Cheese Cake în stil New York - reţetă tradiţională din SUA - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » SUA » Cheese Cake în stil New York

Cheese Cake în stil New York

Reţetă tradiţională din SUA
Ingrediente: 230 g pesmet prajit, 2+5 oua, 1,135 kg branza de vaci, 350 g zahar, 25 g faina, coaja rasa de la o lamie, 5 g vanilie, 65 g frisca.

Mod de preparare: Se separa doua oua in albusuri si galbenusuri. Se amesteca pesmetul de prajituri cu albusulul de la cele doua oua. Se pune amestecul obtinut intr-o tava de tort cu marginile detasabile, unsa in prealabil, prin presare pe fundul tavii si pe 2/3 din marginile tavii. Se pune la rece.
In vasul mixerului se amesteca branza de vaci, zaharul, coaja de lamaie si vanilia la viteza mare. Se adauga 5 oua si cele doua galbenusuri, unul cate unul, amestecand de fiecare data. La sfarirsit se adauga frisca. Se toarna in tava cu amestecul de pesmet racit. Se coace in cuptorul incalzit in prealabil la 260 grade C timp de 10 minute. Se reduce temperatura cuptorului la 120 grade C si se coace pana cand este gata, circa 50 - 60 minute. Se raceste complet. Se decoreaza cu topping de zmeura. Se tine la frigider pana se intarestete, cel putin 8 ore sau peste noapte. Dupa refrigerare se desfac marginile tavii si se taie in felii.
14.079 vizualizări
1.330 tipăriri
14 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Cotlete de miel marinate (Mâncăruri > Fripturi)
2. Îngheţată de zmeură (II) (Dulciuri > Îngheţate)
3. Tochitură din carne de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
4. Îngheţată de zahăr ars cu vanilie (Dulciuri > Îngheţate)
5. Pasteta din şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Cremă picantă de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
7. Piept de pui cu smântână şi hrean (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Triunghiuri cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Terină de legume cu ouă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Păstrăvi în sos de unt (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Îngheţată cu urdă (Dulciuri > Îngheţate)
12. Ciorbă de varză acră dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Merlucius cu rozmarin la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Pui cu maghiran (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Sandvici cu ouă (Aperitive > Sandviciuri)
16. Papanaşi din lapte bătut sau iaurt (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
17. Salată combinată de iarnă (Salate > Salate de legume)
18. Macaroane cu roşii şi piept de pui (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Roşii umplute cu ouă, salată de vinete şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu legume)
20. Budincă de orez cu prune uscate (Dulciuri > Budinci)
21. Budincă de mălai cu brânză de vaci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Plăcintă din dovlecei (Aperitive > Aperitive cu legume)
23. Rulou de vită cu caşcaval şi legume în crustă de nucă (Mâncăruri > Fripturi)
24. Salată din carne de pasăre cu coniac (Salate > Salate cu carne de pasăre)
25. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
26. Salată de fasole boabe cu heringi (Salate > Salate cu peşte)
27. Spanac la cuptor cu caşcaval ras (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
28. Mâncărică de ardei cu cârnaţi afumaţi (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Mâncare de ardei gras cu piept de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Prăjitură din fructe cu cremă şi biscuiţi (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.