Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.601 vizualizări
1.118 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de gulii cu salată verde (Salate > Salate de legume)
2. Crostini cu salată verde şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Piept de pui cu amestec de legume mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Pilaf de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ardei umpluţi cu ciuperci şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Salată mexicană cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Omletă cu fasole verde (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Supă cremă de pui şi lămâie cu spaghete (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
9. Pulpe de pui cu vermut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Salată verde cu şuncă afumată (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
11. Pui cu legume în stil indian (Mâncăruri > Fripturi)
12. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Cotlete cu ceapă verde şi usturoi (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pui Divan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Andive gratinate cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ciorbă de fasole albă cu costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Piept de pui toscan (Mâncăruri > Fripturi)
18. Pui umplut cu costiţă, nuci şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
19. Sote de pui cu ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Salată verde (Salate > Salate de legume)
22. Tocăniţă din aripioare de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Spaghete cu piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Supă de salată verde cu mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Piept de pui cu fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Peşte la cuptor cu pătrunjel verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
29. Bruschetta cu fasole (Aperitive > Sandviciuri)
30. Mâncare de salată verde cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.