Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
7.625 vizualizări
1.127 tipăriri
17 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pilaf de pui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Clătite cu pui şi curry (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Salată de cartofi cu sos verde (II) (Salate > Salate de legume)
4. Piept de pui cu ciuperci şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Mâncare cu pastramă de oaie şi fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Pui cu sos ca la Buzău (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Pui rumenit la cuptor în stil rustic (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pui cu smântână şi cartofi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Chiftele din piept de pui cu cremă de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Chifteluţe din carne fiartă de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Ciocănele de pui caramelizate cu cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
13. Pui cu legume în stil indian (Mâncăruri > Fripturi)
14. Chiftele din fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Pui cu ciuperci (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Ciulama de pui cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Ouă cu sos şi verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Miel cu fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pui cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Dulceaţă din coajă de pepene verde (Conserve de fructe > Dulceaţă)
22. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
24. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Salată verde ardelenească (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Pui împănat cu sos de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Tom Yum Gai (Supă de pui iute-acrişoară) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Supă de salată verde cu slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Pui cu ciuperci stropit cu vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Rulouri de pui cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.