File de porc a la Milano - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » File de porc a la Milano

File de porc a la Milano

Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 2 bucati pulpa porc, 4 felii de carne afumata, ½ ceasca smintina, ½ ceasca zeama de carne, o cantitate mica de bulion, o lingura de faina, 100 gr. telemea rasa, sare, piper.

Mod de preparare: Fileurile se taie in jumatate si se bat usor. Apoi se infasoara feliile de carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori. Se frig apoi la foc puternic pe ambele parti, dupa care se reduce focul si se toarna zeama de carne. Se pune capacul si se lasa la fiert cca 35 minute. Apoi carnea se sareaza si pipereaza. Se amesteca smintina, bulionul, faina si telemeaua. Acest amestec se toarna peste pulpe si se intoarce in cuptorul incalzit, unde se lasa la fript inca 10 minute
Fileul se serveste cald cu garnitura.
4.701 vizualizări
745 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ciorbă de lobodă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
2. Plachie de crap cu morcovi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Ciorbă de potroace acrită cu zeamă de varză (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
4. Omletă japoneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Vişine pentru placintă (Conserve de fructe > Fructe conservate sau confiate)
6. Melci cu unt condimentat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Prăjitură cu smochine (Dulciuri > Prăjituri)
8. Saramură de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Friptură de porc în aluat (Mâncăruri > Fripturi)
10. Dovlecei cu roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Plăcintă cu ciuperci şi salată verde (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Miel cu mărar şi ceapă verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Şniţel cu sos tomat (Mâncăruri > Fripturi)
14. Salată de cartofi cu mere (II) (Salate > Salate de legume)
15. Tartă cu mere şi scorţişoară (Dulciuri > Prăjituri)
16. Ouă umplute cu sardele (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Salată de pipote cu maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
18. Fasole verde conservată (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
19. Ouă a la Frankfurt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Albă ca zăpada (Dulciuri > Prăjituri)
21. Pui pane (Mâncăruri > Fripturi)
22. Salată în culori (Salate > Salate de legume)
23. Frigărui cu cârnăciori (Mâncăruri > Fripturi)
24. Salată mexicană cu creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
25. Biftec tocat cu vin alb şi lămâie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Ciuperci cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Supă cremă de raci (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
28. Peşte cu sos a la grec (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Salată de varză roşie (Salate > Salate de legume)
30. Pui cu lămâie şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.