File de porc a la Milano - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » File de porc a la Milano

File de porc a la Milano

Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 2 bucati pulpa porc, 4 felii de carne afumata, ½ ceasca smintina, ½ ceasca zeama de carne, o cantitate mica de bulion, o lingura de faina, 100 gr. telemea rasa, sare, piper.

Mod de preparare: Fileurile se taie in jumatate si se bat usor. Apoi se infasoara feliile de carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori. Se frig apoi la foc puternic pe ambele parti, dupa care se reduce focul si se toarna zeama de carne. Se pune capacul si se lasa la fiert cca 35 minute. Apoi carnea se sareaza si pipereaza. Se amesteca smintina, bulionul, faina si telemeaua. Acest amestec se toarna peste pulpe si se intoarce in cuptorul incalzit, unde se lasa la fript inca 10 minute
Fileul se serveste cald cu garnitura.
5.048 vizualizări
835 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de crudităţi cu creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
2. Salată de roşii cu usturoi (Salate > Salate de legume)
3. Mici ca la Buzău (Mâncăruri > Fripturi)
4. Borş cu carne de vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Conopidă cu ouă (II) (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Supă de cicoare de vară (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Friptură ţărănească (Mâncăruri > Fripturi)
9. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
10. Supă de peşte finlandeză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
11. Sos roşu cu ouă şi smântână (Sosuri > Sosuri roşii)
12. Supă cremă de porumb (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Ouă umplute picante în aspic (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Conopidă cu sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
15. Tortul paradisului (Dulciuri > Torturi)
16. Biscuiţi cu cremă de ness (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
17. Zacuscă de ardei cu miere (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
18. Ciuperci marinate (IV) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
19. Tartine cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
20. Plăcinţele cu ceapă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Brânză la cuptor cu ardei copt şi măsline (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Zacuscă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
23. Colţunaşi cu caş de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Borş de vită cu perişoare (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Afine cu crustă (Dulciuri > Prăjituri)
26. Iahnie de fasole de post (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Cremă de vanilie cu rom la pahar (Dulciuri > Creme)
28. Ciorbă de căprioară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Fileuri de macrou cu salată de fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Melcişori cu salvie şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.