Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
5.598 vizualizări
509 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Frigărui de pui cu rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
3. Tort cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Ciorbă de fasole boabe cu gogonele murate (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Pui pe sticlă (II) (Mâncăruri > Fripturi)
6. Salată cu fasole şi năut (Salate > Salate de legume)
7. Piept de pui cu tarhon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Pulpe de pui americane (Mâncăruri > Fripturi)
9. Pulpe de pui pe mere (Mâncăruri > Fripturi)
10. Pilaf de pui cu unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Fasole verde cu roşii şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Pulpe de pui Tandoori (Mâncăruri > Fripturi)
14. Ştrudel cu carne de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Piept de pui cu lămâie şi miere (Mâncăruri > Fripturi)
17. Pulpă de miel cu fasole (Mâncăruri > Fripturi)
18. Sos verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
19. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
20. Papricaş de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pulpe de pui umplute cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
22. Macaroane cu piept de pui şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Salată verde cu sos de ouă tari (Salate > Salate cu ouă)
25. Pui umplut cu miez de pâine (Mâncăruri > Fripturi)
26. Piept de pui cu castraveciori muraţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Ciuperci cu fasole verde la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Pui rapid (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salată verde spaniolă (Salate > Salate de legume)
30. Pui la pungă (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.