Burrito cu chorizo şi fasole - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Burrito cu chorizo şi fasole

Burrito cu chorizo şi fasole

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ulei de masline, 2 capatini de usturoi pisat, o ceapa de marime medie, taiata marunt, boabe de piper macinate, chorizo, fasole fiarta si uscata tortillas, smantana, masline negre.

Mod de preparare: Se amesteca usturoiul, ceapa si piperul in ulei de masline si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea se adauga in tigaie alaturi si se aseaza la foc mic pana se incalzesc boabele. Tortillas se incazesc pe rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul fiecarei tortilla, si se infasoara cu acestea. Si se serveste cu smantana, ganisit cu masline negre.
11.687 vizualizări
1.277 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Sos de smântână şi caşcaval (Sosuri > Sosuri albe)
2. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Salată din carne de pasăre şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Ardei capia umpluţi cu sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
5. Salată de vinete ornată (Salate > Salate de legume)
6. Saramură dobrogeană (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Borş de sfeclă şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Salată yoga (Salate > Salate de legume)
9. Croq Monsieur (Aperitive > Sandviciuri)
10. Ouă cu hering şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
11. Tort cu unt şi rahat (Dulciuri > Torturi)
12. Tort şarlotă de fructe (Dulciuri > Torturi)
13. Salată de cicoare scarolă cu parmezan ras (Salate > Salate de legume)
14. Saramură de peşte cu ardei capia (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Salată de crudităţi (I) (Salate > Salate de legume)
16. Caşcaval pane în făină şi pesmet (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Salată de creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
18. Iahnie de fasole cu slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
19. Salată Delicia (Salate > Salate cu carne de pasăre)
20. Salată elveţiană cu salam şi caşcaval (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
21. Supă de ou cu costiţă, mărar şi usturoi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
22. Sărmăluţe din piept de curcan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Salată de peşte cu mandarine şi porumb (Salate > Salate cu peşte)
24. Mere umplute cu arpacaş şi fructe uscate (Dulciuri > Salate de fructe)
25. Salată de vinete iuţi (Salate > Salate de legume)
26. Papanaşi de morcovi (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Tort de pişcoturi şi cremă de iaurt (Dulciuri > Torturi)
28. Salată de castraveţi cu smântână (Salate > Salate de legume)
29. Caşcaval pane cu salată de primăvară (Aperitive > Aperitive cu brânză)
30. Patlican Musakka (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.