Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
7.010 vizualizări
1.145 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
2. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
7. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
10. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
23. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.