Chiftele de peşte în stil indian - reţetă tradiţională din India - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Chiftele de peşte în stil indian

Chiftele de peşte în stil indian

Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g cod dezosat, 2 ardei iuti curatati de vine si seminte si taiati felii, 1 lingura ghimbir ras, 1 lingurita praf de curry, 2 lingurite seminte de mustar, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 100 g paine alba inmuiata in lapte dulce si stoarsa, 4 catei de usturoi tocati, 100 g faina, 6 linguri ulei de floarea-soarelui.

Mod de preparare: Amestecati si omogenizati pestele, painea si condimentele (cel mai bine este cu ajutorul unui robot de bucatarie). Formati 12 chiftele si dati-le prin faina.
Incingeti uleiul la temperatura potrivita si prajiti cate 3-4 chiftele deodata, circa 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Serviti chiftelele cu salata de rosii cu ceapa de apa si menta si stropite cu iaurt si sos picant.
7.235 vizualizări
1.175 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Friptură de viţel cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
2. Budincă de macaroane cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
3. Sfere cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
4. Topirea slăninii (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
5. Brânză la cuptor cu ardei copt şi măsline (Aperitive > Aperitive cu brânză)
6. Sos de vin (I) (Sosuri > Sosuri reci)
7. Peşte à la bonne femme (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Tartă normandă cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
9. Cotlet de porc cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
10. Blanc-manger de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
11. Caracatiţă în stil mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Supă de pui calmantă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
13. Andive cu sos de ghimbir (Salate > Salate de legume)
14. Salată asiatică de legume cu macaroane (Salate > Salate de legume)
15. Sufleu de spanac cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Omletă verde cu brânză de oaie (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Pulpă de berbec înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
18. Creier la gratin cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
19. Sparanghel cu pastă de măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Caviar de vinete (Aperitive > Sandviciuri)
21. Clătite cu căpşuni "marinate" şi îngheţată (Dulciuri > Clătite)
22. Tocană cu roşii şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Peşte înăbuşit (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume)
25. Potîrnichi cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
26. Brânză la grătar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Pulpă de berbec la tavă cu sos de vin (Mâncăruri > Fripturi)
28. Rulouri cu peşte (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Sărmăluţe din foetaj (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Legume cu smântână şi suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.