Cheese Cake în stil New York - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Cheese Cake în stil New York

Cheese Cake în stil New York

Reţetă tradiţională din SUA
Ingrediente: 230 g pesmet prajit, 2+5 oua, 1,135 kg branza de vaci, 350 g zahar, 25 g faina, coaja rasa de la o lamie, 5 g vanilie, 65 g frisca.

Mod de preparare: Se separa doua oua in albusuri si galbenusuri. Se amesteca pesmetul de prajituri cu albusulul de la cele doua oua. Se pune amestecul obtinut intr-o tava de tort cu marginile detasabile, unsa in prealabil, prin presare pe fundul tavii si pe 2/3 din marginile tavii. Se pune la rece.
In vasul mixerului se amesteca branza de vaci, zaharul, coaja de lamaie si vanilia la viteza mare. Se adauga 5 oua si cele doua galbenusuri, unul cate unul, amestecand de fiecare data. La sfarirsit se adauga frisca. Se toarna in tava cu amestecul de pesmet racit. Se coace in cuptorul incalzit in prealabil la 260 grade C timp de 10 minute. Se reduce temperatura cuptorului la 120 grade C si se coace pana cand este gata, circa 50 - 60 minute. Se raceste complet. Se decoreaza cu topping de zmeura. Se tine la frigider pana se intarestete, cel putin 8 ore sau peste noapte. Dupa refrigerare se desfac marginile tavii si se taie in felii.
14.005 vizualizări
1.311 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Chiftele de vinete şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Mâncare de mazăre (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Aluat franţuzesc făcut la cald (Dulciuri > Aluaturi)
4. Prăjitură cu orez şi brânză de vacă (Dulciuri > Prăjituri)
5. Îngheţată cu urdă (Dulciuri > Îngheţate)
6. Risotto cu dovlecei şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
7. Varză creaţă cu pesmet şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Sos sicilian (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
9. Arlechin (Dulciuri > Prăjituri)
10. Ciorbă de peşte cu şofran (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
11. Muşchi in crustă (Mâncăruri > Fripturi)
12. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Piept de pui toscan (Mâncăruri > Fripturi)
14. Salată de andive cu sos de smântână (Salate > Salate de legume)
15. Creveţi Balti în sos iute (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Clătite cu zer, brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Clătite)
17. Sote de iepure vînătoresc (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
18. Tartă fină cu rozmarin şi caise (Dulciuri > Prăjituri)
19. Salată de andive cu surimi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
20. Salată egipteană (Salate > Salate de legume)
21. Alivancă (III) (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Mâncare de salată verde cu smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Plăcinţele cu mere şi flori de soc (Dulciuri > Prăjituri)
24. Ouă florentine (II) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
25. Ouă umplute în coajă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Plăcintă cu cartofi şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Crostini cu piure de vinete (Aperitive > Aperitive cu legume)
28. Colţunaşi cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Prăjitură cu mere şi sos cu şofran (Dulciuri > Prăjituri)
30. Muşchi de vită cu sos de vin şi macaroane (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.