Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
5.188 vizualizări
631 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
3. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
8. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Supă cu broccoli şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
11. Gogoşele cu caşcaval (reţetă din Burgundia) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Budincă de spanac cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
15. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
18. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Ruladă de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
22. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
23. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
24. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.