Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.459 vizualizări
1.086 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă ardelenească de fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Ciorbă de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
3. Friptură de berbec cu fasole boabe (Mâncăruri > Fripturi)
4. Borş de cartofi şi fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Şniţel din piept de pui cu salată de cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ciulama de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Pulpe de pui pe mere (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ceai verde cu ghimbir şi miere (Băuturi > Ceaiuri)
9. Salată de broccoli şi fasole albă (Salate > Salate de legume)
10. Pui marocan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Ouă puişor (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Plăcintă cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Plachie de crap cu verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Salată de fasole verde cu usturoi, boia şi verdeaţă (Salate > Salate de legume)
15. Crochete de piept de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Mazăre verde englezească (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Paella cu fasole şi melci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Pui cu fasole verde şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Piept de pui cu mozzarella (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Salată de ridichi de lună şi verdeaţă (Salate > Salate de legume)
21. Ouă în sos de verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Ciorbă de salată verde (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Morcovi cu fasole la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Ghiveci de morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras şi fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
25. Spaghete cu fasole albă (Spaghetti con fagioli cannellini) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Supă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
27. Pui cu legume (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Pui provensal (Mâncăruri > Fripturi)
29. Aripi de pui cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
30. Ciorbă de fasole boabe cu gogonele murate (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.