Chiftele de peşte în stil indian - reţetă tradiţională din India - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Chiftele de peşte în stil indian

Chiftele de peşte în stil indian

Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g cod dezosat, 2 ardei iuti curatati de vine si seminte si taiati felii, 1 lingura ghimbir ras, 1 lingurita praf de curry, 2 lingurite seminte de mustar, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 100 g paine alba inmuiata in lapte dulce si stoarsa, 4 catei de usturoi tocati, 100 g faina, 6 linguri ulei de floarea-soarelui.

Mod de preparare: Amestecati si omogenizati pestele, painea si condimentele (cel mai bine este cu ajutorul unui robot de bucatarie). Formati 12 chiftele si dati-le prin faina.
Incingeti uleiul la temperatura potrivita si prajiti cate 3-4 chiftele deodata, circa 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Serviti chiftelele cu salata de rosii cu ceapa de apa si menta si stropite cu iaurt si sos picant.
7.237 vizualizări
1.175 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Tort de brânză şi grapefruit (Dulciuri > Torturi)
2. Plăcinţele cu mere şi flori de soc (Dulciuri > Prăjituri)
3. Creveţi la grătar cu orez picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
4. Mâncare de fasole boabe cu cârnaţi afumaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Ruladă de pui bucovineană (Mâncăruri > Fripturi)
6. Supă din oase cu diferite garnituri (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Vinete gratinate cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Pogăcele de jumări cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
9. Salată de legume ţărănească (Salate > Salate de legume)
10. Sandviciuri cu pate de ficat (Aperitive > Sandviciuri)
11. Legume cu anşoa (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Peşte pescăresc (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Ochi românesc cu sos de brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
14. Pui cu smântână şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ciuperci în aluat de bere (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
16. Perişoare cu smântână (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Tort cu ananas (Dulciuri > Torturi)
18. Găluşte cu spanac (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Cartofi umpluţi cu şuncă şi brânză (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Îngheţată de căpşuni, zmeură, vişine (Dulciuri > Îngheţate)
21. Creier în cocă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
22. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Tartă cu pere şi castane (Dulciuri > Prăjituri)
24. Corăbioare de vinete cu brînzeturi (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Ciorbă de peşte dreasă ca la Sulina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
26. Rinichi prăjiţi cu sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
27. Pui în sos dulce-acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Mâncare de gulii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
29. Friptură din piept de pui marinat (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată de vinete cu legume (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.