File de porc a la Milano - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » File de porc a la Milano

File de porc a la Milano

Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 2 bucati pulpa porc, 4 felii de carne afumata, ½ ceasca smintina, ½ ceasca zeama de carne, o cantitate mica de bulion, o lingura de faina, 100 gr. telemea rasa, sare, piper.

Mod de preparare: Fileurile se taie in jumatate si se bat usor. Apoi se infasoara feliile de carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori. Se frig apoi la foc puternic pe ambele parti, dupa care se reduce focul si se toarna zeama de carne. Se pune capacul si se lasa la fiert cca 35 minute. Apoi carnea se sareaza si pipereaza. Se amesteca smintina, bulionul, faina si telemeaua. Acest amestec se toarna peste pulpe si se intoarce in cuptorul incalzit, unde se lasa la fript inca 10 minute
Fileul se serveste cald cu garnitura.
5.002 vizualizări
824 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cataif cu fulgi de porumb (Dulciuri > Prăjituri)
2. Piept de gâscă cu portocale şi sos Bigarad (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Pastă din peşte rasol (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
4. Mâncare de dovlecei cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
5. Supă de ceapă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Spaghete cu sos de legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Orez picant cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Pulpe de pui cu grapefruit (Mâncăruri > Fripturi)
9. Supă de ciuperci cu usturoi şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Supă de legume rapidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Chiftele din piept de pui cu cremă de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Gogoşi de ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
14. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Prăjitură cu prune şi cappuccino (Dulciuri > Prăjituri)
16. Tartă picantă cu măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Tort cu brânză dulce şi coacăze (Dulciuri > Torturi)
18. Clătite umplute cu diverse soteuri de zarzavat (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Supă cu vin alb (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Şniţele de pasăre cu sos de brânză şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
21. Mâncare de berbec (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Mâncare de peşte cu brânză la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Crap pescăresc (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Cotlet umplut cu morcovi (Mâncăruri > Fripturi)
25. Cocteil cu ananas (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
26. Piept de pui (minimum de calorii) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Salată de cartofi cu ţelină şi ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
29. Ciorbă de fasole verde grasă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Tort cu căpşuni (III) (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.