Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
7.019 vizualizări
1.149 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
2. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
4. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
5. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
6. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
10. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
13. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
15. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Colţunaşi cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
19. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Risotto cu dovleac şi parmezan (caşcaval) (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
22. Ruladă de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Legume cu turtiţe de cascaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
30. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.