Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
7.025 vizualizări
1.150 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Colţunaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
26. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
27. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
29. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.