Burrito cu chorizo şi fasole - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Burrito cu chorizo şi fasole

Burrito cu chorizo şi fasole

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ulei de masline, 2 capatini de usturoi pisat, o ceapa de marime medie, taiata marunt, boabe de piper macinate, chorizo, fasole fiarta si uscata tortillas, smantana, masline negre.

Mod de preparare: Se amesteca usturoiul, ceapa si piperul in ulei de masline si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea se adauga in tigaie alaturi si se aseaza la foc mic pana se incalzesc boabele. Tortillas se incazesc pe rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul fiecarei tortilla, si se infasoara cu acestea. Si se serveste cu smantana, ganisit cu masline negre.
11.745 vizualizări
1.287 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată de conopidă cu iaurt şi usturoi (Salate > Salate de legume)
2. Crostini cu roşii, mozzarella şi sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
3. Rulouri din şuncă şi cartofi (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Piftie de gâscă sau curcan (Aperitive > Aperitive cu carne)
5. Tort Diplomat aniversare (Dulciuri > Torturi)
6. Rasol de crap cu cartofi şi dafin (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Salată din sardele în ulei (Salate > Salate cu peşte)
8. Salată de ciuperci cu andive şi maioneză (Salate > Salate de legume)
9. Salată cu caşcaval (Salate > Salate de legume)
10. Ouă tunisiene cu ardei şi roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Bulgări de zăpadă (lapte de pasăre) (Dulciuri > Creme)
12. Crap cu sos de roşii şi ardei kapia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
13. Salată de ţelină (Salate > Salate de legume)
14. Salată de legume de vară (Salate > Salate de legume)
15. Langoşi ungureşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Tartă cu brânză de vacă şi legume (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Brânză de vaci cu lămâie şi cafea (Dulciuri > Creme)
18. Friptură de vacă înăbuşită cu găluşte din brânză (Mâncăruri > Fripturi)
19. Salată de fasole verde şi cartofi cu maioneză (Salate > Salate de legume)
20. Jumări simple (Aperitive > Aperitive cu ouă)
21. Supă de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Piftie de porc şi viţel (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Salată cu sparanghel (Salate > Salate de legume)
24. Supă din carne de viţel şi cimbru (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
25. Frigărui cu roşii şi ardei (Mâncăruri > Fripturi)
26. Pizza cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
27. Frecăţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
28. Salată de vinete (Salate > Salate de legume)
29. Supă de roşii cu castraveţi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
30. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.