Gogoşele cu gem de caise - eculinar.ro
 Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Auto  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Pagina principală » Dulciuri » Gogoşi » Gogoşele cu gem de caise

Gogoşele cu gem de caise

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Porţii: 4

Ingrediente: 250 g faina alba + 50 g, 2 oua, 100 g unt moale, 30 g zahar pudra, 3 linguri de zahar farin, 15 g drojdie, 50 ml lapte, 5 g sare, 4 linguri gem de caise, grasime de prajit.
Livrare la domiciliu! Cumpără avantajos ingredientele pentru această reţetă!

Mod de preparare: Amestecati faina, drojdia dizolvata in prealabil in lapte caldut, ouale, zaharul pudra si sarea, cu ajutorul unui robot, la inceput mai lent, apoi mai rapid.
Intre timp, puneti in trei reprize in aluat untul inmuiat. Aluatul trebuie sa fie neted si putin moale. Formati un bol si acoperiti-l cu o carpa curata. Puneti-l intr-un loc temperat, ferit de curent. Lasati aluatul sa creasca pana isi dubleaza volumul. Intindeti-l pe tabla de prajituri infainata. - Decupati discuri cu un diametru de 8 cm. Puneti o lingurita de gem sau dulceata de caise pe jumatatea discului. Umeziti marginea cu putina apa. Acoperiti gemul cu cealalta jumatate a discului. Presati cu degetul, pentru ca marginile sa fie bine lipite.
Puneti grasimea sa se incinga. - Puneti cate 3-4 gogosele deodata sa se prajeasca, vreme de 8 minute, invartindu-le pe toate partile pana ce devin umflate si aurii.
Puneti-le sa se scurga de grasime, pe 3-4 randuri consecutive de hartie absorbanta.
Pudrati-le cu zahar farin si serviti-le fierbinti.
4.528 vizualizări
602 tipăriri
7 trimiteri
    Înapoi    





Alte reţete
1. Pulpe de pui cu cuş-cuş şi caise (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
2. Angemacht de pui (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
3. Prăjitură cu gem, nucă şi bezea (Dulciuri > Prăjituri)
4. Caise cu frişcă şi rom (Dulciuri > Salate de fructe)
5. Clafoutis cu caise (Dulciuri > Prăjituri)
6. Corn cu gem de caise (Dulciuri > Prăjituri)
7. Tarte cu gem de caise (Dulciuri > Prăjituri)
8. Romburi cu caise şi ciocolată (Dulciuri > Prăjituri)
9. Îngheţată de caise cu suc de lămâie (Dulciuri > Îngheţate)
10. Îngheţată cu caise (Dulciuri > Îngheţate)
11. Îngheţată de caise (Dulciuri > Îngheţate)
12. Terină cu caise şi piersici (Dulciuri > Prăjituri)
13. Prăjitură cu caise (Dulciuri > Prăjituri)
14. Sufleu de caise (Dulciuri > Creme)
15. Tartă fină cu rozmarin şi caise (Dulciuri > Prăjituri)
16. File de căprioară cu sos de stafide şi gogoşele de cartofi (Mâncăruri > Mâncăruri cu vânat)
17. Prăjitură cu gem şi cocos (Dulciuri > Prăjituri)
18. Tort cu caise (Dulciuri > Torturi)
19. Tort de morcovi cu caise (Dulciuri > Torturi)
20. Tort de mere, pere, caise (Dulciuri > Torturi)
21. Angemacht de miel (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
22. Angemacht (Mâncăruri > Mâncăruri cu carne)
23. Compot din piersici, caise, pere (Conserve de fructe > Compoturi)
24. Spumă de caise (Dulciuri > Spume)
25. Marmeladă de caise (Conserve de fructe > Marmelade)
26. Spumă din marmeladă de caise (Dulciuri > Spume)
27. Sufleu de caise cu şodou de vanilie (Dulciuri > Creme)
28. Cremă cu suc de vişine, cireşe, zmeură, frăguţe, caise, ananas (Dulciuri > Creme)
29. Dulceaţă de caise sau prune verzi (Conserve de fructe > Dulceaţă)
30. Salată de caise cu vin alb (Dulciuri > Salate de fructe)




   
Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2018 Pandora Impex SRL.