Chiftele de peşte în stil indian - reţetă tradiţională din India - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Chiftele de peşte în stil indian

Chiftele de peşte în stil indian

Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g cod dezosat, 2 ardei iuti curatati de vine si seminte si taiati felii, 1 lingura ghimbir ras, 1 lingurita praf de curry, 2 lingurite seminte de mustar, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 100 g paine alba inmuiata in lapte dulce si stoarsa, 4 catei de usturoi tocati, 100 g faina, 6 linguri ulei de floarea-soarelui.

Mod de preparare: Amestecati si omogenizati pestele, painea si condimentele (cel mai bine este cu ajutorul unui robot de bucatarie). Formati 12 chiftele si dati-le prin faina.
Incingeti uleiul la temperatura potrivita si prajiti cate 3-4 chiftele deodata, circa 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Serviti chiftelele cu salata de rosii cu ceapa de apa si menta si stropite cu iaurt si sos picant.
7.120 vizualizări
1.148 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Îngheţată din lapte şi ouă (Dulciuri > Îngheţate)
2. Curcan umplut cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
3. Franzeluţe cu tărîţe şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Ciuperci umplute româneşti (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
5. Andive înăbuşite (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
6. Cozonac argeşean (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
7. Pui cu susan şi dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Spaghete cu peşte alb la grătar (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Plăcintă dobrogeană cu carne de oaie (Aperitive > Aperitive cu carne)
10. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Salată de peşte cu sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
12. Budincă cu nucă de cocos rasă (Dulciuri > Budinci)
13. Castraveţi muraţi în oţet (I) (Conserve din legume, murături > Murături simple)
14. Supă de legume cu măsline (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Lingua al bagnetto rosso (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Spanac la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
17. Îngheţată prăjită (Dulciuri > Îngheţate)
18. Inele de calamar cu sos sweet & sour (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Pastă picantă cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Căpşuni cu smântână (Dulciuri > Salate de fructe)
21. Gogoşi din cartofi cu lămâie (Dulciuri > Gogoşi)
22. Salată de ton cu paste făinoase (Salate > Salate cu peşte)
23. Tochitură din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Brânză topită de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
25. Sos mexican (Sosuri > Sosuri condimentate)
26. Curcan umplut cu castane (II) (Mâncăruri > Fripturi)
27. Orez a la Cubana (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
28. Crap sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Colţunaşi de mălai cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Tartine cu piure de avocado şi costiţă rumenită (Aperitive > Sandviciuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.