Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.633 vizualizări
1.131 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de fasole verde şi galbenă (Salate > Salate de legume)
2. Mâncărică de pui cu gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Piept de pui în pijama (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Plachie de crap cu verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Inel de cuş-cuş cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Salată de cartofi cu sos verde (II) (Salate > Salate de legume)
7. Pulpe de pui umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
8. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
9. Cubuleţe de pui marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Boboc de raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Frigărui de pui pe salată verde (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Borş de miel cu leuştean şi ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Supă cremă de conopidă cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Piept de pui cu felii de măr (II) (Mâncăruri > Fripturi)
16. Pui picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Piept de pui cu fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Borş de lobodă cu ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Pulpe de pui cu vermut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Bruschetta cu fasole (Aperitive > Sandviciuri)
21. Tortiglioni cu pui şi ardei (Tortiglioni con pollame e peperoni) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Pui cu chiftele de cartofi şi sos balsamic (Mâncăruri > Fripturi)
23. Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
24. Orez chinezesc cu pui şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
25. Pui cu ciuperci pleurotus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Tartă de cartofi cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciulama de lobodă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Salată cu fasole şi năut (Salate > Salate de legume)
29. Fasole verde cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Pui adobo (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.