Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură

Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g faina, 3 oua, 100 g ceapa, 50 g ulei, 100 g carne afumata, 75 g unt, sare.

Mod de preparare: Din faina, oua, sare si apa se prepara o coca care se intinde cu sucitorul pe planseta, se taie in patratele cu latura de 5-7 cm. Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata, se dau prin masina de tocat. Carnea afumata se toaca marunt, se trage in ulei, se adauga ceapa tocata impreuna cateva minute, apoi se dau prin masina de tocat si se toarna peste compozitie, se amesteca bine si se condimenteaza cu sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu coltunasii, se lipesc bine marginile si se fierb in apa cu sare.
Se servesc calzi cu unt topit.
12.470 vizualizări
818 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cremă cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Creme)
2. Musaca grecească (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Salată de vinete cu legume (Salate > Salate de legume)
4. Salată de brânză cu chimen (Salate > Salate de legume)
5. Friptură de porc cu sos de bulion şi vin (Mâncăruri > Fripturi)
6. Porumb cu maioneză şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Penne cu fileuri de sardele (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Grisine (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Salată rapidă cu ton (Salate > Salate cu peşte)
10. Tocană cu roşii şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Lămîi umplute cu sardele şi mărar verde (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Salată boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
13. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
14. Supă de post cu cartofi şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
16. Salată de gulii (Salate > Salate de legume)
17. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
18. Fileuri de mihalţ sau de somotei (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Salată germană cu limbă (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
20. Colţunaşi cu gutui şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
21. Salată de caise cu vin alb (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Friptură de miel glasată (Mâncăruri > Fripturi)
23. Plăcintă cu ciuperci şi soia (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
24. Salată de ciuperci cu maioneză (Salate > Salate de legume)
25. Ciorbă de salată verde (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Sos de ceapă (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Salată de peşte cu ciuperci (Salate > Salate cu peşte)
28. Omletă cu ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Cordon Vert, Bleu şi Orange (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Iaurt cu miere şi mere (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.