Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
6.903 vizualizări
1.122 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Colţunaşi de mălai cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
2. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Peşte umplut cu caşcaval şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
5. Ochiuri în cuib de parizer cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Ardei copţi şi umpluţi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
8. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Salată de ţelină cu caşcaval şi ciuperci (Salate > Salate de legume)
11. Budincă de clătite cu spanac şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
14. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Colţunaşi cu gutui şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
17. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Caşcaval de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
20. Colţunaşi cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
21. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
26. Caşcaval la capac (I) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Sufleu cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.