Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
7.007 vizualizări
1.144 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Colţunaşi cu caş de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Colţunaşi cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Ruladă de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
9. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
10. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume)
13. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
17. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
20. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
21. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
23. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
24. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Colţunaşi cu gutui şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
29. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.