Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
6.259 vizualizări
922 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
3. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
8. Colţunaşi de mălai cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
10. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
21. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
22. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
23. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
24. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Colţunaşi cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
26. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2023 Pandora Impex SRL.