Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Chiftele de peşte în stil indian |
Chiftele de peşte în stil indian
Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 25 min.
Complexitate: redusă Ingrediente: 600 g cod dezosat, 2 ardei iuti curatati de vine si seminte si taiati felii, 1 lingura ghimbir ras, 1 lingurita praf de curry, 2 lingurite seminte de mustar, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 100 g paine alba inmuiata in lapte dulce si stoarsa, 4 catei de usturoi tocati, 100 g faina, 6 linguri ulei de floarea-soarelui. Mod de preparare: Amestecati si omogenizati pestele, painea si condimentele (cel mai bine este cu ajutorul unui robot de bucatarie). Formati 12 chiftele si dati-le prin faina. Incingeti uleiul la temperatura potrivita si prajiti cate 3-4 chiftele deodata, circa 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc. Serviti chiftelele cu salata de rosii cu ceapa de apa si menta si stropite cu iaurt si sos picant.
6.706 vizualizări
Versiunea printabilă1.028 tipăriri 11 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Peşte mănăstiresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 2. Doradă în crustă de sare (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 3. Cremă de banane (III) (Dulciuri > Creme) 4. Şalău învelit în busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 5. Tort de clătite cu peşte afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte) 6. Sote de iepure vînătoresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat) 7. Mâncare de gutui (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 8. Rulouri din carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 9. Îngheţată cu ness (II) (Dulciuri > Îngheţate) 10. Tartă fină cu rozmarin şi caise (Dulciuri > Prăjituri) 11. Praz cu măsline în sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 12. Ciorbă de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe) 13. Supă din carne de vacă (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne) 14. Ouă umplute foarte fine (Aperitive > Aperitive cu ouă) 15. Cebiche (salată de peşte crud marinat) (Salate > Salate cu peşte) 16. Castraveţi muraţi în saramură (Conserve din legume, murături > Murături simple) 17. Broccoli cu slăninuţă şi seminţe de pin (Aperitive > Aperitive cu carne) 18. Mămăligă prăjită cu slăninuţă şi ciuperci (Mâncăruri > Preparate din mălai) 19. Prăjitură cu orez şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri) 20. Mâncare de iepure cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 21. Crap sicilian (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 22. Plăcintă cu carne de pui şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne) 23. Îngheţată de cafea cu frişcă (Dulciuri > Îngheţate) 24. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză) 25. Păstrăvi umpluţi cu brânză şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 26. Ouă cu brânză în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă) 27. Ruladă din pulpă de miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi) 28. Frigărui din miel dobrogean (Mâncăruri > Fripturi) 29. Sos salsa mexican (Sosuri > Sosuri condimentate) 30. Mâncărică de ficat cu ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe) |