Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
6.970 vizualizări
1.140 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
4. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
5. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Colţunaşi cu caş de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Colţunaşi cu gutui şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
15. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Ruladă de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Colţunaşi cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
27. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
29. Colţunaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.