Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
6.815 vizualizări
1.102 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
6. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
12. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Colţunaşi cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
19. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
23. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
24. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
25. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.