Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
6.911 vizualizări
1.124 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Colţunaşi cu gutui şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
5. Colţunaşi de mălai cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
8. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
9. Colţunaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
13. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
17. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
18. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
20. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
22. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
27. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.