Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
7.016 vizualizări
1.148 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Supă cu broccoli şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Colţunaşi cu gutui şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
6. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
7. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
8. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
9. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
12. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
13. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Colţunaşi cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
18. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
22. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
26. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
27. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
30. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.