Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură

Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g faina, 3 oua, 100 g ceapa, 50 g ulei, 100 g carne afumata, 75 g unt, sare.

Mod de preparare: Din faina, oua, sare si apa se prepara o coca care se intinde cu sucitorul pe planseta, se taie in patratele cu latura de 5-7 cm. Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata, se dau prin masina de tocat. Carnea afumata se toaca marunt, se trage in ulei, se adauga ceapa tocata impreuna cateva minute, apoi se dau prin masina de tocat si se toarna peste compozitie, se amesteca bine si se condimenteaza cu sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu coltunasii, se lipesc bine marginile si se fierb in apa cu sare.
Se servesc calzi cu unt topit.
13.152 vizualizări
981 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de vacă înăbuşită cu piure de legume (Mâncăruri > Fripturi)
2. Vinete umplute cu ceapă, usturoi şi roşii (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Supă de ceapă cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
5. Cremă de brânză cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
7. Raţă sălbatică cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
8. Supă de orez cu ceapă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Salată de peşte cu maioneză (Salate > Salate cu peşte)
10. Tartă cu roşii (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
12. Iaurt cu miere şi mere (Dulciuri > Salate de fructe)
13. Dulceaţă de fragi, zmeură sau mure (Conserve de fructe > Dulceaţă)
14. Salată gurmandă cu piept de pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Tort cu vişine şi cremă de brânză (Dulciuri > Torturi)
16. Pulpe de pui cu porumb dulce şi ardei gras (Mâncăruri > Fripturi)
17. Salată norvegiană (Salate > Salate de legume)
18. Cartofi cu ciuperci şi brânză la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Sărăţele cu cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Piept de pui cu şuncă şi brânză topită (Mâncăruri > Fripturi)
21. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Gogoşari în oţet cu muştar (Conserve din legume, murături > Murături simple)
23. Pui cu sos de vin şi muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Coaste de porc cu miere şi ghimbir (Mâncăruri > Fripturi)
25. Omletă cu salvie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Colac cu vişine (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
27. Salată verde (Salate > Salate de legume)
28. Budincă de pâine cu şuncă sau salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Salată de ton cu fasole (I) (Salate > Salate cu peşte)
30. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2021 Pandora Impex SRL.