Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
7.004 vizualizări
1.144 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
2. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
6. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Şniţel elveţian cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
8. Ardei umpluţi cu ciuperci, caşcaval şi mărar (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Colţunaşi cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
13. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
16. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
17. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
18. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Roşii umplute cu slăninuţă afumată şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
24. Clătite cu ciuperci şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Caşcaval în pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
28. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
30. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.