Ouă umplute cu pastă de unt - eculinar.ro
 Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Aperitive » Aperitive cu ouă » Ouă umplute cu pastă de unt

Ouă umplute cu pastă de unt

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 7 oua, 1 1/2 lingura patrunjel tocat fin, 75 g unt, 2 linguri pesmet, piper, sare.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Se fierb 6 oua tari, in apa clocotita, timp de 10 minute. Se scurge apa in care au fiert si se acopera cu apa rece. Cind ouale sint reci se taie in jumatate pe lung cu un cutit foarte ascutit. Se scot ouale din coaja cu ajutorul virfului de cutit si se toaca foarte marunt. Se pun intr-un castron si se amesteca bine cu doua linguri de unt usor incalzit, patrunjel, putin piper, sarea necesara, un ou crud si ˝ lingura pesmet. Se umplu cu aceasta compozitie cojile de oua si se presara peste ele putin pesmet, se stropesc cu unt caldut si se dau la cuptor lasind sa se rumeneasca.
1.429 vizualizări
327 tipăriri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Ouă tari cu sos grecesc (Aperitive > Aperitive cu ouă)
2. Cornuri umplute cu şuncă, parizer, salam (Aperitive > Aperitive cu carne)
3. Salată scarolă cu unt (Salate > Salate de legume)
4. Tartine cu pastă din ouă fierte tari (Aperitive > Sandviciuri)
5. Curmale umplute (Dulciuri > Salate de fructe)
6. Ciuperci cu ouă (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
7. Legume cu smântână şi ouă fierte tari (Mâncăruri > Mâncăruri cu legume şi zarzavaturi)
8. Ouă cu ficat de pasăre (Aperitive > Aperitive cu ouă)
9. Choux-uri umplute cu icre (Aperitive > Aperitive cu peşte)
10. Pastă de peşte (Aperitive > Aperitive cu peşte)
11. Pastă de şprot afumat (Aperitive > Aperitive cu peşte)
12. Grepuri umplute cu ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
13. Pastă de ton (Aperitive > Aperitive cu peşte)
14. Rulouri cu şuncă şi ouă (Aperitive > Aperitive cu carne)
15. Rulouri de şuncă umplute (Aperitive > Aperitive cu carne)
16. Supă simplă cu unt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
17. Prăjitură de mere cu rouă (Dulciuri > Prăjituri)
18. Creveţi cu unt şi sâmburi de nucă (Mâncăruri > Mâncăruri cu peşte şi fructe de mare)
19. Supă de roşii cu unt de arahide (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
20. Supă de conopidă cu unt (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
21. Supă de conopidă cu unt şi smântână (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
22. Ciorbă de măruntaie de miel (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
23. Pastă de cartofi cu maioneză (Aperitive > Aperitive cu ouă)
24. Pastă aromată de cartofi (Aperitive > Aperitive cu legume)
25. Tartine cu pastă de peşte (Aperitive > Sandviciuri)
26. Ciorbă de salată verde cu ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
27. Ciorbă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
28. Ciorbă de măruntaie de pasăre (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)
29. Supă cremă de ouă (Supe, ciorbe, borşuri > Supe cu legume)
30. Ciorbă de ouă cu iaurt (Supe, ciorbe, borşuri > Ciorbe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2017 Pandora Impex SRL.