Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.614 vizualizări
1.127 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui Sauvignon cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Mâncărică de pui cu mirodenii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pui cu bame (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi)
6. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
7. Salată de ton cu ceapă verde (Salate > Salate cu peşte)
8. Pui cu smântână şi hrean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Gogoşari cu fasole boabe (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
10. Pui cu sparanghel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
12. Ciorbă de pui cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Găluşte pentru papricaş de pui sau miel cu smântână (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Ciuperci umplute cu piept de pui (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Pui cu chiftele de cartofi şi sos balsamic (Mâncăruri > Fripturi)
16. Mazăre verde cu sos cu miere şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Budincă de fasole verde cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Pui fript cu varză de Bruxelles (Mâncăruri > Fripturi)
19. Friptură de pui marinat în muştar (Mâncăruri > Fripturi)
20. Pui cu sos de vin şi gogoşari muraţi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
21. Pui sote cu vin alb şi piper (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Salată verde cu pătrunjel, crutoane şi pate de ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
23. Tort cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Pui la frigare (Mâncăruri > Fripturi)
25. Papricaş de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Mâncare orientală cu piept de pui şi mango sau ananas (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată de orez cu ciocănele de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
28. Chec cu verdeţuri şi ouă fierte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Salată de sfeclă roşie, cartofi şi fasole (Salate > Salate de legume)
30. Piept de pui cu legume şi bacon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.