Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
5.802 vizualizări
567 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu ceapă caramelizată (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pui la cuptor cu sos de smântână (Mâncăruri > Fripturi)
4. Salată de fasole verde (Salate > Salate de legume)
5. Salată de pui cu ciuperci (I) (Salate > Salate cu carne de pasăre)
6. Supă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Ciorbă de roşii cu fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Crochete de piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Supă de mazăre verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi)
11. Pulpe de pui cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Pui Tandoori (Mâncăruri > Fripturi)
13. Piept de pui cu smântână şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Piept de pui cu trufe (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Pui cu smântână ca la Suceava (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ruladă de pui bucovineană (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată de fasole verde şi cartofi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
20. Salată de fasole verde cu mărar (Salate > Salate de legume)
21. Drob de miel cu verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Pui Dijon (varianta dietetică) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Mâncărică de pui cu tarhon şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Ciorbă de pui a la grec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
25. Salată de fasole uscată (Salate > Salate de legume)
26. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pui cu cartofi la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
28. Pui cu sos de lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Tortilla cu salam şi verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Borş de miel cu leuştean şi ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.