Chiftele de peşte în stil indian - reţetă tradiţională din India - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Chiftele de peşte în stil indian

Chiftele de peşte în stil indian

Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g cod dezosat, 2 ardei iuti curatati de vine si seminte si taiati felii, 1 lingura ghimbir ras, 1 lingurita praf de curry, 2 lingurite seminte de mustar, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 100 g paine alba inmuiata in lapte dulce si stoarsa, 4 catei de usturoi tocati, 100 g faina, 6 linguri ulei de floarea-soarelui.

Mod de preparare: Amestecati si omogenizati pestele, painea si condimentele (cel mai bine este cu ajutorul unui robot de bucatarie). Formati 12 chiftele si dati-le prin faina.
Incingeti uleiul la temperatura potrivita si prajiti cate 3-4 chiftele deodata, circa 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Serviti chiftelele cu salata de rosii cu ceapa de apa si menta si stropite cu iaurt si sos picant.
7.228 vizualizări
1.175 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Vinete cu usturoi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Plăcintă cu verdeţuri (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Supă de roşii şi ardei cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
4. Saramură de crap picantă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Supă de peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Ciuperci vînătoreşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Gulaş de inimă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
9. Salată de ciuperci cu brânză (Salate > Salate de legume)
10. Ştrudel cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Gustare pe bază de brînzeturi (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
13. Salată Vitamina (Salate > Salate de legume)
14. Pui cu sos de vin şi roşii (Mâncăruri > Fripturi)
15. Salată de cartofi cu hering marinat (Salate > Salate cu peşte)
16. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
17. Şalău cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Salată de hering marinat cu ceapă şi smântână (Salate > Salate cu peşte)
19. Salată verde cu smântână şi ouă (Salate > Salate cu ouă)
20. Clătite americane (Dulciuri > Clătite)
21. Budincă de vişine cu sos de vanilie (Dulciuri > Budinci)
22. Chifteluţe de praz cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Peşte cu ţelină la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Peşte cu cartofi şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Plăcintă cu trei prune (Dulciuri > Prăjituri)
26. Borş ţărănesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Şniţele de gulii cu brânză de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Piept de pui (minimum de calorii) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. File de peşte cu piure de cartofi şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
30. Friptură de căprioară cu sos Cumberland (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.