Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură

Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g faina, 3 oua, 100 g ceapa, 50 g ulei, 100 g carne afumata, 75 g unt, sare.

Mod de preparare: Din faina, oua, sare si apa se prepara o coca care se intinde cu sucitorul pe planseta, se taie in patratele cu latura de 5-7 cm. Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata, se dau prin masina de tocat. Carnea afumata se toaca marunt, se trage in ulei, se adauga ceapa tocata impreuna cateva minute, apoi se dau prin masina de tocat si se toarna peste compozitie, se amesteca bine si se condimenteaza cu sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu coltunasii, se lipesc bine marginile si se fierb in apa cu sare.
Se servesc calzi cu unt topit.
12.291 vizualizări
780 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu maioneză şi nucă (Salate > Salate de legume)
2. Praz cu măsline în sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Desert rapid cu căpşuni şi bezele (Dulciuri > Creme)
4. Salată de gulii cu maioneză (Salate > Salate de legume)
5. Mâncare de fasole grasă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Salată Gozva (Salate > Salate de legume)
7. Medalioane de viţel sau pui cu sote de castraveţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Păstrăv cu fenicul şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Salată de vinete cu dovleac turcesc (Salate > Salate de legume)
10. Cornuri umplute cu carne de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Salată de praz (Salate > Salate de legume)
13. Colţunaşi cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Salată verde franţuzească (Salate > Salate de legume)
15. Musaca moldovenească de cartofi şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Salată de crudităţi cu somon (Aperitive > Aperitive cu peşte)
17. Salată de vinete cu legume (Salate > Salate de legume)
18. Ciocănele de pui cu garnitură de orez şi sos de roşii (Mâncăruri > Fripturi)
19. File de căprioară cu sos de stafide şi gogoşele de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
20. Salată de hering cu ceapă (Salate > Salate cu peşte)
21. Ouă cu ceapă a la Castranova (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Salată de ton cu paste făinoase (Salate > Salate cu peşte)
23. Bulgăraşi de conopidă cu sote de morcovi (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Legume crude cu sos de sardine (Salate > Salate cu peşte)
25. Plăcinţele de ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
26. Tăiţei cu ficăţei de pasăre (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Roşii umplute cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Pulpe de pui cu morcovi şi ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
29. Cremă de castane cu cafea şi fructe (Dulciuri > Creme)
30. Supă de legume cu broccoli şi conopidă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.