Chiftele de peşte în stil indian - reţetă tradiţională din India - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Chiftele de peşte în stil indian

Chiftele de peşte în stil indian

Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g cod dezosat, 2 ardei iuti curatati de vine si seminte si taiati felii, 1 lingura ghimbir ras, 1 lingurita praf de curry, 2 lingurite seminte de mustar, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 100 g paine alba inmuiata in lapte dulce si stoarsa, 4 catei de usturoi tocati, 100 g faina, 6 linguri ulei de floarea-soarelui.

Mod de preparare: Amestecati si omogenizati pestele, painea si condimentele (cel mai bine este cu ajutorul unui robot de bucatarie). Formati 12 chiftele si dati-le prin faina.
Incingeti uleiul la temperatura potrivita si prajiti cate 3-4 chiftele deodata, circa 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Serviti chiftelele cu salata de rosii cu ceapa de apa si menta si stropite cu iaurt si sos picant.
7.219 vizualizări
1.173 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Ouă cu sos picant (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Tochitură cu cartofi ţărăneşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Ouă umplute cu anchois (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Ouă florentine (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Antricot de viţel în staniol (Mâncăruri > Fripturi)
6. Salată de fasole boabe cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
7. Sufleu de spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Salată de ouă cu măsline şi sardele (Salate > Salate cu peşte)
9. Budincă de morcovi cu unt (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
10. Chec cu pere şi brânză Roquefort (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Păstrăvi umpluţi cu brânză şi stafide (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Cosmopolitan (Băuturi > Cocteiluri alcoolizate)
13. Compot din piersici, caise, pere (Conserve de fructe > Compoturi)
14. Ciuperci umplute cu brânză (II) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Supă cremă de spanac (III) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Ouă cu brânză topită la microunde (Aperitive > Aperitive cu ouă)
17. Budincă de spanac cu brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
18. Budincă fiartă din brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Peşte à la bonne femme (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Şniţele din curcan (Mâncăruri > Fripturi)
21. Mâncare în straturi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Sos de smântână cu bulion (Sosuri > Sosuri roşii)
23. Îngheţată de vişine (Dulciuri > Îngheţate)
24. Ouă umplute cu ficăţei de pasăre si smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Pui marocan cu şofran (Mâncăruri > Fripturi)
26. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Pui rumenit la cuptor în stil rustic (Mâncăruri > Fripturi)
28. Chifteluţe în sos alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
29. Drob din pate şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
30. Vinete umplute cu roşii, ardei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.