Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
6.479 vizualizări
1.007 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
2. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
4. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Salată de varză acră cu caşcaval şi kefir (Salate > Salate de legume)
6. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Rulou de pui cu ciuperci şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Gogoşi de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
10. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
11. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
12. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
13. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
14. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Ouă cu şuncă şi caşcaval ras (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Sos de caşcaval şi hrean (Sosuri > Sosuri condimentate)
21. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Crochete de caşcaval cu sos (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Tăiţei cu dovlecei şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Colţunaşi cu caş de oaie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
28. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
29. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
30. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.