Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.567 vizualizări
1.109 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu ciuperci stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Pui mediteranean (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Pui cu lămâie (I) (Mâncăruri > Fripturi)
5. Salată grecească cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
7. Salată de primăvară cu fasole boabe (Salate > Salate de legume)
8. Sos salsa verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
9. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
10. Fasole verde cu roşii şi mentă (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Iahnie de fasole cu afumătură (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Pui marocan cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Salată de gulii cu salată verde (Salate > Salate de legume)
14. Ciorbă de fasole uscată cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
15. Orez cu pui şi bambus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Ruladă de pui cu sos de fructe (Mâncăruri > Fripturi)
17. Piept de pui (minimum de calorii) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Raţă cu mazăre verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Pui sote cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Cotlete de pui pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ghiveci de gogoşari, ceapă, fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Aripi de pui cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
23. Supă de chili verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Supă cretană de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Salată de piure de fasole (Salate > Salate de legume)
26. Mâncare de vinete cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Şalău cu cremă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Tocăniţă din măruntaie de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Confit de pui cu mămăligă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.