Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
6.454 vizualizări
998 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Sandviciuri calde cu parizer şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
3. Supă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Saleuri cu telemea sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
7. Supă de ceapă cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
10. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
12. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Colţunaşi cu şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Şniţel cu caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
17. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
18. Cartofi franţuzeşti cu brânză sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Budincă de cartofi cu caşcaval afumat (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Sufleu cu două feluri de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Pilaf cu pui şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Colţunaşi de mălai cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Crochete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
28. Dovleac cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.