Burrito cu chorizo şi fasole - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Burrito cu chorizo şi fasole

Burrito cu chorizo şi fasole

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ulei de masline, 2 capatini de usturoi pisat, o ceapa de marime medie, taiata marunt, boabe de piper macinate, chorizo, fasole fiarta si uscata tortillas, smantana, masline negre.

Mod de preparare: Se amesteca usturoiul, ceapa si piperul in ulei de masline si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea se adauga in tigaie alaturi si se aseaza la foc mic pana se incalzesc boabele. Tortillas se incazesc pe rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul fiecarei tortilla, si se infasoara cu acestea. Si se serveste cu smantana, ganisit cu masline negre.
11.751 vizualizări
1.288 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de porumb (II) (Salate > Salate de legume)
2. Supă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
3. Cremă cu suc de fructe şi gelatină, fără ou (Dulciuri > Creme)
4. Şalău sau cod umplut (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
5. Salată simplă de fructe (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Supă cu spanac şi măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
7. Salată de şuncă de pui cu pere şi struguri  (Salate > Salate cu carne de pasăre)
8. Salată caldă de varză (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
9. Salată orientală de vară (Salate > Salate de legume)
10. Frigărui înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
11. Aperitiv cu ou şi brânză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
12. Salată ca la Nisa (II) (Salate > Salate cu peşte)
13. Salată de cicoare de frunze (Salate > Salate de legume)
14. Salată de avocado (I) (Salate > Salate de legume)
15. Peşte cu cartofi şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Fasole albă cu oase sau carne de porc afumate (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Colţunaşi cu ciuperci (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
18. Tort cu brânză de vacă şi căpşuni (Dulciuri > Torturi)
19. Roastbeef provensal (Mâncăruri > Fripturi)
20. Salată de creier imitaţie de icre negre (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Frittată cu pui şi sparanghel (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Cotlet de porc cu sos de mere şi cimbru (Mâncăruri > Fripturi)
23. Salată de dovlecei (II) (Salate > Salate de legume)
24. Supă de linte şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Salată de portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
26. Cotlete de miel cu sos de roşii şi mentă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Sufleu glasat cu pere (Dulciuri > Creme)
28. Tagliatelle cu smântână şi busuioc (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
29. Salată de creier de boeuf (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
30. Friptură cu roşii, ciuperci şi măsline (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.