Burrito cu chorizo şi fasole - reţetă tradiţională din Mexic - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Mexic » Burrito cu chorizo şi fasole

Burrito cu chorizo şi fasole

Reţetă tradiţională din Mexic
Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ulei de masline, 2 capatini de usturoi pisat, o ceapa de marime medie, taiata marunt, boabe de piper macinate, chorizo, fasole fiarta si uscata tortillas, smantana, masline negre.

Mod de preparare: Se amesteca usturoiul, ceapa si piperul in ulei de masline si apoi se aseaza chorizo in tigaie si se rumeneste carnea. Trebuia sa se topeasca orice urma in exces de grasime. Fasolea se adauga in tigaie alaturi si se aseaza la foc mic pana se incalzesc boabele. Tortillas se incazesc pe rand intr-o tigie. Se adseaza cate o lingura de mixtura, in centrul fiecarei tortilla, si se infasoara cu acestea. Si se serveste cu smantana, ganisit cu masline negre.
10.086 vizualizări
823 tipăriri
7 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Piersici prăjite (Dulciuri > Creme)
2. Cafea la nisip (Băuturi > Cafele)
3. Cremă de iaurt şi gelatină (Dulciuri > Creme)
4. Salată de spanac cu măsline (Salate > Salate de legume)
5. Peşte pane cu piure de cartofi şi ţelină (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
6. Salată de macaroane cu jambon, porumb şi castraveţi (Salate > Salate cu carne de vită sau porc)
7. Terină de peşte cu sos de şofran şi usturoi (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
8. Musaca de oaie cu vinete (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
9. Salată de crudităţi (II) (Salate > Salate de legume)
10. Horiatiki salata (Salate > Salate de legume)
11. Mazăre cu roşii şi mărar (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
12. Mâncare de praz cu carne de orice pasăre, de vacă, viţel, porc, iepure (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
13. Supă de carne cu frittata (fîşii de clătite) (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu carne)
14. Ciuperci cu sfeclă roşie (Aperitive > Aperitive cu ciuperci)
15. Clătite umplute cu broccoli şi şuncă (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Salată de cartofi, ceapă şi lămâie (Salate > Salate de legume)
17. Salată poloneză de ciuperci (Salate > Salate de legume)
18. Chec cu nuci şi dulceaţă (Dulciuri > Cozonaci şi checuri)
19. Budincă de mămăligă cu sos de roşii (Mâncăruri > Preparate din mălai)
20. Musaca de vinete (II) (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne tocată)
21. Salată de ciuperci cu sos de lămâie (Salate > Salate de legume)
22. Pizza cu şuncă şi măsline (Mâncăruri > Paste, pizza şi găluşte)
23. Ouă umplute cu sos de roşii (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. File de şalău cu ragu de creveţi  (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
25. Şalău cu legume picante (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
26. Supă de mazăre uscată pasată (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
27. Sos de alune şi usturoi (Sosuri > Sosuri condimentate)
28. Salată de vinete cu icre negre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
29. Omletă cu creier şi ceapă (Aperitive > Aperitive cu ouă)
30. Prăjitură cu gem, nucă şi bezea (Dulciuri > Prăjituri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2020 Pandora Impex SRL.