Burrito cu chorizo şi fasole - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Burrito cu chorizo şi fasole

Burrito cu chorizo şi fasole

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ulei de masline, 2 capatini de usturoi pisat, o ceapa de marime medie, taiata marunt, boabe de piper macinate, chorizo, fasole fiarta si uscata tortillas, smantana, masline negre.

Mod de preparare: Se amesteca usturoiul, ceapa si piperul in ulei de masline si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea se adauga in tigaie alaturi si se aseaza la foc mic pana se incalzesc boabele. Tortillas se incazesc pe rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul fiecarei tortilla, si se infasoara cu acestea. Si se serveste cu smantana, ganisit cu masline negre.
11.530 vizualizări
1.243 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă cretană de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Sărmăluţe de primavară (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Supă cremă de ciuperci cu carne de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă de fasole ţucară şi slănină (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Friptură de vacă înăbuşită cu gogoşi din cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
6. Crap umplut cu ciuperci şi orez (I) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
7. Salată de macaroane cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
8. Pasăre umplută cu ciuperci (Mâncăruri > Fripturi)
9. Ficat şi rinichi de miel (Mâncăruri > Fripturi)
10. Crap cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Gulaş din inimă sau uger de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
12. Salată de cartofi cu ciuperci marinate în vin (Salate > Salate de legume)
13. Ceai Sangria (Băuturi > Ceaiuri)
14. Terină cu caise şi piersici (Dulciuri > Prăjituri)
15. Pulpe de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Brânză topită de casă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
17. Salată Caesar (II) (Salate > Salate de legume)
18. Clafoutis cu piersici (Dulciuri > Prăjituri)
19. Ficăţei de pui cu salvie (Mâncăruri > Fripturi)
20. Salată de andive cu peşte (Salate > Salate cu peşte)
21. Supă cremă de legume şi zarzavat (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Haţegane cu chimen sau rozmarin (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Budincă de legume cu salam (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
24. Fileuri de peşte alb cu usturoi şi migdale sau nuci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Salată de cartofi cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
26. Clătite cu ouă şi spanac (Aperitive > Aperitive cu legume)
27. Ciorbă de roşii cu fasole (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Salată de crudităţi (IV) (Salate > Salate de legume)
29. Cruşon de portocale sau lămâi (Băuturi > Băuturi cu vin)
30. Mâncărică de peşte cu ţelină şi roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.