Franjuri de pui cu fasole verde - reţetă tradiţională din Ungaria - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ungaria » Franjuri de pui cu fasole verde

Franjuri de pui cu fasole verde

Reţetă tradiţională din Ungaria
Timp de preparare: 1 h 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 400-500 g piept de pui, 2 catei de usturoi, frunzulite de busuioc, 2 linguri de zeama de lamaie, 3 linguri de ulei de soia sau de masline, 600 g fasole verde, 1 ceapa rosie mare, un cubulet de unt, sare, piper macinat.

Mod de preparare: Carnea spalata se taie fasii subtiri. Usturoiul curatat se piseaza in mojar, se amesteca cu busuioc, zeama de lamaie si uleiul de soia. Peste ele se adauga carnea fasii si se amesteca bine, dupa care se pune la rece sa patrunda bine aromele in carne. Intre timp, se curata fasolea verde, se taie si se inabusa cu apa.
Separat, se caleste ceapa tocata in unt si se adauga pieptul de pui marinat, lasand sa se prajeasca.
Fasolea, sarata si piperata, se rastoarna peste pui si se mai lasa pe foc 5 minute.
6.454 vizualizări
751 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Pui cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
2. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Sos verde (Sosuri > Sosuri cu legume)
4. Salată din piept de pui cu cartofi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Ouă cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Scrumbie afumată cu sos verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Salată verde cu smântână şi brânză topită (Salate > Salate de legume)
8. Icre de fasole (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Conopidă cu tocătură de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
10. Cubuleţe de pui marinate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Mâncărică de verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Salată de ouă cu ceapă verde şi pătrunjel (Salate > Salate cu ouă)
13. Crostini cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Supă de chili verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Supă de mazăre verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Orez chinezesc cu pui şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
17. Salată verde cu hrean (Salate > Salate de legume)
18. Ciulama de pui cu ciuperci şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Fasole uscată cu afumătură (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Pui umplut la sare (Mâncăruri > Fripturi)
22. Cotlete de pui pane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ciorbă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
24. Pui umplut cu castane (Mâncăruri > Fripturi)
25. Supă cremă de cartofi şi fasole albă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Borş de fasole uscată cu mînătărci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Plăcintă cu ciuperci şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Pate de ficăţei de pui cu ou (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Supă picantă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Ciorbă de fasole boabe cu cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.