Burrito cu chorizo şi fasole - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Burrito cu chorizo şi fasole

Burrito cu chorizo şi fasole

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ulei de masline, 2 capatini de usturoi pisat, o ceapa de marime medie, taiata marunt, boabe de piper macinate, chorizo, fasole fiarta si uscata tortillas, smantana, masline negre.

Mod de preparare: Se amesteca usturoiul, ceapa si piperul in ulei de masline si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea se adauga in tigaie alaturi si se aseaza la foc mic pana se incalzesc boabele. Tortillas se incazesc pe rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul fiecarei tortilla, si se infasoara cu acestea. Si se serveste cu smantana, ganisit cu masline negre.
11.735 vizualizări
1.286 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare de gutui cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
2. Ardei umpluţi cu carne cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
3. Tort ieftin cu frişcă şi gem (Dulciuri > Torturi)
4. Supă de roşii minestrone rece (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Ciorbă de fasole uscată cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
6. Friptură de porc cu vinete şi cartofi (Mâncăruri > Fripturi)
7. Tartine cu margarină şi sardele (Aperitive > Sandviciuri)
8. Pui umplut cu costiţă, nuci şi stafide (Mâncăruri > Fripturi)
9. Budincă de conopidă cu şuncă şi sos Bechamel (Aperitive > Aperitive cu legume)
10. Supă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Colţunaşi olandezi cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
12. Dulceaţă de piersici cu mentă (Conserve de fructe > Dulceaţă)
13. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
14. Fasole verde cu carne de vacă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Sarmale dietetice (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
16. Pui cu ardei gras şi măsline (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Saramură de peşte (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
18. Pizza cu parizer, caşcaval şi gogoşari (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
19. Salată de praz cu somon afumat (Salate > Salate cu peşte)
20. Franzeluţe cu tărîţe şi mere (Aperitive > Aperitive cu legume)
21. Ciorbă ţărănească de porc sau vacă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Clatite cu cremă de Roquefort şi nuci (Aperitive > Aperitive cu brânză)
23. Cotlete de porc înăbuşite (Mâncăruri > Fripturi)
24. Crostini cu salată verde şi bacon (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Ardei umpluţi cu humus şi peşte (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Sărăţele cu smântână şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
27. Salată de ţelină cu maioneză (Salate > Salate de legume)
28. Salată cu sparanghel (Salate > Salate de legume)
29. Salată de heringi cu cartofi şi maioneză (Salate > Salate cu peşte)
30. Tarte cu nuci, marmeladă de caise şi miere (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.