Burrito cu chorizo şi fasole - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Burrito cu chorizo şi fasole

Burrito cu chorizo şi fasole

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ulei de masline, 2 capatini de usturoi pisat, o ceapa de marime medie, taiata marunt, boabe de piper macinate, chorizo, fasole fiarta si uscata tortillas, smantana, masline negre.

Mod de preparare: Se amesteca usturoiul, ceapa si piperul in ulei de masline si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea se adauga in tigaie alaturi si se aseaza la foc mic pana se incalzesc boabele. Tortillas se incazesc pe rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul fiecarei tortilla, si se infasoara cu acestea. Si se serveste cu smantana, ganisit cu masline negre.
11.670 vizualizări
1.272 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Carne porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Gogoşi dulci din cartofi (Dulciuri > Gogoşi)
3. Salată de cartofi ninsă (Salate > Salate de legume)
4. Carne de porc, vită, viţel sau miel la grătar (Mâncăruri > Fripturi)
5. Salată de ton cu fasole (II) (Salate > Salate cu peşte)
6. Salată verde cu anşoa (Salate > Salate cu peşte)
7. Salată de ton cu orez (Salate > Salate cu peşte)
8. Ruladă simplă din piept de pui (Mâncăruri > Fripturi)
9. Colţunaşi cu gutui şi miere (Dulciuri > Prăjituri)
10. Piftie de pasăre (răcitură) (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Sărmăluţe din piept de curcan (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
12. Salată cu carne de pui şi sos (Salate > Salate cu carne de pasăre)
13. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
14. Supă de linte şi pui (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
15. Supă de gulii şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Cruşon de portocale sau lămâi (Băuturi > Băuturi cu vin)
17. Sirop de mure sau de coacăze roşii de pădure (merişoare) (Băuturi > Siropuri)
18. Salată de spanac cu ouă fierte (Salate > Salate de legume)
19. Rulouri de şuncă cu ouă şi nucă (Aperitive > Aperitive cu carne)
20. Salată de vinete cu gălbenuş de ou (Salate > Salate cu ouă)
21. Găluşte de cartofi umplute cu şuncă şi carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
22. Ouă umplute cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
23. Ruladă cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Prăjituri)
24. Pâine prăjită cu piure de roşii (Aperitive > Sandviciuri)
25. Salată de lăptuci cu smântână şi ouă (Salate > Salate de legume)
26. Pârjoale din resturi de carne sau din rasol (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
27. Tocană de gogoşari pentru iarnă (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
28. Salată de orez cu prune uscate (Salate > Salate de legume)
29. Terină de roşii cu sos de anşoa (Aperitive > Aperitive cu peşte)
30. Salată de fasole verde cu ceapă (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.