Chiftele de peşte în stil indian - reţetă tradiţională din India - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » India » Chiftele de peşte în stil indian

Chiftele de peşte în stil indian

Reţetă tradiţională din India
Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g cod dezosat, 2 ardei iuti curatati de vine si seminte si taiati felii, 1 lingura ghimbir ras, 1 lingurita praf de curry, 2 lingurite seminte de mustar, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 100 g paine alba inmuiata in lapte dulce si stoarsa, 4 catei de usturoi tocati, 100 g faina, 6 linguri ulei de floarea-soarelui.

Mod de preparare: Amestecati si omogenizati pestele, painea si condimentele (cel mai bine este cu ajutorul unui robot de bucatarie). Formati 12 chiftele si dati-le prin faina.
Incingeti uleiul la temperatura potrivita si prajiti cate 3-4 chiftele deodata, circa 5 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Serviti chiftelele cu salata de rosii cu ceapa de apa si menta si stropite cu iaurt si sos picant.
7.232 vizualizări
1.175 tipăriri
11 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sote de rinichi (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
2. Chicken Wings (Aripioare de pui la cuptor) (Mâncăruri > Fripturi)
3. Andive cu ou şi sos de muştar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Scoici în sos alb (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
5. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
6. Tort cu nucă şi vanilie (Dulciuri > Torturi)
7. Pâine prăjită cu ficăţei de pasăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Scoici Casino (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
9. Omletă cu nectarine (Dulciuri > Budinci)
10. Ciuperci marinate (IV) (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
11. Chifteluţe din peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Curcan umplut cu castane (I) (Mâncăruri > Fripturi)
13. Cârnaţi de porc şi mânzat (Mâncăruri > Semipreparate şi preparate de casă)
14. Medalioane de ceapă roşie (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Supă marocană de dovleac, năut şi spanac (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Plăcintă franţuzească cu ceapă (Aperitive > Aperitive cu legume)
17. Salată combinată (I) (Salate > Salate de legume)
18. Pîinişoare cu dovleac (Aperitive > Aperitive cu legume)
19. Supă de roşii cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Salată de ton cu andive (Salate > Salate cu peşte)
21. Legume prăjite în aluat (Aperitive > Aperitive cu legume)
22. Musaca de ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Ouă cu ficat de pasăre sau cabanos (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Îngheţată de caise cu suc de lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
25. Mâncare de ţelină cu brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Ciorbă de pui tânăr (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Cremă cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Creme)
28. Salată cu ouă, legume şi brânză (Salate > Salate cu ouă)
29. Supă cu perişoare din ficat de pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Vin de măceşe (Băuturi > Băuturi cu vin)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.