Chiftele de peşte în stil indian - reţetă tradiţională din India - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Chiftele de peşte în stil indian

Chiftele de peşte în stil indian

Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g cod dezosat, 2 ardei iuti curatati de vine si seminte si taiati felii, 1 lingura ghimbir ras, 1 lingurita praf de curry, 2 lingurite seminte de mustar, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 100 g paine alba inmuiata in lapte dulce si stoarsa, 4 catei de usturoi tocati, 100 g faina, 6 linguri ulei de floarea-soarelui.

Mod de preparare: Amestecati si omogenizati pestele, painea si condimentele (cel mai bine este cu ajutorul unui robot de bucatarie). Formati 12 chiftele si dati-le prin faina.
Incingeti uleiul la temperatura potrivita si prajiti cate 3-4 chiftele deodata, circa 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Serviti chiftelele cu salata de rosii cu ceapa de apa si menta si stropite cu iaurt si sos picant.
7.162 vizualizări
1.160 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mazăre verde cu sos cu miere şi vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Mâncare de mazăre cu carne de pasăre şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Vinete în smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Peşte rasol (III) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Pizza românească (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Morcovi înveliţi în aluat (Aperitive > Aperitive cu legume)
7. Tocană de cartofi cu gogoşari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Supă a la Izalina (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Mâncare de ardei copţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
10. Pere în oţet (Conserve din legume, murături > Murături simple)
11. Tort de argint (Dulciuri > Torturi)
12. Muşchi de viţel în sos Gorgonzola (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Peşte cu cartofi şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Coaste de porc în sos la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
15. Salată cu sos de brânză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Îngheţată de pepene galben (I) (Dulciuri > Îngheţate)
17. Tartine cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Borş de mazăre şi fasole cu crutoane şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Friptură de miel învelită (Mâncăruri > Fripturi)
20. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Chiftele marinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Cantuccini cu ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
23. Cremă de scrumbii marinate (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Compot de prune cu aromă de vanilie (Conserve de fructe > Compoturi)
25. Cubuleţe de peşte prăjit (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Ciorbă de peşte cu şofran (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Inel de cuş-cuş cu pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Tartă cu peşte şi dovlecei (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Plăcintă cu trei prune (Dulciuri > Prăjituri)
30. Pui ţigănesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.