Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.591 vizualizări
1.115 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piept de pui (minimum de calorii) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Salată de pui cu avocado (Salate > Salate cu carne de pasăre)
3. Pui cu orez (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Piept de pui cu mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ciorbă de fasole uscată cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Salată verde (Salate > Salate de legume)
7. Sos de tarhon şi ceapă verde (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
8. Pulpe de pui gratinate (Mâncăruri > Fripturi)
9. Friptură de pui cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
10. Piept de pui cu sos de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Consome de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Crostini cu fasole boabe şi ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Salată cu piept de pui şi porumb (Salate > Salate cu carne de pasăre)
14. Icre de fasole (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Dulceaţă din coajă de pepene verde (Conserve de fructe > Dulceaţă)
16. Supă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Ouă cu sos şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Pulpe de pui cu vermut (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Mâncare de fasole boabe cu cârnaţi afumaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată verde cu ouă şi mărar (Salate > Salate cu ouă)
21. Supă cu carne afumată şi fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
23. Ciuperci cu fasole verde la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Mâncărică de pui cu gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Budincă din piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Supă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
28. Salată de pui cu broccoli (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Peşte cu verdeţuri şi sos olandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Salată sârbească de ceapă verde (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.