Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
7.005 vizualizări
1.144 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Salată de roşii cu caşcaval şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
4. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Supă cu broccoli şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
13. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
14. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Budincă de caşcaval cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Supă cremă de ţelină cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
18. Andive cu nuci, jambon şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Cartofi cu ouă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Pui cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
22. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
24. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
25. Colţunaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
29. Colţunaşi cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.