Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură - reţetă tradiţională din România - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » România » Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură

Chiroşti moldoveneşti cu cartofi, ceapă şi afumătură

Reţetă tradiţională din România
Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g faina, 3 oua, 100 g ceapa, 50 g ulei, 100 g carne afumata, 75 g unt, sare.

Mod de preparare: Din faina, oua, sare si apa se prepara o coca care se intinde cu sucitorul pe planseta, se taie in patratele cu latura de 5-7 cm. Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata, se dau prin masina de tocat. Carnea afumata se toaca marunt, se trage in ulei, se adauga ceapa tocata impreuna cateva minute, apoi se dau prin masina de tocat si se toarna peste compozitie, se amesteca bine si se condimenteaza cu sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu coltunasii, se lipesc bine marginile si se fierb in apa cu sare.
Se servesc calzi cu unt topit.
14.259 vizualizări
1.270 tipăriri
4 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată cu maioneză şi nucă (Salate > Salate de legume)
2. Somon file cu ciuperci şi sos de rodii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Pizza cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
4. Brownies (prăjituri americane cu ciocolată şi nuci) (Dulciuri > Prăjituri)
5. Salată de pâine (Salate > Salate de legume)
6. Pizza cu ardei şi ton (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Budincă cu zmeură şi nucă de cocos (Dulciuri > Budinci)
8. Salată de dovlecei cu roşii (Salate > Salate de legume)
9. Salată de mere rase (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Şalău în sos de Riesling (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Dovlecei cu carne si smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Borş de miel cu leuştean şi ceapă verde (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Mousaka (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
14. Salată de mere cu castraveţi acri (Salate > Salate de legume)
15. Peşte cu cartofi şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Caserolă cu ton şi broccoli (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Salată de ciuperci cu orez (Salate > Salate de legume)
18. Salată de conopidă cu şuncă presată (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
19. Salată de fasole verde cu ceapă (Salate > Salate de legume)
20. Supă de mere cu praz şi susan (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Compot de cireşe sau vişine (Conserve de fructe > Compoturi)
22. Conopidă săsească la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Salată de ridichi de lună cu ouă şi ceapă (Salate > Salate de legume)
24. Salată de orez brun cu curry (Salate > Salate de legume)
25. Plăcintă cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
26. Salată cu mortadella (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
27. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Şniţel din piept de curcan sau pui cu sos de mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Limbă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
30. Salată iepurică (Salate > Salate cu ouă)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.