Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
6.994 vizualizări
1.144 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
2. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
3. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
10. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume)
14. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Ruladă de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Supă cu broccoli şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
27. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.