Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
6.177 vizualizări
902 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
2. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
5. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Colţunaşi cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Ruladă de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Colţunaşi de mălai cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
17. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
20. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
22. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
26. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
28. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
30. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2023 Pandora Impex SRL.