Cheese Cake în stil New York - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Cheese Cake în stil New York

Cheese Cake în stil New York

Reţetă tradiţională din SUA
Ingrediente: 230 g pesmet prajit, 2+5 oua, 1,135 kg branza de vaci, 350 g zahar, 25 g faina, coaja rasa de la o lamie, 5 g vanilie, 65 g frisca.

Mod de preparare: Se separa doua oua in albusuri si galbenusuri. Se amesteca pesmetul de prajituri cu albusulul de la cele doua oua. Se pune amestecul obtinut intr-o tava de tort cu marginile detasabile, unsa in prealabil, prin presare pe fundul tavii si pe 2/3 din marginile tavii. Se pune la rece.
In vasul mixerului se amesteca branza de vaci, zaharul, coaja de lamaie si vanilia la viteza mare. Se adauga 5 oua si cele doua galbenusuri, unul cate unul, amestecand de fiecare data. La sfarirsit se adauga frisca. Se toarna in tava cu amestecul de pesmet racit. Se coace in cuptorul incalzit in prealabil la 260 grade C timp de 10 minute. Se reduce temperatura cuptorului la 120 grade C si se coace pana cand este gata, circa 50 - 60 minute. Se raceste complet. Se decoreaza cu topping de zmeura. Se tine la frigider pana se intarestete, cel putin 8 ore sau peste noapte. Dupa refrigerare se desfac marginile tavii si se taie in felii.
13.880 vizualizări
1.287 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Caracatiţă în stil mexican (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
2. Alivancă (II) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Budincă de legume cu salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Fasole cu ciolan (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Pizza vegetariană (I) (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
6. Spanac cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Friptură de vită cu măsline (Mâncăruri > Fripturi)
8. Prăjitură cu alune şi vin roşu (Dulciuri > Prăjituri)
9. Penne cu ton şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
10. Clătite cu spanac şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu legume)
11. Ouă cu ceapă a la Castranova (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Salată de ţelină (Salate > Salate de legume)
13. Amandină (Dulciuri > Prăjituri)
14. Supă de găluşte de brânză (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Cremă din prune uscate (Dulciuri > Creme)
16. Sote de iepure vînătoresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
17. Ruladă din pulpă de miel cu verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
18. Ardei iuţi la borcan (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
19. Somon marinat în stil marocan (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
20. Peşte cu sos picant (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Vinete cu ceapă şi roşii la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Bomboane cu pate de ficat şi stafide (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Mâncare de roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Melcişori umpluţi cu brânză şi prune (Dulciuri > Prăjituri)
25. Şalău cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Curcan la cuptor (Mâncăruri > Fripturi)
27. Rondele cu parmezan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
28. Mâncare de curcan cu castane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Salată Blanche (Salate > Salate cu carne de pasăre)
30. Budincă de spanac cu peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.