Burrito cu chorizo şi fasole - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Burrito cu chorizo şi fasole

Burrito cu chorizo şi fasole

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ulei de masline, 2 capatini de usturoi pisat, o ceapa de marime medie, taiata marunt, boabe de piper macinate, chorizo, fasole fiarta si uscata tortillas, smantana, masline negre.

Mod de preparare: Se amesteca usturoiul, ceapa si piperul in ulei de masline si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea se adauga in tigaie alaturi si se aseaza la foc mic pana se incalzesc boabele. Tortillas se incazesc pe rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul fiecarei tortilla, si se infasoara cu acestea. Si se serveste cu smantana, ganisit cu masline negre.
11.704 vizualizări
1.281 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
2. Sufleu de brânză de vacă şi caşcaval (Aperitive > Aperitive cu brânză)
3. Tort cu mere şi cremă de zahăr ars (Dulciuri > Torturi)
4. Salată de castraveţi muraţi (Salate > Salate de legume)
5. Şalău cu garnitură de legume (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Macaroane cu vinete şi mozzarela sau caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
7. Salam dietetic (Aperitive > Aperitive cu carne)
8. Dovlecei cu măsline şi busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
9. Sos de roşii pentru peşte (Sosuri > Sosuri pentru mâncăruri cu peşte)
10. Sandviciuri cu scrumbie (Aperitive > Sandviciuri)
11. Plătică cu sos de roşii (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
12. Omletă cu ficăţei de pasăre rumeniţi în unt (Aperitive > Aperitive cu ouă)
13. Rulouri cu piept de pui şi susan (Aperitive > Aperitive cu carne)
14. Franjuri de pui cu fasole verde (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
15. Salată din piept de pui cu cartofi, ciuperci şi maioneză (Salate > Salate cu carne de pasăre)
16. Mâncărică cu carne şi sfeclă roşie (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
17. Salată de măsline (Salate > Salate de legume)
18. Supă de ceapă roşie (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
19. Penne Mammarosa (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
20. Şalău învelit în busuioc (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
21. Aperitiv cu şuncă sau parizer (Aperitive > Aperitive cu carne)
22. Specialitate cu mezeluri şi brânză (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Ruladă Simona (Aperitive > Aperitive cu carne)
24. Tort din pişcoturi de şampanie cu dulceaţă (Dulciuri > Torturi)
25. Salată de castraveţi (Salate > Salate de legume)
26. Chiftele de cartofi cu pere şi sos de smântână (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
27. Salată de ardei prăjiţi (Salate > Salate de legume)
28. Carne de pasăre (pui, curcan, etc.) friptă sau fiartă, în aspic (Aperitive > Aperitive cu carne)
29. Prăjitură cu nucă şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
30. Saleuri cu brânză de vacă (Aperitive > Aperitive cu brânză)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.