File de porc a la Milano - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » File de porc a la Milano

File de porc a la Milano

Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 2 bucati pulpa porc, 4 felii de carne afumata, ½ ceasca smintina, ½ ceasca zeama de carne, o cantitate mica de bulion, o lingura de faina, 100 gr. telemea rasa, sare, piper.

Mod de preparare: Fileurile se taie in jumatate si se bat usor. Apoi se infasoara feliile de carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori. Se frig apoi la foc puternic pe ambele parti, dupa care se reduce focul si se toarna zeama de carne. Se pune capacul si se lasa la fiert cca 35 minute. Apoi carnea se sareaza si pipereaza. Se amesteca smintina, bulionul, faina si telemeaua. Acest amestec se toarna peste pulpe si se intoarce in cuptorul incalzit, unde se lasa la fript inca 10 minute
Fileul se serveste cald cu garnitura.
4.900 vizualizări
802 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Dulceaţă de ardei iute (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Supă de sfeclă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Salată de fructe cu şerbet de busuioc (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Brânză dulce cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Piept de pui cu frunze de salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
7. Baclava cu lămâie (Dulciuri > Prăjituri)
8. Pateuri aperitiv (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Salată napolitană cu sardele (Salate > Salate cu peşte)
10. Bomboane din fondant cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
11. Ciorbă de perişoare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
12. Şniţel de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Cafea ungurească (Băuturi > Cafele)
14. Afine cu crustă (Dulciuri > Prăjituri)
15. Pate ţărănesc de porc cu praz (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Ciorbă de berbec (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Păstrăv cu piper verde şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
18. Prăjitură suedeză cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
19. Pârjoale cu spaghete de orez şi sos de gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
20. Mâncare de miel cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Ghiveci turcesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Piept de curcan cu muştar şi portocale (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ouă cu costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Specialitate slovacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Piept de pui cu legume şi bacon (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Plachie de crap cu morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. File de peşte cu salată de praz şi varză roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Supă cu găluşte de griş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
29. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Tort de curmale si frişcă (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.