Chiftele de peşte în stil indian - reţetă tradiţională din India - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Chiftele de peşte în stil indian

Chiftele de peşte în stil indian

Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g cod dezosat, 2 ardei iuti curatati de vine si seminte si taiati felii, 1 lingura ghimbir ras, 1 lingurita praf de curry, 2 lingurite seminte de mustar, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 100 g paine alba inmuiata in lapte dulce si stoarsa, 4 catei de usturoi tocati, 100 g faina, 6 linguri ulei de floarea-soarelui.

Mod de preparare: Amestecati si omogenizati pestele, painea si condimentele (cel mai bine este cu ajutorul unui robot de bucatarie). Formati 12 chiftele si dati-le prin faina.
Incingeti uleiul la temperatura potrivita si prajiti cate 3-4 chiftele deodata, circa 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Serviti chiftelele cu salata de rosii cu ceapa de apa si menta si stropite cu iaurt si sos picant.
7.017 vizualizări
1.128 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de ţelină cu maioneză şi mere (Salate > Salate de legume)
2. Tocinei la cuptor (Aperitive > Aperitive cu legume)
3. Aperitiv Zestran (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Medalioane de ceapă roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
5. Tort cu cremă de vanilie şi căpşuni (Dulciuri > Torturi)
6. Mere prăjite cu îngheţată (Dulciuri > Îngheţate)
7. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
8. Piept de gâscă împănat cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Coq au vin (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
10. Inimi cu sos de zmeură (Dulciuri > Prăjituri)
11. Macaroane cu vinete (Pasta con melanzane) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Macrouri cu cartofi şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Linte cu cârnaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
14. Salată de cartofi cu ciuperci marinate în vin (Salate > Salate de legume)
15. Sos de vin (II) (Sosuri > Sosuri roşii)
16. Tarte cu brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
17. Legume prăjite în aluat (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Aripi de pui cu sos de hrean (Mâncăruri > Fripturi)
19. Îngheţată de iaurt cu pepene galben şi sos de vin alb (Dulciuri > Îngheţate)
20. Legume cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
21. Brânză topită de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Fazan fript (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
23. Salată de brânză şi avocado (Salate > Salate de legume)
24. Tăiţei sicilieni cu măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
25. Supă de salată verde cu slăninuţă şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
26. Chec scoţian (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
27. Tocăniţă de vită cu ardei de trei culori (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată Vitamina (Salate > Salate de legume)
29. Friptură de porc înăbuşită condimentată (Mâncăruri > Fripturi)
30. Borş cu perişoare de peşte (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.