Burrito cu chorizo şi fasole - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Burrito cu chorizo şi fasole

Burrito cu chorizo şi fasole

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ulei de masline, 2 capatini de usturoi pisat, o ceapa de marime medie, taiata marunt, boabe de piper macinate, chorizo, fasole fiarta si uscata tortillas, smantana, masline negre.

Mod de preparare: Se amesteca usturoiul, ceapa si piperul in ulei de masline si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea se adauga in tigaie alaturi si se aseaza la foc mic pana se incalzesc boabele. Tortillas se incazesc pe rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul fiecarei tortilla, si se infasoara cu acestea. Si se serveste cu smantana, ganisit cu masline negre.
11.752 vizualizări
1.288 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Mâncare de roşii cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Chiftele de păstrăv cu salată (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
3. Supă de cartofi şi fasole verde cu slăninuţă afumată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
4. Supă de cartofi dreasă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
5. Muffins sărate (Aperitive > Aperitive cu ouă)
6. Friptură înăbuşită de vacă (Mâncăruri > Fripturi)
7. Salată şvăbească din Banat (Salate > Salate de legume)
8. Mâncărică de varză acră şi pere sau mere (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Sos de alune şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
10. Clătite cu urdă şi mărar (Aperitive > Aperitive cu brânză)
11. Risotto cu dovleac şi şuncă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
12. Sandviciuri cu şuncă (Aperitive > Sandviciuri)
13. Budincă de cartofi cu scrumbie sau anşoa (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
14. Salată de cartofi cu ficăţei de pasăre (Salate > Salate cu carne de pasăre)
15. Şalău cu garnitură de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
16. Lasagna cu carne tocată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Tortuleţe cu căpşuni şi lichior de ouă (Dulciuri > Prăjituri)
18. Salată de andive cu maioneză (Salate > Salate de legume)
19. Aperitiv din roşii cu brânză (Aperitive > Aperitive cu brânză)
20. Pasteta din ficat de pasăre sau viţel (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
21. Tarte cu cremă şi pere (Dulciuri > Prăjituri)
22. Rulouri de porc cu susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
23. Salată Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)
24. Salată ca la Nisa (I) (Salate > Salate cu peşte)
25. Salată de varză albă cu surimi (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
26. Tartă cu varză acră şi costiţă afumată (Aperitive > Aperitive cu carne)
27. Salată de ton cu năut şi sfeclă roşie (Salate > Salate cu peşte)
28. Fileuri de cod sau şalău cu alune (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
29. Tort Sacher (I) (Dulciuri > Torturi)
30. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.