Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură

Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g faina, 3 oua, 100 g ceapa, 50 g ulei, 100 g carne afumata, 75 g unt, sare.

Mod de preparare: Din faina, oua, sare si apa se prepara o coca care se intinde cu sucitorul pe planseta, se taie in patratele cu latura de 5-7 cm. Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata, se dau prin masina de tocat. Carnea afumata se toaca marunt, se trage in ulei, se adauga ceapa tocata impreuna cateva minute, apoi se dau prin masina de tocat si se toarna peste compozitie, se amesteca bine si se condimenteaza cu sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu coltunasii, se lipesc bine marginile si se fierb in apa cu sare.
Se servesc calzi cu unt topit.
13.911 vizualizări
1.184 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Chiftele din cartofi şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Pui cu roşii şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Colţunaşi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
4. Prăjitură cu alune şi vin roşu (Dulciuri > Prăjituri)
5. Fasole verde cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Salată de peşte fiert (Salate > Salate cu peşte)
7. Batoane cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Prăjituri)
8. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Omletă cu mălai şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Galoşi cu gutui şi cu miere (Dulciuri > Prăjituri)
11. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Gogoşari feliaţi în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple)
13. Pasteta de ficat de viţel sau porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
14. Ciuperci cu creveţi şi cuş-cuş (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Musaca de varză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Clătite cu cremă de unt şi căpşuni (Dulciuri > Clătite)
17. Salată de fasole albă cu legume şi sardele (Salate > Salate de legume)
18. Spaghete cu roşii (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Macrouri cu ierburi aromate şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Cartofi cu conopidă şi iaurt (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Salată caldă de varză roşie (Salate > Salate de legume)
22. Gogoşari muraţi la rece (Conserve din legume, murături > Murături simple)
23. Salată de cartofi cu ţelină şi salam (Salate > Salate de legume)
24. Frigărui cu piure de cartofi şi gulii (Mâncăruri > Fripturi)
25. Ciorbă de lobodă cu orez şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Gogoşari în oţet (II) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
27. Doradă cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată de roşii, ardei, castraveţi şi ţelină (Salate > Salate de legume)
29. ColţunaşI cu carne (II) (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Salată de ton cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.