Chiftele de peşte în stil indian - reţetă tradiţională din India - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Chiftele de peşte în stil indian

Chiftele de peşte în stil indian

Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g cod dezosat, 2 ardei iuti curatati de vine si seminte si taiati felii, 1 lingura ghimbir ras, 1 lingurita praf de curry, 2 lingurite seminte de mustar, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 100 g paine alba inmuiata in lapte dulce si stoarsa, 4 catei de usturoi tocati, 100 g faina, 6 linguri ulei de floarea-soarelui.

Mod de preparare: Amestecati si omogenizati pestele, painea si condimentele (cel mai bine este cu ajutorul unui robot de bucatarie). Formati 12 chiftele si dati-le prin faina.
Incingeti uleiul la temperatura potrivita si prajiti cate 3-4 chiftele deodata, circa 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Serviti chiftelele cu salata de rosii cu ceapa de apa si menta si stropite cu iaurt si sos picant.
7.189 vizualizări
1.170 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de vacă cu sos de brânză (Mâncăruri > Fripturi)
2. Peşte mănăstiresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Pere în vin roşu cu mentă (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Îngheţată de iaurt cu pepene galben şi sos de vin alb (Dulciuri > Îngheţate)
5. Cocteil cu ananas (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
6. Pla Priaw Wan (Peşte prăjit cu sos dulce-acrişor) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Ciuperci umplute mocăneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
9. Supă bază minestrone (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Marinată de peşte cu oţet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Iepure cu măsline verzi şi mentă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Arpagic cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
13. Tort cu cremă de vanilie şi căpşuni (Dulciuri > Torturi)
14. Cremă de brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Găină umplută (Mâncăruri > Fripturi)
16. Mămăligă cu brânză la cuptor (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Ciorbă de legume şi peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
18. Salată de vineţele (ciuperci de pădure) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
19. Rulouri din costiţă afumată cu ficăţei de pui (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Sos maioneză din cartofi (Sosuri > Sosuri reci)
21. Tort elveţian (Dulciuri > Torturi)
22. Cafea caraibiană (Băuturi > Cafele)
23. Sos de smântână (cald) (Sosuri > Sosuri albe)
24. Smochine desert (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Ciorbă ţărănească de vacă (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Pizza Andre (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Plăcinţele de ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Tocăniţă de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Cheese Cake în stil New York (Dulciuri > Prăjituri)
30. Îngheţată de frăguţe şi cappuccino (Dulciuri > Îngheţate)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.