Burrito cu chorizo şi fasole - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Burrito cu chorizo şi fasole

Burrito cu chorizo şi fasole

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ulei de masline, 2 capatini de usturoi pisat, o ceapa de marime medie, taiata marunt, boabe de piper macinate, chorizo, fasole fiarta si uscata tortillas, smantana, masline negre.

Mod de preparare: Se amesteca usturoiul, ceapa si piperul in ulei de masline si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea se adauga in tigaie alaturi si se aseaza la foc mic pana se incalzesc boabele. Tortillas se incazesc pe rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul fiecarei tortilla, si se infasoara cu acestea. Si se serveste cu smantana, ganisit cu masline negre.
11.729 vizualizări
1.286 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Gazpacho (Supă rece de roşii) (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Salată verde cu ouă şi mărar (Salate > Salate cu ouă)
3. Salată de carne de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
4. Orez cu lapte şi dulceaţă de căpşuni (Dulciuri > Budinci)
5. Cod cu ciuperci şi praz (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Sos din şuncă, vin alb şi cimbru (Sosuri > Sosuri cu legume)
7. Supă thailandeză cu legume şi lapte de cocos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
8. Supă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Sos de hrean cu sfeclă roşie şi smântână (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. File de şalău cu ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
11. Sirop din porumbe (Băuturi > Siropuri)
12. Friptură de porc cu vin roşu şi rozmarin (Mâncăruri > Fripturi)
13. Salată de paste cu roşii şi creveţi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
14. Şalău cu caşcaval şi smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
15. Pasteta de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Gratin de cartofi cu costiţe de miel sau berbecuţ (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Cremă cu suc de fructe şi gelatină, fără ou (Dulciuri > Creme)
18. Sirop de zmeură (II) (Băuturi > Siropuri)
19. Banadura Salata B` Kizbara (Salată arăbească de roşii) (Salate > Salate de legume)
20. Chiftele de păstrăv cu salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Chiftele de vinete şi dovlecei (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
22. Sandvici cu şuncă (I) (Aperitive > Sandviciuri)
23. Cremă universală de vanilie (Dulciuri > Creme)
24. Tartă cu creveţi şi chili (Aperitive > Aperitive cu peşte)
25. Supă de roşii cu orez (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
26. Aperitiv de vinete şi gogoşari (Conserve din legume, murături > Conserve de iarnă)
27. Cremă de castane cu cafea şi fructe (Dulciuri > Creme)
28. Ficăţei de pasăre pe pâine de grâu (integrală) (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Sos de roşii cu mărar (Sosuri > Sosuri roşii)
30. Ragout de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.