Burrito cu chorizo şi fasole - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Burrito cu chorizo şi fasole

Burrito cu chorizo şi fasole

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ulei de masline, 2 capatini de usturoi pisat, o ceapa de marime medie, taiata marunt, boabe de piper macinate, chorizo, fasole fiarta si uscata tortillas, smantana, masline negre.

Mod de preparare: Se amesteca usturoiul, ceapa si piperul in ulei de masline si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea se adauga in tigaie alaturi si se aseaza la foc mic pana se incalzesc boabele. Tortillas se incazesc pe rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul fiecarei tortilla, si se infasoara cu acestea. Si se serveste cu smantana, ganisit cu masline negre.
11.712 vizualizări
1.284 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Salată ţărănească cu fasole uscată şi sardele (Salate > Salate cu peşte)
2. Tort din pişcoturi de şampanie cu dulceaţă (Dulciuri > Torturi)
3. Vinete italieneneşti cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
4. Salată de ton cu cartofi (Salate > Salate cu peşte)
5. Salată de ciuperci (II) (Salate > Salate de legume)
6. Friptură de porc sau de vacă înăbuşită (Mâncăruri > Fripturi)
7. Friptură cu rasol şi picior de viţel (Mâncăruri > Fripturi)
8. Pulpe de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Ouă cu hering şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
10. Chec aperitiv cu jambon şi ardei gras (Aperitive > Aperitive cu carne)
11. Clatite cu cremă de Roquefort şi nuci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Sos picant de roşii cu muştar (Sosuri > Sosuri condimentate)
13. Salată rusească cu jambon (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
14. File de pui cu spanac şi brânză topită (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Ochiuri cu trufe albe sau negre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
16. Supă de ceapă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Salată cu ouă, şuncă şi legume (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
18. Saleuri cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Cotlete de viţel cu cârnaţi şi cartofi în vin (Mâncăruri > Fripturi)
20. Şalău (cod) marinat (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Urdă cu mărar şi smântână (Aperitive > Aperitive cu brânză)
22. Salată de cartofi cu ceapă şi roşii (Salate > Salate de legume)
23. Salată ca la Nisa cu peşte proaspăt şi lipie (Salate > Salate cu peşte)
24. Tort Prinţesa Maria (Dulciuri > Torturi)
25. Salată de ouă cu sos de sardele (Aperitive > Aperitive cu ouă)
26. Prăjitură cu piersici (I) (Dulciuri > Prăjituri)
27. Salată de andive cu ciuperci (Salate > Salate de legume)
28. Plăcintă cu ceapă şi măsline (Aperitive > Aperitive cu legume)
29. Salată de ciuperci cu legume şi maioneză (Salate > Salate de legume)
30. Doradă cu roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.