Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
7.020 vizualizări
1.149 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
2. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Colţunaşi cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
27. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Colţunaşi de mălai cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Colţunaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.