Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
7.031 vizualizări
1.152 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
3. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
8. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
11. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
14. Caşcaval la capac (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Colţunaşi cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Colţunaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
28. Caşcaval pane (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.