Burrito cu chorizo şi fasole - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Burrito cu chorizo şi fasole

Burrito cu chorizo şi fasole

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ulei de masline, 2 capatini de usturoi pisat, o ceapa de marime medie, taiata marunt, boabe de piper macinate, chorizo, fasole fiarta si uscata tortillas, smantana, masline negre.

Mod de preparare: Se amesteca usturoiul, ceapa si piperul in ulei de masline si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea se adauga in tigaie alaturi si se aseaza la foc mic pana se incalzesc boabele. Tortillas se incazesc pe rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul fiecarei tortilla, si se infasoara cu acestea. Si se serveste cu smantana, ganisit cu masline negre.
11.749 vizualizări
1.288 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Rulouri cu pui şi ciuperci (Aperitive > Aperitive cu carne)
2. Colac cu migdale şi cremă de ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
3. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
4. Prăjitură cu fulgi şi coacăze (Dulciuri > Prăjituri)
5. Mâncare cu pui şi ardei (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
6. Ouă moi cu sparanghel, şuncă şi pâine prăjită (Aperitive > Aperitive cu carne)
7. Plăcintă cu carne de pui şi mazăre (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Salată de fasole verde cu usturoi, boia şi verdeaţă (Salate > Salate de legume)
9. Supă pasată de morcovi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
10. Aperitiv cu hering afumat şi scrumbie (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Salată orientală cu peşte sărat (Salate > Salate cu peşte)
12. Orez cu caşcaval şi sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu orez)
13. Şniţele umplute cu peşte şi caşcaval (Mâncăruri > Fripturi)
14. Pulpă de porc la tavă cu legume pasate (Mâncăruri > Fripturi)
15. Legume provensale (Aperitive > Aperitive cu legume)
16. Salată de ouă cu măsline şi sardele (Salate > Salate cu peşte)
17. Sarmale cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
18. Tort Sacher (II) (Dulciuri > Torturi)
19. Mâncare de dovlecei cu ardei şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
20. Cartofi cu sos de brânză şi ridichi (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Salată de portocale (Dulciuri > Salate de fructe)
22. Musaca de clătite cu carne de viţel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
23. Supă cremă de roşii şi praz (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
24. Ouă fierte cu somon afumat şi pâine prăjită (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Ardei umpluţi cu carne şi sos (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
26. Îngheţată de iaurt cu pepene galben şi sos de vin alb (Dulciuri > Îngheţate)
27. Pui cu smântână şi cartofi la cuptor (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Prăjitură cu biscuiţi şi două creme (Dulciuri > Prăjituri)
29. Iepure cu slănină şi verdeţuri (Mâncăruri > Fripturi)
30. Salată de ţâri (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.