată de cartofi cu sos verde (II) (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.