Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
6.012 vizualizări
850 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Colţunaşi cu caş de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Colţunaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
6. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
7. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
9. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
11. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
12. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
13. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
16. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
17. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
24. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.