Burrito cu chorizo şi fasole - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Burrito cu chorizo şi fasole

Burrito cu chorizo şi fasole

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ulei de masline, 2 capatini de usturoi pisat, o ceapa de marime medie, taiata marunt, boabe de piper macinate, chorizo, fasole fiarta si uscata tortillas, smantana, masline negre.

Mod de preparare: Se amesteca usturoiul, ceapa si piperul in ulei de masline si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea se adauga in tigaie alaturi si se aseaza la foc mic pana se incalzesc boabele. Tortillas se incazesc pe rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul fiecarei tortilla, si se infasoara cu acestea. Si se serveste cu smantana, ganisit cu masline negre.
11.720 vizualizări
1.284 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de roşii şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Telemea pane pe pat de salată (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Croq Monsieur (Aperitive > Sandviciuri)
4. Salată norvegiană (Salate > Salate de legume)
5. Supă de ţelină cu caşcaval şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
6. Lapte de piersici (Dulciuri > Salate de fructe)
7. Vinete cu ardei şi roşii (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
8. Fileuri de cod sau şalău cu ratatouille  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
9. Salată Waldorf (III) (Salate > Salate de legume)
10. Salată de ouă cu roşii şi ridichi (Salate > Salate cu ouă)
11. Budincă cu sos alb şi brânză (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
12. Fasole verde cu usturoi şi busuioc (Aperitive > Aperitive cu legume)
13. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
14. Roşii cu crabi (Aperitive > Aperitive cu peşte)
15. Prăjitură cu vişine (Dulciuri > Prăjituri)
16. Dulceaţă de piersici (Conserve de fructe > Dulceaţă)
17. Pui sote cu vin alb şi piper (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Salată de fasole verde cu ceapă (Salate > Salate de legume)
19. Salată de cartofi cu ridichi şi brânză Roquefort (Salate > Salate de legume)
20. Omletă cu fasole verde (I) (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Budincă de creier şi cascaval (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Peşte cu cartofi şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
23. Saramură de crap românesc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
24. Supă de salată verde cu crutoane (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
25. Pandişpan reuşit (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
26. Supă de varză cu smântână şi orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Ouă cu brânză în sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
28. Salată cu piept de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
29. Sos Aioli cu cartofi (unt provensal) (Sosuri > Sosuri condimentate)
30. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.