Chiftele de peşte în stil indian - reţetă tradiţională din India - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Chiftele de peşte în stil indian

Chiftele de peşte în stil indian

Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g cod dezosat, 2 ardei iuti curatati de vine si seminte si taiati felii, 1 lingura ghimbir ras, 1 lingurita praf de curry, 2 lingurite seminte de mustar, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 100 g paine alba inmuiata in lapte dulce si stoarsa, 4 catei de usturoi tocati, 100 g faina, 6 linguri ulei de floarea-soarelui.

Mod de preparare: Amestecati si omogenizati pestele, painea si condimentele (cel mai bine este cu ajutorul unui robot de bucatarie). Formati 12 chiftele si dati-le prin faina.
Incingeti uleiul la temperatura potrivita si prajiti cate 3-4 chiftele deodata, circa 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Serviti chiftelele cu salata de rosii cu ceapa de apa si menta si stropite cu iaurt si sos picant.
7.234 vizualizări
1.175 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de spanac cu măsline (Salate > Salate de legume)
2. Rulouri cu şuncă şi brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. File de porc a la Milano (Mâncăruri > Fripturi)
4. Filet de boeuf Wellington (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Peşte cu lămâie şi ierburi aromate (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Crostini cu salată verde şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Piept de curcan cu sos tartar (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Sfeclă roşie gratinată (Aperitive > Aperitive cu legume)
9. Frigănele de mămăligă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
10. Friptură de pui cu banane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
11. Medalion de peşte cu legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Raţă cu măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Supă de vară cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Îngheţată uşoară (Dulciuri > Îngheţate)
15. Sos roşu cu ouă şi smântână (Sosuri > Sosuri roşii)
16. Plăcintă aromată cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Trigoane cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Ouă franţuzeşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Salată ca la Nisa cu peşte proaspăt şi lipie (Salate > Salate cu peşte)
20. Chec cu pere şi brânză Roquefort (Aperitive > Aperitive cu brânză)
21. Salată din piept de pui cu cartofi (Salate > Salate cu carne de pasăre)
22. Chifteluţe din peşte cu crustă de migdale sau pesmet (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Roşii umplute cu peşte (I) (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată verde cu hrean (Salate > Salate de legume)
25. Sos cu brânză de vacă şi verdeaţă (Sosuri > Sosuri cu legume)
26. Vinete indiene (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Cubuleţe de tortilla cu măsline (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Salată scarolă combinată (Salate > Salate de legume)
29. Carne de vită înăbuşită în vin roşu (Mâncăruri > Fripturi)
30. Tort cu bezea şi smochine (Dulciuri > Torturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.