Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
5.131 vizualizări
613 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
4. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
8. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Colţunaşi cu gutui şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
10. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Colţunaşi de mălai cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Colţunaşi cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
23. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Colţunaşi cu caş de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
28. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.