Cheese Cake în stil New York - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Cheese Cake în stil New York

Cheese Cake în stil New York

Reţetă tradiţională din SUA
Ingrediente: 230 g pesmet prajit, 2+5 oua, 1,135 kg branza de vaci, 350 g zahar, 25 g faina, coaja rasa de la o lamie, 5 g vanilie, 65 g frisca.

Mod de preparare: Se separa doua oua in albusuri si galbenusuri. Se amesteca pesmetul de prajituri cu albusulul de la cele doua oua. Se pune amestecul obtinut intr-o tava de tort cu marginile detasabile, unsa in prealabil, prin presare pe fundul tavii si pe 2/3 din marginile tavii. Se pune la rece.
In vasul mixerului se amesteca branza de vaci, zaharul, coaja de lamaie si vanilia la viteza mare. Se adauga 5 oua si cele doua galbenusuri, unul cate unul, amestecand de fiecare data. La sfarirsit se adauga frisca. Se toarna in tava cu amestecul de pesmet racit. Se coace in cuptorul incalzit in prealabil la 260 grade C timp de 10 minute. Se reduce temperatura cuptorului la 120 grade C si se coace pana cand este gata, circa 50 - 60 minute. Se raceste complet. Se decoreaza cu topping de zmeura. Se tine la frigider pana se intarestete, cel putin 8 ore sau peste noapte. Dupa refrigerare se desfac marginile tavii si se taie in felii.
13.879 vizualizări
1.287 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Chifteluţe fierte în aburi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
2. Salată de macaroane cu legume călite (Salate > Salate de legume)
3. Muşchi de vită cu sos de vin şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Curcan cu sos de măruntaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
5. Prăjitură cu mango (Dulciuri > Prăjituri)
6. Supă de găină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
7. Analele istoriei (Dulciuri > Prăjituri)
8. Friptură de porc la tavă cu macaroane (Mâncăruri > Fripturi)
9. Îngheţată cu ness (II) (Dulciuri > Îngheţate)
10. Vinete umplute cu carne (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
11. Terină de şalău cu surimi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Marinată (bast) pentru fezandare de durată (Sosuri > Sosuri reci)
13. Prăjitură fină cu mere (Dulciuri > Prăjituri)
14. Sandvici cu şuncă (II) (Aperitive > Sandviciuri)
15. Salată verde cu smântână (Salate > Salate de legume)
16. Usturoi conservat iranian (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
17. Raţă la cuptor cu morcovi caramelizaţi în miere (Mâncăruri > Fripturi)
18. Caracatiţă în vin (Aperitive > Aperitive cu peşte)
19. Salată de quinoa cu portocale şi mentă (Salate > Salate de legume)
20. Cartofi cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Ciorbă de burtă din Bucovina (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Şalău cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Sfeclă roşie gratinată (Aperitive > Aperitive cu legume)
24. Terină de ficat de pui şi ardei iute (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Frişcă cu gelatină pentru ornat (Dulciuri > Ornamente torturi)
26. Pui cu smântână ca la Suceava (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Festin delicios cu grătare (Mâncăruri > Fripturi)
28. Marinată de peşte cu suc de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Mâncărică de verdeaţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
30. Salată de ţelină cu maioneză (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.