Burrito cu chorizo şi fasole - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Burrito cu chorizo şi fasole

Burrito cu chorizo şi fasole

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ulei de masline, 2 capatini de usturoi pisat, o ceapa de marime medie, taiata marunt, boabe de piper macinate, chorizo, fasole fiarta si uscata tortillas, smantana, masline negre.

Mod de preparare: Se amesteca usturoiul, ceapa si piperul in ulei de masline si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea se adauga in tigaie alaturi si se aseaza la foc mic pana se incalzesc boabele. Tortillas se incazesc pe rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul fiecarei tortilla, si se infasoara cu acestea. Si se serveste cu smantana, ganisit cu masline negre.
11.724 vizualizări
1.285 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de fasole verde cu smântână şi costiţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Papanaşi prăjiţi din brânză de vacă (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
3. Salată de fructe de iarnă (Dulciuri > Salate de fructe)
4. Salată de dovlecei (I) (Salate > Salate de legume)
5. Ciorbă ţărănească de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Îngheţată de iaurt cu pepene galben şi sos de vin alb (Dulciuri > Îngheţate)
7. Borş de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Biscuiţi cu brânză şi verdeaţă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
9. Tort cu mere şi frişcă (Dulciuri > Torturi)
10. Salată de roşii şi ardei graşi cu maioneză picantă (Salate > Salate de legume)
11. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Salată rusească (II) (Salate > Salate de legume)
13. Creveţi cu fidea şi legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Roşii umplute la borcan (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Supă de roşii cu linte (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
16. Salată de paste cu dovlecei (Salate > Salate de legume)
17. Salată de varză de Bruxelles (Salate > Salate de legume)
18. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
19. Tort cu nucă şi mere (Dulciuri > Torturi)
20. Perişoare cu sos de smântână şi ceapă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Lapte de pasăre (Dulciuri > Creme)
22. Găluşte de ficat cu griş pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Tăiţei pentru supă de carne, zarzavat sau roşii (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
24. Salată de ciuperci (II) (Salate > Salate de legume)
25. Supă cretană de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Clafoutis sărat cu două feluri de brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Salată de ouă în sos de roşii (Salate > Salate cu ouă)
28. Pilaf cu pană de somn sărat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Tort cu biscuiţi şi cu nuci (Dulciuri > Torturi)
30. Salată de ton cu măsline şi porumb (Salate > Salate cu peşte)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.