Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.458 vizualizări
1.086 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de măr verde cu brânză de capră (Salate > Salate de legume)
2. Pui cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Borş de cartofi cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Pui la tavă (Mâncăruri > Fripturi)
5. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Fileuri de macrou cu salată de fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Pui cu sos de soia (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Spaghete cu fasole albă (Spaghetti con fagioli cannellini) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Pulpă de purcel în vin roşu cu fasole boabe (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Pui cu legume şi ierburi de Provence (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Borş de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Supă de ciuperci cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
14. Budincă de fasole verde cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciocănele de pui cu ratatouille (Mâncăruri > Fripturi)
16. Dulceaţă din coajă de pepene verde (Conserve de fructe > Dulceaţă)
17. Supă verde cu ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
18. Chec cu verdeţuri şi ouă fierte (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Budincă de ciuperci cu verdeaţă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Pui cu bame şi borş (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Sufleu de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Pui rapid (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ceai verde cu ghimbir şi miere (Băuturi > Ceaiuri)
24. Roşii umplute cu cârnaţi şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Pui în stil spaniol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Piept de pui cu smântână şi vin dulce (Mâncăruri > Fripturi)
27. Piept de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Pui la rotisor (Mâncăruri > Fripturi)
29. Miel cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Crostini cu salată verde şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.