File de porc a la Milano - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » File de porc a la Milano

File de porc a la Milano

Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 2 bucati pulpa porc, 4 felii de carne afumata, ½ ceasca smintina, ½ ceasca zeama de carne, o cantitate mica de bulion, o lingura de faina, 100 gr. telemea rasa, sare, piper.

Mod de preparare: Fileurile se taie in jumatate si se bat usor. Apoi se infasoara feliile de carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori. Se frig apoi la foc puternic pe ambele parti, dupa care se reduce focul si se toarna zeama de carne. Se pune capacul si se lasa la fiert cca 35 minute. Apoi carnea se sareaza si pipereaza. Se amesteca smintina, bulionul, faina si telemeaua. Acest amestec se toarna peste pulpe si se intoarce in cuptorul incalzit, unde se lasa la fript inca 10 minute
Fileul se serveste cald cu garnitura.
5.110 vizualizări
854 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cotlet surpriză (Mâncăruri > Fripturi)
2. Salată de mere rase (Dulciuri > Salate de fructe)
3. Crap cu sos de roşii şi ardei kapia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Crochete din carne cu legume (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Mâncărică de peşte cu ţelină şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Unt de lămâie (Dulciuri > Creme)
8. Plăcintă provensală cu dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Supă de fructe de mare (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
10. Varză murată (Conserve din legume, murături > Murături simple)
11. Clătite cu pui şi curry (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Spanac englezesc (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Bărcuţe din andive (Aperitive > Aperitive cu legume)
14. Salată de vinete cu icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Broccoli cu slăninuţă şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Pui cu portocale (Mâncăruri > Fripturi)
17. Salată de vinete cu gogoşari (Conserve din legume, murături > Murături combinate)
18. Tort Prinţesa (Dulciuri > Torturi)
19. Pasteta în aspic (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Supă cu pătrăţele de ou (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Dovlecei umpluţi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Şniţele de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Pătrate cu jeleu de coacăze (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
24. Căprioară cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
25. Savarine (Dulciuri > Prăjituri)
26. Raţă sau pui la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
27. Quiche Lorraine cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Ghiveci cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Supă de ceapă cu şvaiţer (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Salată roşie (Salate > Salate cu carne de pasăre)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.