Burrito cu chorizo şi fasole - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Burrito cu chorizo şi fasole

Burrito cu chorizo şi fasole

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ulei de masline, 2 capatini de usturoi pisat, o ceapa de marime medie, taiata marunt, boabe de piper macinate, chorizo, fasole fiarta si uscata tortillas, smantana, masline negre.

Mod de preparare: Se amesteca usturoiul, ceapa si piperul in ulei de masline si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea se adauga in tigaie alaturi si se aseaza la foc mic pana se incalzesc boabele. Tortillas se incazesc pe rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul fiecarei tortilla, si se infasoara cu acestea. Si se serveste cu smantana, ganisit cu masline negre.
11.713 vizualizări
1.284 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Bezele cu ciocolată şi alune (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
2. Salată cu surimi şi ciuperci (Salate > Salate cu raci, melci, fructe de mare)
3. Salată Scorpio (Salate > Salate cu peşte)
4. Supă minestrone cu jambon şi tăiţei (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
5. Salată de ouă cu ficat (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
6. Pui umplut cu tocătură şi ciuperci (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
7. Ciuperci prăjite cu praz şi sos de usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Supă de roşii (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
9. Salată de căpşuni cu vin roşu (Dulciuri > Salate de fructe)
10. Salată de varză cu maioneză (Salate > Salate de legume)
11. Supă cretană de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
12. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
13. Borş de sfeclă şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Tartă cu brânză de vacă şi legume (Aperitive > Aperitive cu brânză)
15. Roşii la cuptor cu şuncă şi telemea (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
16. Piept de pui cu fasole (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Empanadas cu ardei copţi şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
18. Compot de piersici cu trandafiri (Conserve de fructe > Compoturi)
19. Tort de brânză şi frişcă (Dulciuri > Torturi)
20. Salată Tarama (Aperitive > Aperitive cu peşte)
21. Tort cu nucă şi vanilie (Dulciuri > Torturi)
22. Tartă cu brânză dulce şi căpşuni (Dulciuri > Prăjituri)
23. Pateuri cu praz şi brânză telemea (Aperitive > Aperitive cu brânză)
24. Saramură de crap cu ardei graşi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Pui cu gogoşari şi rozmarin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
26. Compoziţie de şniţel foarte pufoasă (Mâncăruri > Fripturi)
27. Tocăniţă din cârnaţi afumaţi şi brânză de oaie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Salată de ardei copţi (II) (Salate > Salate de legume)
29. Ciorbă de cartofi dreasă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
30. Salată verde cu smântână şi zeamă de lămâie (Salate > Salate de legume)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.