Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
6.975 vizualizări
1.141 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
2. Supă cu broccoli şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Supă cremă de ţelină cu pâine şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
6. Tartă fină cu caşcaval şi pere (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Cartofi gratinaţi cu cârnaţi şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. ColţunaşI cu carne (I) (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
10. Bulete de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Medalioane de vinete cu roşii şi mozzarela sau caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
12. Omletă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Colţunaşi cu gutui şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
15. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Ruladă cu smântână, şuncă, caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
20. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
21. Crap umplut cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
22. Ravioli (găluşte de aluat) cu dovleac, unt şi cascaval ras (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Ciuperci cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Ciuperci umplute cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
25. Găluşte cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
26. Ruladă cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Ţelină cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Omletă cu cartofi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.