File de porc a la Milano - reţetă tradiţională din Italia - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Italia » File de porc a la Milano

File de porc a la Milano

Reţetă tradiţională din Italia
Ingrediente: 2 bucati pulpa porc, 4 felii de carne afumata, ½ ceasca smintina, ½ ceasca zeama de carne, o cantitate mica de bulion, o lingura de faina, 100 gr. telemea rasa, sare, piper.

Mod de preparare: Fileurile se taie in jumatate si se bat usor. Apoi se infasoara feliile de carne afumata peste fileurile de porc si se fixeaza cu scobitori. Se frig apoi la foc puternic pe ambele parti, dupa care se reduce focul si se toarna zeama de carne. Se pune capacul si se lasa la fiert cca 35 minute. Apoi carnea se sareaza si pipereaza. Se amesteca smintina, bulionul, faina si telemeaua. Acest amestec se toarna peste pulpe si se intoarce in cuptorul incalzit, unde se lasa la fript inca 10 minute
Fileul se serveste cald cu garnitura.
4.930 vizualizări
811 tipăriri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de perişoare (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Doradă cu vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Tort şah (Dulciuri > Torturi)
4. Ciorbă cu perişoare de vacă şi porc (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Sos de ardei iuţi calabrez (Sosuri > Sosuri condimentate)
6. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Raţă friptă (Mâncăruri > Fripturi)
8. Dulceaţă de struguri (II) (Conserve de fructe > Dulceaţă)
9. Shakshuka (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Pasteta din carne fiartă de pasăre cu gelatină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Supă falsă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Tort de mere (II) (Dulciuri > Torturi)
13. Ghiveci de morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras şi fasole verde (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
14. Pui marocan cu şofran (Mâncăruri > Fripturi)
15. Tort cu prune şi frişcă (Dulciuri > Torturi)
16. Cartofi noi cu caş de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Garnitură de dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Tartă cu mere şi gem de gutui (Dulciuri > Prăjituri)
19. Somn fript (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Friptură aromată de vită cu dafin şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
21. Salată pentru iarnă (II) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
22. Plăcintă cu ficăţei de pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Carne cu curry (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
25. Tochitură rapidă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Pui cu ciuperci pleurotus (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Pate imitat (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Muşchi cu legume la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Chifteluţe de cartofi cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Vinete la cuptor (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.