Chiftele de peşte în stil indian - reţetă tradiţională din India - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Chiftele de peşte în stil indian

Chiftele de peşte în stil indian

Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g cod dezosat, 2 ardei iuti curatati de vine si seminte si taiati felii, 1 lingura ghimbir ras, 1 lingurita praf de curry, 2 lingurite seminte de mustar, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 100 g paine alba inmuiata in lapte dulce si stoarsa, 4 catei de usturoi tocati, 100 g faina, 6 linguri ulei de floarea-soarelui.

Mod de preparare: Amestecati si omogenizati pestele, painea si condimentele (cel mai bine este cu ajutorul unui robot de bucatarie). Formati 12 chiftele si dati-le prin faina.
Incingeti uleiul la temperatura potrivita si prajiti cate 3-4 chiftele deodata, circa 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Serviti chiftelele cu salata de rosii cu ceapa de apa si menta si stropite cu iaurt si sos picant.
7.210 vizualizări
1.173 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tort crocant cu mere (Dulciuri > Torturi)
2. Salată de cartofi cu ţelină şi salam (Salate > Salate de legume)
3. Mâncare de porumb (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Chifteluţe de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Friptură din carne tocată cu legume (Mâncăruri > Fripturi)
6. Bastonaşe din caşcaval pentru ceai (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Fasole verde cu unt şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Salată de piersici şi mandarine din compot (Dulciuri > Salate de fructe)
9. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Ardei umpluţi cu brânză de vacă şi unt  (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Crap la cuptor cu sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Aripioare de pui cu susan şi sos de salată verde (Mâncăruri > Fripturi)
13. Supă picantă de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Supă cremă de ţelină (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Sirop din coji de portocale (Băuturi > Siropuri)
16. Ciorbă de burtă din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
17. Îngheţată de afine (Dulciuri > Îngheţate)
18. Borş de iepure vînat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Pastă de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Pui cu ciuperci în aluat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Tort cu brânză dulce şi coacăze (Dulciuri > Torturi)
22. Ouă cu sparanghel (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Macaroane cu legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Legume cu rasol de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Banane caramelizate (Dulciuri > Salate de fructe)
26. Pulpe de pui în aluat de bere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Orez a la Cubana (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
28. Salată cu peşte şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
29. Supă de vară cu cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Plăcintă cu brânză şi cimbru (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.