Burrito cu chorizo şi fasole - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Burrito cu chorizo şi fasole

Burrito cu chorizo şi fasole

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ulei de masline, 2 capatini de usturoi pisat, o ceapa de marime medie, taiata marunt, boabe de piper macinate, chorizo, fasole fiarta si uscata tortillas, smantana, masline negre.

Mod de preparare: Se amesteca usturoiul, ceapa si piperul in ulei de masline si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea se adauga in tigaie alaturi si se aseaza la foc mic pana se incalzesc boabele. Tortillas se incazesc pe rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul fiecarei tortilla, si se infasoara cu acestea. Si se serveste cu smantana, ganisit cu masline negre.
10.153 vizualizări
838 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Gulaş de carne cu cartofi şi chimen (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Pui cu conopidă şi vin alb (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Sos din şuncă, vin alb şi cimbru (Sosuri > Sosuri cu legume)
4. Salată de spanac cu pui (Salate > Salate cu carne de pasăre)
5. Sarmale de varză roşie în sos de vin (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
6. Langoşi ungureşti (Aperitive > Aperitive cu ouă)
7. Caracatiţă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Fasole albă cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Wassail (Băuturi > Băuturi cu vin)
10. Salată cu peşte afumat şi praz (Salate > Salate cu peşte)
11. Salată norvegiană (Salate > Salate de legume)
12. Ciorbă de găină în oala sub presiune (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
13. Salată de peşte alb cu zeamă de legume (Salate > Salate cu peşte)
14. Supă de mazăre uscată pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
15. Tartă cu urdă si lămâie verde (Dulciuri > Prăjituri)
16. Sarmale în foi de varză acră cu carne (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
17. Carne cu ardei şi feta (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
18. Sandviciuri calde cu caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
19. Supă de fasole verde (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Salată franţuzească cu cartofi, mazăre şi sfeclă (Salate > Salate de legume)
21. Ciorbă de perişoare cu varză murată şi mărar (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
22. Salată ca la Nisa cu peşte proaspăt şi lipie (Salate > Salate cu peşte)
23. Sărmăluţe de soia în foi de viţă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
24. Salată naturistă (Salate > Salate de legume)
25. Budincă cu cartofi şi legume (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
26. Ghiveci cu carne de pasăre (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
27. Gulaş cu polonezi sau crenvuşti şi varză acră (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
28. Ardei capia umpluţi cu sardele (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Ouă umplute cu creier şi sos de smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Borş de urzici cu orez şi boia (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.