Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
6.998 vizualizări
1.144 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
5. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
13. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
15. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
16. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Colţunaşi cu caş de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
22. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Colţunaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
26. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.