Borş ucrainean - reţetă tradiţională din Ucraina - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Reţete tradiţionale » Ucraina » Borş ucrainean

Borş ucrainean

Reţetă tradiţională din Ucraina
Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 750 g carne (preferabil de porc), 1 sfecla rosie lunga, 1 morcov, 2 radacini patrunjel, 3 cepe, 1 varza mica dulce, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, 1/2 kg cartofi, 1 lingura pasta de rosii, 1-2 ardei grasi uscati, 100g smintina, 1/2 l bors, sare.

Mod de preparare: Se taie bucati de carne potrivite, se pun la fiert in 2 l apa cu putina sare si se spumuiesc. Se adauga cepele, radacinile de patrunjel, ardeii grasi, morcovul, cartofii si sfecla, toate taiate marunt. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga varza taiata marunt, borsul clocotit si pasta de rosii. Se gusta si se potriveste de acru si sare Se serveste cu o lingura de smintina in fiecare farfurie.
5.321 vizualizări
597 tipăriri
2 trimiteri
 Versiunea printabilă
 Trimite reţeta unui prieten
 Trimite pe Twitter

    Înapoi    




Alte reţete
1. Borş de perişoare cu carne de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
2. Borş de gulii (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
3. Borş de iepure (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
4. Borş de sfeclă şi cartofi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
5. Borş de ştevie cu măcriş (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
6. Borş de lobodă cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
7. Borş de pui cu zarzavaturi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
8. Borş ardelenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
9. Borş de berbec (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
10. Borş de perişoare cu legume şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
11. Borş ţărănesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
12. Borş oltenesc cu ciuperci (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
13. Borş de ştevie (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
14. Borş de carne cu sfeclă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
15. Borş moldovenesc (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
16. Borş de miel (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
17. Borş moldovenesc de pui (II) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
18. Borş de fasole grasă cu roşii şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
19. Borş de varză cu ciolan afumat (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
20. Borş rusesc cu dafin (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
21. Borş de fasole verde cu ardei (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
22. Borş de peşte cu praz (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
23. Borş de fasole uscată (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
24. Borş de legume (zarzavat) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
25. Borş de găină cu lobodă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
26. Borş de cartofi şi sfeclă dres cu smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
27. Borş de cartofi cu verdeaţă (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
28. Borş de viţel (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
29. Borş de hribi (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)
30. Borş moldovenesc de pui (I) (Supe, ciorbe, borşuri > Borşuri)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.