Chiftele de peşte în stil indian - reţetă tradiţională din India - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Chiftele de peşte în stil indian

Chiftele de peşte în stil indian

Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g cod dezosat, 2 ardei iuti curatati de vine si seminte si taiati felii, 1 lingura ghimbir ras, 1 lingurita praf de curry, 2 lingurite seminte de mustar, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 100 g paine alba inmuiata in lapte dulce si stoarsa, 4 catei de usturoi tocati, 100 g faina, 6 linguri ulei de floarea-soarelui.

Mod de preparare: Amestecati si omogenizati pestele, painea si condimentele (cel mai bine este cu ajutorul unui robot de bucatarie). Formati 12 chiftele si dati-le prin faina.
Incingeti uleiul la temperatura potrivita si prajiti cate 3-4 chiftele deodata, circa 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Serviti chiftelele cu salata de rosii cu ceapa de apa si menta si stropite cu iaurt si sos picant.
7.213 vizualizări
1.173 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Curcan umplut cu roşii (Mâncăruri > Fripturi)
2. Supă cremă de linte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Ochiuri cu slănină şi şvaiţer (Aperitive > Aperitive cu ouă)
4. Jumări cu slănină afumată (Aperitive > Aperitive cu ouă)
5. Păstrăv în smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Ochi românesc cu sos de brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Pui în sos dulce-acrişor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
8. Salată de vinete cu roşii (Salate > Salate de legume)
9. Stufat de peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Batoane cu rom (Dulciuri > Prăjituri)
11. Supă cu caşcaval în stil bavarez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
12. Salată ardelenească cu peşte (Salate > Salate cu peşte)
13. Legume gratinate (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
14. Pate de ficat în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Supă toscană de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Şalău în sos de Riesling (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
17. Vinete în aluat de clătite (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Ruladă de pui bucovineană (Mâncăruri > Fripturi)
19. Şniţel cu brânză (Mâncăruri > Fripturi)
20. Omletă italiană (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Sufleu de smântână (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
22. Cartofi cu ciuperci şi brânză la tigaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Ruladă din carne tocată cu spanac (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
24. Salată de heringi cu sfeclă roşie şi ţelină (Salate > Salate cu peşte)
25. Salată siciliană (Salate > Salate de legume)
26. Saganaki (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Borş cu perişoare de peşte (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
29. Sandvici cu brânză de vacă şi roşie (Aperitive > Sandviciuri)
30. Tort de îngheţată Casata (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.