Acasă | Rețete pe țări | Forum | Dicționar | Articole | Rețeta ta | Newsletter | Ultimele | RSS | Link-uri | Contact |
Joburi | Auto | Prieteni | Bancuri | Imobiliare | Turism | Meteo | Știri | Coduri poștale | Financiare | Curs valutar | Calendar | Ziare |
Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Cheese Cake în stil New York |
Cheese Cake în stil New York
Reţetă tradiţională din SUA
Ingrediente: 230 g pesmet prajit, 2+5 oua, 1,135 kg branza de vaci, 350 g zahar, 25 g faina, coaja rasa de la o lamie, 5 g vanilie, 65 g frisca.
Mod de preparare: Se separa doua oua in albusuri si galbenusuri. Se amesteca pesmetul de prajituri cu albusulul de la cele doua oua. Se pune amestecul obtinut intr-o tava de tort cu marginile detasabile, unsa in prealabil, prin presare pe fundul tavii si pe 2/3 din marginile tavii. Se pune la rece. In vasul mixerului se amesteca branza de vaci, zaharul, coaja de lamaie si vanilia la viteza mare. Se adauga 5 oua si cele doua galbenusuri, unul cate unul, amestecand de fiecare data. La sfarirsit se adauga frisca. Se toarna in tava cu amestecul de pesmet racit. Se coace in cuptorul incalzit in prealabil la 260 grade C timp de 10 minute. Se reduce temperatura cuptorului la 120 grade C si se coace pana cand este gata, circa 50 - 60 minute. Se raceste complet. Se decoreaza cu topping de zmeura. Se tine la frigider pana se intarestete, cel putin 8 ore sau peste noapte. Dupa refrigerare se desfac marginile tavii si se taie in felii.
13.526 vizualizări
Versiunea printabilă1.183 tipăriri 14 trimiteri Trimite reţeta unui prieten Trimite pe Twitter |
Alte reţete |
1. Friptură de porc cu vin la tavă (Mâncăruri > Fripturi) 2. Îngheţată de vişine cu zeamă de lămâie (Dulciuri > Îngheţate) 3. Bucatini alla matriciana (Aperitive > Aperitive cu carne) 4. Pâine cu brânză coaptă şi roşii (Aperitive > Sandviciuri) 5. Colcannon (Aperitive > Aperitive cu legume) 6. Pui "cinci continente" (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 7. Cotlete cu garnitură picantă (Mâncăruri > Fripturi) 8. Dovlecei cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 9. Sufleu de spanac cu pâine (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi) 10. Corăbioare de vinete cu brînzeturi (Aperitive > Aperitive cu legume) 11. Peşte cu legume, iute, în stil thailandez (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 12. Tocană de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 13. Pastă de peşte (pentru tartine) (Aperitive > Aperitive cu peşte) 14. Compot de piersici cu trandafiri (Conserve de fructe > Compoturi) 15. Vinete la borcan (I) (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă) 16. Muşchi în sos alb (Mâncăruri > Fripturi) 17. Pilaf de pui, găină, raţă, curcă, vită, viţel, miel, iepure, porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 18. Păstrăvi cu sos de smântână şi verdeţuri (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare) 19. Pate ţărănesc de porc cu praz (Aperitive > Aperitive cu carne) 20. Salată cu porumb şi ananas (Salate > Salate de legume) 21. Ruladă din carne de găină (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 22. Supă cremă de spanac cu lapte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume) 23. Mâncărică de varză acră şi cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată) 24. Mâncărică de ardei cu cârnaţi afumaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 25. Icre cu măsline şi lămâie (Aperitive > Aperitive cu peşte) 26. Borş de peşte cu leuştean (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri) 27. Tocăniţă de porc (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne) 28. Banană coaptă (Dulciuri > Salate de fructe) 29. Salată de brânză cu chimen (Salate > Salate de legume) 30. Salată de roşii picantă (Salate > Salate de legume) |