Colţunaşi olandezi cu caşcaval - reţetă tradiţională din Olanda - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Olanda » Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Colţunaşi olandezi cu caşcaval

Reţetă tradiţională din Olanda
Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g aluat de foetaj, 200 g cascaval Gouda (sau alt cascaval), 75 g samburi de nuca, 50 g unt, 4 galbenusuri, seminte de chimen maruntit.

Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 210 grade C. Zdrobiti (mai mare) samburii de nuca si taiati cascavalul cubulete.
Frecati bine untul pana ce devine spumos si amestecati-l cu cascavalul, nucile si 3 galbenusuri.
Intindeti aluatul pe planseta infainata, decupati - cu un bol rasturnat - 4 cercuri si ungeti-le de jur imprejur cu ultimul galbenus batut usor cu furculita.
Puneti compozitia la mijlocul cercurilor, pliati aluatul in doua si apasati-l pe margini cu degetele, ca sa se lipeasca bine. Ungeti cu ou suprafata coltunasilor si dati-i 20-25 de minute la cuptor, pana ce se rumenesc frumos. Presarati-i apoi cu seminte de chimen si serviti-i calduti.
7.006 vizualizări
1.144 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ruladă de omletă cu şuncă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Ciocănele de pui in crustă de caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
3. Rasol de vacă cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Sandviciuri cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
5. Carpaccio de vită cu aşchii de caşcaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
6. Colţunaşi cu gutui şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
7. Crap cu sos roşu şi caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Ruladă cu caşcaval şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Pizza cu caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Vinete cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
11. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Cartofi cu ciuperci şi caşcaval la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
15. Musaca cu orez şi crustă de caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
16. Caşcaval cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
17. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Tartine cu caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
20. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Pliculeţe cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Crap cu caşcaval (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Triunghiuri cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Supă cu broccoli şi caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Supă cremă de praz cu caşcaval (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
28. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
29. Colţunaşi cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Sandvici cu salam, brânză şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.