Burrito cu chorizo şi fasole - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Burrito cu chorizo şi fasole

Burrito cu chorizo şi fasole

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ulei de masline, 2 capatini de usturoi pisat, o ceapa de marime medie, taiata marunt, boabe de piper macinate, chorizo, fasole fiarta si uscata tortillas, smantana, masline negre.

Mod de preparare: Se amesteca usturoiul, ceapa si piperul in ulei de masline si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea se adauga in tigaie alaturi si se aseaza la foc mic pana se incalzesc boabele. Tortillas se incazesc pe rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul fiecarei tortilla, si se infasoara cu acestea. Si se serveste cu smantana, ganisit cu masline negre.
11.727 vizualizări
1.286 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Clătite umplute cu ciuperci şi carne (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
2. Roşii umplute cu pastă de păstrăv (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Tort cu pere şi cremă caramel (Dulciuri > Torturi)
4. Compot din piersici, caise, pere (Conserve de fructe > Compoturi)
5. Ciorbă de legume şi peşte (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Cartofi umpluţi cu carne şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
8. Borş de perişoare cu roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Supă de roşii cu găluşte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Pâine prăjită cu piure de roşii (Aperitive > Sandviciuri)
11. Prăjitură cu ciocolată şi smochine (Dulciuri > Prăjituri)
12. Ardei umpluţi cu humus şi peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salată combinată de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
14. Colţunaşi cu brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Salată de cartofi cu ţelină şi ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
16. Ruladă cu brânză şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Salată combinată cu castraveţi muraţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Salată de gulii cu salată verde (Salate > Salate de legume)
19. Ficăţei de pasăre în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Chec aperitiv cu şuncă, caşcaval şi măsline (Aperitive > Aperitive cu carne)
21. Aspic cu gelatină şi oase (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Mâncare de dovlecei cu ardei şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
23. Tort de curmale si frişcă (Dulciuri > Torturi)
24. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
25. Croq Monsieur (Aperitive > Sandviciuri)
26. Sandviciuri cu mozzarella (Aperitive > Sandviciuri)
27. Şalău cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Salată de avocado (II) (Salate > Salate de legume)
29. Pui cu conopidă şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
30. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.