Burrito cu chorizo şi fasole - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Burrito cu chorizo şi fasole

Burrito cu chorizo şi fasole

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ulei de masline, 2 capatini de usturoi pisat, o ceapa de marime medie, taiata marunt, boabe de piper macinate, chorizo, fasole fiarta si uscata tortillas, smantana, masline negre.

Mod de preparare: Se amesteca usturoiul, ceapa si piperul in ulei de masline si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea se adauga in tigaie alaturi si se aseaza la foc mic pana se incalzesc boabele. Tortillas se incazesc pe rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul fiecarei tortilla, si se infasoara cu acestea. Si se serveste cu smantana, ganisit cu masline negre.
11.747 vizualizări
1.287 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Supă de roşii cu broccoli şi cabanos (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
2. Sarmale cu dovleac (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
3. Roşii surpriză (Aperitive > Aperitive cu legume)
4. Budincă de peşte cu smântână şi caşcaval (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
5. Salată de ton cu fasole (II) (Salate > Salate cu peşte)
6. Tartine cu conopidă, costiţă şi caşcaval (Aperitive > Sandviciuri)
7. Sârbuşcă din Moldova (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
8. Iahnie de fasole cu slănină afumată (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată de vinete cu chimen şi lipie (Salate > Salate de legume)
10. Supă de roşii cu cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
11. Orez cu mere şi nuci (Dulciuri > Prăjituri)
12. Supă toscană de fasole boabe (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
13. Salată de ton cu ceapă verde (Salate > Salate cu peşte)
14. Plăcinţele de cartofi cu susan (Aperitive > Aperitive cu legume)
15. Salată cu peşte afumat (Salate > Salate cu peşte)
16. Budincă cu brânză de vacă şi fructe (Dulciuri > Budinci)
17. Roşii picante (Aperitive > Aperitive cu legume)
18. Plachie de fasole boabe (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
19. Limbă de porc înăbuşită (Mâncăruri > Mâncăruri cu organe)
20. Ragout de viţel sau miel cu fasole albă (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
21. Salam de biscuiţi (Dulciuri > Pişcoturi, biscuiţi, pesmeţi, fursecuri)
22. Sirop din coji de portocale (Băuturi > Siropuri)
23. Dulceaţă de coacăze roşii sau albe (Conserve de fructe > Dulceaţă)
24. Colţunaşi cu carne de vacă din Bucovina (Aperitive > Aperitive cu carne)
25. Peşte cu cartofi şi maioneză (Aperitive > Aperitive cu peşte)
26. Omletă cu ciuperci şi smântână (Aperitive > Aperitive cu ouă)
27. Saramură de crap picantă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
28. Mâncare de ceapă cu carne de orice pasăre, de miel, vită, porc, iepure, vînat (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
29. Sărmăluţe moldoveneşti (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
30. Ficat de porc sau de vacă la grătar (Mâncăruri > Fripturi)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.